2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6920225 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı 38life

36.yi da bana atsin. Ilk hatasini yapti burda futbol oynanmadigini saniyor herhalde. Ispanyollar ruslar bunyuzden olmuyor iste. Konya deplasmaninda uc yillik tekmeyi bi 45 dakikada yedikten sonra gorecem onu.

Cenk'in yarım sezon oynayarak 20 gol attığı bu ligde Negredo'nun ligde 25 gol atması neden garipseniyor ki?.. Ayrıca Negredo zaten gücüyle önplana çıkan bi forvet. Tam da ona göre bu lig.

Çevrimiçi doganay

Basak'a Sevilla cikti 15m cepte diyebiliriz  :halay:

Çevrimdışı Ensar

.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gerçekten inanıyor musunuz buna ben gerçek olduğunu düşünmüyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

lensin imza töreninde aynı kyarerin sevilladakine benzer açıklamalarını düşünüyorum da " üst seviyede oynamayalı uzun zaman olmuştu ŞL seviyesi hep hayalini kurduğum bir seviyeydi ve ne mutlu ki artık buradayım"  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

İlk maç nerde oradaysa şansları yüzde 45.
Güçleri yakın sadece tecrübeleri fazla bir de ispanya takımı olunca hakemler yedirmez...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mellfred

Başak için napoli ya da Sevilla istiyordum. Güzel kura adımıza. bi 10m daha yazalım haneye

Çevrimdışı furkankaya1903

gerçekten inanıyor musunuz buna ben gerçek olduğunu düşünmüyorum
Negredo'nun imzasına inandık. Buna niye inanmayalım?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Taksit derken demek istediğim o zaten. 1+3,5 şeklindeki formül, bunun kiralıktan bir farkı yok zaten.
Ayrıca taksit bonservis dengesinde sayılmaz demişsin, bu hiçbir yerde yazmıyor. Kaynağın nedir?
Eğer dediğin gibi negredo 2,5+ lens 5 taksitsiz aldıysak çok saçma bir iş yapmış oluruz, stoperde elimizi kolumuzu bağlarız.
sattığın kadar alabilirsinden ne anlıyorsun  sattığınla aldığın denk olacak.
satarkende taksitli satıyorsun peki bunun taksidinimi bonservis olarak gösteriyorsun
kaç yıldır neden hep kiralamak zorunda kaldık taksit yapaydık. bir sene sonra nasıl göreceksin taksidin karşılığını
uefa salakmı. taksit yap ilk taksidi 3 sene sonra ödeyeceğim sonrakini 5 sene sonra ödeyeceğim de
yırt ffp den. kafanıza göre teoriler üretip duruyorsunuz sonra oturup buna kendiniz inanıyorsunuz.
sattığını bir sene sonra kullanamıyorsun senin mantıkla kullanmayacağın kısmı taksit yap bir sene sonraya aktar
o zaman

Çevrimdışı Koa_lAA

Başak sevilla

5 tercihten bana göre 3. tercihi çekti... ne iyi nede kötü kura..

sevilla liverpul ve napoli nin gerisinde bence.. sporting-cska dan iyi..

Çevrimdışı mellfred

Güçleri yakın sadece tecrübeleri fazla bir de ispanya takımı olunca hakemler yedirmez...
İlk maç İstanbul'da. Güçleri eşit kısmına pek katılan olacağını sanmıyorum

Çevrimiçi Necmi

zorun kolayı çıkmış

Çevrimdışı ahmetemre

İlk maç İstanbul'da. Güçleri eşit kısmına pek katılan olacağını sanmıyorum

Eşit demedim ilk maç oradaysa yüzde 45 dedim.
İlk maç burdaymış 30 a düştü şansları...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mahmut

sattığın kadar alabilirsinden ne anlıyorsun  sattığınla aldığın denk olacak.
satarkende taksitli satıyorsun peki bunun taksidinimi bonservis olarak gösteriyorsun
kaç yıldır neden hep kiralamak zorunda kaldık taksit yapaydık. bir sene sonra nasıl göreceksin taksidin karşılığını
uefa salakmı. taksit yap ilk taksidi 3 sene sonra ödeyeceğim sonrakini 5 sene sonra ödeyeceğim de
yırt ffp den. kafanıza göre teoriler üretip duruyorsunuz sonra oturup buna kendiniz inanıyorsunuz.
sattığını bir sene sonra kullanamıyorsun senin mantıkla kullanmayacağın kısmı taksit yap bir sene sonraya aktar
o zaman
Kaynak göster diyorum, benim birşey sıktığım yok.
Başka birşeyle ilgilenmiyorum gereksiz tartışmalara girmemek sadece taksitle ilgili konu da referansın ne onu merak ediyorum.
Edit: Gözümde satın alma opsiyonlu kiralıkla 2 taksidin farkı yok, ilkinde alıp almama seçeneği var sadece.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2017, 13:26:41 Mahmut ]

Çevrimdışı Koa_lAA

bu nice nice kura şanssızlıklarıyla elenecek he.. hadi bi hata yaptın ajax çektin de napoli ney arkadaş.. kevgire çevirirler adamı..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Jesus Navas, Muriel, Nolito arkalarında Ever Banega ile başakın içinden geçer, sapla samanından tanelerini ayırırlar.

Çevrimdışı esguel

Başakşehir 5 takım arasından zorluk olarak tam orta takımı seçti her ne kadar uyumlu bir takım olsalar da yetmeyecektir başakşehir bu turda elenir 12.5 milyon da bize kalır  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Başka birşeyle ilgilenmiyorum gereksiz tartışmalara girmemek sadece taksitle ilgili konu da referansın ne onu merak ediyorum.
Edit: Gözümde satın alma opsiyonlu kiralıkla 2 taksidin farkı yok, ilkinde alıp almama seçeneği var sadece.
kiralık olduğunda kendi oyuncun olmuyor bir sene kullanmış oluyorsun maliyeti neyse onu veriyorsun
belge istiyorsan açıp anlaşmaya bakarsın orda net bonservis kazandığın kadar bonservis harcayabilirsin diyor
benim sana gösterdiğim kaynak net ifadeli sat sattığın kadar harca buda sözleşmede bonservis bedeli ne görünüyorsa onu harcadın demektir.
bana kaynak soracağına taksidi sadece o senenin bonservis gideri olarak gösteren kaynağı bir zahmet sen gösterde bilelim
bak ben anlaşmayı kaynak olarak gösteriyorum sattığın oyuncunun bonservisi ne kadar görünüyorsa aldığın oyuncuların bonservis toplamıda o kadar olacak
anlaşmanın herhangi bir yerinde oyuncuyu taksitle satarsan sadece taksidini o senenin bonservisi olarak gösterebilirsin deniyormu.
alırken böyle olsun

Çevrimiçi Necmi

şimdi bana kaynak gösterde iddia ettiğin gibi sıkmıyormusun görelim
senin gözünde bir farkın olmaması geçerli bir akçe değil bilmem bunun farkındamısın.

Çevrimiçi doganay

zorun kolayı çıkmış
Daha kolayi cikabilirdi abi , cska ve sporting gibi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Başakşehir'in CL'ye kalma tehdidi de ortadan kalktı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi doganay

Gucleri yakin mi ! Bence ucurum gibi fark icerde disarda rahat yenerler.

Çevrimdışı sametbagan

Ben sevilla konusunda sizler kadar rahat değilim.Garanti olması için liverpol yada nopoli çıkması lazımdı.

Şimdi başakcity'nin şansı %40 hatta ilk maç deplasmanda olur ve başak orada golsüz berabere kalır yada 1 farkla malup olursa bu şans %50 olur

Gollü beraberlik veya başak galibiyetinde burdaki maçta şansı %60 a çıkar ve bu ihtimaller azımsanmayacak kadar yüksek .Bakalım  neler olacak.

Çevrimdışı İhsan

Cenk'in yarım sezon oynayarak 20 gol attığı bu ligde Negredo'nun ligde 25 gol atması neden garipseniyor ki?.. Ayrıca Negredo zaten gücüyle önplana çıkan bi forvet. Tam da ona göre bu lig.

Negredo Cenk Kadar atsın razıyım . 20 az bir rakam değil. Bu sene gol atarken daha çok zorlanacağımızı düşünüyorum. Rakipler bize karşı daha da motive olacak.

Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Başakşehir 5 takım arasından zorluk olarak tam orta takımı seçti her ne kadar uyumlu bir takım olsalar da yetmeyecektir başakşehir bu turda elenir 12.5 milyon da bize kalır  :tabe:
12,5 olduğunu kim söyledi onun aldığı ayak bastı parasını bize vermiyorlar başakşehirin girmemesi
sadece canlı yayından ülke payına düşenin tamamını biz alacağız demek oluyor zaten büyük dilimi alıyorduk
taş çatlasa artı 3-4 M farkediyor. tv yayın gelirinin % 60 ını direk katılan takım %40 ını playoffdan gelen takım alıyor
bize vereceği zarar işte o %40 lık tv gelir payı oluyordu buda 3-4 civarı bir rakam oluyor. her takıma
katılım bonusu veriliyor başak katılsa o alacaktı o katılamazsa onun yerine sevilla alacak şimdi.

Etiketler: