2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6920343 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Lens yarın 6'da İstanbul'da (Tuna Akdemir BeinSports). Hayırlı uğurlu olsun. 5 gün içinde de Medel'i getirirsek ne de güzel olur.

Çevrimdışı Berat

Dünyanın en kolpa sitesinin uydurduğu haberi gösterip "ben demiyorum" diyorsun. E ben de "ben demiyorum" zaten. Başkan diyor!

Karşındaki insan senden 8 yaş küçük, bu kadar sert olmana gerek yok sakin ol.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA - Beşiktaş'ın yeni transferi Lens yarın saat 18:00'de İstanbul'da olacak. (beIN Sports)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Dünyanın en kolpa sitesinin uydurduğu haberi gösterip "ben demiyorum" diyorsun. E ben de "ben demiyorum" zaten. Başkan diyor!

Kolpa mı bilmiyorum ama Negredo nun ilk fotoğraflarını üstünde sitenin adı yazılı şekilde paylaştılar. Hatta Candaş Tolga Işık buna çok sinirlendi dedi Fatih Doğan.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı hakanfidan

Şenol Hoca'yı az biraz tanıyorsam eğer yarınki kadro : Fabri, Beck , Pepe, Tosic,Adriano, Necip, Oğuzhan , Tolgay , Babel, Quarezma , Cenk . Negredo'yu oyuna son dakikada da olsa alacağını hiç sanmıyorum. Ligde üçüncü hadi erken geldi, ikinci maçta on bir çıkar diye tahmin ediyorum.

Atiba birkaç antrenman kaçırdı , sakatlık oldu,yada ağrı sanırım. Necip hazırlık maçlarında  az çok ben hazırım görüntüsü verdi. Ve Şenol Hoca bu . Bence tabi .

Çevrimdışı abdusta

https://rokerreport.sbnation.com/2017/8/5/16101740/preston-knock-back-bids-for-sunderland-target-hugill-as-lens-deal-due-for-monday-completion

İngiliz gazeteci Lensin transferinde Sunderland başkanının Fikret başkan tarafından ikna yoluyla kandırıldığına
vurgu yaparken 4 milyon poundun 2 yıl ödemeli olduğu,Sundeland patronun eline peşinat olarak az bir miktar
nakit sıkıştırılacağı ancak Sunderlandın bu nakitle hiçbirşey yapamayacıgını yazdım.

Acıdım Sunderland Başkanına.sanki şekerlemeylemi kandırdık koskaca başkanı?
,Ticaret bu alınırken kazanacaksın,satarken kazanacaksın

Saygılar

Çevrimdışı 38life

mascherano işi ne oldu ya. keşke medelin yerine onu alsak.

34 yaşında... Çok büyük kalite ama 30 yaşındaki Medel'i kaçırmamak gerek. Seneye Atiba'nın yerini nasıl doldurcaz diye kara kara düşünmemek için.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2017, 23:06:21 38life ]

Çevrimdışı Orhan_

Şimdi Medel de gelirse kadromuz şöyle mi oluyor;

Fabri

Gökhan     Pepe      Medel      Adriano

Oğuzhan       Atiba

Lens         Talisca         Babel

Negredo

Maşallah diyelim bari :D.

Çevrimdışı 38life

Kolpa mı bilmiyorum ama Negredo nun ilk fotoğraflarını üstünde sitenin adı yazılı şekilde paylaştılar. Hatta Candaş Tolga Işık buna çok sinirlendi dedi Fatih Doğan.

Evet bunu ilk kez değil hep yapıyorlar. Ama yaptıkları tek şey bu. Onun dışında başka hiçbir maharetleri yok yani. Güvenilir bir site değil.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

34 yaşında... Çok büyük kalite ama 30 yaşındaki Medel'i kaçırmamak gerek. Seneye Atiba'nın yerini nasıl doldurcaz diye kara kara düşünmemek için.
2 gün sonra 33 yasina giriyor. ne farkeder. pepe 34. yaparsi  ayni 2 yillik sözlesme. bir yanda pepe bir yanda mascherano.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Orhan_

"Yönetim Şenol hocaya "Medel'i hemen bitiririz" raporunu verdi. Alternatifler arasında Chancel Mbemba ve Gustavo Gomez'de var!" Fatih Doğan

Stoper işi de çok uzamayacak galiba. İnşallah. Lütfen :D...

Çevrimdışı cursedofdragon

Şimdi Medel de gelirse kadromuz şöyle mi oluyor;

Fabri

Gökhan     Pepe      Medel      Adriano

Oğuzhan       Atiba

Lens         Talisca         Babel

Negredo

Maşallah diyelim bari :D.

Hayır böyle oluyor :D

Fabri

Gökhan     Pepe      Medel    Adriano

Oğuzhan   Atiba

Lens              Talisca           Quaresma

Negredo

Çevrimdışı 38life

Atiba birkaç antrenman kaçırdı , sakatlık oldu,yada ağrı sanırım. Necip hazırlık maçlarında  az çok ben hazırım görüntüsü verdi. Ve Şenol Hoca bu . Bence tabi .

Atiba'nın sakat olduğu bilgisini nerden aldın?

"Yönetim Şenol hocaya "Medel'i hemen bitiririz" raporunu verdi. Alternatifler arasında Chancel Mbemba ve Gustavo Gomez'de var!" Fatih Doğan

Stoper işi de çok uzamayacak galiba. İnşallah. Lütfen :D...

Medel medel :D

bende merak ettim  :alala:

Çevrimdışı 38life

2 gün sonra 33 yasina giriyor. ne farkeder. pepe 34. yaparsi  ayni 2 yillik sözlesme. bir yanda pepe bir yanda mascherano.

Medel ile birlikte gelecekse olur. Ama Mascherano için Medel'den vazgeçmem ben. Çünkü seneye Atiba'nın yerini nasıl doldurucaz diye çok düşünücez...

Çevrimdışı 38life

1 saat içinde video diyor Sercan...

Çevrimdışı FARUK

babel ve ikisi nin ateşleri yükselmişti tedavi oldular hazırlık maçında da oynamamışlardı o dönem onun dışında bir sakatlık yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 saat içinde video diyor Sercan...
Bildirimleri açtık, bekliyoruz...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Fabri

Oğuzhan   Atiba

Negredo

İlle de Quaresma, ille de Quaresma :D.. Sağ tarafta daha iyi olur ama.

Çevrimdışı fatihbjk

Aynen dedigin gibi sonuna kadar katiliyorum. 34 yasinda. cok fazla sayida, cok yasli oyuncu olacak kadroda. Medel gelirse seneye Atiba'nin yerine yerlesir zaten.

Abdennour lafi cikmisti bi ara. Tam bizlik stoper aslinda. Son durum ne acaba bilen varsa yazsin.

Ben bu sene Medeli Atiba ile rotasyonda gormek, Abdennour'u stoperde gormek isterdim acikcasi.

Çevrimdışı Yado

Fabri

Oğuzhan   Atiba

Negredo

Bende bu kadrodan yanayım. Seversiniz sevmezsiniz Q7'yi Beşiktaş'ta 'özellikle de bu sezon'  kesecek adam daha futbol'a başlamadı , yok yani öle biri.

Babel'le yedekleşe oynarlar arada Q7 dinlenirken felan oynar Lens.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı autopsy

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: