2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6964956 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

sahaya kelebek atanı spor hukuku ceza hukuku bilimum hukuklardan feci derdest etmek gerekirken içeri alıp aynı gün salıveren zihniyet başkana 6222den işlem mi yapacakmış. ne kadar soytarı varsa ülkede toplanmış...

SİYAH ULAN!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Fikret Orman’a soruşturma!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a savcılık 6222'den soruşturma açtı

Hazırda bekliyorlarmış büyük bir oyunun içindeyiz o açıklamayı yapmaması lazımdı başkanın.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sahaya kelebek atanı spor hukuku ceza hukuku bilimum hukuklardan feci derdest etmek gerekirken içeri alıp aynı gün salıveren zihniyet başkana 6222den işlem mi yapacakmış. ne kadar soytarı varsa ülkede toplanmış...

SİYAH ULAN!!!
Beyaazz Ulaaannn Alayinaaaa gider ulaaannn :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı doganay

Fikret Orman’a soruşturma!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a savcılık 6222'den soruşturma açtı

Hazırda bekliyorlarmış büyük bir oyunun içindeyiz o açıklamayı yapmaması lazımdı başkanın.
nerde bununla ilgili haber , ben birsey cikacagini sanmam. soyledigi cumlede aman aman birsey degil.
oyle olsa Aziz yildirim simdiye kadar cezadan sporla alakasi kalmamasi gerekirdi.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

nerde bununla ilgili haber , ben birsey cikacagini sanmam. soyledigi cumlede aman aman birsey degil.
oyle olsa Aziz yildirim simdiye kadar cezadan sporla alakasi kalmamasi gerekirdi.
Hatırlanacağı gibi yeni transfer Lens'in imza töreni sonrası Süper Kupa maçında çıkan olaylar hakkında konuşan Beşiktaş Başkanı Orman, "Ceza verilecekmiş, keşke daha evvel verilseydi iş buralara gelmezdi. Ceza benim işim değil. Burada bir ceza verilir de Beşiktaş işin içine sokulursa, dünyayı ayağa kaldırırım. UEFA ile ilgili sinirim ve kavgam bitmedi. Umarım aynı hataya TFF düşmez" demişti. Orman'ın bu açıklamasının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Basın da yer alan haberleri ihbar kabul eden İstanbul Spor Savcılığı, Orman hakkında "6222 Spor'da Şiddetin ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun" çerçevesinde soruşturma başlattı. Soruşturmanın Savcı Asım Ekren tarafından söz konusu kanunun 22. Maddesine muhalefet edildiği gerekçesiyle başlatıldığı öğrenildi. Öte yandan Orman bugün 18.00'de Vodafone Park'ta bir basın toplantısı düzenleyerek son yaşananları değerlendirecek.

Haber Kaynağı: Sabah

Çevrimdışı mrred

Önce Şenol Güneş'in üstüne oynandı şimdi Başkana oynuyorlar. Arkadaşlar kulübe ve başkana desteği bir şekilde hissettirmemiz lazım artık dolmabahçede 500 binler mi toplanır yoksa twitterda come to beşiktaş tayfası tweet mi yağdırır bilmiyorum bişeyler yapmamız lazım. Adamlar niyetlerini açıkça belli ediyor ve biz buna seyirci KA-LA-MA-YIZ!!
The great gig in the sky

Çevrimdışı FARUK

Bu sefer herkes tek ayakta yakalandı. Herkes önce video gelir sonra KAP açıklaması yapılır diyordu. Birden KAP geldi. Acaba video ne zaman gelecek? Ya da video gelecek mi?
şu ceza bozdu herşeyi
bugün ki basın toplantısı için uğraşıyorlardır

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

şu ceza bozdu herşeyi
bugün ki basın toplantısı için uğraşıyorlardır

medel için 13:30 gibi türkiye'de olacak diyolardı. zaten video 1-2 saate gelmezse adam gelecek video anlamını yitirecek  :D

Çevrimdışı tangaz

bu arada bu soruşturma hakkında bir açıklama yapayım hukukçu arkadaşlar daha iyi aydınlatırlar elbette @mrred müsaitse aydınlatır bizleri, ama bu işler şöyle yürüyor gereksiz bir renkli savcı işlem başlatmıştır hepsi bu, kaale alınacağı yok bunun konu dava boyutu kazanmaz olum bak git derler savcıya velevki dava boyutu kazandı dielim o zaman savcıya olum bak git denmez lan gerizekalı dewletin mahkemesini bunlarla mı meşgul ediyorsun die birde fırça kayarlar savcı evrakları rulo yapar eline alır oturur kıçının üstüne  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı abdusta

ilginç tarafı Negredo Medelin eski takım arkadaşı
telefonla araması doğal olacak!!

saygılar

saygılar

dostum arama sırası lenste  :lol:

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı tangaz

totomaçta bir vidyo izledim işte beşiktaşın yeni stoperi die 2 dk.lık medel vidyosu koymuşlar, burda stoperin ayakta duranı makbuldür kaymayacak gibisinden bir motto var bunu da bilhassa @atalay dile getirir dönem dönem, vidyoyu izledim vidyoda medel paso yerlerde kaymadığı top yok gerçi Allah var iyi kayıyor eleman  :D

Çevrimdışı sozkul

valla benim dikkatimi 1 yıllık seçilmesi çekti... neden 1 yıl acaba.. federasyon başkanlık seçiminemi aday olcak dursun başkan nedir..

tuaf olanda başkanının protesto ettiği bir yapılanmaya başkan yardımcısını nasıl olurda yönetime seçerler.. çok ilginç valla..

Güç gösterisi, kendim gitmem protesto ederim ama ama yardımcımı seçtiririm. Hala kendilerini kovboy filminde sanıyorlar.

Çevrimdışı mrred

@tangaz abi dediğin şekilde olsa bile yine bu tarz süreçlerden biz zararlı çıkıyoruz. Bir şekilde başkan devlet büyüklerimize!!! bu saçmalıklar için takipsizlik çıkması ya da iddianamenin kabul edilmemesi için rica minnet edecek o devlet büyüklerimize "borçlanacağız" tıpkı godfather filmindeki gibi. O devlet büyükleri de bize diyecekler ki daha sonra " bak fikocum biz sana falanca tarihte şu iyiliği yapmıştık sen de rica etsem şu şu tavizleri bize ver" . Zaten karşı taraf satrancı hep bunun üstüne kuruyor. Bu oyunu büyük yığınlar ya da toplumsal tepki bozar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı doganay

Baskana verilecek ceza su madde olur. " beş bin Türk Lirasından elli bin Türk Lirasına kadar idari para cezası verilir."

Çevrimdışı mylife1903

saygılar
2012 psvden 2012 sevillaya gectik azicik gayret yahu soyle 2015lere gelelim

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi dediğin şekilde olsa bile yine bu tarz süreçlerden biz zararlı çıkıyoruz. Bir şekilde başkan devlet büyüklerimize!!! bu saçmalıklar için takipsizlik çıkması ya da iddianamenin kabul edilmemesi için rica minnet edecek o devlet büyüklerimize "borçlanacağız" tıpkı godfather filmindeki gibi. O devlet büyükleri de bize diyecekler ki daha sonra " bak fikocum biz sana falanca tarihte şu iyiliği yapmıştık sen de rica etsem şu şu tavizleri bize ver" . Zaten karşı taraf satrancı hep bunun üstüne kuruyor. Bu oyunu büyük yığınlar ya da toplumsal tepki bozar.

az yoklama çekse cometobeşiktaş tayfası o savcının da fetö bağlantısı çıkarılabilir belki  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

2012 psvden 2012 sevillaya gectik azicik gayret yahu soyle 2015lere gelelim

reis arada barca realde var onları da es geçmeyelim hazır ispanyadayken ronaldonun kulağından tutup getiriver ronaldo olmadı benzema oldu o da olumlu

Transfermarkt'a göre Süper ligteki en değerli 10 oyuncu şöyle:

Çevrimdışı ekrembaser

bu arada bu soruşturma hakkında bir açıklama yapayım hukukçu arkadaşlar daha iyi aydınlatırlar elbette @mrred müsaitse aydınlatır bizleri, ama bu işler şöyle yürüyor gereksiz bir renkli savcı işlem başlatmıştır hepsi bu, kaale alınacağı yok bunun konu dava boyutu kazanmaz olum bak git derler savcıya velevki dava boyutu kazandı dielim o zaman savcıya olum bak git denmez lan gerizekalı dewletin mahkemesini bunlarla mı meşgul ediyorsun die birde fırça kayarlar savcı evrakları rulo yapar eline alır oturur kıçının üstüne  :bandit:

Abi dün yapılan toplantı üzerine savcılar kendilerine görev tanımlaması çıkarıp yapmışlar belli ki bu işi. Başkanın söyledikleri ile dava açılması mümkün değil takipsizlik kararı çıkacaktır böyle bir olay gerçekten varsa. fb nin başkanı önce Antalya'da gs kupa maçında savcıya ana avrat küfür etti üstüne yetmedi kenan evren lisesi olayında milli eğitim bakanı ve müsteşara ana avrat küfür etti. Birşey oldu mu tabi ki hayır burası Türkiye kaldı ki başkanın konuşmalarında suç unsuru teşkil edecek hiçbir ifade yok.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Okan Topaloğlu : Vida'nın İstedigi yillik ücretle bizim verdigimiz arasinda fark var. Bugün rakamı düşürmeye ikna etmeye gidiyorlar

Okan Topaloğlu : Ocak Transferi Arkadaşlar. Bonservis Yok.

Okan Topaloğlu Beşiktaş'ı temsil eden bir menajer gidecek. Beşiktaş'ın istediği fiyat olursa Umut Güner gidecek
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2017, 10:55:36 PrisonBreak ]

Çevrimdışı ZeoN

Çevrimdışı tangaz

Transfermarkt'a göre Süper ligteki en değerli 10 oyuncu şöyle:

oraya bir adet gery medel 12 mio eklemenizi rici ediceğim  :bandit:

Etiketler: