Abi tabiki de eşit değiliz ama sayı olarak konya 2 kupa kazandı biz 1 kupa kazandık. Tamam lig şampiyonluğu en onemlisi ama benim dediğim eğer domine etmek istiyorsak bütün kupaları almalıyız. önemsiz, fazla kazandırmıyor dersek olmaz bu iş. O zaman türkiye kupası ve süper kupaya katılmayalım bir daha. Nasıl olsa önemsiz. Hatta basvuru yapalim hemen 2017 2018 turkiye kupasına katılmıyoruz diye.
Sayıyla ne ilgisi var, çocuk muyuz biz? Ben küçükken "bak ben sana 9 tane para vereyim, sen bana 1 tane para ver" diye çocuğun elindeki 100 lirayı 9 lira karşılığı alırlardı.
Geçen sene de söyledim, hatta @38life idi yanlış hatırlamıyorsam. (O da pek üzülmüştü geçen sene.) Ben bizim kupada kaç tane Süper Kupa(Cumhurbaşkanlığı kupası) olduğunu bilmem. Her gün Beşiktaş'la yatıp kalkan, günün kaç saatini bu forumda geçiren bir adamım ben.
Avrupa'da takımların başarıları sayılırken, lig ve sonra da yerel kupa sampiyonlukları yazılır. United'ın kaç tane Charity Shield kazandığını cümle arasında bile kurmazlar. Tek maçla kazanılan kupa fazla saygı da görmez zaten.
Türkiye Kupası'na ayrıca değiniriz, ama yedeklerle oynadığımız o kupa bile dünkünden çok daha önemli.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi