2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6960415 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Demin Lens'in imza töreni fotoğraflarını gördüğümde fark ettim. Buradan biri "burası Beşiktaş burada imzalar kağıda değil kalplere atılır" cümlesinin ingilizce de olması gerektiğini söylemişti. Cümlenin altında ingilizce tercümesi de var artık.

Çevrimdışı mylife1903

Ödenmemiş işte, adam kağıtları göndermeden neden ödeyeyim ki dedi. :(
Tavuk-yumurta hikayesi gibi sanki...
Tavuk yumurta ikilisi gii ayni abi
Ilk yumurta icin once tavuk lazim, benfikanin ayaklanmasi icin de paranin odenememesi lazim simdi bu konu uzar once mani sonra belge gibi
Sabah belgeyi versinler aksam parayi alsinlar

Bu is boyle sabah sandalye aksam manimani

Çevrimdışı tuncaboylu

Saint ? Saint Flash mi  :D
Saint Thunder.

Hızlı okuyunca Santander oluyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Egos

Bende bu görüntüyü görene kadar penaltı değil diyordum. Tekrar tekrar izledim ve her izlediğimde şuttan sonra yere vuran topu sağ eliyle çıkarıyor Hatta elide değil bileğiyle. Bunu bilinçli yapıyor, maalesef yedirdi

ağabey bu kadar kolay manipülasyona gelmeyin, tek bir çekimi yok görüntünün, maçın özetinde ne olduğu gayet açık şekilde anlaşılıyor.

bir röportajdan alıntılar okuyorsanız, röportajın kaydını arayın. bir pozisyonun görüntüsünü izliyorsanız, en iyi kalitesini ve farklı açılarını bulmaya çalışın; burada eğriyi doğruyu konuşuruz, biz bize sayılırız; ama twitter'da saçmalamak olayın boyutunu değiştiriyor.

özeti izlediğinde aslında ne olduğunu göreceksin. tartışılacak tek şey o görüntüyle yapılan yorumlar, pozisyonun tartışılacak bir tarafı yok.

Çevrimdışı tangaz

pozisyon bence de penaltıydı. geçen sene başında kural top vücudun X bir yerinden sekip kola gelirse penaltı diye değiştirildi. açık kola çarparsa penaltı kapalı kola çarparsa değil denmedi sekip çarpması = penaltı dendi. pozisyon net penaltı kurala göre ama bizim hakemler bi tarafından okuyup uyarladıgı için değişiyor işler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Egos

ahlaksız konya başkanı çıkmış diyor ki yılların birikmiş seyini konya taraftarına yüklememek gerek daha önce de böyle şeyler oldu ilk defa olan birşey değil diyor

bizim deplasman taraftarına da güven olmaz, fakat dün stada meşale sokmak dışında neredeyse sıfır hatayla bitirdiler maçı, çok büyük mesafe katedildi dün akşam. 90. dakikada gol yedikten sonra sinirlerine hakim olamayabilirlerdi. belki rakip konyaspor olduğu içindir, yine de büyük başarı.

adamlar konuştukça batıyor.

Çevrimdışı abdusta

Yenilme sendromuna alışmak lazım
Bu sene birçok takım birbirine yenilecek

kaldıki kaybettiğimiz lig maçı değil ve Beşiktaş tam form tutmadı
Hocanın dediği gibi form tutma 4cu lig maçımızla olacak

saygılar

Çevrimdışı Berat

Birlikten kuvvet doğar, Antalya maçı ile görmeye başlayacağız.

Çevrimdışı sercu01

Şu an takımda Fabri-Boyko-Pedro-Miloseviç-Mitroviç-Tosiç-Pepe-Adriano-Beck-Atiba-Q7-Babel-Lens-Aras-Negredo-Talisca olmak üzere 16 tane yabancı futbolcu var. Bunlardan miloseviç boyko pedro ve arası göndersek 12 yabancı oluyor. 2 tane yabancı hakkı kalıyor sadece. Birisi Medel olsa ya Sosa ya da Demba Ba'ya güle güle demek zorunda kalıcaz. pektemek 3. forveti idare eder önemli olan Sosa gibi görünüyor şu an ama Ba'yı da takımda görmek isterim bakalım neler olacak :///

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şu an takımda Fabri-Boyko-Pedro-Miloseviç-Mitroviç-Tosiç-Pepe-Adriano-Beck-Atiba-Q7-Babel-Lens-Aras-Negredo-Talisca olmak üzere 16 tane yabancı futbolcu var. Bunlardan miloseviç boyko pedro ve arası göndersek 12 yabancı oluyor. 2 tane yabancı hakkı kalıyor sadece. Birisi Medel olsa ya Sosa ya da Demba Ba'ya güle güle demek zorunda kalıcaz. pektemek 3. forveti idare eder önemli olan Sosa gibi görünüyor şu an ama Ba'yı da takımda görmek isterim bakalım neler olacak :///
pektemek takımda durmasın kesinlikle. yani adamın negatif bir enerjisi var. bak takıma döndü sakatlıklar başladı. bi zahmet gitsin artık takımdan.

Çevrimdışı İhsan

Saint Thunder.

Hızlı okuyunca Santander oluyor.

Thunder yıldırım demek değil ama Santander fena değilmiş
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada gazell monaco ile anlaşmış.Sallayan arkadaşlara duyurulur.

niye monaco aldı diye iyi oyuncu anlamına mı geliyor abi :)

Çevrimdışı mrred

ahlaksız konya başkanı çıkmış diyor ki yılların birikmiş seyini konya taraftarına yüklememek gerek daha önce de böyle şeyler oldu ilk defa olan birşey değil diyor

:kop:
ülkedeki seviyeyi şu video ile görebilirsin ... O yüzden alışın bunlara Konya başkanı görevini yapıyor. Bilimsel seviye tekerliğin icadına kadar geriledi yakında yontma taş cilalı taş derken seviye de kalmıcak
hoşafı icad etmişler  :kop: bak
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

ülkedeki seviyeyi şu video ile görebilirsin ... O yüzden alışın bunlara Konya başkanı görevini yapıyor. Bilimsel seviye tekerliğin icadına kadar geriledi yakında yontma taş cilalı taş derken seviye de kalmıcak

Bi an alzemir için üretilen çip kazanacak diye çok korktum.

Organik hoşaf bizim için daha önemli.

Yeni "milli içeceğimiz" bile olabilir :)

Çevrimdışı 38life

Fırat Günayer: "Beşiktaş çok büyük bir terslik olmazsa Medel'i kadrosuna katacak."

Çevrimdışı ProjectOrigin

İbretlik

Çevrimdışı mrred

Bence oğuzhana çok yükleniyorsunuz. Oğuzhanın oyun kurgusu ve topla ilişkileri kesinlikle bize artı değer katıyor. Bir arkadaş Negredo çok iri zayıflasın falan demişti ona hiç katılmıyorum. CR7 ye bakmasını tavsiye ediyorum. Medel konusunda italyada yaşayan bir arkadaşım var bir kaç haber çıkmış ama kaynak olarak türk basınını göstermişler o yüzden pek güvenilir değil. Başkanı bugün çok sakin ama kararlı gördüm Antalya maçında stadı inletmemiz gerekiyor. Başkan beşiktaş için kariyerini emeğini mesaisini belkide ailesini ortaya koyuyor ve riske ediyor bizim de avazımız çıkana kadar beşiktaş dememiz şart.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bi an alzemir için üretilen çip kazanacak diye çok korktum.

Organik hoşaf bizim için daha önemli.

Yeni "milli içeceğimiz" bile olabilir :)

:kop: din bitti vatan bitti ülkü bitti
imPARAtor ile milli de bitti bütün kavramları bitire bitire gidiyoruz . Beşiktaşı da bitirmek için de ellerinden gelenleri yapacaklar. Bu sene ölümüne destek.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

İbretlik
Hayır mühendis tanıdıklarımız onlar adına ben utandım resmen hakaret ediyorlar... Mühendislik okuyan arkadaşlar falan varsa gerçekten çok üzüldüm...
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

niye monaco aldı diye iyi oyuncu anlamına mı geliyor abi :)
Dirar'ın yerine aldılar işte :bandit:

Çevrimdışı mrred

Seneye FFP kalktığından emin miyiz ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı arda

Demin Lens'in imza töreni fotoğraflarını gördüğümde fark ettim. Buradan biri "burası Beşiktaş burada imzalar kağıda değil kalplere atılır" cümlesinin ingilizce de olması gerektiğini söylemişti. Cümlenin altında ingilizce tercümesi de var artık.

Madem Dünya Klubü olma vizyonumuz var bence Çince Arapça Ispanyolca Portekizce Fransızca vs de yazılmalı LEDlerin maşallahı var hatta Malay ve Maksudnya (Endonezya) da sığar gayet!

Tamam abartmayım ama açıklanan transferlerin memleketi nereyse ona göre anadilinde de yazılmalı!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı mrred

Madem Dünya Klubü olma vizyonumuz var bence Çince Arapça Ispanyolca Portekizce Fransızca vs de yazılmalı LEDlerin maşallahı var hatta Malay ve Maksudnya (Endonezya) da sığar gayet!
Mantıklı çindeki facebook ta bir hesap yapmamız gerekiyor onlar facebook kullanmıyor başka bir şey var ayrıca rusya coğrafyasını da unutmamak lazım oraya azerbeycan kanalıyla çok daha kolay açılabiliriz...
The great gig in the sky

Çevrimdışı sozkul

Mustafayi yazsan ne olur yazmasan ne olur be abi
Hatta yazmasan daha iyi olur bu herife 1.7 milyon yuro veriyonuz ffp iki sene daha uzatilmistir falan der uefA

Herkes senin gördüğünü görmüyor, bence başkan seviyor Mustafayı.

Çevrimdışı mrred

Herkes senin gördüğünü görmüyor, bence başkan seviyor Mustafayı.
Seviyor ya da piyasası olsun diye öyle görünüyor da olabilir...
The great gig in the sky

Etiketler: