2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948391 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

Kanat beklerimiz, en büyük hastalığımızdı. İsmail Köybaşı ve Andreas Beck ikilisi takımın dengesini bozuyordu. Bu yüzden Adriano ve Gökhan Gönül, geçen senenin en önemli iki transferiydi. Ne Talisca, ne Aboubakar, ne bir başkası... Dün ise, bu anlamda geçmişe dönmüş gibiydik... Hem Gökhan Gönül'ün, hem de beklenmedik bir şekilde Adriano'nun 'yokluğu', takımın dengesini sarstı. Hiçbir şey olmayıp, sadece gününde bir Adriano ve Gökhan Gönül olsaydı, dünün kazananı Beşiktaş olurdu.

Buna rağmen, hazırlık maçlarındaki etkisiz görüntümüzden sonra dün akşamki maçtan ben keyif aldım. Konsantre olup tam kapasiteyi göstermenin böylesine zor olduğu bir dönemde ve ortamda, zaman zaman gayet iyi pas yapan, ayakları yere sağlam basan, Erman Toroğlu'nun söylediğinin tam aksine maç boyunca oyunun hakimi olan, çok önemli eksiklerine rağmen net gol pozisyonlarına giren bir Beşiktaş vardı.

'Pepe'yi beğendim' diye bir cümle kurmaya utanır insan, o yüzden başka bir şekilde ifade edeceğim. Pepe'nin, çok kısa süre içinde takıma %100 uyum sağlayacağını gördüm. Şimdilik haliyle ufak tefek sorunlar var. Adam, sıkıştığında topu Sergio Ramos'a vermeye, ya da sağ bekteki Carvajal'e açmaya alışmış. Şimdi aynı gönül rahatlığıyla Tosic'e ve Beck'e veriyor, tabi bazı anlarda krizler yaşanıyor. Sadece iki üç hafta içinde, nerede top kime verilir, nerede kime verilmez, hepsini çözmüş olacak.

Savunmada bir 'liderin' olması büyük avantaj. İyi bir savunmacı iyi top keser, iyi hava topu alır, zamanında müdahale yapar. Bunlar savunmacının 'iyi yapmak zorunda olduğu' işler. Ama liderlik yapması, bütün geriye gelen topları toplaması, sonra akıllı kararlarla atakları yönlendirmesi, önündeki ön liberoya 'sen al, gerisini halledersin' demeyip, açıklara adrese teslim uzun pas çıkarması ya da kolayca atak yönünü değiştirmesi, 'özel stoperlerin' başarabildiği 'ekstra' işler. Bu sezon bunun ekmeğini çok yiyeceğiz. Zaman zaman, bazı rakiplerin bizi 'çözdüklerini' sandıkları anlarda, Pepe'nin hücum zenginliğine sağladığı katkıları hayranlıkla izleyeceğiz.

Negredo'nun hırsı da gecenin olumlu durumlarından biriydi. Perşembe günü uçağı indi, Cuma sabahı sağlık kontrolünden geçti, öğlen imza attı, akşam ilk idmanına çıktı, Pazar gecesi kupa maçı oynadı. Rahatlıkla 'hazır değilim, oynamak istemiyorum' diyebilirdi, haklı da olurdu. Oynamayı tercih ettiği gibi, çok da hırslıydı. Rabona pası biraz gereksiz olsa da, kendini kanıtlama isteği değerliydi.

Son sözüm ileriye dönük orta saha mevkii ile ilgili... Sosa, etkili ve verimliydi. Sakatlandığında ya da cezalı olduğunda, yerinde Oğuzhan oynadı, olmadı. Geçen sene Talisca olmadığında yerine Oğuzhan oynadı olmadı, Tolgay oynadı yine olmadı. Bizim sistemimiz, orada bir oyuncu olmadığında net biçimde aksıyor. Ya buna kalıcı ve mantıklı bir alternatif taktik üretmek gerekiyor, ya da Talisca'ya, tam o mevkinin adamı olan iyi bir yedek bulmak. Ucuz bir N'Diaye gibi, belki biraz Diallo gibi...

Uzun lafın Valbuena'sı, içimde sıkıntı ya da telaş yok. Evet, bu sene daha zor geçecek. Evet; karşımızda, daha oturmuş, daha güçlü ve tecrübeli bir Başakşehir, kadro kalitesi yükselmiş bir Galatasaray, biraz daha ruhuyla oynayan, istekli bir Fenerbahçe olacak. Ama biz, hepsinden daha iyi bir takım olduğumuzu kısa süre içinde herkese göstereceğiz.

Hepimiz için keyifli, huzurlu, az stresli bir sezon olsun.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı onurt

açıkcası mantıklısı medel + vida yapmak.
Vida'yı gökhan formda dönene kadar sağ bek oynatıp, sonrasında stoper havuzuna çekmek ve Medel'in Atiba'yı yedeklemesini sağlamak.
böylece hem stoperde kaliteli bir rekabet, hem de yoğun maç trafiği için yeterli rotasyon sağlanabilir.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Simdi doğruyu söylemek gerekirse son 2 yıldır falan iyiyiz. Bu iyi olduğumuz zamanlarda 6 tane kupa vardı. 2 lig, 2 süper kupa,2 türkiye kupası. Ve biz sadece 2 tanesini kazandık. Eger domine etmek gibi bir hedefimiz olmaliysa en az 4 tanesi bizim olmalıydı. Şimdi onemsiz falan diyenler olabilir ama benim için önemli. Geçen senelerde türkiye kupasını çoğu kişi önemsiz diye nitelendirmisti. Ama bence çok önemli. Yani açıkçası winner  bir takim değiliz maalesef. Bir de sezon basi hazir degiliz falam diyenler var ama katılmıyorum. Konyasporda sezon başı geçirdi.las palmasa yenildikten sonra burada bazı arkadaşlarla birlikte yazmıştık bu takım hazir değil diye. Maalesef takım 2 haftada toparlanmamis.Umarım antalya maçına kadar hazir oluruz. Eger kötü başlarsak bu sezon zorlanabiliriz
konyanın elde edebileceği tek başarı bütün yaz boyunca bunu düşünmüşlerdir
bu maça hazırlanmışlardır senin derdin bu maç değil çıkarsın oynarsın hazırlık maçından öte değil.
tabi hazırlık maçıda oynuyorsan kazanmak için oynayacaksın o ayrı.
senin için önemli olabilir çok istiyorsan çık oyna burda önemli olan takımın en değerli gördüğüne yönelmesi
bunun winner olmamakla alakası yok ne kadar değer verdiğinle alakalı bir kupa için hazır olmaya çalışır
yüklemeyi ona göre yaparsan onuncu haftadan sonra düşüşe geçersin biz doğru yüklemeyi yapıyoruz takım 3-4 haftalar
gibi kendine geliyor ve bu ilk devreyi bitirtiyor sonra devre arası yüklemede aynı şekilde oluyor
şl oynayacaksın planını o maçlara hazır olacakmış gibi yaparsın yemişim süper kupayı hazırlık maçı
kıvamında oynuyorsun işte kazandın kazandın kazanamadın sağlık olsun
takımın ne kadar iyi olursa olsun çıkışları ve inişleri vardır bunu doğru ayarladığında şampiyon olursun
mesela bu sene başakşehiri iyi izle feneride bizim diri olduğumuz dönemde düşüşe geçecekler
unutma istediğin kadar iyi oyuncularla kur kadronu o oyuncuların hepsi insan ve insan bedeninin sınırlarıda
belli başarı o sınırları doğru kullanmaktan geçer

Çevrimdışı benyv-

Konya dünkü futbolunu sezon geneline yayamaz bence, bu yüzden bizim takımı fazla gömmek yanlış. Konyasporun geçen seneden analiz edilecek bir yanı yoktu, biz onun üzerinden tedbir alamadık, onlar ise bizim ne yapacağımızı biliyordu. Tabi bu bir mazeret değil fakat 3 ihtimali olan bir oyun bu. Nolursa olsun en kaliteli takım bizde, bu sene şampiyonlukta 1. favori biziz ama her zamankinden zor olacak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

quaresmanın kaptırdığı toptan yedik golü
ama geçen seneki oyun tarzından farklıydı takım hazır değil üstüne konuşmaya gerek yok
bu kaybın ceremesini antalya çekecek :D

Katılmıyorum.
Orta sahada Ati-Ozzie-Tolgay çıkarsak o ceremeyi yine biz çekeriz.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Vida ya teklif yapmışız zaten kiev çarşamba gününe kadar süre istemiş demekki vida yı verecekler bize vermeyecek adam başta reddeder zaten lig başlıyor belliki vida da kiev le hala sözleşme yenilemediğine göre vida ayrılmak istiyor kiev de bunu bildiği için şampiyonlar ligine gidemedikleri için Verecekler bize
Vida Pepe Muazzam olur yönetim Vida ya yoğunlaşmalı şu işi bitirmeli yönetim artık 2 senedir bu adamı almaya çalışıyoruz busefer alınsın.

Çevrimdışı benyv-

bu maça hazırlanmışlardır senin derdin bu maç değil çıkarsın oynarsın hazırlık maçından öte değil.
senin için önemli olabilir çok istiyorsan çık oyna burda önemli olan takımın en değerli gördüğüne yönelmesi
bunun winner olmamakla alakası yok ne kadar değer verdiğinle alakalı bir kupa için hazır olmaya çalışır
yüklemeyi ona göre yaparsan onuncu haftadan sonra düşüşe geçersin biz doğru yüklemeyi yapıyoruz takım 3-4 haftalar
gibi kendine geliyor ve bu ilk devreyi bitirtiyor sonra devre arası yüklemede aynı şekilde oluyor
şl oynayacaksın planını o maçlara hazır olacakmış gibi yaparsın yemişim süper kupayı hazırlık maçı
takımın ne kadar iyi olursa olsun çıkışları ve inişleri vardır bunu doğru ayarladığında şampiyon olursun
mesela bu sene başakşehiri iyi izle feneride bizim diri olduğumuz dönemde düşüşe geçecekler
unutma istediğin kadar iyi oyuncularla kur kadronu o oyuncuların hepsi insan ve insan bedeninin sınırlarıda

Bu sene Başaktan çekinmeliyiz bence sadece. Fener diri olsa kaç yazar, sanmıyorum zorlayacağını. İlk 4-5 haftada puan farkı yemememiz lazım, şu formsuzlukla başak süpürür ilk haftaları. En azından 5'te 3 galibiyet yapmamız lazım net.

Çevrimdışı mrred

@Necmi günaydın abi

Bütün bir konya şehrini elbette lekemek olmaz ama bazı tarihi gerçekleri de unutmamak lazım. Bu şehrin insanlarının çoğunluğunun nasıl bir yapıda olduğunu herkes az çok biliyor . Kurtuluş Savaşı esnasında Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına savaşa katılmak istemiyoruz diye isyan etmişlerdir. Düşünebiliyor musunuz ülke savaştayken bu ülkeyi ne kadar zor durumda bıraktıklarını...

Delibaş Ayaklanması 5 Mayıs 1920
Yer : Konya
Ayaklanma Sebebi : Milli Mücadeleye KATILMAYI RED ETMEK
Sloganlar: Padişahım sen çok yaşa, din elden gidiyor.

The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Kanat beklerimiz, en büyük hastalığımızdı. İsmail Köybaşı ve Andreas Beck ikilisi takımın dengesini bozuyordu. Bu yüzden Adriano ve Gökhan Gönül, geçen senenin en önemli iki transferiydi. Ne Talisca, ne Aboubakar, ne bir başkası... Dün ise, bu anlamda geçmişe dönmüş gibiydik... Hem Gökhan Gönül'ün, hem de beklenmedik bir şekilde Adriano'nun 'yokluğu', takımın dengesini sarstı. Hiçbir şey olmayıp, sadece gününde bir Adriano ve Gökhan Gönül olsaydı, dünün kazananı Beşiktaş olurdu.

Buna rağmen, hazırlık maçlarındaki etkisiz görüntümüzden sonra dün akşamki maçtan ben keyif aldım. Konsantre olup tam kapasiteyi göstermenin böylesine zor olduğu bir dönemde ve ortamda, zaman zaman gayet iyi pas yapan, ayakları yere sağlam basan, Erman Toroğlu'nun söylediğinin tam aksine maç boyunca oyunun hakimi olan, çok önemli eksiklerine rağmen net gol pozisyonlarına giren bir Beşiktaş vardı.

'Pepe'yi beğendim' diye bir cümle kurmaya utanır insan, o yüzden başka bir şekilde ifade edeceğim. Pepe'nin, çok kısa süre içinde takıma %100 uyum sağlayacağını gördüm. Şimdilik haliyle ufak tefek sorunlar var. Adam, sıkıştığında topu Sergio Ramos'a vermeye, ya da sağ bekteki Carvajal'e açmaya alışmış. Şimdi aynı gönül rahatlığıyla Tosic'e ve Beck'e veriyor, tabi bazı anlarda krizler yaşanıyor. Sadece iki üç hafta içinde, nerede top kime verilir, nerede kime verilmez, hepsini çözmüş olacak.

Savunmada bir 'liderin' olması büyük avantaj. İyi bir savunmacı iyi top keser, iyi hava topu alır, zamanında müdahale yapar. Bunlar savunmacının 'iyi yapmak zorunda olduğu' işler. Ama liderlik yapması, bütün geriye gelen topları toplaması, sonra akıllı kararlarla atakları yönlendirmesi, önündeki ön liberoya 'sen al, gerisini halledersin' demeyip, açıklara adrese teslim uzun pas çıkarması ya da kolayca atak yönünü değiştirmesi, 'özel stoperlerin' başarabildiği 'ekstra' işler. Bu sezon bunun ekmeğini çok yiyeceğiz. Zaman zaman, bazı rakiplerin bizi 'çözdüklerini' sandıkları anlarda, Pepe'nin hücum zenginliğine sağladığı katkıları hayranlıkla izleyeceğiz.

Negredo'nun hırsı da gecenin olumlu durumlarından biriydi. Perşembe günü uçağı indi, Cuma sabahı sağlık kontrolünden geçti, öğlen imza attı, akşam ilk idmanına çıktı, Pazar gecesi kupa maçı oynadı. Rahatlıkla 'hazır değilim, oynamak istemiyorum' diyebilirdi, haklı da olurdu. Oynamayı tercih ettiği gibi, çok da hırslıydı. Rabona pası biraz gereksiz olsa da, kendini kanıtlama isteği değerliydi.

Son sözüm ileriye dönük orta saha mevkii ile ilgili... Sosa, etkili ve verimliydi. Sakatlandığında ya da cezalı olduğunda, yerinde Oğuzhan oynadı, olmadı. Geçen sene Talisca olmadığında yerine Oğuzhan oynadı olmadı, Tolgay oynadı yine olmadı. Bizim sistemimiz, orada bir oyuncu olmadığında net biçimde aksıyor. Ya buna kalıcı ve mantıklı bir alternatif taktik üretmek gerekiyor, ya da Talisca'ya, tam o mevkinin adamı olan iyi bir yedek bulmak. Ucuz bir N'Diaye gibi, belki biraz Diallo gibi...

Uzun lafın Valbuena'sı, içimde sıkıntı ya da telaş yok. Evet, bu sene daha zor geçecek. Evet; karşımızda, daha oturmuş, daha güçlü ve tecrübeli bir Başakşehir, kadro kalitesi yükselmiş bir Galatasaray, biraz daha ruhuyla oynayan, istekli bir Fenerbahçe olacak. Ama biz, hepsinden daha iyi bir takım olduğumuzu kısa süre içinde herkese göstereceğiz.

Hepimiz için keyifli, huzurlu, az stresli bir sezon olsun.
sen çok iyi olduktan sonra iyi bir takımla mücadele etmektense iyi bir kaç takımla
mücadele etmek daha iyidir sonuçta birbirlerini yerler senin yolun açılır 3-4 iyi kadro olursa ligde
70 barajını aşmak bile takımlar için güç olur. ama dediğin gibi olduğunuda sanmıyorumher yaz olduğu
gibi rakipler şampiyon kadro kuruyor. lig başladığında iki malubiyet alınca lig bitiyor onlar içinbu seneyide katarsak
3 senedir karşımızdaki en ciddi rakip ilk şampiyonluktaki fenerdi. ciddi zorladılar. geçen sene başak bizi
hiç zorlamadı aslında biz ligi rölanti götürerek şampiyon olduk bu sene biraz daha gaz verirsek
gene kolayca şampiyon oluruz rakibimiz yok sadece bizi takip eden takımlar var.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yapma abi. Işte benim demek istediğim  büyük takımsan en kötü zamanında bile kupayı kazanacaksın.2 yıl önce gs ve bursa final oynadı. O maçta da bursa daha iyi oynadı ama gs kupayı kazandı. Biz neden yapamadık onu soruyorum ben. Kondisyon konusunda haklısın hoca zaten  bunu ayarlamıstir ama ne bileyim konyaspora kupa vermeyi hazmedemiyorum

Çevrimiçi LORDBJK

Şu marcelo hala içimde uhde.Onun yerine Q7 yi satmış olsaydık dünkü kupa bizim olur du ve saçma sapan goller yemezdik.
Geçen yıldan beri aynı şeyi söylüyorum bizim orta sahamız söylendiği kadar iyi değil ben ce en büyük ihtiyacımız bu sene orta sağdı ama yönetim orta sahaya transfer yapmadı son parayı da lense verdik en azından inşallah sosa gelir diye umut ediyorum.

Oğuzhanı'da çok sevmeme rağmen maalesef hiç bir zaman bizim istediğimiz seviyeye çıkamayacak pas dışında diğer opsiyonları çok kötü çalım yeteneği önünü boşaltma yok..... bir tane çalım atsa topla o kadar yavaş gidiyor ki çalım attığı kişi dönüp onu yakalıyor ikili mücadelelerde de bence zayıf tek artısı oyun görüşü ama kimse boşa kaçmayıp onla ver kaça girmeyince yok olup gidiyor.

Çevrimiçi Necmi

Vida ya teklif yapmışız zaten kiev çarşamba gününe kadar süre istemiş demekki vida yı verecekler bize vermeyecek adam başta reddeder zaten lig başlıyor belliki vida da kiev le hala sözleşme yenilemediğine göre vida ayrılmak istiyor kiev de bunu bildiği için şampiyonlar ligine gidemedikleri için Verecekler bize
Vida Pepe Muazzam olur yönetim Vida ya yoğunlaşmalı şu işi bitirmeli yönetim artık 2 senedir bu adamı almaya çalışıyoruz busefer alınsın.
Ben o kadar emin değilim

Çevrimdışı Koa_lAA

zaytung un parlaşımı yeterli bence dün stadda olanlarla ilgili...

maçla ilgili yoruma gelince... orta sahamız kalabalık diyoruz ama yedeklerle 11 arasında kalite farkı çok fazla bence.. o yüzden ozzi-ati-tolgay dan biri kötü oynadığında değişikliği o bölgeden yapamıyor hoca... yani tolgay ı çıkarıp başka bir ortasaha alamıyor çünkü o kalibrede oyuncu yok yedekte..

mecbur sistemi değiştiriyor..

neyse alışkınız süper kupayı vermeye..allah beterinden korusun.. lige iyi başlamak önemli...

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı mrred

Yapma abi. Işte benim demek istediğim  büyük takımsan en kötü zamanında bile kupayı kazanacaksın.2 yıl önce gs ve bursa final oynadı. O maçta da bursa daha iyi oynadı ama gs kupayı kazandı. Biz neden yapamadık onu soruyorum ben. Kondisyon konusunda haklısın hoca zaten  bunu ayarlamıstir ama ne bileyim konyaspora kupa vermeyi hazmedemiyorum
Düşmanını bazen çok ürkütmüceksin. Bak mesela şöyle düşün bir avukatsın sürekli büyük şirketlere dava açıyorsun ve onların sayesinde para kazanıyorsun hep kazanırsan adamlar sana kinlenir arada kaybetceksin ki ONLAR İŞE UYANMASINLAR UYUMAYA DEVAM ETSİNLER...
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sercan62

Dün genel manada kötüydük ancak bundan yola çıkıp tüm sezon hakkında genelleme yapmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum.

Dün takım birçok sinyal verdi. Şenol hoca bunları almıştır. Açık ve net form tutma sorunu yaşadık özellikle orta sahada bu sorun vardı. 15-20 günlük sürede hem takım form olarak toparlar hem de yeni transferler takıma alışır. Sezonun ilk resmi maçından enseyi karartmaya gerek yok. Artık farklı bir beşiktaş var. Vodafone Arenada, o taraftar önünde, basınca kalkmayan zeminde(!) Antalya maçını kazanıp seriye başlarız. Herkes içini rahat tutsun.

Çevrimdışı onurt

Vidadansa daha iyisi Vermaelen olur tabi. geçen hafta anlaşıldı diye haber çıkmıştı ama pek ses çıkmıyor.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

@Necmi günaydın abi

Bütün bir konya şehrini elbette lekemek olmaz ama bazı tarihi gerçekleri de unutmamak lazım. Bu şehrin insanlarının çoğunluğunun nasıl bir yapıda olduğunu herkes az çok biliyor . Kurtuluş Savaşı esnasında Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına savaşa katılmak istemiyoruz diye isyan etmişlerdir. Düşünebiliyor musunuz ülke savaştayken bu ülkeyi ne kadar zor durumda bıraktıklarını...

Delibaş Ayaklanması 5 Mayıs 1920
Yer : Konya
Ayaklanma Sebebi : Milli Mücadeleye KATILMAYI RED ETMEK
Sloganlar: Padişahım sen çok yaşa, din elden gidiyor.

bi ekleme de benden gelsin, öyle 1920lerden değil daha yakın geçmişten 06.08.2017 tarihli bi ipnelik örneği benimkisi;

sabah radyoya samsunda yaşayan bir fener taraftarı bağlandı maçı konya taraftarları arasında izlediğini amcasınında stadyumda görevli polis oldugunu belirterek söze başladı. polis olan amcasından aldığı bilgiye göre bu ipneler Atatürke hakaret içerikli 2 pankart hazırlamışlar!!! kontrollerde yakalanmış stada sokulmasına izin verilmemiş. sonra tribünde öbek öbek yayılmış 5-6kişilik gruplar planlı sistemli bi şekilde dağılmışlar ve sürekli bize ve Atatürke hakaret içerikli kışkırtma halindelermiş eleman elinde kamera kaydı oldugunu ve yetkili mercilere ulaştıracağını belirterek sözlerini sonlandırdı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Konya'ya yenilmenin pek bir önemi yok çünkü o saçma organizasyonun saçma kupanın ne bir manevi ne de bir maddi getirisi var. Bırak böyle kupaları rakiplerin sevinsinler ki teselli bulsunlar. Onlar böyle kepazeliklerle teselli bulurlarken sen asıl kupayı götüreceksin ve günün sonunda herkes mutlu olacak
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ben o kadar emin değilim
Pepe Tosic ikilisinden daha mı çok eminsiniz ? Vida diyoruz
Hadi Vida olmasın mangala olsun
Pepe zaten Adamların üzerine çullanıyor :) Nefes aldırmıyor
Tosic oranın en zayıf halkası Basit çalımlar yiyor çok gol yediriyor Vida veya Mangala bu bölgeyi sağlam idare eder pepe ile birlikte zaten hoca Vidayı istiyor baya ısrarcıymış Kalkan gibi defans hattı olur
Gönül,Pepe,Vida,Adriano dörtlüsü
Zerre şüphen olmaz en azından Tosic gibi sağı solu belli olmayan nerde patlayacağı belli olmayan bir oyuncu değilde vida gibi güven veren stoperimiz olur.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2017, 09:50:57 PrisonBreak ]

Çevrimdışı tuncaboylu

O sene Galatasaray ligi kaçıncı bitirdi?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

bi ekleme de benden gelsin, öyle 1920lerden değil daha yakın geçmişten 06.08.2017 tarihli bi ipnelik örneği benimkisi;

sabah radyoya samsunda yaşayan bir fener taraftarı bağlandı maçı konya taraftarları arasında izlediğini amcasınında stadyumda görevli polis oldugunu belirterek söze başladı. polis olan amcasından aldığı bilgiye göre bu ipneler Atatürke hakaret içerikli 2 pankart hazırlamışlar!!! kontrollerde yakalanmış stada sokulmasına izin verilmemiş. sonra tribünde öbek öbek yayılmış 5-6kişilik gruplar planlı sistemli bi şekilde dağılmışlar ve sürekli bize ve Atatürke hakaret içerikli kışkırtma halindelermiş eleman elinde kamera kaydı oldugunu ve yetkili mercilere ulaştıracağını belirterek sözlerini sonlandırdı...

İnanırım abi yaparlar. Bu arada sen maçlara gidicek misin bu sene ? Gideceksen beraber gidelim ikimizde Ankaradaymışız :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Düşmanını bazen çok ürkütmüceksin. Bak mesela şöyle düşün bir avukatsın sürekli büyük şirketlere dava açıyorsun ve onların sayesinde para kazanıyorsun hep kazanırsan adamlar sana kinlenir arada kaybetceksin ki ONLAR İŞE UYANMASINLAR UYUMAYA DEVAM ETSİNLER...
Güzel tespit :tabe: :evillol:  ama katılmıyorum.

Çevrimiçi Necmi

daha çok şey hazmedersin neden büyük takımlar bütün kupaları alır diye bir kuralmı var
demek avrupada realden başka büyük takım yok
gs kupayı kazanır dedim ya bu tamamen istemeyle alakalı büyüklükle değil gs geçen senede hiç bir şey yapamayacağını
biliyordu kupa almak istedi bu bizim için değil onlar için önemliydi.
neden yapamadık gereken önemi vermedik demekki ne yani gs büyük takım biz küçük takımmıyız bu sözün bunu getiriyor
senin önemsemediğin bir maçı örneği maç gününe kadar taraftar bile konuşmuyordu düşün işte ama konya için
belkide sezonun en önemli maçıydı senin maç günü geldi çıkıp oynayalım dediğin maç için adamlar kaç aydır hazırlanıyor.
şu kupayı alsan ne olur düşün maç sonunda tebessüm edersin mutluluk duyarsın sonra huzurla uyursun sabah kalkar
stoper nerde dersin konyada taraftarı oyuncusu hocası yöneticisi sabaha kadar uyumamıştır kutlamışlardır işde
iki takım için önem derecesi. hiç bir değeri olmayan sıradan bir maç bir oyuncu bile sakat versen bedeli ağır olur
konya için değerli sakatlığı falan düşünmezler bizim için değil bütün oyuncular şl bekliyor zorlu şampiyonluk mücadelesine
girişecekler böyle bir maçta hangisi kasar kendini.
Sen büyük takımsan önünde büyük beklentiler varsa tırı vırı maçlarda kendini kasmazsın riske atmazsın.

Çevrimdışı Alper1903

Pepe'nin yanına Vida değil de ayağı yere sağlam basan, dengeli, sakin yani Miranda gibi bir oyuncunun gelmesi daha doğru olur.

Etiketler: