2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6965433 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Titi-Marcelo yapsak stopere para harcamasak daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum. Titi büyük takımda oynamamış vs eyv ama Marcelo da gelmeden önce çok değerli değildi.
Pepenin maliyeti yüksek olması düşündürüyor. Marcelonun gitmek zorunda kalması üzdü gerçekten. Pepe 2 sene oynar inş ama Marcelonun 4-5 senesi vardı.

Neyse bakalım 1-2 transfer daha yaparız, form tutarız gene başarılı oluruz diye düşünüyorum.

Marcelo gelmeden öncede değerliydi olmadığını kim söyledi almak istedik 6M fiyat çektiler
alamadık bundesliganın en fazla hava topu alan oyuncusuydu bir oyuncuyu değerli kılan başka nasıl bir
ölçü var. İlk gelidiğinde kiralık değilde 6M ye gelseydi ilk günden herkes göklere çıkarırdı yoksa yarım sezon
oynayıp milletin burun kıvırdığı taki iki golü atana kadar göze girememiş oyuncudan bahsediyoruz
burda marceloyu iyi oyuncu diye savunmaya uğraşırken millet neler söylüyordu.
Titi büyük takımda oynamamış değil sadece gitti her takımda bir yıl tutunabilmiş 600 Bin bonservisi olup gittiği
takımların kiralayıp almadan gönderdiği bir oyuncu en son bahia almış bonservisi belli değil
brezilya seri a takımı sonra bunu bedava bırakmış kasımpaşa bonservissiz alıyor sonra kasımpaşada bırakıyor
30 yaşına gelmiş oynadığı her takımın bıraktığı bir oyuncudan bahsediyoruz birde bunu kievin bırakmak istemediği bir oyuncuyla
mukayese ediyoruz. bu arada marcelo santosdan krakowa ordan psv ye ordan hannovere ordan bize bizden lyona gitmiş
iyi takımlarda oynamış hep titi kasımpaşaya kadar avrupa görmemiş daha titiye bonservis ödeyen takım çıkmamış
tek kuruş bonservis verilmeden futbol hayatı bitecek :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Karaktersiz TFF.

Beşiktaş, Atiker Konyaspor ve Beşiktaş başkanı Fikret Orman, PFDK'ya sevk edildi.
:steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu ligin Juvesi olacagiz , Bayerni olacagiz diyoruz surekli

Sadece Lig sampiyonu olarak mi yapacagiz bunu ?

Biz Bu ligin en buyuguyuz o ayri konu

Bayern , Juve neden liglerindeki diger kupalari kucumsemeyip hepsini supuruyor ?

Ambargo koyacaksak bu sadece lig kupasi ile olmaz hepsini supurecegiz Bam bam bam bu kadar basit
Ayni şeyi süper kupa maçından sonra bende söylemiştim. Niyeyse bizde rehavet var bu konuda. En son türkiye kupasıni 2011 de, super kupayi 2006 da almışız. Önemsiz falan da değil yani. Kupa kupadır. Ekonomik olarak eleştirenler var kupayı işte kazanan fazla para almıyor, yayın geliri düşük bu yüzden kazanmayalim,önemsemeyelim diyenler var ama burası ticarethane değil ki. Bu düşünce'ler genç yanlış artık önemsiz demeden bütün kupaları onemsemeliyiz

Çevrimdışı MUSTAFA_

valla şu saatten sonra pilavdan dönenin kaşıyı kırılsın ne olacağını görürler.
TFF kaosu görsün. Demirören'i de biz soktuk futbola gerekirse biz indiririz koltuğundan  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu çözüm olur. Fakat yanına bir metot lazım. Yeterli metot yok ise ve rakip geride baskı merkezlerini doğru kurguluyorsa oradaki yapabilirlik sınırlanıyor, hatta pek işe yaramıyor. Oyuncunun yapabilirliği yoksa plansız bir şekilde uzun vuruyor veya tehlikeli bölgede kaptırıyorsunuz. Her halükarda top rakibe geçiyor. @sozkul
@atalay değerli analizlerini alıntı yaparak yazarsan sevinirim 😊
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

Elenmeyelim kupayi alalim yeter artik , bu kadar da küçük gormeyin su kupayı , biz buyuk takimiz ve Butun kupalara talibiz

En son kac sene once aldik su kupayi?

Taktik maktik yok Bam bam bam , butun kupalari supurecegiz , Bayern gibi , Juve gibi

Acaba bu kulupler neden kucumsemiyorlar liglerindeki bu kupalari ?
Para yok kupada.
Her hafta neredeyse maç yapıyorsun bizim zaten yeterince maçımız oluyor.
Paf ile çıkıyorsun izlemesi bile eziyet oluyor.
Kupa sayısı artsın diye yaşlı takıma bu kadar yükleme gereksiz zaten bizimkilerde istemiyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Ayni şeyi süper kupa maçından sonra bende söylemiştim. Niyeyse bizde rehavet var bu konuda. En son türkiye kupasıni 2011 de, super kupayi 2006 da almışız. Önemsiz falan da değil yani. Kupa kupadır. Ekonomik olarak eleştirenler var kupayı işte kazanan fazla para almıyor, yayın geliri düşük bu yüzden kazanmayalim,önemsemeyelim diyenler var ama burası ticarethane değil ki. Bu düşünce'ler genç yanlış artık önemsiz demeden bütün kupaları onemsemeliyiz
Ayni seyi soyluyorum sadece Lig kupasiyla ambargo olmaz , en az 2 tanesini supurecegiz !

Kupa kupadir , Biz Tr kupasini , super kupayi asagilarken , Bayern - Juve - Real bunlari da supuruyor ve deli gibi seviniyorlar biz elenelim diyoruz olmaz boyle

Para yok kupada.
Her hafta neredeyse maç yapıyorsun bizim zaten yeterince maçımız oluyor.
Paf ile çıkıyorsun izlemesi bile eziyet oluyor.
Kupa sayısı artsın diye yaşlı takıma bu kadar yükleme gereksiz zaten bizimkilerde istemiyor...
Bir tek biz oynuyoruz ya bu kadar maci , hersey para degil

Bayern - Juve - Real neden önemsiyor bu kupalari onlarin liglerinde ki bu kupalarda cok mu para var !

Kupa kupadir ve prestijdir , gerisi bahanedir geçin bunlari..
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 18:20:37 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Titi-Marcelo yapsak stopere para harcamasak daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum. Titi büyük takımda oynamamış vs eyv ama Marcelo da gelmeden önce çok değerli değildi.
Pepenin maliyeti yüksek olması düşündürüyor. Marcelonun gitmek zorunda kalması üzdü gerçekten. Pepe 2 sene oynar inş ama Marcelonun 4-5 senesi vardı.

Neyse bakalım 1-2 transfer daha yaparız, form tutarız gene başarılı oluruz diye düşünüyorum.
Marxeli'dan gelen parayla Talisca'yı ve Lens'i kiraladık, Orkan'ı ve Negredo'yu aldık.

Bence kârlı oldu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetemre

Ayni seyi soyluyorum sadece Lig kupasiyla ambargo olmaz , en az 2 tanesini supurecegiz !

Kupa kupadir , Biz Tr kupasini , super kupayi asagilarken , Bayern - Juve - Real bunlari da supuruyor ve deli gibi seviniyorlar biz elenelim diyoruz olmaz boyle
Başkan bir kere süt kupası dedi linç edildi zaten.
Bu kupayı alırsak küçümsediğin süt kupasını aldı diye daha da vuracaklar.
Başkan olduğu sürece kupayı alacağımızı sanmıyorum bu yüzden :)
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Ya neyini yalayayim abi ogun mac basliginda attigim 10 iletinin 8 in de Quaresmayi gomdum

2 kisiyi gecip pas opsiyonu varken 3 kişinin icine daldi 2 kez

Su çizgiye hapsolma iceri gir be adam diye oac kez yazdigimi hatırlamıyorum mac boyu

Evet olmuyor ikisi , Beck , 2 senedir cozemedi Q7 yi

Gg varken neden bu ikisi al ver yapip aralara kaçıp birbirlerine pozisyon hazirlayip , alan aciyorlardi ?

1 haftadan beri Beck 4-6 hafta idare eder diyordum ama artik kesinlikle etmez diyorum gerekirse Adriano oynasin sag bekte
neyin kafasını yapıyorsun GG nin kendi ağzıyla söylediği ilerde quaresma var hücuma çıkmıyorum
diyor bunu herkes quartesmaya saygı gösteriyor diye yorumladı adam zaten tek başına oynuyor savunma
katkısıda yok geriyi kolluyorum diyor. Beckinde yaptığı bu sen bütün iki sezonu topla bir elin parmakları
kadar becke pas verdiğini bulamazsın beckin orta gol yüzdesi quaresmadan fazladır emin ol.  Dikkat etmediğiniz bir şey
daha var beck sol beke geçtiğinde hücuma katkısı daha fazla oluyor neden acaba :alala:
neyse artık alternatifsiz değil bu konularda yorumlarımız daha sağlıklı olacak
hep savunduğunuz Hoca quaresmayı tutuyor oldu acaba neden orjini sağ bek olan birini hemde üst seviye birini
bu maliyetle açığa alma ihtiyacı duyduk takımlarda hesaplar sezon sonunda dürülür. yeri garanti dediğiniz oyuncuya alternatif
bu senenin en pahalı transferini yaptık 5,5 bonservis :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Talisca olayı canımı sıkmaya başladı. Eğer giderse bide onun yerine adam almaya çalışacağız. Bi an önce çözüme kavuşturulmalı artık
5 dakikada bir aynı mesajı flood'lamanın bize ne faydası var?

Çevrimdışı Kutay

hem ligi hem kupayı alırsak bir şey diyemezler,ama Allah korusun ligi 4. 5. bitirip kupayı alırsak o zaman fena dalga konusu oluruz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

2009 da buyuk sukse yaptık cifte kupalı şampiyon olarak

Tişörtünü de yaptik ve iyi de satti bunlar da para :eyes

Nasil sampiyonluk tisortleri satıyorsa kupa tisortleri de satıyor hani para yoktu bu kupalarda ?

Tekrarliyorum Ambargo koyduk koyacagiz diyorsak 3 kupanin 2 sini alacagiz hem prestij , hem kupa , hem para

Farkli bir acıdan gireyim bu sefer madem bu kupalarin bir degeri yok bir prestiji yok

Muzedeki butun Tsyd , Ataturk, tr kupasi , cumhurbaskanligi , bolgesel ve amator brans kupalarini hurdacilara verelim sadece şampiyonluk kupalari kalsin muzede nasilsa degeri yok diğer kupalarin bosuna kazanmışız sizin mantığıniz Bu iste arkadaslar !

Biz Besiktasiz kendinize gelin bir kez daha düşünün !! :busted_cop:

Çevrimdışı İhsan

Bir tek biz oynuyoruz ya bu kadar maci , hersey para degil

Bayern - Juve - Real neden önemsiyor bu kupalari onlarin liglerinde ki bu kupalarda cok mu para var !

Kupa kupadir ve prestijdir , gerisi bahanedir geçin bunlari..

Iyiya iste bizde simdi ayni statüye gectik  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

2009 da buyuk sukse yaptık cifte kupalı şampiyon olarak

Tişörtünü de yaptik ve iyi de satti bunlar da para :eyes

Nasil sampiyonluk tisortleri satıyorsa kupa tisortleri de satıyor hani para yoktu bu kupalarda ?

Tekrarliyorum Ambargo koyduk koyacagiz diyorsak 3 kupanin 2 sini alacagiz hem prestij , hem kupa , hem para
Lig şampiyonu olmayınca Türkiye kupası t-shirtleri satılmaz.

Ligde şampiyon olunca, Türkiye kupasını kazanamasan da t-shirt satılır.

Türkiye kupasının t-shirt satışına etkisi, İsmail Köybaşı transferinin kombine satışına etkisi ile aynı olabilir.

Türkiye kupasının t-shirt satışına etkisi, İsmail Köybaşı transferinin kombine satışına etkisi ile aynı olabilir.

Katilmiyorum

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Abi Burası ticarethane değil ki. Kötü bisey söylemiyoruz hem ligi kazanalım hem de diger kupaları. Kupa sayisi olarak geride kaldik. Bunu kapatmalıyız artık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Katilmiyorum
Katılacak bir şey yok, realite bu.

2011'de kaç tane t-shirt satılmış kupa zaferi sonrası?
Geçen sene kaç tane satılmış peki?

Çevrimiçi Necmi

oyuncu sayısı      yaş or   y.s     T. Değeri

Beşiktaş JK             32            27,8     18     119,60 mil. €   3,74 mil. €
Galatasaray SK        28           27,7     16       99,50 mil. €   3,55 mil. €
Fenerbahçe SK        27           27,6     12       76,45 mil. €   2,83 mil. €
Medipol Başakşehir  33           28,2     16       73,75 mil. €   2,23 mil. €

bize neden yaşlı diyorlar gs den bir fenerden iki ay yaşlıyız :D
yanlız ezmişiz takım değerinde birde stoper gelecek medel alınırsa 12 daha ekleyin

Hic unutmam 2006 yilinda hem Tr kupasini hemde Super kupayi kazanmistik ve ben cocuktum , Kupalar kartal yuvasında sergilenecek fotograf cektirilebilecek urun almak karsiliginda dendiginde 1 hafta harcliklarimi biriktirip mutluluktan , sevincten uca uca Kartal yuvasina gittim ve O kupalarla fotograf cektirdim

Simdi o kupalara ÇÖP deniyor gereksiz deniyor , tek kelime ile YAZIK cok YAZIK...
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 18:42:33 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Kutay

oyuncu sayısı      yaş or   y.s     T. Değeri

Beşiktaş JK             32            27,8     18     119,60 mil. €   3,74 mil. €
Galatasaray SK        28           27,7     16       99,50 mil. €   3,55 mil. €
Fenerbahçe SK        27           27,6     12       76,45 mil. €   2,83 mil. €
Medipol Başakşehir  33           28,2     16       73,75 mil. €   2,23 mil. €

bize neden yaşlı diyorlar gs den bir fenerden iki ay yaşlıyız :D
yanlız ezmişiz takım değerinde birde stoper gelecek medel alınırsa 12 daha ekleyin
Abi daha sağlıklı değerlendirme için ilk 11 ' lerin yaş ortalamasına bakmalıyız
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi Burası ticarethane değil ki. Kötü bisey söylemiyoruz hem ligi kazanalım hem de diger kupaları. Kupa sayisi olarak geride kaldik. Bunu kapatmalıyız artık.
Ben kazanmayalım demiyorum, yedek kadro çıksın ve kazanabiliyorsa kazansın.

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park

Hz. Mevlana

Etiketler: