2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6962424 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı benyv-

Geçen sene de dünya devi Milan, yılların kurdu Galliani vardı. Sosa için 8 milyonu ödettirdik

Bırakın şu rakipleri dev aynasında görmeyi. Dünyada transferlerin % kaçı tikko para ile oluyor sanıyorsunuz, herkes Neymar transferindeki Katar'lılar gibi kapıya mı yığıyor parayı?

Galatasaray 45 milyon Euro bonservis taahhüdüne girdi, sanıyor musunuz hepsini havale ettiler? Kim bilir hangi gelirleri teminat gösterdiler, kaç taksit gecikecek vs.

Kısacası Benfica'nın haklı olduğu bir şey yok. Talisca'ya müşteri bulduklarını da sanmıyorum, bence 2 milyon hesaplarına erken geçsin diye çingenelik yapıyorlar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer diyorsa ki belgede 31 Mayıs ödeme tarihi, fakat şu zamana kadar geç ödenirse şu oranda faizli işler, tamam haklısınız. Ben empati yapmaya çalışıyorum sorunu anlamak için. Tek taraflı düşünürsek işin içinden çıkamıyoruz. Evini kiraya vermişsin, yıllık ödemesi de Mayıs'ta, adam ödememiş. 3 ay geçmiş. Sen buna karşı bir hareket sergilemez misin?

Çevrimdışı benyv-

demek ki elimizdeki sözleşme bizden yana şuan neden bunu anlamıyorsun peki

Şimdi kendiniz yazdınız Benfica sonuna kadar zorlayacakmış diye, anlamamamın sebebi bu işte. Biz de zorlayacağız, kim haklı Fifa'da ortaya çıkacak zaten, bikaç gün sabredelim en iyisi.

Çevrimdışı tangaz

Başkanın yöneticilerin söylemlerinde kullandığı ana maddeler bunlar, bizzat açıp okumadım belki de farklı şekildedir bu maddeler. Ondan rahat hareket ediyorlardır. Dün de kendi ağzından parayı yatırmamış olmamız yüzünden böyle bir hareket yaptılar dedi. En azından iki tarafın bu duruma düşmesinin nedeni bu çok açık. Geri kalanını bilmiyorum.

ticaret bu iş bir malı alırsın kullanırsın vadesinde ödemeyi yaparsın, bazen yapamazsın sonra ödersin bazen buna faiz işler bazen işlemez bazen de ihtilaf oluşur mahkeme çözer ama sen artık malı almışsındır. #come to evrak, ipneliğe gerek yok benfica...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Eğer diyorsa ki belgede 31 Mayıs ödeme tarihi, fakat şu zamana kadar geç ödenirse şu oranda faizli işler, tamam haklısınız. Ben empati yapmaya çalışıyorum sorunu anlamak için. Tek taraflı düşünürsek işin içinden çıkamıyoruz. Evini kiraya vermişsin, yıllık ödemesi de Mayıs'ta, adam ödememiş. 3 ay geçmiş. Sen buna karşı bir hareket sergilemez misin?
Tamam öyle yazıyordur işte, para yatmazsa sözleşme feshedilir yazsa yatırırlar zaten.

Dünya devi Barcelona, Atletico Madrid gibi takımlar transfer yasağı alıyor, büyütmeyin şu dünya devliğini. Sözleşmeleri kusursuz yapmak için dünya devi olmana gerek yok.

Kaldı ki o Benfica nasıl bir devse, o kadar oyuncu satışına rağmen maddi durumu rezalet. Demek onların da yapamadığı ya da yanlış yaptığı çok şey var.

Çevrimdışı FARUK

biz uefa ffp sözleşmesi altında bir kulübüz
oyuncu satmadan bahsedilen 2m i ödeme şansımız yok
yani sözleşmede 31 mayıs tan önce ödeme gibi bir madde hukuken mümkün değil
bu düşünülerek ödeme için transfer dönemi içinde bir tarih olması lazım

Çevrimdışı benyv-

ticaret bu iş bir malı alırsın kullanırsın vadesinde ödemeyi yaparsın, bazen yapamazsın sonra ödersin bazen buna faiz işler bazen işlemez bazen de ihtilaf oluşur mahkeme çözer ama sen artık malı almışsındır. #come to evrak, ipneliğe gerek yok benfica...

Sonunda kaybetmeyiz umarım Talisca'yı. Yöneticilerin kendinden emin olması nedeniyle güveniyorum fakat bazen bizim takımlar bürokrasi nedeniyle büyük kayıplar yaşıyor. Ondan da tırsmıyor değilim. Karşılıklı Come to 2 milyon, Come to evrak.  :lol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şimdi kendiniz yazdınız Benfica sonuna kadar zorlayacakmış diye, anlamamamın sebebi bu işte. Biz de zorlayacağız, kim haklı Fifa'da ortaya çıkacak zaten, bikaç gün sabredelim en iyisi.
Böyle durumlarda muhakkak kimsenin bilmediği başka derin konular da vardır. O derin konuların merkezinde Benfica'nın arkadan çevirmeye çalıştığı bir tezgah olması muhtemel. Beşiktaş kulübü de önlemini alıyor . O derin konuları bilmeden hemen yorum yapmamak lazım .

Çevrimdışı benyv-

biz uefa ffp sözleşmesi altında bir kulübüz
oyuncu satmadan bahsedilen 2m i ödeme şansımız yok
yani sözleşmede 31 mayıs tan önce ödeme gibi bir madde hukuken mümkün değil
bu düşünülerek ödeme için transfer dönemi içinde bir tarih olması lazım

Öyle bir tarih olsa bizim için iyi ama karşı taraf için kötü. Sonuçta Haziran'a girerken oyuncuyu ne yapacaklarını belirlemek isterler. Son dakikaya bırakmak işlerine gelmez.  Bizim de FFP transfer sezonunda bütün olarak işliyor. Yani nasıl olsa oyuncu satacağız, önceden ödemende sakınca yok. Yeterki eylüle kadar dengeyi sağla. Hatta ffp'de artıdayız diye, Mitroviç'e verildi 4.2 milyon.

Çevrimdışı İhsan

Antalya karşısında muhtemel 11

Fabri, Caner Erkin, Pepe, Tosic, Adriano, Oğuzhan, Atiba, Quaresma, Lens, Talisca, Negredo

Düşünceleriniz nedir bu 11 hakkında değerli dostlarım ?

Adriano sag bek oynamasin. Kötü Beckten cok daha kötüydü.
Babel Cenk mutlaka baslarlar.
Insallah Talisca sorunu cözülmüs olur.
Talisca olmazsa Negredo belki ama Tolgay daha olasi olur.
Atiba yerine Tolgay bile olabilir.

Bu macta degil ama Fabri kötü oynmaya devam ederse Tolgada ilk onbire girerse sasirmamak lazim derim.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Sonunda kaybetmeyiz umarım Talisca'yı. Yöneticilerin kendinden emin olması nedeniyle güveniyorum fakat bazen bizim takımlar bürokrasi nedeniyle büyük kayıplar yaşıyor. Ondan da tırsmıyor değilim. Karşılıklı Come to 2 milyon, Come to evrak.  :lol:

benfica başkanı bile senin kadar peşine düşmedi şu 2 milyonun  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çevrimdışı tangaz

Adriano sag bek oynamasin. Kötü Beckten cok daha kötüydü.
Babel Cenk mutlaka baslarlar.
Insallah Talisca sorunu cözülmüs olur.
Talisca olmazsa Negredo belki ama Tolgay daha olasi olur.
Atiba yerine Tolgay bile olabilir.

Bu macta degil ama Fabri kötü oynmaya devam ederse Tolgada ilk onbire girerse sasirmamak lazim derim.

tolgea dedin millet şimdi kılıçlarını çekip saldırıya geçecek, siper al  :D

Çevrimdışı FARUK

Öyle bir tarih olsa bizim için iyi ama karşı taraf için kötü. Sonuçta Haziran'a girerken oyuncuyu ne yapacaklarını belirlemek isterler. Son dakikaya bırakmak işlerine gelmez.  Bizim de FFP transfer sezonunda bütün olarak işliyor. Yani nasıl olsa oyuncu satacağız, önceden ödemende sakınca yok. Yeterki eylüle kadar dengeyi sağla. Hatta ffp'de artıdayız diye, Mitroviç'e verildi 4.2 milyon.
hesap kesim tarihi 31 mayıs ne yazık ki :)

Çevrimdışı tangaz

hesap kesim tarihi 31 mayıs ne yazık ki :)

bu hesap kesimi de sıkıntılı bizim bu sene 31 mayısı beklemeden uzattılar ffpyi karmaşık işler oldukça sanırım bizim giderler değilde gelirler bölümünde çetrefilli bişey var ve biz personel gideri vb gibi bşilerden gol yedik die düşünüyorum ben yoksa uzamazdı bu nedenle bu yıl da uzaması olasılık dahilinde.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Sonunda kaybetmeyiz umarım Talisca'yı. Yöneticilerin kendinden emin olması nedeniyle güveniyorum fakat bazen bizim takımlar bürokrasi nedeniyle büyük kayıplar yaşıyor. Ondan da tırsmıyor değilim. Karşılıklı Come to 2 milyon, Come to evrak. 
Bu arada mevzuusu açılmışken söyleyeyim, Talisca gitse de yerini doldurmakta zorlanacağımızı sanmıyorum(gitmesin tabii, o ayrı).

Talisca'nın maaşını düşünmezsek, çok kelepir bir oyuncu değil. 2 milyon kiralama bedelini ya da imza parasını gözden çıkarırsak, yerine bir 10 numara bulabiliriz. (Nasri, Ben Arfa vs)

Bu sebepten ötürü çok dert etmeyin bence.

Çevrimdışı İhsan

tolgea dedin millet şimdi kılıçlarını çekip saldırıya geçecek, siper al  :D
Yanlis anlamayin:
Ben hoca olsam kesinlikle oynatmam ama hocamizida taniyoruz yani.
Fabri kendini toparlasin biran önce yoksa Tolgea gelir... :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Ne hali varsa görsün. Dönmesin, istemiyorum.

aynen, ne sosası gelmesin sürünsün orlarda

Çevrimdışı benyv-

Bu arada mevzuusu açılmışken söyleyeyim, Talisca gitse de yerini doldurmakta zorlanacağımızı sanmıyorum(gitmesin tabii, o ayrı).

Talisca'nın maaşını düşünmezsek, çok kelepir bir oyuncu değil. 2 milyon kiralama bedelini ya da imza parasını gözden çıkarırsak, yerine bir 10 numara bulabiliriz. (Nasri, Ben Arfa vs)

Ben satılmasına karşı çıkmıyordum aslında, çünkü 4 milyon kiralama ücreti ve 2 milyon küsür maaşı bize kalacaktı. 4 milyon bonservisli bile 10 numara alabilirdik. Fakat şu zamanla o zaman arasında fark var. Hedefteki oyuncular transferi gerçekleştirdi. Bu sebeple umarım kalır bir şekilde Talisca.

Çevrimdışı tangaz

ikiside 5 milyon civarı maaş ister Onur + nasri bence artık çöpe dönmüş bi eleman senede 20 lig maçı ancak görür barlardan çıkabilirse oda.

Çevrimdışı abdusta

Sosa bu yıl gelmez heveslenmeyelim
Bu yıl Milanda son senesi kontratını doldurup
sonra yuklu bir imza parasıyla transfer yapacak
Bu arada Milanda bonservis almak için sosayı zorluyor
git diyor
Sosada taliplerinden  ücret için 5 milyon euro istemesi
bu nedenden hiç olmazsa şimdiden imza parası yapayım hesabında

saygılar

Çevrimdışı tangaz

talisca mutlaka kalıp 20+ golünü atmalı

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Dön be olum
Sosa donsun donmesinede takasta niye bizim internet paketimizi kullaniyorsun , tek foto yeter yahu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

bu hesap kesimi de sıkıntılı bizim bu sene 31 mayısı beklemeden uzattılar ffpyi karmaşık işler oldukça sanırım bizim giderler değilde gelirler bölümünde çetrefilli bişey var ve biz personel gideri vb gibi bşilerden gol yedik die düşünüyorum ben yoksa uzamazdı bu nedenle bu yıl da uzaması olasılık dahilinde.

bonservis sıkıntısı olsa uefa listesine yazamazdık abi zaten daha önce de demiştim 21 nisanda açıklandı yani bir önceki dönem bildiriminde (1 haziran 2015-31 mayıs 2016) sorun var dediğin kısımda
millet mitrovic alındı böyle oldu felan diyor ama farkında değiller

Çevrimdışı bordele

Finally !

Pepe'nin imza töreni mükemmeldi. İlk fotoğraf adeta bir sanat eseri. Yine de, yabancı transferlerimizin imza törenlerinde "Burası Beşiktaş, burada imzalar kağıtlara değil kalplere atılır" sloganının ingilizce çevirisi de bir şekilde fona eklenebilir diye düşünüyorum. Hemen hemen uluslararası spor haberleri sitelerinin, gazetelerinin tamamında Pepe'nin transferine ilişkin haberler ve fotoğraflar vardı; böylesine orjinal bir slogandan parantez içi bahsedilmesi, hatta sloganın ingilizcesinin görülmesi bile hoş olur.

Bu da naçizane;

Av zamanı

Etiketler: