2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6919132 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Sadio Diallo bastia da oynayan ofansif orta saha oyuncusu
90 doğumlu
Bize imza atmak üzere İstanbula geliyormuş uçakta diyorlar 4 yıllık sözleşme olacakmış
Bonservissiz.
L'equipe den almışlar haberi yalan haberdir bence

Çevrimiçi Gökhan Kurt

10 dan fazla formam vardır hiç isim yazdırmadım, çünkü sonradan üzülebilirsin. Ama günün birisinde bir formaya oyuncu ismi yazdırırsam bu isim Atiba olur, net.  Pepe , Negredo falan yazdırmam ben açıkçası. Önce bir emek versinler, sonra bakılır. Tabi bu benim bakış açım.

Atiba dedim bende kardeşlerim. İyi oldu. @autopsy @Berat

Çevrimdışı celiker1

Lequipe'e göre Sadio Diallo'yu bonservissiz almışız, 4 yıllık sözleşme imzalamışız. Bugün İstanbula geliyormuş.

https://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Sadio-diallo-a-besiktas/823041
Bonservizsiz ve 1 milyon altı maaşla sanki denenebilir gibi. Fiziği yerinde ve değişik bir şut çekişi var elemanın. Sol dış Babel'in mevkiinden etkili olur gibi. İlhan Mansız ve Tümer Metin Samsun'dan bize gelip yıldızlaştıklarında 26-27 yaşındaydılar. Eğer alındıysa takip edilen bir adamdır. Dediğim gibi bonservis olmadan 1 milyon altı denerim yabancı kontenjanını sıkıntıya düşğrmeyecekse
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2017, 18:07:08 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

Bülent Ülgen bir türlü sade soru sormayı öğrenemedi, şu gol meselesine taktı adam.

Çevrimdışı mylife1903

Ya menajeri troll'lüyor herhalde abi, suyu ısıtıyor olabilir.

Haftaya muhtemelen Sivas'a ya da Malatya'ya kitlerler.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspordur, once bize gelen istanbul aktarmali trabzona geciyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Bonservizsiz ve 1 milyon altı maaşla sanki denenebilir gibi. Fiziği yerinde ve değişik bir şut çekişi var elemanın. Sol dış Babel'in mevkiinden etkili olur gibi. İlhan Mansız ve Tümer Metin Samsun'dan bize gelip yıldızlaştıklarında 26-27 yaşındaydılar. Eğer alındıysa takip edilen bir adamdır. Dediğim gibi bonservis olmadan 1 milyon altı denerim yabancı kontenjanını sıkıntıya düşğrmeyecekse
Gerekmez, çok çöp.

Dediğim gibi, muhtemelen alt sıra takımlarından birine sokmadan önce bizim adımızı kullanıyorlar.

Bu sene Fransa ligi menajerlerinin oyuncağı olduk.

Çevrimdışı tuncaboylu

Trabzonspordur, once bize gelen istanbul aktarmali trabzona geciyor
Benim aklıma da ilk Trabzon geldi de, oraya da çok düşük profil :)

Çevrimdışı ahmetemre

Yarın lens gelecekse bu gece bir skeç olmalı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı autopsy

Eğer bu Diallo alınacaksa birisi mi satılacak acaba diye düşünmüyor değilim.

Çevrimdışı indie

Medel şart, adeta bir mini Mascherano.  Ortasahada defansif olarak eksik var, Atiba yokken Necip bir yere kadar idare edebilir. Tolgay-Oğuzlan ile çıkabileceğin rakip sayısı sınırlı.

Çevrimdışı saricasi

Eğer bu Diallo alınacaksa birisi mi satılacak acaba diye düşünmüyor değilim.
Serdar sarıdağ yazmış ondanmi gordun ona gore olu taklidi yapmisiz bu oyuncuyu almak icin olu taklidi yapmisiz 1 giden olcak diyor dogru degildir ins.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Necmi

@Necmi ve @sozkul abi bak şurada kaynak buldum:

http://faiktribunu.com/konuk/turk-kuluplerinin-avrupa-gelirleri-1993-2018-hazirlayan-direttore52/

Galatasaray 17 milyon almış 2015-16'da.

Market geliri bir önceki seneye göre 2 katına çıkmış.

Kısacası bu kaynak doğruysa bizim bu sene 18 almamız söz konusu, eğer Başakşehir elenirse.

Başakşehir'in tur atlaması bize 18'in %35'ine, yani yaklaşık 6.3 milyona mal olur.

şimdi uefa şl havuzuna ayrılan payı 507 M € olarak açıklamış resmi sitesinde yazıyor bu
şampiyonlar 18 M alsa diğer takımlarda 6.3 alsa 32 takım 380 M alıyor grup maçlarında geriye 127 M
kalıyor bunlarda 16-8-4 ve final takımlarına dağılacak  :alala:  bu hesapta yanlışlık oluyor bence
maç başına 6 M düşer 84 M eder 43 M da final maçına kalır yani yürüsen finale kadar 9 M kazanırsın
6 maç yapıp gruplarda kazandığının yarısını kazanırsın
grup maçları 12 üstü hesaba uymuyor

Çevrimdışı tuncaboylu

şimdi uefa şl havuzuna ayrılan payı 507 M € olarak açıklamış resmi sitesinde yazıyor bu
şampiyonlar 18 M alsa diğer takımlarda 6.3 alsa 32 takım 380 M alıyor grup maçlarında geriye 127 M
kalıyor bunlarda 16-8-4 ve final takımlarına dağılacak  :alala:  bu hesapta yanlışlık oluyor bence
maç başına 6 M düşer 84 M eder 43 M da final maçına kalır yani yürüsen finale kadar 9 M kazanırsın
6 maç yapıp gruplarda kazandığının yarısını kazanırsın
grup maçları 12 üstü hesaba uymuyor
Ama ülkelere göre yapılıyor dağılım abi.

İspanya 4 takıma bölüşürken, Türkiye'de tek takım alıyor. Yani Türkiye'nin havuz payı 18 olabilir, toplam 507 milyonsa.

Çevrimdışı autopsy

Serdar sarıdağ yazmış ondanmi gordun ona gore olu taklidi yapmisiz bu oyuncuyu almak icin olu taklidi yapmisiz 1 giden olcak diyor dogru degildir ins.

Yok hiç bakmamıştım ona ama insanın aklına geliyor yani. İyice kıllandım şimdi, gerçi o Yellowmountain pek güven vermedi bana, sallıyor olabilir.

Çevrimiçi Necmi

Ama ülkelere göre yapılıyor dağılım abi.

İspanya 4 takıma bölüşürken, Türkiye'de tek takım alıyor. Yani Türkiye'nin havuz payı 18 olabilir, toplam 507 milyonsa.

söyledim ya şampiyon takımlar demek o kadar ülke demek oluyor uefa ne demiş şampiyon takım
aslan payını alır demiş 32 takım içinde kaç tane şampiyon takım varsa o kadar ülke var demektir
şimdi bunu şöyle hesaplamak gerekiyor katılan şampiyon takımlar kadar 18 koyacaksın havuza para bu
sonra her 18 i kendi içinde katılım sayısına göra böleceksin yani real şampiyon 18 in %40 ını alırken biz bütününü
götürüyoruz kılçıksız :evillol:

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

abi adam sol acik  da oynuyormus,  Lens  yatar hosgeldin Diallo   :D
Yorgo

Asporda  son dakika :D  geciyor  Lens  yarin Istanbuldaymis :D
Yorgo

Çevrimdışı 38life

Lens videosu yarın yayınlanacakmış, Lens de yarın geç saatlerde gelecekmiş. -Fatih Doğan

Çevrimdışı 38life

Asporda  son dakika :D  geciyor  Lens  yarin Istanbuldaymis :D

Dikkat çekmek için giriyorlar. Bütün cümle alem yazdı yarın geleceğini.

Yorgo

Çevrimdışı fatihbjk

söyledim ya şampiyon takımlar demek o kadar ülke demek oluyor uefa ne demiş şampiyon takım
aslan payını alır demiş 32 takım içinde kaç tane şampiyon takım varsa o kadar ülke var demektir
şimdi bunu şöyle hesaplamak gerekiyor katılan şampiyon takımlar kadar 18 koyacaksın havuza para bu
sonra her 18 i kendi içinde katılım sayısına göra böleceksin yani real şampiyon 18 in %40 ını alırken biz bütününü
götürüyoruz kılçıksız :evillol:

Yayin havuzu olarak 507 vb rakamlar yazmissiniz. Bu rakamlar bizi ilgilendirmiyor.

Simdi ulkemiz icin dusunelim. Sl yayinlari her ulkede ihaleye cikiyor. Bu ihaleyi bizde suanda tivibu kazanmis. Burda yayin ihalesinde verdigi para bizim sl icin katilan takimlarimiza verdiginiz oranlarda dagitiliyor. Tek takim gruba kalinca hepsini aliyor.

Ornek vereyim suanda bizde yaklasik 18/19 gibi bi rakam yayin geliri olarak dagitiliyor.
Atiyorum kibris takimi sl de gruplara kalsa. Onun tek basina alacagi para( yayin ihalesinde satisi kibrista dusuk olacagi icin) tas catlasa 2.5/3 olacak.

Çevrimiçi doganay

Lens bir formali resim ataydi. Bir haftadir geldi deniyor , gelemedi bir turlu. Gergin bir bekleyisteyiz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

"Sevgili günlük; Sevilla'nin 15, M. City'nin 25, Valencia'nin 28 M€ vererek aldığı Negredo'yu 2.5M€ ya transfer ettik. Söyleyeceklerim bu kadar." :D :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Tolgay = Medel+Para

Söylenti...

Etiketler: