2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6922919 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Bu medel atibaya da alternatif olur diye mi çok isteniyor yoksa çok iyi stoper olduğu için mi? Atibanın yerinde medeli oynattığımızda medelin yerinde(stoper) kimi oynatacaz?Bu sene stoper oynar seneye orta sahaya mı geçer..o zaman  seneye yine stoper mi arayacağız.Bu medel konusunda kafam çok karışık benim.Transfermakt verilerine bakıyorum adam 200 maç önlibero oynamış 23 maç stoper..

Çevrimdışı Alper1903

Hadi yav gelsin artık video

Çevrimdışı 38life

Bu medel atibaya da alternatif olur diye mi çok isteniyor yoksa çok iyi stoper olduğu için mi? Atibanın yerinde medeli oynattığımızda medelin yerinde(stoper) kimi oynatacaz?Bu sene stoper oynar seneye orta sahaya mı geçer..o zaman  seneye yine stoper mi arayacağız.Bu medel konusunda kafam çok karışık benim.Transfermakt verilerine bakıyorum adam 200 maç önlibero oynamış 23 maç stoper..

Transfermarkt vahiy değil. Transfermarktta Medel'in sözleşme bitiş tarihi yanlış. stoper oynadığı maç sayısı yanlış. Yanlışlarla dolu Transfermarkt...

Medel'i isteme sebebimiz. Hem stoperde Hem ön liberoda çok çok iyi oldugu için.

Çevrimdışı underworld

[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2017, 23:32:19 underworld ]

Çevrimdışı underworld

Orjin sol stoper gelsin yeter artık her dönem stoper almaktan cigerim soldu.

Çevrimdışı 38life

Edit

Evet doğru. Transfermarkt bilgileri yanlış.

Çevrimdışı Yado

En fazla istenme nedeni Şenol Hoca'nın hızlı hamleli agresif stoper tanımına cuk diye oturması.

Bence diğer neden Multiposition bir oyuncu olması. sağ,sol stoper oynar , önlibero oynar .

Gelirse stoper oynar , önliberolar yaşlandıkça stopere evrilir , Mehmet Topal örneği gibi.

Seneye stoper değilde önlibero alırız Atiba'nın yerine .
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı autopsy

Video için Lens'ten son bir bölüm bekleniyor..Herhalde bi yarım saati var siteye konmasına..Yalnız senaryo EFSANE..

demiş minnoş Fırat.

Çevrimdışı 38life

Video Bolt koştuktan sonra gelecek.

Çevrimdışı Orhan_

Bolt'u da geçerler. Gelsin artık Lens videosu. Uykum geldi :D

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Lens videosu Negredo videosu kadar sükse yapmaz diye düşünüyorum. Lens sonuçta okadar büyük bir isim değil. Ama belli de olmaz. Görelim bakalım :)

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Berat

İşin sürprizi bozulmasın, spoilersız bekliyoruz. :D

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşin sürprizi bozulmasın, spoilersız bekliyoruz. :D
GOT bu kadar beklenmedi be...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı spiegel

bence bu saatte gelmez video.

Çevrimdışı Kalyoncu

Vida konusunda hocanın bu kadar ısrarlı olması anlaşılır gibi değil. Bir bildiği vardır diyelim artık napalım bana çok güven vermiyor bu isim.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cagdas44

bence bu saatte gelmez video.

Katılıyorum eğer video gelecekse uçağa binildiği saatlerde gelebilir

Çevrimdışı 'TaNeR'

Uyku yok bu gece... o video gelecek !  :evillol:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Necmi

Şenol Güneş: "Demba Ba takıma gelirse çok faydalı olur. Onu alsam başka santrafor istemem zaten."

Hoca cok istiyor Demba ba yi..
esas işin ilginç olan kısmı başka santraforda istiyor demek :evillol:

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı abdusta

Bende bu kadrodan yanayım. Seversiniz sevmezsiniz Q7'yi Beşiktaş'ta 'özellikle de bu sezon'  kesecek adam daha futbol'a başlamadı , yok yani öle biri.

Babel'le yedekleşe oynarlar arada Q7 dinlenirken felan oynar Lens.

Severiz

Saygılar

Çevrimdışı Necmi

Olur mu, geçen yıl 1.5 dan iki yıl kiralık kontratına imza attı, o nedenle zam isteyip duruyordu ya.  Bunu bozabilecek şey 25 den başka bir takıma satılması ya da bizim uzatma opsiyonunu kullanmamamız.
hukuki anlamda söylemedim gitmek istiyorum derse tutmanın manası olmaz
kiralık oyuncu gitmek istediğinde sıfır randımanla neden tutasın

Etiketler: