2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6920217 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Taksit derken demek istediğim o zaten. 1+3,5 şeklindeki formül, bunun kiralıktan bir farkı yok zaten.
Ayrıca taksit bonservis dengesinde sayılmaz demişsin, bu hiçbir yerde yazmıyor. Kaynağın nedir?
Eğer dediğin gibi negredo 2,5+ lens 5 taksitsiz aldıysak çok saçma bir iş yapmış oluruz, stoperde elimizi kolumuzu bağlarız.
Stopere para kalmadı zaten, ya kiralık ya bonservisi elinde biri alınacak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mahmut

şimdi bana kaynak gösterde iddia ettiğin gibi sıkmıyormusun görelim
senin gözünde bir farkın olmaması geçerli bir akçe değil bilmem bunun farkındamısın.

Senin dediğin belge de taksitle ilgili geçerli ya da geçersiz diye bir madde yok bu kadar söylüyorum.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2017, 13:56:11 Mahmut ]

Çevrimdışı tuncaboylu

bu nice nice kura şanssızlıklarıyla elenecek he.. hadi bi hata yaptın ajax çektin de napoli ney arkadaş.. kevgire çevirirler adamı..
Napoli için daha kötü, en dişli ekibi çektiler.

Ben Nice'ten bir sürpriz daha bekliyorum. İtalyan takımları formlarını geç buluyorlar çünkü.

Çevrimdışı Mahmut

Stopere para kalmadı zaten, ya kiralık ya bonservisi elinde biri alınacak.

Niye kendimizi durduk yere zora soktuk, stoper benim gözümde kanattan daha önemli bir öncelik.
Forvetten kalan paranın hepsini kanata gömdüysek doğru bir politika izlemedik bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

12,5 olduğunu kim söyledi onun aldığı ayak bastı parasını bize vermiyorlar başakşehirin girmemesi
sadece canlı yayından ülke payına düşenin tamamını biz alacağız demek oluyor zaten büyük dilimi alıyorduk
taş çatlasa artı 3-4 M farkediyor. tv yayın gelirinin % 60 ını direk katılan takım %40 ını playoffdan gelen takım alıyor
bize vereceği zarar işte o %40 lık tv gelir payı oluyordu buda 3-4 civarı bir rakam oluyor. her takıma
katılım bonusu veriliyor başak katılsa o alacaktı o katılamazsa onun yerine sevilla alacak şimdi.
8-10 milyon arası bir para geliyor ekstra olarak.

Türkiye'nin yayın hakkı 18 milyon Euro, Başakşehir kalırsa yarısına ortak oluyor.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Lens i yarın kalabalık bi taraftar topluluğunun karşılamasını diliyorum.

Çevrimdışı sozkul

Negredo Cenk Kadar atsın razıyım . 20 az bir rakam değil. Bu sene gol atarken daha çok zorlanacağımızı düşünüyorum. Rakipler bize karşı daha da motive olacak.

Penaltısız 20 değil mi?

Çevrimdışı tuncaboylu

Niye kendimizi durduk yere zora soktuk, stoper benim gözümde kanattan daha önemli bir öncelik.
Forvetten kalan paranın hepsini kanata gömdüysek doğru bir politika izlemedik bence.
Çünkü ortada bedava/ucuz alınabilecek bir dolu stoper adayı var: Medel, Miranda, Gustavo Gomez vs.

Ama 5 milyon gibi bir paraya Lens bulduysan almak lazım. Hem kanatta Quaresma'nın şu kaynatmalarının önüne  geçer, hem de Quaresma'yı devre arasında Çin'e satmanı da sağlar.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

1-2 güne kadar Medel Beşiktaşa imza atacak diyor İtalyan basını
Anlaşma sağlanmış.

Çevrimdışı esguel

12,5 olduğunu kim söyledi onun aldığı ayak bastı parasını bize vermiyorlar başakşehirin girmemesi
sadece canlı yayından ülke payına düşenin tamamını biz alacağız demek oluyor zaten büyük dilimi alıyorduk
taş çatlasa artı 3-4 M farkediyor. tv yayın gelirinin % 60 ını direk katılan takım %40 ını playoffdan gelen takım alıyor
bize vereceği zarar işte o %40 lık tv gelir payı oluyordu buda 3-4 civarı bir rakam oluyor. her takıma
katılım bonusu veriliyor başak katılsa o alacaktı o katılamazsa onun yerine sevilla alacak şimdi.

Ben çok yanlış biliyormuşum  :alala:

Çevrimdışı sozkul

Bunu yeni öğrendim, ama yıllardır sanki yarısıymış gibi konuşuluyordu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben çok yanlış biliyormuşum  :alala:
Sen doğru biliyorsun, @Necmi abi yanlış biliyor.

Geçen sene havuzdan 18 milyon aldık, bir takım daha kalsaydı 10 alacaktık.

https://www-ntv-com-tr.cdn.ampproject.org/v/www.ntv.com.tr/amp/spor/besiktasa-34-milyon-euro,FCq4Z2p_nkKxfF7t_WM28w?amp_js_v=0.1&usqp=mq331AQCCAE%3D#

[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2017, 14:06:23 tuncaboylu ]

Çevrimdışı 38life

Lens umarım kiralık ve uygun opsiyon şeklinde alınmıştır. Böylece Medel'i alabiliriz. Aksi taktirde stoper için zora gireriz.

Çevrimdışı Mahmut

Çünkü ortada bedava/ucuz alınabilecek bir dolu stoper adayı var: Medel, Miranda, Gustavo Gomez vs.

Ama 5 milyon gibi bir paraya Lens bulduysan almak lazım. Hem kanatta Quaresma'nın şu kaynatmalarının önüne  geçer, hem de Quaresma'yı devre arasında Çin'e satmanı da sağlar.

Lens zaten 5m euroluk oyuncu acele ne ki. Ha bu arada Q7 Çin muhabbeti hakkaten baydı, bu dönem almayan adam Ocak'ta niye alacak.
Stoperde sayısal ve niteliksel(ilk 11 açısından) eksiğin varken ben niye oyuncu havuzunu birkaç bonservissiz stopere indirgeyeyim, neyse kimine göre mantıklı olabilir ama bana hiç mantıklı gelmiyor.

Çevrimiçi Necmi

Senin dediğin belge de taksitle ilgili geçerli ya da geçersiz diye bir madde yok bu kadar söylüyorum.

taksit diye bir şey olmazda ondan öyle orda açıklama net sattığının bonservisi ne yazıyorsa aldığınında o yazar ödeme şekilleri uefayı bağlamaz
girenin ve çıkanın toteline bakar.biz 8.9 M bonservise oyuncu sattıkmı alacağımız oyuncuların bonservis tutarı 8.9 u geçemez
nasıl ödersen öde bu uefanın sorunu değil. sadece bu mali sene sonunda vermen gereken denk bütçeyi sağla
uymamız gereken maddeler açık net bonservis sattığın kadar alabilirsin mali yıl sonunda denk bütçeyi sağlamak zorundasın
sportif gelirlerinin %70 inden fazla maaş bütçesi oluşturamazsın bu maddelere uyduğun anda önümüzdeki sene ffp uygulaması
kalkıyor sonra bire sene izleme periyodu başlıyor. Aslında o izleme periyodu bir senede olsa bundan sonra sürekli bu kurallar geçerli olacak
sportif gelirlerinin yanlış bilmiyorsam %20 sinin üstünde borçlanamıyorsun bu barajı geçtiğin anda gene izlemeye alınıyorsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Lens zaten 5m euroluk oyuncu acele ne ki. Ha bu arada Q7 Çin muhabbeti hakkaten baydı, bu dönem almayan adam Ocak'ta niye alacak.
Stoperde sayısal ve niteliksel eksiğin varken ben niye oyuncu havuzunu birkaç bonservissiz stopere indirgeyeyim, neyse kimine göre mantıklı olabilir ama bana hiç mantıklı gelmiyor.
Çünkü Çin'de esas transfer sezonu Ocak ayında başlıyor.

Taraftar 5 gün önce transferde geç kalınıyor diye isyan ederken, şimdi acele ne ki demek de ayrı bir inceleme konusu. Ayrıca bir hafta daha geciksen Fenerbahçe devreye girip alır Lens'i.

Lens 5 milyonluk oyuncu da değil bu arada, seneye 8-10 milyona satarsak şaşırma.

Neyse, uzun lafın kısası belli ki yönetimin bir planı var. İzleyin görün.

Çevrimdışı tangaz

şu ukrayna takımı çıksın fenere
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Türkay

bak romada yapmış oda acele bir şekilde değil ama video kalitesi kötü
demekki neymiş bazı şeylere takmak gereksizmiş. Birde internette basit bir kural var
onu söyleyeyim sanainternette yaptığın birşey boyut olarak küçük olmak zorunda
fullhd yayın koyup 3 dakikalık videoyu yarım saatte yükletirsen bir milyar kişi yerine bin kişiye izletirsin
internette hit yapmak istiyorsan izliyecine zaman kaybettirmeyeceksin çünkü izlemez
o nedenle bu tip videolarda görüntü kalitesi değil anlatmak istediği önemlidir.
hala hayal ettiğin gibi olmadığını söylüyorsun videoyu 1 Milyar kişi izlemiş hayalin ne
uzaydandamı izlenmesi. bu kadar kısa sürede sanırım bu rekordur. şu tanıtıma bak
böyle bir tanıtım kampanyasını para harcayarak yapamazsın. sorununuz ne biliyormusun bütün genç
arkadaşlarda bu var mükemmelliyetçi bakıyorsunuz olaya ama bir gün aslında hayatın kendisinin mükemmel olmadığını
mükemmel olmadığı için aslında mükemmel olduğunu göreceksiniz. mükemmellik tek düzeliktir
doğada kusurludur o nedenle çok güzeldir yoksa tek tip dümdüz ağaçlar herşeyin kusursuz mükemmel olduğu bir doğa düşünsene
her şey mükemmel olsa güzellik kavramı kalmaz ormanda dümdüz ağaçların içinde bir tane kusurlu eğri büğrü ağaç görsen
gider onunla resim çekersin dediğim gibi aslında mükemmel olmayan mükemmeldir.

videonun 1 milyar kişiye ulaşmış olması mı yoksa film sahnesi gibi bir tanıtım mı deseler ben de 1 milyar kişiyi tercih ederim  :biggrinking: ama bunun bu kadar büyümüş olacağını tahmin edemezdim bn videoyu göresiye şu BJK tv de kopan rapciler gibi olacak sandım :D Dediğim gibi Besiktaş mutlu biz mutlu  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı cagdas44

Atmadığın müddetçe yememek en fazla 1 puan eder kanat atılmasını sağlar atar +2 daha koyar maçı alır stoper en fazla 2 yi kurtarır. Bizim +2 lere ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Türkay

Caner ile Gökhan Lensin videoda yokmuş
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı tuncaboylu

şu ukrayna takımı çıksın fenere
Farketmez, hepsi zayıf.

Gerçi en zayıf olan çıktı

Çevrimdışı sozkul

Sen doğru biliyorsun, @Necmi abi yanlış biliyor.

Geçen sene havuzdan 18 milyon aldık, bir takım daha kalsaydı 10 alacaktık.

https://www-ntv-com-tr.cdn.ampproject.org/v/www.ntv.com.tr/amp/spor/besiktasa-34-milyon-euro,FCq4Z2p_nkKxfF7t_WM28w?amp_js_v=0.1&usqp=mq331AQCCAE%3D#

Sağol @tuncaboylu , bütün bilgileri bir araya getirince şöyle oluyor.
yayın gelirinden 17.8 almışız, eğer ikinci takımımız gruplarda yer alabilseydi bunun 6.2 sini alamayacaktık (%35). dolayısı ile 34-6.2= 27.8 alacaktık.
Yayın geliri bazı parametrelere göre her yıl değişiyor, yeni kıstaslar Türkiye'nin lehine olamayabilir, tam bilmiyorum.
Yani eğer Başak gruplara kalırsa, yaklaşık 1.5 yıllık Negredo maaşı kaybediyoruz.

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2398575.html
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2017, 14:31:04 sozkul ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Sağol @tuncaboylu , bütün bilgileri bir araya getirince şöyle oluyor.
yayın gelirinden 17.8 almışız, eğer ikinci takımımız gruplarda yer alabilseydi bunun 6.2 sini alamayacaktık (%35). dolayısı ile 34-6.2= 27.8 alacaktık.
Yayın geliri bazı parametrelere göre her yıl değişiyor, yeni kıstaslar Türkiye'nin lehine olamayabilir, tam bilmiyorum.
Yani eğer Başak gruplara kalırsa, yaklaşık 1.5 yıllık Negredo maaşı kaybediyoruz.

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2398575.html
Yayın geliri genelde her sene artıyor abi.

Bu haberdeki 18 milyon 2 sene önce Galatasaray'ın aldığı para.

Her sene %10 artsa, bu sene 22 milyona ulaşır. Onun %35'i de 7.5 oluyor yaklaşık. O da Marcelo'yu sattığımız paraya denk.

Başakşehir'in kalmaması çok işimize yarar yani. Kaldı ki zaten kalmazlar da, Sevilla cidden çok ters bir eşleşme oldu.

Çevrimdışı Fikret

http://forzainterforums.com/showthread.php?12608-Gary-Medel/page66

*Medel'le ilgili İnter forumlarına baktım 5m bonservise satsak çok iyi olur demişler.
Bir tane haberde de Medel'e 10m önerdiğimizi bonservis sanmışlar özel uçakla yollarım diyen çıkmış.
Ama o haberde sanırım 3 sene için Beşiktaş toplam 10m euro maaş önermiş.

*Genel olarak Medel'i çok düz buluyorlar. Geri pas yapsın anca diyorlar. 32-33 yaşında diyen çıkmış halbuki yeni 30 olacak. İnter'de yüzü eskimiş artık.
CDM'ye ayağı düzgün adam lazım muhabbeti işte. Stoper oynarsa daha oynar görüşü hakim.

*ABD'den talip var deniyor. Ama ne kadar maaş verirler? Yeni 30 oluyor CL maçlarında oynayan takımda hazırlanıp Dünya Kupasına hazırlanmak var var ABD yarı-emekli ligi var.
Beşiktaş'ın önceki 2m euro bonservis teklifinde Medel'le anlaşamadığını yazan olmuş. Bence biz oyuncuyu ikna ederiz. Yeter ki bonserviste anlaşılsın.

Ama totalde anladığım Medel için çok para istemeyecekler. Transferin oluru var.
Yüzü İnter'in kötü yıllarında eskimiş. CDM için çok düz bulunuyor.
Pepe yanına stopere koyulacak, Tosiç'ten daha da çok ısıracak bir defans oyuncu olur Medel. Atiba'ya alternatif olur CL için. Ligde Atiba yerine Tolgay'ı da koysan savunma aksamıyor pek.

Etiketler: