2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6920220 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Kjaer şampiyonlar ligi seviyesinde oynamayı özlemişim" demiş.

Hayatında şampiyonlar Ligi'nde maça çıkmamış bir adam için saçma bir cümle, ama Fenerlileri kızdıracak olması eğlenceli.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Hayatında şampiyonlar Ligi'nde maça çıkmamış bir adam için saçma bir cümle, ama Fenerlileri kızdıracak olması eğlenceli.

şampiyonlar liginde oynamayı dememiş zaten o seviyelerde demiş o ayarlada maçlar yapmayı özledim demiş yani :D

Do you understand ? :D

Ayrıca bizi ilgilendirmez bu renkli haberi bu :D

Çevrimdışı 38life

Neymar ve Lucescu şuan gündemi hayli meşgul ediyor. Bence Lens transferi 2-3 gün sonra açıklansa daha iyi olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Anladım, ama o seviyeyi bilmesi için en azından bir kaç maça çıkmış olması gerekmez mi sence de @cursedofdragon?

Çevrimdışı tuncaboylu

şampiyonlar liginde oynamayı dememiş zaten o seviyelerde demiş o ayarlada maçlar yapmayı özledim demiş yani :D

Do you understand ? :D

Ayrıca bizi ilgilendirmez bu renkli haberi bu :D
Renkli haberi değil ayrıca, muhtemelen seneye bizde Kjaer

Anladım, ama o seviyeyi bilmesi için en azından bir kaç maça çıkmış olması gerekmez mi sence de @cursedofdragon?

izlemesi yeterli :)

Çevrimdışı 38life

http://forzainterforums.com/showthread.php?12608-Gary-Medel/page66

*Medel'le ilgili İnter forumlarına baktım 5m bonservise satsak çok iyi olur demişler.
Bir tane haberde de Medel'e 10m önerdiğimizi bonservis sanmışlar özel uçakla yollarım diyen çıkmış.
Ama o haberde sanırım 3 sene için Beşiktaş toplam 10m euro maaş önermiş.

*Genel olarak Medel'i çok düz buluyorlar. Geri pas yapsın anca diyorlar. 32-33 yaşında diyen çıkmış halbuki yeni 30 olacak. İnter'de yüzü eskimiş artık.
CDM'ye ayağı düzgün adam lazım muhabbeti işte. Stoper oynarsa daha oynar görüşü hakim.

*ABD'den talip var deniyor. Ama ne kadar maaş verirler? Yeni 30 oluyor CL maçlarında oynayan takımda hazırlanıp Dünya Kupasına hazırlanmak var var ABD yarı-emekli ligi var.
Beşiktaş'ın önceki 2m euro bonservis teklifinde Medel'le anlaşamadığını yazan olmuş. Bence biz oyuncuyu ikna ederiz. Yeter ki bonserviste anlaşılsın.

Ama totalde anladığım Medel için çok para istemeyecekler. Transferin oluru var.
Yüzü İnter'in kötü yıllarında eskimiş. CDM için çok düz bulunuyor.
Pepe yanına stopere koyulacak, Tosiç'ten daha da çok ısıracak bir defans oyuncu olur Medel. Atiba'ya alternatif olur CL için. Ligde Atiba yerine Tolgay'ı da koysan savunma aksamıyor pek.

Şuan Interde harikalar yaratmadığı sürece bütün futbolcular eleştirilir, takımın durumu kötü çünkü. Bizim bazı taraftarların Oğuzhan'a yaptığını onlar da Medel'e yapıyor herhalde.

Benim içimden 3.5 gibi bir rakam'a inter evet der gibi geliyor. Bu transfer Lens'in nasıl alındığına bağlı. Eğer kiralık + opsiyon şeklinde alındıysa Medel işi olur...

Geçen "Inter Medel'e soyunma odasında yer ayırmadı" şeklinde bir haber vardı, bununla ilgili bilgi var mı orada?

Çevrimdışı tuncaboylu

Şuan Interde harikalar yaratmadığı sürece bütün futbolcular eleştirilir, takımın durumu kötü çünkü. Bizim bazı taraftarların Oğuzhan'a yaptığını onlar da Medel'e yapıyor herhalde.

Benim içimden 3.5 gibi bir rakam'a inter evet der gibi geliyor. Bu transfer Lens'in nasıl alındığına bağlı. Eğer kiralık + opsiyon şeklinde alındıysa Medel işi olur...
2 milyona alırız, ama 15-20 gün daha beklemek lazım.

Çevrimdışı federo

Caner ile Gökhan Lensin videoda yokmuş
Bence de olmasın zaten, febe ile çok da makara yapmaya gerek yok, işimizi yapalım.  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı 38life

2 milyona alırız, ama 15-20 gün daha beklemek lazım.

O doğru. 15-20 gün daha beklersek ve daha iyi bir teklif gelirse 2 milyon'a bile alırız. Ama bence kaçırmamak gerek.

Çevrimdışı mmeteris

Biraz önce vodafone park'taki tezahürat videolarımıza göz attım. İlk 2 sene tribün gruplarının tam organize olamamasından ve eski kapalının o beton çatı sayesinde çıkan kükreme sesinin olmamasından dolayı istenen/beklenen etkiyi sağlayamadık diye düşünüyorum. Bu sene kombine yenilemesi sonucu farklılık olacak mı acaba, stada düzenli giden arkadaşların yorumları nedir? Şu ıslık olayı güzel, laylaylom azaldı. Belli tezahüratları daha güçlü ve zamanında yapıp skoru elde ettikten sonra eğlenceli şeyler denenebilir (dale vs)

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Belediyespor a gereğini yapsın işte  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mahmut

Ajax'ın da elenmesiyle ilk 10 konusunda rahatladık gibi.
Şimdi Başak elenirse 7 civarı hatırı sayılır para kazanıyoruz.
Öbür yandan da Başak çıkarsa ilk 10'u garantileriz gibi, ayrıca ilerisi için ilk 8'e girme yolunda adım atıyoruz ki o da şampiyonu direk ilk torba takımı yapıyor eğer yeni sistemle bu durum değimediyse.
Diğer bir taraftan Başak Uefa'da da sağlam puan yapabilir ve ligdeki rakiplerin UEFA oynaması genelde rakipleri negatif dolayısıyla bizi pozitif etkiliyor lig maçlarında.
Sonuç olarak ben Başak'ın çıkmasını istemem bu saydıklarımdan dolayı, düşük bir ihtimal ama çıkarsa da ülke puanına daha fazla katkı sağlar en azından.
Edit: Bu arada PSV'de elenmiş direk 2 mağlubiyetle, o da bizim açımızdan iyi olmuş.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2017, 15:03:11 Mahmut ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Ajax'ın da elenmesiyle ilk 10 konusunda rahatladık gibi.
Şimdi Başak elenirse 7 civarı hatırı sayılır para kazanıyoruz.
Öbür yandan da Başak çıkarsa ilk 10'u garantileriz gibi, ayrıca ilerisi için ilk 8'e girme yolunda adım atıyoruz ki o da şampiyonu direk ilk torba takımı yapıyor eğer yeni sistemle bu durum değimediyse.
Diğer bir taraftan Başak Uefa'da da sağlam puan yapabilir ve ligdeki rakiplerin UEFA oynaması genelde rakipleri negatif dolayısıyla bizi pozitif etkiliyor lig maçlarında.
Sonuç olarak ben Başak'ın çıkmasını istemem bu saydıklarımdan dolayı, düşük bir ihtimal ama çıkarsa da ülke puanına daha fazla katkı sağlar en azından.
Başakşehir'in CL'de alacağı puan en fazla 2. Otomatik katılım puanı olarak 4 alsa toplam 6 katkısı olur.

Avrupa Ligi'ne gidip grupta 3 galibiyet 1 beraberlik alsa, alacağı puan 7, üstelik tur atlayıp 2 maç daha da yapar.

Elenmesi her türlü lehimize.

Çevrimdışı tangaz

bize karşı oynadığı 4-5 maç varya onu kastetmiştir  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Sen doğru biliyorsun, @Necmi abi yanlış biliyor.

Geçen sene havuzdan 18 milyon aldık, bir takım daha kalsaydı 10 alacaktık.

https://www-ntv-com-tr.cdn.ampproject.org/v/www.ntv.com.tr/amp/spor/besiktasa-34-milyon-euro,FCq4Z2p_nkKxfF7t_WM28w?amp_js_v=0.1&usqp=mq331AQCCAE%3D#

şimdi havuz dağılımlarına bakarak yazdım kafamdan yazmadım konuyu biliyordum oranları bilmiyordum
haber kanallarına ne bakıyorsun beş yerden beş ayrı sonuç alırsın.
uefa dağılımı herkese ayak bastı parası veriliyor aynı oranda maç gelirleride kazan berabere kal aynı alıyorsun sadece havuzdan ülkeye düşen naklen yayın gelirleri takım sayısına göre pay oluyor %60 direk katılan takım alıyor. bir kere 12,5 M u nerden çıkarttınız ne parası bu
naklen yayın geliri 18 M sa eğer evet biz 10.8 alırız playoffdan gelen takım 7,2 alır ama ben naklen yayın gelirlerinin 10 civarı olduğunu
biliyorum buda biz 6 diğer takım 4 gibi oluyor. geliri yanlış biliyorsam eyvallah yoksa benim koyduğum oranlar doğru

başakşehirin ayakbastı parası sana kalmıyor o para bütün takımlara sabit kim gelirse o alıyor
bonuslar vs de sana kalmıyor sadece %40 naklen yayın geliri fazladan geliyor
sizin dediğiniz gibi olsa 20 M gibi bir gelire konmamız lazım sadece 12 M ayak bastı parası
başak girmeyince buhar oluyor naklen yayın geliri neyse onun %40 ı işte fazladan kasaya giren para

Çevrimdışı Mahmut

Başakşehir'in CL'de alacağı puan en fazla 2. Otomatik katılım puanı olarak 4 alsa toplam 6 katkısı olur.

Avrupa Ligi'ne gidip grupta 3 galibiyet 1 beraberlik alsa, alacağı puan 7, üstelik tur atlayıp 2 maç daha da yapar.

Evet doğru demişsin, ben avrupa ligi'nde galibiyet pek getirmez diye düşünüyordum da aynı puanı veriyormuş.
Yani CL para, UEL de puan getiriyor diyebiliriz.

Çevrimdışı Ensar

Güncel ülke puanları sıralaması ve kupalara devam eden takımlar... https://t.co/2iUNPSbZBX
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

şimdi havuz dağılımlarına bakarak yazdım kafamdan yazmadım konuyu biliyordum oranları bilmiyordum
haber kanallarına ne bakıyorsun beş yerden beş ayrı sonuç alırsın.
uefa dağılımı herkese ayak bastı parası veriliyor aynı oranda maç gelirleride kazan berabere kal aynı alıyorsun sadece havuzdan ülkeye düşen naklen yayın gelirleri takım sayısına göre pay oluyor %60 direk katılan takım alıyor. bir kere 12,5 M u nerden çıkarttınız ne parası bu
naklen yayın geliri 18 M sa eğer evet biz 10.8 alırız playoffdan gelen takım 7,2 alır ama ben naklen yayın gelirlerinin 10 civarı olduğunu
biliyorum buda biz 6 diğer takım 4 gibi oluyor. geliri yanlış biliyorsam eyvallah yoksa benim koyduğum oranlar doğru

başakşehirin ayakbastı parası sana kalmıyor o para bütün takımlara sabit kim gelirse o alıyor
bonuslar vs de sana kalmıyor sadece %40 naklen yayın geliri fazladan geliyor
sizin dediğiniz gibi olsa 20 M gibi bir gelire konmamız lazım sadece 12 M ayak bastı parası
başak girmeyince buhar oluyor naklen yayın geliri neyse onun %40 ı işte fazladan kasaya giren para
Abi biz Arsenal'e elendiğimiz zaman Galatasaray'a ekstra 6-6.5 civarında para kalmıştı.

Ayak bastı parası buhar oluyor, zaten umrumda değil o para. Ben bize olan etkisine bakarım. Bizim gelir 7 civarında azalırsa, sene sonunda denk bütçe kriteri sıkıntıya girer.

Elensin gitsinler.

Çevrimiçi Necmi

tam öyle değil playoff tan katılanlar 4 puan alıyor ama bunun ikisi tur atlama puanı
katılmasa uefadan alacak yani 2 puan ek katkı oluyor diğer taraftan uefa grubunda daha fazla puan kazanma ihtimali olduğu için
uefada yürüdüğünde bu daha fazla kazanım demek oluyor ben daha öncede söylemiştim hollanda takımıyla eşleşmediği sürece
katılıp katılmamasının bir önemi yok hollanda takımıyla karşılaşsa duble iki katkı vermiş oluyor ajax elendikten sonra başaksporun
playoffu geçmesinin ülke menfaati açısından çok da önemi kalmadı. geçmemesi bizim havuz gelirine tek başımıza konmamız açısından
iyi olurdu.

Çevrimdışı abdusta

Medyada lensin bugun 17de Istanbulda olacağı yazılı
farklı veya aynı bilgiyi okuyan,duyan gören varmı?

saygılar

Çevrimiçi Necmi

Abi biz Arsenal'e elendiğimiz zaman Galatasaray'a ekstra 6-6.5 civarında para kalmıştı.

Ayak bastı parası buhar oluyor, zaten umrumda değil o para. Ben bize olan etkisine bakarım. Bizim gelir 7 civarında azalırsa, sene sonunda denk bütçe kriteri sıkıntıya girer.

Elensin gitsinler.

biz arsenale elenince gs ekstra 6-6.5 civarı kazandığını kim söylüyor
o zamanı iyi hatırlıyorum bir sürü sallama bilgi dolaşıyordu sonra güntekinmi yanlış bilmiyorsam
açıklamıştı 2.8 yada 3 gibi bir para fazlalığı oluşuyordu. o zamandan bu zamana naklen yayın geliri
ne oldu tam bilmiyorum ama ciddi bir artış söz konusu değildir ben geçen sene on diye hatırlıyorum
böyleyse bize kazancı 4 olur işte net rakamı bilmek için geçen sene naklen yayın gelirinden ne kadar aldığımızı bilmemiz
gerekiyor. onun % 40 oluyor kazanacağımız rakam

Çevrimdışı sozkul

Yayın geliri genelde her sene artıyor abi.

Bu haberdeki 18 milyon 2 sene önce Galatasaray'ın aldığı para.

Her sene %10 artsa, bu sene 22 milyona ulaşır. Onun %35'i de 7.5 oluyor yaklaşık. O da Marcelo'yu sattığımız paraya denk.

Başakşehir'in kalmaması çok işimize yarar yani. Kaldı ki zaten kalmazlar da, Sevilla cidden çok ters bir eşleşme oldu.

ama ben ratingi yüksek ülke takımlarının lehine birşeyler yapılacağını duymuştum, galiba o ülkelerden daha fazla yayın geliri kazanıyorlar, işte bu aleyhimize olabilir

Medyada lensin bugun 17de Istanbulda olacağı yazılı
farklı veya aynı bilgiyi okuyan,duyan gören varmı?

saygılar

cumartesi diyol la.

Etiketler: