2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6952937 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Dün hep geriye oynadık İstediğimiz şekilde pas alışverişi yapamadık oyunu Domine edemedik Herkesin izlemek istediği Beşiktaş tan çok uzak bi Beşiktaş var dı
Takıma yeni katılan Oyuncuların da uyum sağlamasıyla daha iyi olacağız
Stoper Sağ bek muhakkak alınmalı birde Atiba ya alternatif
Yalnız İstanbulda Konya taraftarına iyi bi dayak lazım hırpalamak lazım bunları dün akşam yaptıkları terbiyesizlik beni çok sinir etti.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2017, 10:18:23 PrisonBreak ]

Çevrimdışı mrred

evet gideceğim ama kombinem yok kaç maça giderim bilmiyorum ama bu takım 5-6 sefer bizi istanbula götürür dostum.
haberleşelim o zaman abi ben de kombine var :icool:
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

başka yönleri derken.. -hmmm seni hınzır-  dicem ama yani oda standardın üstü değil  :biggrinking: bi izmir bi edirne yani pöfff...
yok öyle bişey nerden çıkarıyorsun biz futbola dönelim boşver şimdi :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi tabiki de eşit değiliz ama sayı olarak konya 2 kupa kazandı biz 1 kupa kazandık. Tamam lig şampiyonluğu en onemlisi ama benim dediğim eğer domine etmek istiyorsak bütün kupaları almalıyız.  önemsiz, fazla kazandırmıyor dersek olmaz bu iş. O zaman türkiye kupası ve süper kupaya katılmayalım bir daha. Nasıl olsa önemsiz. Hatta basvuru yapalim hemen 2017 2018 turkiye kupasına katılmıyoruz diye.
Sayıyla ne ilgisi var, çocuk muyuz biz? Ben küçükken "bak ben sana 9 tane para vereyim, sen bana 1 tane para ver" diye çocuğun elindeki 100 lirayı 9 lira karşılığı alırlardı.

Geçen sene de söyledim, hatta @38life idi yanlış hatırlamıyorsam. (O da pek üzülmüştü geçen sene.) Ben bizim kupada kaç tane Süper Kupa(Cumhurbaşkanlığı kupası) olduğunu bilmem. Her gün Beşiktaş'la yatıp kalkan, günün kaç saatini bu forumda geçiren bir adamım ben.

Avrupa'da takımların başarıları sayılırken, lig ve sonra da yerel kupa sampiyonlukları yazılır. United'ın kaç tane Charity Shield kazandığını cümle arasında bile kurmazlar. Tek maçla kazanılan kupa fazla saygı da görmez zaten.

Türkiye Kupası'na ayrıca değiniriz, ama yedeklerle oynadığımız o kupa bile dünkünden çok daha önemli.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

bir daha Beşiktaştan bahsederken eğer büyük takımsan imasını kullanırsan burdan atılırsın
Beşiktaşın büyüklüğünden şüphenmi var. Ne dediğinizi bilipde konuşun. çok kupa meraklısıysan yaz boyu turnuva turnuva
dolaşıp toplarsın madem kupa kupadır.
geçen sene uefa süper kupasını kim aldı biliyormusun googleda aratmadan cevaplayabilirmisin.
bir gs aldığında duymuşduk ondan sonra hiç duydunmu
Abi çok üstüne gitme genç bir arkadaş bazı şeyleri bilmemesi normal
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

bir daha Beşiktaştan bahsederken eğer büyük takımsan imasını kullanırsan burdan atılırsın
Beşiktaşın büyüklüğünden şüphenmi var. Ne dediğinizi bilipde konuşun. çok kupa meraklısıysan yaz boyu turnuva turnuva
dolaşıp toplarsın madem kupa kupadır.
geçen sene uefa süper kupasını kim aldı biliyormusun googleda aratmadan cevaplayabilirmisin.
bir gs aldığında duymuşduk ondan sonra hiç duydunmu
Son senelerde Avrupa'daki Süper Kupa finallerinin nerede oynandığına baksanıza abi.

Ne kadar saçma şehir varsa orada oynanıyor, Trondheim, Tiflis, Prag vs.

Çevrimdışı abdusta

Pardon sağ bek diyecektim  :)

G.G,Beck,Adriano,Mitroviç  kaç tane daha sağ bek lazımdı?

saygılar

Çevrimiçi Necmi

Sayıyla ne ilgisi var, çocuk muyuz biz? Ben küçükken "bak ben sana 9 tane para vereyim, sen bana 1 tane para ver" diye çocuğun elindeki 100 lirayı 9 lira karşılığı alırlardı.

Geçen sene de söyledim, hatta @38life idi yanlış hatırlamıyorsam. (O da pek üzülmüştü geçen sene.) Ben bizim kupada kaç tane Süper Kupa(Cumhurbaşkanlığı kupası) olduğunu bilmem. Her gün Beşiktaş'la yatıp kalkan, günün kaç saatini bu forumda geçiren bir adamım ben.

Avrupa'da takımların başarıları sayılırken, lig ve sonra da yerel kupa sampiyonlukları yazılır. United'ın kaç tane Charity Shield kazandığını cümle arasında bile kurmazlar. Tek maçla kazanılan kupa fazla saygı da görmez zaten.

Türkiye Kupası'na ayrıca değiniriz, ama yedeklerle oynadığımız o kupa bile dünkünden çok daha önemli.

:alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Son senelerde Avrupa'daki Süper Kupa finallerinin nerede oynandığına baksanıza abi.

Ne kadar saçma şehir varsa orada oynanıyor, Trondheim, Tiflis, Prag vs.

Bu sene de Üsküp'teymiş final, Fenerbahçe'nin Vardar'la oynayacağı stad.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

G.G,Beck,Adriano,Mitroviç  kaç tane daha sağ bek lazımdı?

saygılar
1 buçuk ay sonra dönecek o adam sakat ameliyat oldu
Beck i gördük dün 5 hafta boyunca rakiplerin sol kanadını Beck le mi durduracaksın ? Mitrovic sağ bekmi ? La havla Vela kuvvet  :)
Beck en zayıf halka şuan takımda.

Çevrimiçi Necmi

Abi çok üstüne gitme genç bir arkadaş bazı şeyleri bilmemesi normal
5 yaşındaki Beşiktaşlı çocuk bile Beşiktaş eyer büyük takımsa diye
konuşmaz. Burda şimdi Beşiktaşın büyüklüğünümü tartışacağız.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Beşiktaşın büyüklüğüne elbette lafım yok.zaten böyle bir şey diyemem. Ama necmi abi, mrred abi(ismini bilmediğim için böyle yazdım :tabe:) sizler beşiktaşın daha iyi zamanlarını gördünüz. Metin-ali-feyyaz'ları , üst üste alınan kupaları yani tam anlamıyla türkiye yi domine ettiğimiz zamanları gördünüz. Ben maalesef demirören zamanına dek geldim. Yani kötü zamanlarımıza. O yüzden çok kupa gormek istiyorum. Yazdıklarım bu yüzden. Yoksa elbette Beşiktaş ın büyüklüğüne laf etmeye benim çapım yetmez. Sevinmek için sevmedik tabi ki.  :ok: eğer saygısızlık yaptıysam affola

Çevrimdışı Kalyoncu

Milli takım arasından sonra hazır oluruz. Hoca,oyuncular,yönetim bunu söylüyor taraftar oraya transfer buraya transfer o olmaz bu olmaz. Çok ani ve kırıcı tepkiler veriyoruz burası en aklı başında yer gerisini siz düşünün.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Beck i gördük dün 5 hafta boyunca rakiplerin sol kanadını Beck le mi durduracaksın ? Mitrovic sağ bekmi ? La havla Vela kuvvet  :)
birbuçuk ay için oyuncumu transfer edeceksin
1,5 ay idare edemeyip yıllarca maaşmı ödeyeceksin
4 maç hepsi topu topu elindede sağ bek var. antalya kasımpaşa bursa karabük
bunları sağ bekin olmadan yenemeyeceksen hiç şampiyonluk dillendirme biz
beckle bu ligde şampiyon olduk

Çevrimdışı tuncaboylu

1.5 ay sakatlık oldu diye yerine adam alacak lükse sahip değiliz. Alacağın adam Beck'ten iyi olacak, 1.5 ayda uyum sağlayacak ve hemen katkı verecek. Gökhan gelince de sözleşmesiyle birlikte buharlaşıp uçacak, çünkü malum FFP var.

1.5 ayda kimi durduramayacaksın Beck'le, hangi hangi ligde oynuyoruz biz? 3 sene önce sampiyon olurken kimle durduruyorduk rakipleri?

Çevrimiçi Koa_lAA

yok öyle bişey nerden çıkarıyorsun biz futbola dönelim boşver şimdi :D
:evillol: :ok:

Çevrimiçi Koa_lAA

scout lara tavsiye bizim... adı dembele olan oyuncu alalım.. mümkünse black mamba tadında olsun...

adı dembele olupta kötü olan topcu yok gibi bişey...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Beyler bence burada çok fazla karamsar hava oluştu. 24 saat önceki coşkuyla şu an arasında dağlar kadar fark var. Tek maçla takımı gömmeyin. Bu kadar çabuk havanın değişmemesi lazım. İyilerden kötülerden eksiklerden bahsedelim ama ortada çok önemli bir kayıp yok. Hatta bana kalırsa hayırlı bile oldu bu yenilgi. Çıkarılacak dersler önümüzdeki günlerde daha iyi bi takım görmemizi sağlayacak  :ok:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

1.5 ay sakatlık oldu diye yerine adam alacak lükse sahip değiliz. Alacağın adam Beck'ten iyi olacak, 1.5 ayda uyum sağlayacak ve hemen katkı verecek. Gökhan gelince de sözleşmesiyle birlikte buharlaşıp uçacak, çünkü malum FFP var.

1.5 ayda kimi durduramayacaksın Beck'le, hangi hangi ligde oynuyoruz biz? 3 sene önce sampiyon olurken kimle durduruyorduk rakipleri?

Kesinlikle katılıyorum. Iç sahada beck in yapamadığını biz taraftarlar yapacağız artık. Rakipleri sindirecegiz. Beck te umarım kendini toparlar. 2 sene önce bu kadar kötü değildi sanki beck :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

scout lara tavsiye bizim... adı dembele olan oyuncu alalım.. mümkünse black mamba tadında olsun...

adı dembele olupta kötü olan topcu yok gibi bişey...
Toure vardı bir de.

Yalnız Dortmund'daki iyi de, Celtic'teki Dembele çok şişiriliyor, ada basını klasiği.

Başka hangi Dembele vardı bir de?

[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2017, 10:47:07 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Toure vardı bir de.

Yalnız Dortmund'daki iyi de, Celtic'trki Dembele çok şişiriliot, ada basını klasiği.

Başka hangi Dembele vardı bir de?

Tottenham da var bide.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşın büyüklüğüne elbette lafım yok.zaten böyle bir şey diyemem. Ama necmi abi, mrred abi(ismini bilmediğim için böyle yazdım :tabe:) sizler beşiktaşın daha iyi zamanlarını gördünüz. Metin-ali-feyyaz'ları , üst üste alınan kupaları yani tam anlamıyla türkiye yi domine ettiğimiz zamanları gördünüz. Ben maalesef demirören zamanına dek geldim. Yani kötü zamanlarımıza. O yüzden çok kupa gormek istiyorum. Yazdıklarım bu yüzden. Yoksa elbette Beşiktaş ın büyüklüğüne laf etmeye benim çapım yetmez. Sevinmek için sevmedik tabi ki.  :ok: eğer saygısızlık yaptıysam affola
maf kadrosu şu kadroyla on maç yapsa birini bile kazanamaz o dönemle bu dönem bir değil

Çevrimdışı tuncaboylu

Tottenham da var bide.
Ha evet, Dembele ismi için iyi bir referans o da.

Çevrimdışı tangaz

haberleşelim o zaman abi ben de kombine var :icool:

biliyorum hafızam beni yanıltmıyorsa kapalıdasın  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: