2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6961916 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı onur_U

Antalya karşısında muhtemel 11

Fabri, Caner Erkin, Pepe, Tosic, Adriano, Oğuzhan, Atiba, Quaresma, Lens, Talisca, Negredo

Düşünceleriniz nedir bu 11 hakkında değerli dostlarım ?

cenk'in ilk 11 çıkacağını düşünüyorum. talisca sorunu çözülmezse tolgay'da oynar.

Çevrimdışı Zafer55

Antalya karşısında muhtemel 11

Fabri, Caner Erkin, Pepe, Tosic, Adriano, Oğuzhan, Atiba, Quaresma, Lens, Talisca, Negredo

Düşünceleriniz nedir bu 11 hakkında değerli dostlarım ?
Tolgay yerine necip yada talisca olmak şartıyla kupa maçının kadrosu aynen  çıkar diye düşünüyorum

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Vida bitmiş galiba öyle bişeyler duymuş benim arkadaş
Nekadar doğru bilmiyorum.

Çevrimdışı FARUK

Bizimkiler daha 2 milyonu yatırmamış bile, burada tek haklı malesef Benfica. Başkan kendi de dedi, daha yatırmadık ama para başka, anlaşma başka. Böyle bir dünya yok, anlaşmanın amacı para zaten, senin de bir yükümlülüğün var, takımın en önemli oyuncusunu zar zor kurtarmışsın marcelo gider gitmez önce talisca'yı yatırmalıydı bence. Fifa da en fazla faizli veya faizsiz o parayı ödetecektir önce. Bakalım elimizden uçmasın da.
başkanın sözleşmenin şartlarından haberdar olmaması çok kötü olmuş
bizde de hata var uyarmadık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

😂😂😂
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Sarp

Güya, Şenol Hoca Medel'i boyu yüzünden veto etmiş (Sabah)

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Vida gelirse Medel de ön libero ya düşünülebilir
Franco yu da malatyaspor istiyormuş

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Güya, Şenol Hoca Medel'i boyu yüzünden veto etmiş (Sabah)
Hahahahahah yahu turkuaz medya olmasa gulemiycez , gta sifresi mevzusu hala aklimda hahhah

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

sen pek atlamazdın böle şeyleri Farukcum, bu ara çok nöbet yazdılar sana sanırım :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı benyv-

Valla öyle bilseydim mektup yollardım.

Çevrimdışı tangaz

Vida gelirse Medel de ön libero ya düşünülebilir
Franco yu da malatyaspor istiyormuş

franco pırlanta gibi çocuk malatya 3 versin o kadar stadımızı açtık bi güzellik yapsınlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı benyv-

Bizim başkan biliyor da dünya devi benfica bilmiyor o zaman? Bi tarihe kadar parayı yatırırsan oyuncunun sözleşmesi uzuyor diye madde var, biz baştan 2 sene sözleşme yapmadık. 1+1 stüdyo daire hesabı.

Çevrimdışı FARUK

sen pek atlamazdın böle şeyleri Farukcum, bu ara çok nöbet yazdılar sana sanırım :)
nasıl atladık bilmiyorum abi şimdi faizi varmış birde 2 milyondan fazla ödersek ffp de sıkıntı olur

Çevrimdışı tuncaboylu

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Bizim başkan biliyor da dünya devi benfica bilmiyor o zaman? Bi tarihe kadar parayı yatırırsan oyuncunun sözleşmesi uzuyor diye madde var, biz baştan 2 sene sözleşme yapmadık. 1+1 stüdyo daire hesabı.
o dünya devi 31 mayıstan bu yana neden çağırmamış futbolcusunu neden yanlış yere uçmuş talisca?

Çevrimdışı tangaz

nasıl atladık bilmiyorum abi şimdi faizi varmış birde 2 milyondan fazla ödersek ffp de sıkıntı olur

neyse 2 forma daha alırız başkan şubat gibi bilancoyu çıkarsa eksikliğe göre topa gireriz artıkın. asistan tut kendine hatırlatmalar için yada beni asistanın yap en iyisi

Çevrimdışı tangaz

okudun mu sözleşmeyi?

Çevrimdışı benyv-

o dünya devi 31 mayıstan bu yana neden çağırmamış futbolcusunu neden yanlış yere uçmuş talisca?

Satmaya uğraşıyorlardı çünkü, bekledikleri teklif de gelmeyince bize kaldı. Parayı yatırırız diye beklediler maçlar yok nasıl olsa. Resmi maçlar başlamış sen hala Mayısın parasını vermezsen, adamın da belge vermemesi normal geldi bana.

Çevrimdışı FARUK

benim kendi fikrim şu, benfica en başından bu yana bizi yıldırıp sözleşme yi fesh etmemizi bekliyor
taliscanın geç gelmesi de bunun içinde menajerler aracılığıyla taliscanın da olabileceğini düşündürüyor bana

Çevrimdışı benyv-

okudun mu sözleşmeyi?

Başkanın yöneticilerin söylemlerinde kullandığı ana maddeler bunlar, bizzat açıp okumadım belki de farklı şekildedir bu maddeler. Ondan rahat hareket ediyorlardır. Dün de kendi ağzından parayı yatırmamış olmamız yüzünden böyle bir hareket yaptılar dedi. En azından iki tarafın bu duruma düşmesinin nedeni bu çok açık. Geri kalanını bilmiyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sene de dünya devi Milan, yılların kurdu Galliani vardı. Sosa için 8 milyonu ödettirdik

Bırakın şu rakipleri dev aynasında görmeyi. Dünyada transferlerin % kaçı tikko para ile oluyor sanıyorsunuz, herkes Neymar transferindeki Katar'lılar gibi kapıya mı yığıyor parayı?

Galatasaray 45 milyon Euro bonservis taahhüdüne girdi, sanıyor musunuz hepsini havale ettiler? Kim bilir hangi gelirleri teminat gösterdiler, kaç taksit gecikecek vs.

Kısacası Benfica'nın haklı olduğu bir şey yok. Talisca'ya müşteri bulduklarını da sanmıyorum, bence 2 milyon hesaplarına erken geçsin diye çingenelik yapıyorlar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı benyv-

benim kendi fikrim şu, benfica en başından bu yana bizi yıldırıp sözleşme yi fesh etmemizi bekliyor
taliscanın geç gelmesi de bunun içinde menajerler aracılığıyla taliscanın da olabileceğini düşündürüyor bana

Tamam olabilir de, biz talisca'yı elimizde tutmak istiyorsak neden maceralara atılıyoruz onu anlamış değilim? Eleştirdiğim konu bu. Sonuçta elimiz daha sağlam olabilirdi.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Benfica baya ısrarcıymış talisca konusunda sonuna kadar zolayacaklarmış böyle bi bilgi aldım
Her ihtimale karşı Jose Sosa yı hazırda tutmak lazım Talisca kalsa bile Sosa alınmalı.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

http://www.milliyet.com.tr/faciadan-donuldu-besiktas-atiker-konyaspor-2498124-skorerhaber/

Süper Kupa maçı sebebiyle ilgili gözlemci raporu hazırlanmış ve bize de 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmesine kesin gözüyle bakılıyormuş. Böyle bir durum yaşanırsa gerek yönetim gerek taraftar olarak nasıl bir tepki vereceğiz acaba ? 

Çevrimdışı FARUK

Tamam olabilir de, biz talisca'yı elimizde tutmak istiyorsak neden maceralara atılıyoruz onu anlamış değilim? Eleştirdiğim konu bu. Sonuçta elimiz daha sağlam olabilirdi.
demek ki elimizdeki sözleşme bizden yana şuan neden bunu anlamıyorsun peki

Etiketler: