2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6965477 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fikret

Bak kısaca tekrar özetliyorum:

Hırvatistan millî takımının ve Dinamo Kiev'in ilk 11 stoperini beğenmeyebilirsiniz.

Ama kendisiyle aynı seviyede gösterdiğiniz adam 30 yaşına kadar Kasımpaşa'dan daha iyi takımda oynamayan, serbest kaldığında anca Bursaspor'a gidebilen Titi ise bu mantıklı olmaz.

Daha nasıl ifade edebilirim, bilmiyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Titi-Marcelo yapsak stopere para harcamasak daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum. Titi büyük takımda oynamamış vs eyv ama Marcelo da gelmeden önce çok değerli değildi.
Pepenin maliyeti yüksek olması düşündürüyor. Marcelonun gitmek zorunda kalması üzdü gerçekten. Pepe 2 sene oynar inş ama Marcelonun 4-5 senesi vardı.

Neyse bakalım 1-2 transfer daha yaparız, form tutarız gene başarılı oluruz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

On tarafta Atiba - Tolgay ( Talisca ) - Oguzhan ve Q7 ile oynuyirsan on alan baskisi yapamazsin , Tek basina Babelle olmaz bu iş , 2015-2016 sezonunda Cenk te yapardi bu isi ama gecen sezon tam tersi eli belinde gezdi

Ama Olcay - Gomez - Sosa - Tore gibi adamlarla oynarsan On alan presinin kralini yaparsin ( 2015 - 2016 )

Bu yüzden Lens - Babel kanatlari cok onemli bu sene + Negredo oda takim oyunu ve press konusunda onemli sinyaller verdi
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 17:48:34 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Arkadaşlar talisca konusu ne oldu? Antalya maçında oynayabilir mi?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Savunma hattı takımın diğer hatlarından kopuk yalnızlaştırılmış. Takımda zaten bütün hatlar birbirinden kopuk . Hoca rakibin ön alan baskısına karşı çözümü Pepe'nin uzun toplarında aradı . O uzun toplar hep rakibe gitti. Takım boyu uzun , takımın sahaya yayılışı düzgün olmayınca o uzun topların rakibe gitmesi tesadüf olamazdı. Hoca bireylere dayalı çözüm üretme mantalitesinden yavaş yavaş sıyrılıp takım olarak eksik kaldığımız hususlara artık daha fazla kafa yormalı. Kadroda kalitesinde yaşanılan evrilme zaten Hoca'yı buna zorlayacak Hoca istemese dahi. Hocaya zayıf kaldığı  konularda sağlam destek verecek bir teknik ekip lazım. Çabuk hamleli Vida geldiğinde sırf Vida'nın çabuk ve hamleli olması sayesinde zafiyetlerimiz son bulmayacak.

Çevrimdışı Kutay

Arkadaşlar talisca konusu ne oldu? Antalya maçında oynayabilir mi?
Valla şu an için kimse bilmiyor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı cursedofdragon

Kupada grup asamasi kalkti, eleme usulu oynanacak. Dogru bir karar sasirdim dogrusu.

hayret kırk yılın başı doğru birşey yapmışlar.

Çevrimdışı sozkul

ben vidayı beğeniyorum  :bandit:

gelirse ilk maçtan taraftarın sevgilisi olur...

Vida yakışıklı, o nedenle gerçekte olduğundan daha olumlu bir görüntü ve hissiyat yaratıyor. 1.8 den fazlası verilmemeli maaş olarak.

Çevrimiçi Necmi

Biraz izleyelim de Altbyapi takimimizdan Islayi aliriz belki seneye :bandit:

Abi Gg , Q7 yi bir kac ayda cozdu , Beck 2 senede cozemedi :alala: Halan daha Quaresmanin nereye kosacagini ne yapacagini kestiremiyor sonra Q7 pas vermiyor oluyor Allah askina Becke pas verse ne olacak oda cumburlop geri pas yapacak

Gg alip veriyordu Q7 nin surekli yaninda koşuyordu , Ver kac yapıyordu bunu Q7 yi ovmek icin soylemiyorum Kupa macinda Fazlasiyla gömdum kendisini :tabe:

Kupa maci öncesi bir kac mac idare eder sorun olmaz diyordum ama sanırım sorun olacak :tabe:
bumu yani quaresma yalamak için beckimi ateşe atacaksın quaresmayı çözememiş iyi sorun
değil lensi çözer o zaman en azından ayağına topu aldımı bütün rakibi çalımlamaya uğraşmayan pas veren bir oyuncu
çözmesi kolay olur GG düzelene kadar hoca beck lens kurgusunu yapar konu çözülür.
Beck oynayacak çözüm yok ona ama en azından quaresmaya çözüm var artık :D

Çevrimdışı Fikret

Aynen bu. O pres anlarında topu saklayacak, istasyon olacak fizik güce sahip oyuncu sayısı az.
Sosa böyleydi.
Alır dönerdi. Topu saklardı.

O gidince bir tek q7 kaldı.
Attın mı topu q7ye biliyorsun ki topu hemen kaybetmez o sayese takımda ileri yerleşebiliyor.
Q7 değerli bir parça ama asıl zorlu maçlarda bize lazım olan Sosa.

Medel de iş yapar ama o biraz düz oyuncu.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Talisca olayı canımı sıkmaya başladı. Eğer giderse bide onun yerine adam almaya çalışacağız. Bi an önce çözüme kavuşturulmalı artık

Savunma hattı takımın diğer hatlarından kopuk yalnızlaştırılmış. Takımd a zaten bütün hatlar birbirinden kopuk . Hoca rakibin ön alan baskısına karşı çözümü Pepe'nin uzun toplarında aradı . O uzun toplar hep rakibe gitti. Takım boyu uzun , takımın sahaya yayılışı düzgün olmayınca o uzun topların rakibe gitmesi tesadüf olamazdı. Hoca bireylere dayalı çözüm üretme mantalitesinden yavaş yavaş sıyrılıp takım olarak eksik kaldığımız hususlara artık daha fazla kafa yormalı. Kadroda kalitesinde yaşanılan evrilme zaten Hoca'yı buna zorlayacak Hoca istemese dahi. Hocaya zayıf kaldığı  konularda sağlam destek verecek bir teknik ekip lazım. Çabuk hamleli Vida geldiğinde sırf Vida'nın çabuk ve hamleli olması sayesinde zafiyetlerimiz son bulmayacak.
Olay bu abi iste

Takim boyu cok uzundu ve orta sahamiz hic hareketli degildi , Ozi ve tolgay al ver ve dikine oynamaktan kactilar hep oyuzden de pozisyon üretemedik

Ozi ve Tolgay sanki S.L maci dönüşü maca cikmis gibi bikkin ve bitiklerdi mac boyu hic kosmadilar resmen sahada yürüdüler , eee 3 orta saha oyuncundan 2 si sahada yürürse tabi press yer ve cikamazsin

Çevrimdışı sozkul

25-30 dakika için planlamış fakat coşku ve skorla oyuncular 40-45 dakika bu şekilde önde baskıyla oynamışlar. @Orhan_ Orada da topu Tosic'e kullandırttılar, ilk maçta Atınç'ın kullanmasına izin verdikleri gibi.

Son anda 11i değiştirip Mitroviç'le çıkalım dumura uğrasın planları.  :)

Çevrimdışı ahmetemre

Zaten kupada seyircisiz oynama cezamız var ilk turda elenelim bir de kupa yoğunluğumuz olmasın ayrıca erman beyin muhteşem yorumlarına maruz kalmayız...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Talisca olayı canımı sıkmaya başladı. Eğer giderse bide onun yerine adam almaya çalışacağız. Bi an önce çözüme kavuşturulmalı artık

kardeşim sürekli aynı şeyi söyleyip duruyorsun sabahtan beri.

Burda ki insanlar akıllı insanlar 1 kere yazsan yeterli :)

bumu yani quaresma yalamak için beckimi ateşe atacaksın quaresmayı çözememiş iyi sorun
değil lensi çözer o zaman en azından ayağına topu aldımı bütün rakibi çalımlamaya uğraşmayan pas veren bir oyuncu
çözmesi kolay olur GG düzelene kadar hoca beck lens kurgusunu yapar konu çözülür.
Beck oynayacak çözüm yok ona ama en azından quaresmaya çözüm var artık :D
Ya neyini yalayayim abi ogun mac basliginda attigim 10 iletinin 8 in de Quaresmayi gomdum

2 kisiyi gecip pas opsiyonu varken 3 kişinin icine daldi 2 kez

Su çizgiye hapsolma iceri gir be adam diye oac kez yazdigimi hatırlamıyorum mac boyu

Evet olmuyor ikisi , Beck , 2 senedir cozemedi Q7 yi

Gg varken neden bu ikisi al ver yapip aralara kaçıp birbirlerine pozisyon hazirlayip , alan aciyorlardi ?

1 haftadan beri Beck 4-6 hafta idare eder diyordum ama artik kesinlikle etmez diyorum gerekirse Adriano oynasin sag bekte

Çevrimdışı ahmetemre

Kulüpler birliğine dursun başkan aday olmuş ne güzel...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı sermet00

Dini kullanma olayı siyasetçilerden klüp başkanlarına hatta taraftarlara kadar sıçramış.Maçtan önce bir elinde bira diğer elinde pala vandallık yap maçta ya Allah bismillah sonra suçlu rakip olsun,oldu...

Çevrimdışı ahmetemre

Ya neyini yalayayim abi ogun mac basliginda attigim 10 iletinin 8 in de Quaresmayi gomdum

2 kisiyi gecip pas opsiyonu varken 3 kişinin icine daldi 2 kez

Su çizgiye hapsolma iceri gir be adam diye oac kez yazdigimi hatırlamıyorum mac boyu

Evet olmuyor ikisi , Beck , 2 senedir cozemedi Q7 yi

Gg varken neden bu ikisi al ver yapip aralara kaçıp birbirlerine pozisyon hazirlayip , alan aciyorlardi ?

1 haftadan beri Beck 4-6 hafta idare eder diyordum ama artik kesinlikle etmez diyorum gerekirse Adriano oynasin sag bekte
Ben Beck in kapasitesini anlatınca bana Beck iyidir niye eleştiriyorsun diyenlerden biriydin çok çabuk r yapmışsın :)
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Kutay

Kulüpler birliğine dursun başkan aday olmuş ne güzel...
Şu Kulüpler Birliği ne işe yarıyor hiç anlamıyorum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Zaten kupada seyircisiz oynama cezamız var ilk turda elenelim bir de kupa yoğunluğumuz olmasın ayrıca erman beyin muhteşem yorumlarına maruz kalmayız...
Elenmeyelim kupayi alalim yeter artik , bu kadar da küçük gormeyin su kupayı , biz buyuk takimiz ve Butun kupalara talibiz

En son kac sene once aldik su kupayi?

Taktik maktik yok Bam bam bam , butun kupalari supurecegiz , Bayern gibi , Juve gibi

Acaba bu kulupler neden kucumsemiyorlar liglerindeki bu kupalari ?

Karaktersiz TFF.

Beşiktaş, Atiker Konyaspor ve Beşiktaş başkanı Fikret Orman, PFDK'ya sevk edildi.

Çevrimdışı atalay

Bu çözüm olur. Fakat yanına bir metot lazım. Yeterli metot yok ise ve rakip geride baskı merkezlerini doğru kurguluyorsa oradaki yapabilirlik sınırlanıyor, hatta pek işe yaramıyor. Oyuncunun yapabilirliği yoksa plansız bir şekilde uzun vuruyor veya tehlikeli bölgede kaptırıyorsunuz. Her halükarda top rakibe geçiyor. @sozkul 

Bu ligin Juvesi olacagiz , Bayerni olacagiz diyoruz surekli

Sadece Lig sampiyonu olarak mi yapacagiz bunu ?

Biz Bu ligin en buyuguyuz o ayri konu

Bayern , Juve neden liglerindeki diger kupalari kucumsemeyip hepsini supuruyor ?

Ambargo koyacaksak bu sadece lig kupasi ile olmaz hepsini supurecegiz en azindan 2 tanesini , Bam bam bam bu kadar basit
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 18:13:35 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karaktersiz TFF.

Beşiktaş, Atiker Konyaspor ve Beşiktaş başkanı Fikret Orman, PFDK'ya sevk edildi.
Yiyorsa bize ceza versinler. Konaspora da az ceza versinler. Hodri meydan...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Yiyorsa bize ceza versinler. Konaspora da az ceza versinler. Hodri meydan...

valla şu saatten sonra pilavdan dönenin kaşıyı kırılsın ne olacağını görürler.

Etiketler: