2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6964998 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Övünç Özdem @ovuncozdem
·
Son durum:
Medel ----->%100
Vida ----->%70
Sosa ----->%10

Çevrimdışı LuceGel

renkli forumlarinda okuduklarim uzerinden bazi bulgularimi paylasmas istiyorum.

Iki sene ust uste gelen sampiyonluklar her iki cenahi da oldukca hirpalamis. Ozellikle FB tarafinin psikolojisi paramparca durumda. Bu sene de sampiyon olamazlarsa cok buyuk bir travmaya girecekler.

Son iki senenin sampiyonu Besiktas'in Pepe'yle baslayan ama bitmek bilmeyen kaliteli transfer hamleleri iki tarafida icten ice onulmaz bir psikolojik konfor bozukluguna itti.

Fakat gerceklestirdikleri bazi transferlerden sonra turlu savunma mekanizmalari gelistirmisler.

1. GS'lilerin en buyuk bahanesi "Besiktas'in kadrosu cok yasli, tempo yapamazlar. Bizim kadromuz cok dinamik oldugu icin ligin icinden geceriz."

2. Bize gelmeden once "Pepe'nin Besiktas'a gelmesi imkansiz, adami PSG istiyor. Hem adam halen cok ust duzey seviyede" diyenler, Pepe bize gelince "adam gelmis 34 yasina, temposu kaybolmus, bunlar Marcelo'yu cok arayacaklar."

3. "Negredo buyuk bir hayal kirikligi olacak, Gomis Negredo'dan 2 gomlek iyi golcu. Bu lig de ispanyol oyuncular tutmuyor."

4. "Lens acik alan oyuncusu, kapali defanslara karsi oynayamaz, yedek kalirsa sorun cikarir. Fenerbahce'de ki performansi istisnaydi, kotu takimin iyi oyuncusu oldu. Feghoili'yle kiyaslanamaz bile."

5. "Medel Fernando'nun 2 gomlek alti. Zaten ortasahada ki temposu iyi olmadigi icin Inter onu stoper oynatti. Orda da berbatti."

Su aciklamalara bakinca cok keyifleniyorum.  Besiktas oyle guclenmis ki renkli arkadaslari aklin ve gercekligin sinirlarini zorlayan ve zaman zaman bu sinirlari asan iddialara zorluyor. Acidim acikcasi.  :D
Fikret Ormanı takdirle nefret ediyorlar takımın yaşlı olduğu ligi bitiremeyeceğini düşünürlerken kendi takımlarının kötü olduğu akıllarına gelip sinirleniyorlar  :D Ama genel olarak sürekli bizi takip ediyorlar dengeleri fena bozulmuş çok korkuyorlar çook  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biri Guney Amerika Şampiyonu

Digeri Avrupa Sampiyonu

Ve Bu ikili artik yan yana oynayacklar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Gary Medel İnstagram hesabından Negredo yu takibe aldı

Çevrimdışı Mahmut

Medeli de aldiktan sonra Vidaya ihtiyac olur mu bilmiyorum,
hani seviye artiracak bir oyuncu degil. Eger boyko+ 1-2m olacaksa maasta 2 civari falan makuldur de luks olacak gibi sanki.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Medel şimdi de pepe Quaresma talisca babel adriano yu takibe aldı

Çevrimdışı Zafer55

Medel şimdi de pepe Quaresma talisca babel adriano yu takibe aldı
Oğuzhan atiba gönül caner ne varsa takibe aldı :D

Çevrimdışı mylife1903

reis arada barca realde var onları da es geçmeyelim hazır ispanyadayken ronaldonun kulağından tutup getiriver ronaldo olmadı benzema oldu o da olumlu
Ahhh abi madrid uzak salakoyu fbye sokusturdum negroyu istanbula paketledim iste idare ediverin seneye madride yoneliriz artik

Çevrimdışı esguel

Çevrimdışı tangaz

Ahhh abi madrid uzak salakoyu fbye sokusturdum negroyu istanbula paketledim iste idare ediverin seneye madride yoneliriz artik

şimdiden altyapıya başla reis negredo tutmazsa benzemayı alırız :bandit: şu fransız mbapbe mi ne o sübyan reale benzema bize pektemek ismaylin yanına  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

medel tarifeli uçakla mı gelecek? eğer öyleyse ayıp olmuş gelmekte olana...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1. Fabri (Yabancı)
2. Tolga (T.C. / Türkiye Altyapısı)
3. Utku (T.C. / Türkiye Altyapısı)
4. Boyko (Yabancı) 🧤
5. Hüseyin Yılmaz (T.C. / Beşiktaş Altyapısı) – (1996 doğumlu)
6. Adriano (Yabancı)
*Gary Medel (Yabancı
7. Pepe (Yabancı)
8. Tosic (Yabancı)
9. Beck (Yabancı)
10. Caner (T.C. / Türkiye Altyapısı)
11. Mitrovic (Yabancı)
12. Milosevic (Yabancı) 🧤
13. Fatih Aksoy (T.C. / Beşiktaş Altyapısı) – (1997 doğumlu)
14. Pedro (Yabancı) 🧤
15. Atınç (T.C. / Beşiktaş Altyapısı) – (Sakat, sezonu kapattı)
16. Gökhan Gönül (T.C. / Türkiye Altyapısı)
17. Quaresma (Yabancı)
18. Babel (Yabancı)
19. Oğuzhan (T.C. / Yabancı Altyapısı)
20. Atiba (Yabancı)
21. Tolgay (T.C. / Yabancı Altyapısı)
22. Orkan (T.C. / Yabancı Altyapısı)
23. Lens (Yabancı)
24. Necip (T.C. / Beşiktaş Altyapısı)
25. Aras (Yabancı) 🧤
26. Gökhan Töre (T.C. / Yabancı Altyapısı) – (Sakat, sezonun ikinci yarısına yetişebilir)
27. Sedat Şahintürk (T.C. / Beşiktaş Altyapısı) – (1996 doğumlu)
28. Talisca (Yabancı)
29. Cenk (T.C. / Yabancı Altyapısı)
30. Negredo (Yabancı)
31. M. Pektemek (T.C. / Türkiye Altyapısı)

Şu durumda;

– 17 Yabancı
– 15 Yerli

oyuncumuz var.

Süper Lig Statüsü

Bildiğiniz gibi yabancı sınırlaması kalktıktan sonra takımlar kadrolarında 14 yabancı futbolcuya yer verebiliyorlar. (Ancak burada bahsedilen kuralı 14 yabancı oyuncu ile sözleşme imzalamak olarak algılamamak gerek. Bir takım 15 ve üstü yabancı oyuncuyla da sözleşme imzalayabilir ve fakat ancak 14’ünü ligimiz için lisanslayabilir.)

Statüye göre her ne kadar 14 yabancı oyuncu genel kadroda yer alabiliyor olsa da “maç kadrosunda” bir sınırlama var.

Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği oyuncular yukarıda (🧤) işaretiyle belirlenmiştir.Gönderilmesi gereken oyuncular sırasıyla şu şekildedir.
1.Milosevic
2.P.Franco
3.Boyko
4.Aras ( Kesin değil)

Bu 4 oyuncu yabancı oyunculardır.

4 oyuncunun gitmesi halinde 13 yabancı kalıyor.Yani 21 kişilik kadro için lisanslayacağımız 1 kişilik kontenjan var.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

Abi dün yapılan toplantı üzerine savcılar kendilerine görev tanımlaması çıkarıp yapmışlar belli ki bu işi. Başkanın söyledikleri ile dava açılması mümkün değil takipsizlik kararı çıkacaktır böyle bir olay gerçekten varsa. fb nin başkanı önce Antalya'da gs kupa maçında savcıya ana avrat küfür etti üstüne yetmedi kenan evren lisesi olayında milli eğitim bakanı ve müsteşara ana avrat küfür etti. Birşey oldu mu tabi ki hayır burası Türkiye kaldı ki başkanın konuşmalarında suç unsuru teşkil edecek hiçbir ifade yok.
bayan basket maçında başkanı dövdü 6222 uygulanmadı.
üzerimize oynanıyor başka açıklaması yok amaç germek motiveyi bozmak zarar vermek.
takım real gibi barça gibi dominant oynarsa bir şey yapamazlar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

bayan basket maçında başkanı dövdü 6222 uygulanmadı.
üzerimize oynanıyor başka açıklaması yok amaç germek motiveyi bozmak zarar vermek.
takım real gibi barça gibi dominant oynarsa bir şey yapamazlar...
101. Yilda da ayni sekik dusunuyorduk
Takim guclu koya koya gidiyor, diyorduk hatta yonetim sanki uzay takimi gibiymis guveniyordu takima sonuc belli

Bu ydnin malmeyda simao fernandezi getirdigi devre arasi boyunca da sanal ortamlarda kupamizi verin 17/17 yapacaz koyacaz devirecez deniyordu, sonuc malum

Saflari siklastiralim meydanlari bosaltmayalim

Çevrimdışı mylife1903

şimdiden altyapıya başla reis negredo tutmazsa benzemayı alırız :bandit: şu fransız mbapbe mi ne o sübyan reale benzema bize pektemek ismaylin yanına  :icool:
Benzema en sevdigim halledecez abi yasi da geliyor. Ronaldo ile beraber alacaz

Çevrimdışı underworld

Cenk'in transfermarkt değeri niye az ?
Hangi salak belirliyor acaba böyle bir şeyi.

Çevrimdışı mylife1903

Cenk'in transfermarkt değeri niye az ?
Hangi salak belirliyor acaba böyle bir şeyi.
Ismaelin menejeri belirliyor

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı ekrembaser

Nereli o menejer?

İsmailin menajerle Canerin menajer aynı önce İsmaili fenere götürdü ardından Caneri Bşiktaş'a getirdi zekasını küçümsemeyelim adamın

Çevrimdışı mylife1903

İsmailin menajerle Canerin menajer aynı önce İsmaili fenere götürdü ardından Caneri Bşiktaş'a getirdi zekasını küçümsemeyelim adamın
Ayni seyin laciverdi

Çevrimdışı tangaz

Nereli o menejer?

ogünün oğlu batur
babasından daha çok anlıyor futboldan

Çevrimdışı underworld

Medel stoper oynadığı dönemlerde  genelde  hep sağ stoper de oynamış  :alala: :nerd: :o_o:

Çevrimdışı mylife1903

Nereli o menejer?
kayseri oldugu belirtiliyor, kulislerde konusuluyor

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

medel de imzalar atılmış hayırlı olsun (murat özen)

Etiketler: