2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6963840 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZeoN

.

Çubuklu formadan nefret ettim çok kötü duruyor Medel i en az 90 kilo göstermiş
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2017, 14:15:54 Berat ]

Çevrimiçi 38life

İşte transferlerin gerçek mimarı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Sercan62

Takımda iki tane adam yiyen defans oyuncusu oldu. Artık rakipler düşünsün. Agresiflikleri sadece oyun içinde kalır yani gerektiği kadar sert davranırlarsa Pepe ve Medel'in takım olgunluğuna çok önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum. Özellikle büyük maçlarda bunu hissedeceğiz.

Pepe'nin kalitesini tartışmaya gerek yok. Medel ise özellikle orta sahada oynayacağı maçlarda farklı bir katkı sağlayacaktır. Özellikle Atiba'nın oynamadığı maçlarda orta sahada sahipsiz kalan tüm topları birer birer topladığında, rakibin ayağındaki topu çekip aldığında, her dakika bitmek bitmez enerjisiyle mücadele ettiğinde taraftarın bir başka sevgilisi olacaktır. Atiba bu zamana kadar müthiş katkı yaptı. Umarım bundan sonra da aynı şekilde devam eder. Eğer bir aksilik olur da bu yıl fazla düşerse orta sahada kimsenin gözü arkada kalmayacaktır. Ben son olarak bir stoper hamlesi bekliyorum. Kiev ile Boyko+cuzi bir miktara Vida konusunda anlaşılırsa harika bir transfer sezonunu geride bırakmış oluruz. Şu an dahi o harika sezonu geçirmiş olduk gerçi. Vida için burada bazı arkadaşlar çok düz diyor ancak katılmıyorum. Pepe-Vida ikilisi şampiyonlar ligi için o kadar olmasa da ligin çok çok üstünde bir tandem olur. Pek burun kıvrılacak bir transfer olacağını düşünmüyorum. Çok daha güzel günlere.

Çevrimdışı Kutay

İşte transferlerin gerçek mimarı  :evillol: :evillol:

Bu çocuk kim böyle yav  :)
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı doganay

normalde dik cubuklu giysiler kisiyi zayif gosterir.
burda resimden kaynakli olabilir yada biraz bol gelmis  :)

Çevrimdışı esguel

Çevrimdışı ahmetemre

cuma namazından çıkıp medel i görenler :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Zafer55

bjk nin borsaya bildirdiği bonservis bedelleriyle transfer yaptığını düşünmüyorum negroda transferin de yanlış bilmiyorsam oyuncunun 2 yıllık sözleşmesi vardı bjk 2.5 aldı bu bana mantıklı gelmiyor beşiktaş transferde uefa ya takılmamak için usulsüz yollardan para aklıyor bunu çin piyasasında da yaptı yapmakta zorunda bjk nin borcu 1.760.455.388 Lira. bu kadar borcu olan kulüp ya bonservisleri yarı yarıya göstercek yada transfer yapmayacak

medel transferinden sonra ts forumuna bakayım bi dedim adamlar fikret başkanı çok hafife alıyor gibi  :evillol: kendilerinin 5 milyona anlaştığı adamı 2.5 milyona 4 taksitle alınca beyinler yandı tabi
İkinci paragrafa gelene kadar bi dünya günahını aldım   :)

Çevrimdışı Berat

Transfere doyduk, sıra şans bulamayan oyuncular ile yolları ayırmaya geldi.

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Hadi sıra vida hamlesinde ukraynaya uçma vakti geldi

Çevrimdışı sozkul

kayseri oldugu belirtiliyor, kulislerde konusuluyor

entepli deel yani?

Çevrimdışı sercu01

bizde yanlış olmaz abi :evillol:

saygılar

Çevrimiçi 38life

Bir sonraki transfer Eylül ayı girmeden yapılmaz bence. Elzem transferler bitti. Rötuşlar için tok alıcı rolü yapıcaz.

Çevrimdışı Fatih_

Kiralık belasındanda kurtulduk.
Gelecek senenin kadrosu ufak dokunuşlarla hazır şimdiden.
Ufak ufak bir iki genç ismi kadroya ekleyip bam bam bam.

Çevrimdışı tangaz

Bir sonraki transfer Eylül ayı girmeden yapılmaz bence. Elzem transferler bitti. Rötuşlar için tok alıcı rolü yapıcaz.

+ denk gelirse fırsat transferi olabilir bir ihtimal
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ensar

allah korusun ya şu kazma da ne buluyorsunuz allah aşkına
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi 38life

+ denk gelirse fırsat transferi olabilir bir ihtimal

Ba gelebilir bu süreçte. Kaan Ayhan falan gibi. Ama Sosa, Vida gibi isimler için baya ağırdan satılır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı black kartal

Son dakika: Beşiktaş ın 1 maç cezası 2 maç olarak artırıldı.
Sebep:come to Beşiktaş videosunda çocuk oynatmak ayrıca çocuğun bize dil çıkarması
Kaynak:yersen

kaynak çok sağlam olmuş  :D
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı sozkul

Bence çok kilo almış, 2 ay diyet yapması lazım sanki, çubuklu böyle duruyorsa...

Çevrimdışı sozkul

Ben ağır bir cevap bile yazmaya başlamıştım...  :icool:

Çevrimdışı atalay

Selam. @asi_kartal Yeterlilik sorusunu, transferlerden ziyade oyun ile tartmak gerek. CL'de kalite açısından rakiplere göre oluşacak farklılıklar var. Bunu salt oyuncu kalitesi ile çözmek mümkün değil. Uyum, saha içi pratiği ve organizasyon işi. Elde bir iskelet var. Fakat kritik pozisyonlara eklenen yeniler için belli bir zaman da gerekebilir.

Transferde birkaç önemli kriter olmalı. Karar kalitesinin iyi, final pozisyonlarını oynama becerisinin yüksek, ikili-üçlü oyunları oynama ve çoklu kombinasyon kurgulama becerisinin gelişmiş olmasını, pas temposu ve oyun opsiyonu yaratma becerisinin yüksek olması gerektiğini yazmıştım. Fakat her şeyden önemli seçilen isimlerin fitness data raporları iyi incelenmeli. Beşiktaş'ın atletik kapasitesi yüksek, dinamik ve tempolu oyunculara ihtiyacı var. Aynı zamanda eklenecek isimlerin taktiksel algısı gelişmiş, pozisyon ve sezgisel farkındalığı yüksek oyuncular olması lazım. Geçmiş dönemlerde bu hususta önemli seviyelerde olan oyuncular transfer edildi. Bu hususlarda çok özel olmasına gerek yok, yazılımında/donanımında ihtiyacı karşılayacak kadar olması kafi.

Ek olarak saha içi konsantrasyonu ve istikrarı mühim. Elde bu açıdan defolu birkaç oyuncu var. +Fiziksel açıdan gelişime açık genç oyuncuların göğüs kafesinin geniş olması efdal.

Gelen isimler, bunların önemli bölümünü farklı farklı karşılıyorlar veya bir bölümüne fazlasıyla uzaklar. Tempo ve dinamizm konusunda Avrupa'da bazı takımlara karşı cevap verecek seviyede değiliz. O yüzden bu ekiplere karşı başka oyunlar seçeceğiz. Bu ligin algoritması, kısa vadede yerel başarı ve bu başarıdan doğan gelirler üzerine kurulu. O sebeple eklenen isimler konusunda olumsuz değilim. Fakat halen ikinci ve üçüncü bölge arasında derinlik verebilecek oyuncu eksikliği olduğunu düşünüyorum. Bu sorunu, kadro içerisindeki oyuncular ile oyun üzerinden çözmek gerek. Beşiktaş'ın elinde en üst seviye organizasyonlarda yarışmış; buralarda kazanmayı ve kaybetmeyi öğrenmiş, böylelikle çok şey kazanmış isimler var. Başka başka handikaplarının yanında bu kalite ve deneyim önemli. Burada mühim olan oyun kurgusu ve oyunculara verilecek olan roller. Oyuncunun öne çıkan özelliklerini ve bunun bazı oyunculara katkısını tarif etsek de saha içi organizasyonunda bunu göremeyebiliriz. Bunu zaman gösterecek. İlaveten küçük de olsa bu tarifi yapıyorum zaten.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2017, 15:01:11 atalay ]

Çevrimdışı sozkul

Daha dur, önce  10 milyona Tolgay'ı inter'e statacağız.

Çevrimdışı tangaz

Daha dur, önce  10 milyona Tolgay'ı inter'e statacağız.

ne etti bu tolgay size? genç eleman kontenjanı için lazım böle isimler gerçi kondüsyonu hiç genç gibi değil ama
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ayberk

bjk nin borsaya bildirdiği bonservis bedelleriyle transfer yaptığını düşünmüyorum negroda transferin de yanlış bilmiyorsam oyuncunun 2 yıllık sözleşmesi vardı bjk 2.5 aldı bu bana mantıklı gelmiyor beşiktaş transferde uefa ya takılmamak için usulsüz yollardan para aklıyor bunu çin piyasasında da yaptı yapmakta zorunda bjk nin borcu 1.760.455.388 Lira. bu kadar borcu olan kulüp ya bonservisleri yarı yarıya göstercek yada transfer yapmayacak

medel transferinden sonra ts forumuna bakayım bi dedim adamlar fikret başkanı çok hafife alıyor gibi  :evillol: kendilerinin 5 milyona anlaştığı adamı 2.5 milyona 4 taksitle alınca beyinler yandı tabi
çift tırnak diye bir işaret var
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Etiketler: