2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955418 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben de takımın sahaya yayılma konusunda eksikleri olduğunu düşünüyorum.

Mesela baskı yapıyoruz; ama ne alan ne de açı kapatma var. Bu da sadece deli gibi koşmamıza neden oluyo.

Herifler boşta çünkü. Alıyo, dönüyo, pas veriyo ve biz sadece koşuyoruz peşlerinden.

Alan daraltmamız şart.

Takım boyunu kısaltmamız şart.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kyiv

aklını Beşiktaşla bozmuş sanki lig Beşiktaş maçıyla bitecek
bütün hazırlığı Beşiktaş maçı için yapmış

Atom karınca beni çok büyük hayalkırıklığına uğratıyor. Tamam hırslısın, bir kere daha Beşiktaş'ın başına geçme gibi bir hedefin de var ona da eyvallah ama hırsını sadece Beşiktaşa karşı göstermeye çalışmak yılların BEŞİKTAŞlı Rızasına yakışmıyor. Hiç kimse yok mu etrafında abisi,eşi, çocukları Beşiktaş konusunda Rıza Çalımbay'ı kendine getirecek, uyaracak? Taraftar nezdinde gün geçtikçe antipatikleşiyor günün birinde Beşiktaş tribünlerinden topluca küfür yerse en çok yine kendi üzülecek.

Çevrimdışı sermet00

Sosa+Medel transferleri yapılacak gibi duruyor.Ancak sıkıntı şurda takımda görev alabilen 30 yaş oyuncu neredeyse kalmadı.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Suç duyurusunda bulunmuşuz:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bize karşı tüm rakipler Kapanarak oynuyor kapanan takımlara gol atmakta zorlanıyoruz Sosa gomez varken kilidi kırıyorduk bi şekilde ama bu sene tüm rakipler kapanacak bize karşı
Umarım sıkıntı yapamayız kilit çözecek oyuncu lazım Sosa.

Çevrimdışı goktasoktay

Savunmada bir 'liderin' olması büyük avantaj. İyi bir savunmacı iyi top keser, iyi hava topu alır, zamanında müdahale yapar. Bunlar savunmacının 'iyi yapmak zorunda olduğu' işler. Ama liderlik yapması, bütün geriye gelen topları toplaması, sonra akıllı kararlarla atakları yönlendirmesi, önündeki ön liberoya 'sen al, gerisini halledersin' demeyip, açıklara adrese teslim uzun pas çıkarması ya da kolayca atak yönünü değiştirmesi, 'özel stoperlerin' başarabildiği 'ekstra' işler. Bu sezon bunun ekmeğini çok yiyeceğiz. Zaman zaman, bazı rakiplerin bizi 'çözdüklerini' sandıkları anlarda, Pepe'nin hücum zenginliğine sağladığı katkıları hayranlıkla izleyeceğiz.

Hepimiz için keyifli, huzurlu, az stresli bir sezon olsun.
Herkes görecek bence de. Maç içinde bir ara pepeyi gösterdi kamera, babelle Q7 ye kanat değiştirin diye talimat veriyordu. Kendisi tam bir lider, takımı gerektiği yerde ayağa kaldırmasını da bilir. Eğer medel i de alırsak, bu takım tank gibi, önüne geleni ezip geçer. Medel, tam tabiriyle 'versatil' olması hasebiyle hem stoper hem DMC oynar, gerektiği zaman saha içi kurgusunu değiştirmemize olanak sağlar, aynı zamanda oynadığı mevkiye de sertlik katar...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı El Nino

Şu saat oldu halen yönetimden birinin çıkıpta açıklamama yapmaması çok komik. Ne zaman uyanacaklar acaba merak ediyorum.

Çevrimdışı ahmetemre

Şu saat oldu halen yönetimden birinin çıkıpta açıklamama yapmaması çok komik. Ne zaman uyanacaklar acaba merak ediyorum.
dava açtılar konuşmanın ne etkisi olacak...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı abdusta

Talisca davası ilginç olmaya başladı.

Beşiktaş neden 2 milyon kiralama ücretini ödemiyor.
Benficada ödenmediği için anlaşma kadük oldu diyor

saygılar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Herkes görecek bence de. Maç içinde bir ara pepeyi gösterdi kamera, babelle Q7 ye kanat değiştirin diye talimat veriyordu. Kendisi tam bir lider, takımı gerektiği yerde ayağa kaldırmasını da bilir. Eğer medel i de alırsak, bu takım tank gibi, önüne geleni ezip geçer. Medel, tam tabiriyle 'versatil' olması hasebiyle hem stoper hem DMC oynar, gerektiği zaman saha içi kurgusunu değiştirmemize olanak sağlar, aynı zamanda oynadığı mevkiye de sertlik katar...

Hoca kenardan talimat verdi onu iletiyordu arkadaşlarına, öyle kendi kafasına kanat değiştirin diyecek değil heralde. Bir yandan kenara bakıyordu o hareketi yaparken çünkü.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı El Nino

Pepe'nin son dakika da yaptığı o hareketi Quaresma yapmış olsaydı şimdi idam ediliyordu.

Çevrimdışı goktasoktay

Talisca davası ilginç olmaya başladı.

Beşiktaş neden 2 milyon kiralama ücretini ödemiyor.
Benficada ödenmediği için anlaşma kadük oldu diyor

saygılar
Burada benfica, yabancı medyada yazdığına göre, vadesi eylülde dolacak bir parayı göndermediği için futbolcunun sözleşmesinde olan hakkımızı kullanmamızı nasıl engeller? Bu olayda gri nokta çok fazla ama yine de benfica tarafında bir art niyet söz konusu gibi. Bazı detayları bilmeden suya yazı yazıyoruz hepimiz..

Çevrimdışı Kalyoncu

Atom karınca beni çok büyük hayalkırıklığına uğratıyor. Tamam hırslısın, bir kere daha Beşiktaş'ın başına geçme gibi bir hedefin de var ona da eyvallah ama hırsını sadece Beşiktaşa karşı göstermeye çalışmak yılların BEŞİKTAŞlı Rızasına yakışmıyor. Hiç kimse yok mu etrafında abisi,eşi, çocukları Beşiktaş konusunda Rıza Çalımbay'ı kendine getirecek, uyaracak? Taraftar nezdinde gün geçtikçe antipatikleşiyor günün birinde Beşiktaş tribünlerinden topluca küfür yerse en çok yine kendi üzülecek.
Bununla ilgili konuşmuştu. Kasımpaşa ile bizi yendiği maçtan sonra ailesi,arkadaşları herkes küsmüş. Bunu şöyle açıklıyor ben Beşiktaşdan öyle terbiye aldım Beşiktaşa maç sattı diyecekler diye en iyi futbolu o maçlarda oynatıyorum diyor en çok üzüleninde kendisinin olduğunu söylemişti. Tabi artık bu hastalık seviyesine gelmiş Rıza hocada bende üzülüyorum. Önceden savunan çok insan vardı ama artık kimse savunamıyor argüman bırakmadı.

Çevrimdışı goktasoktay

Pepe'nin son dakika da yaptığı o hareketi Quaresma yapmış olsaydı şimdi idam ediliyordu.
Buyur burdan yak. Bu ne şimdi?

Çevrimdışı mrred

- İçişleri Bakanlığı, Süper Kupa Finali'nde olan olaylar hakkında soruşturma başladı. (DHA)

Soruşturma :kop: :kop:
Türkiye'de soruşturma eşittir örtbas.
Onlar önce çorum madımak olaylarını falan soruştursunlar
Biz kendimizi koruruz onların bir gram iyiliğine muhtaç falan değiliz.
Para ve iyilik alan emir alır. Onların parasını da iyiliğini de istemiyoruz. Gölge etmesinler yeter ki!
The great gig in the sky

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bununla ilgili konuşmuştu. Kasımpaşa ile bizi yendiği maçtan sonra ailesi,arkadaşları herkes küsmüş. Bunu şöyle açıklıyor ben Beşiktaşdan öyle terbiye aldım Beşiktaşa maç sattı diyecekler diye en iyi futbolu o maçlarda oynatıyorum diyor en çok üzüleninde kendisinin olduğunu söylemişti. Tabi artık bu hastalık seviyesine gelmiş Rıza hocada bende üzülüyorum. Önceden savunan çok insan vardı ama artık kimse savunamıyor argüman bırakmadı.
Her ne olursa olsun sen bu kulübün zamanında efsanesi olmuş birisisin şu an bulunduğun kulüpte 1 sene durursun seneye yoksun ne yaşanırsa yaşansın kendi öz kulübüne saygı duyman gerekir. Bazı futbolcular bile gol atınca sevinmiyor bu tam tersi resmen bize bilenmiş. Haddini aşıyor. Bu pazar tribünde haddini bildirecez kendisine.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Gerekli tepkiyi gerekli zamanda vermeyi yönetim hepimizden daha iyi bilir konuma geldi beklemekte yarar var. Lens'in imza töreni var belki orada olabilir.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı El Nino

Samsun'daki stat içinde tek söylenecek söz: Ancak patates tarlası olur. Yazık oraya dökülen paraya.

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı FARUK

bunun mantıklı açıklamasını kendine yapamıyor ve buraya yazıyorsan ya art niyetlisin ya da çok safsın

Çevrimdışı mrred

Konuşmayla olmaz bu işler vodafone park'ta herkes tepkisini koyacak başkan konuşursa onların istediği olur. Kabzımalı duymadınız mı akşam Biz de güya para varmış huzur varmış başkan parayla transfer yapıyormuş en küçük başarısızlıkta başka yanlış transferler yaptıya getircek olayı şimdiden yolunu yapıyor adamdaki algıya bakar mısınız ? FFP de olduğumuzu bile bile Beşiktaş'ta para var diyor insanları kandırıp zorla saçmasapan transferlerin yolunu yapacak aklınca. En küçük bir şeyde başkanı sallandırcaklar zaten hata yapmalarını bekliyorlar. Come to beşiktaş tayfası kabzımala ve onun üyesi olduğu medyaya tepkisi koymalı
The great gig in the sky

Çevrimdışı Kalyoncu

O hareketi yapması için oraya gelmesi gerekiyor. :) Tabi bu işin şakası sezon başı herhangi bir oyuncuyu idam etmek bize birşey kazandırmaz. Sizden ricam yeni sezona başlarken q7 yapsaydı şöyle yapardınızları bırakalım artık lütfen bize hiçbirşey kazandırmadığını anlayamadınız mı hala.

Çevrimdışı El Nino

bunun mantıklı açıklamasını kendine yapamıyor ve buraya yazıyorsan ya art niyetlisin ya da çok safsın

Neden art niyetli olayım anlamıyorum. İlk golde Tosic'in ve kaleci Fabri'nin hatası var. Herkes hata yapacak elbet. Hatasız kul olmaz. Beck adam kaçıracak. Cenk gol kaçıracak. Fabri gol yiyecek. Elbet bunlar olacak.

Maçtan sonra yine her zaman olduğu gibi Q7 yerden yere vuruldu. Ben onu çözemedim. Maç içinde de keza öyle. Buradan art niyet veya saf olduğumu nasıl çıkardınız çözemedim. Ne yani eleştiri getiremeyecekmiyiz. Ki eleştirimde düzeyli. Kötülemedik.

Çevrimdışı ahmetemre

destur  :o_o:
yok artık pepeye de salladın ya pes aynı renkliler gibi.
adam ağlamış soyunma odasında o kadar profesyonel o kadar hırslı ki sanki şampiyonlar ligi finalini kaybetti.
valla şunları görünce böyle taraftara pepe filan fazla diyorum escude felan yakışır ancak...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı 'TaNeR'

Nedense sadece Beşiktaş'a karşı olunca mı bunlar geçerli? Maç önü olsun arkası olsun kanal kanal gezip hakemlerden şundan bundan dem vurması cabası ! Ben defterimden sildim bile.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: