Sen doğru biliyorsun, @Necmi abi yanlış biliyor.
Geçen sene havuzdan 18 milyon aldık, bir takım daha kalsaydı 10 alacaktık.
https://www-ntv-com-tr.cdn.ampproject.org/v/www.ntv.com.tr/amp/spor/besiktasa-34-milyon-euro,FCq4Z2p_nkKxfF7t_WM28w?amp_js_v=0.1&usqp=mq331AQCCAE%3D#
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şimdi havuz dağılımlarına bakarak yazdım kafamdan yazmadım konuyu biliyordum oranları bilmiyordum
haber kanallarına ne bakıyorsun beş yerden beş ayrı sonuç alırsın.
uefa dağılımı herkese ayak bastı parası veriliyor aynı oranda maç gelirleride kazan berabere kal aynı alıyorsun sadece havuzdan ülkeye düşen naklen yayın gelirleri takım sayısına göre pay oluyor %60 direk katılan takım alıyor. bir kere 12,5 M u nerden çıkarttınız ne parası bu
naklen yayın geliri 18 M sa eğer evet biz 10.8 alırız playoffdan gelen takım 7,2 alır ama ben naklen yayın gelirlerinin 10 civarı olduğunu
biliyorum buda biz 6 diğer takım 4 gibi oluyor. geliri yanlış biliyorsam eyvallah yoksa benim koyduğum oranlar doğru
başakşehirin ayakbastı parası sana kalmıyor o para bütün takımlara sabit kim gelirse o alıyor
bonuslar vs de sana kalmıyor sadece %40 naklen yayın geliri fazladan geliyor
sizin dediğiniz gibi olsa 20 M gibi bir gelire konmamız lazım sadece 12 M ayak bastı parası
başak girmeyince buhar oluyor naklen yayın geliri neyse onun %40 ı işte fazladan kasaya giren para