2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6922273 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi Beck ayarında bir beck arasak, daha iyisini değil onun gibi olanını, en-az 3-5 milyon bonservis çekerler, 2 de adama ödersin.  Çocuk gelmiş Türkçesinide öğrenmiş, yedek bekleyince sorunda çıkartmıyor, burdan emekli olsun işte.
Aynen boyle oyunculari somureceksin abi 40 ysina kadar tutacaksin.

Çevrimdışı Ensar

oha 35 gol atarim diye imza atiyor herif :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı underworld

Fikret Ormanın yerinde olsam Negredo imzalarken Lense Telekonferansla bağlanır Come To BEŞİKTAŞ derim :)

alıntı

ovvvv hid şat diyorsun  :steamed:

Çevrimdışı mylife1903

Negredonun ne vercegi belli degil ama maliyeti abu maliyeti iste. Fazla kurcalanmaz basarili olursa, pahali oyuncu zaten buraya getirmek icin de fazla bi sark hizmeti tutari odenmemis. Muhim olan bu oyuncudan faydalanmak.

Çevrimdışı 38life

Zaten kanım en başından beri ısınmıştı daha da ısındı :) adam yav bu Negredo :)

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Ensar

Zaten kanım en başından beri ısınmıştı daha da ısındı :) adam yav bu Negredo :)
aynen acayip sevdim su an :D

Çevrimdışı mylife1903

oha 35 gol atarim diye imza atiyor herif :D
36.yi da bana atsin. Ilk hatasini yapti burda futbol oynanmadigini saniyor herhalde. Ispanyollar ruslar bunyuzden olmuyor iste. Konya deplasmaninda uc yillik tekmeyi bi 45 dakikada yedikten sonra gorecem onu.

Çevrimdışı Ensar

36.yi da bana atsin. Ilk hatasini yapti burda futbol oynanmadigini saniyor herhalde. Ispanyollar ruslar bunyuzden olmuyor iste. Konya deplasmaninda uc yillik tekmeyi bi 45 dakikada yedikten sonra gorecem onu.
lig + kupa + avrupa hepsi toplamda 35 gol dedi

edit : hatta bülent ülgen koydu bu hedefi , kâğıda yazdı, o da imza attı altına
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2017, 12:07:36 Ensar ]

Çevrimdışı mylife1903

Ligde 25 atmasi lazim kalan kulvarlarda kelebeklememi yapar kurbagalamami yapar sirt ustumu yatar serbestmi takilir beni ilgilendirmez. Ligde 25 atsin zaten farim acik yolum sampiyonluk

Çevrimdışı underworld

skorun dışında oyuna katkısı nasıl olucak çok merak ediyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Montej der, kandirildim gaza geldim der

Çevrimdışı Necmi

pepe+negredo = 9 m euro yıllık...

maaş dengesine çok dikkat etmek lazım bu sene ffp için...

şu kullanmadığımız bir iki topcu gitsede rahatlasak..

abuş+marcelo+gökhan toplam yıllık nekaa alıyodu= 6,5-7 sanırım... pektemek gitse denk olcak gibi..
maaş dengemizde bir sıkıntı yok bizim gelirlerin %70 i maaş verebilirsin maddesi var %gs %65 di
sanırım %60 a düşürdüler bunu gelirleride yokken onlar tutturabiliyorsa bizim maaşlar çok düşükken bizim hiç sıkıntımız olmaz
şu anda verdiğimizden 20-25 M € daha fazla versek gene dengeyi bozmayız.

Çevrimdışı Ensar

Ligde 25 atmasi lazim kalan kulvarlarda kelebeklememi yapar kurbagalamami yapar sirt ustumu yatar serbestmi takilir beni ilgilendirmez. Ligde 25 atsin zaten farim acik yolum sampiyonluk
lig hedefi konusunda kariyer rekoru 25 imiş onu geçmek istiyor

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı mylife1903

lig hedefi konusunda kariyer rekoru 25 imiş onu geçmek istiyor
Insallah gecer. Gomez katkisi versin yeterli

Çevrimdışı tangaz

Negredonun ne vercegi belli degil ama maliyeti abu maliyeti iste. Fazla kurcalanmaz basarili olursa, pahali oyuncu zaten buraya getirmek icin de fazla bi sark hizmeti tutari odenmemis. Muhim olan bu oyuncudan faydalanmak.

negredo abuşdan ucuz abi abuşun kira parasına negredoyu alıyorsun 2 sene tut opsiyonu kullan çekik gözlülere sadece 1 milyona dahi satsan bir girdi sağlıyorsun sonuçta olurda 7-8e okutursan yeme de yanında yat negredo gibi bir ismi 2 yıl toplan 3e4e kullanmış gibi olursun  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan_

Bülent Ülgen iyi Beşiktaşlı falan ama yaptığı işi çok sulandırıyor.

Çevrimdışı Necmi

az demiş toplamda 40 golü geçmesi lazım :bandit:
o kadar para veriyoruz :D gol başına 100 bin euro bayağı pahalı olacak :evillol:

Çevrimdışı Ensar

az demiş toplamda 40 golü geçmesi lazım :bandit:
o kadar para veriyoruz :D gol başına 100 bin euro bayağı pahalı olacak :evillol:
bülent ülgen pişman oldu 35 dediğine çünkü adam direk getir imza atayım dedi kırk mırk dedi ama iş işten geçti :D

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı abdusta

Negredonun İmza töreni saati degiştimi?
bugun 12:00 ilan edilmişti

saygılar

Çevrimdışı Necmi

negredo abuşdan ucuz abi abuşun kira parasına negredoyu alıyorsun 2 sene tut opsiyonu kullan çekik gözlülere sadece 1 milyona dahi satsan bir girdi sağlıyorsun sonuçta olurda 7-8e okutursan yeme de yanında yat negredo gibi bir ismi 2 yıl toplan 3e4e kullanmış gibi olursun  :money:
daha ucuz değil 1 M daha fazla maaş veriyorsun 2+1 yıllık anlaşma 3 M daha fazla vermek demektir
ve dönüş yapmayacak bir para bu abou her halukarda satabileceğin bir oyuncuydu ve tüm verdiğini geri alma ihtimali yüksekti.
doğru yatırım abou oluyor. teknik olarak bir iki M daha fazla vermiş olacaktık ama 24 yaşında bir oyuncu almış oluyordun
aynı verimi verirdi daha negredonun ne vereceğinide bilmiyoruz. umarım iyi verim verirde kimse maaşını düşünmez.
bu gün uygun diyenler 3 hafta gol atmasa maaşdan gömmeye başlar

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Sampiyonluk icin 2.4 gol ortalamasi kesinliktir
Ayni sekilde 2.4 puan ortalamasi da
Bu ortalama yakalandigi zaman rakiplerin ne ooh yediginin onemi yoktur
82 gol 82 puan civari yapar. Gollerin ve puanlarin hangi macta atilip kaybedildiginin onemi olmaS, goreceli degildir, koyup gecmenin puan ve gol bandidir.

Caner beck adriyano gg 2 gol
Pepe 2 tosic 1
Mistir iks 1
Oguzhan 7
Atiba 1
Tolgay 1
Babel 8
Cenk 15
Taliska 15
Quaresma 1
Lens 3
57 etti