Bir şekilde twitter'da Lens ile ilgili bir fb akışına takıldım...
Bu Lens işi adamları kahretmiş ya ben canlarının bu kadar yandığını düşünmemiştim; bir tane adam istedik onu da alamadınızlar,
Bitirdiniz bizi, bu sene de bizde cacık olmazlar 
Üstünlük artık tamamen Beşiktaştalar...
geçmişi unutmayın geçmişde bizim canımızda böyle yanıyordu şimdi elde dolu oyuncu var biri
gitse bizi ne kadar üzer. her gidenin açığını kapatabiliriz.
renkliler bu duyguları daha yeni tadıyorlar geçen sene tadmadılar tepki verselerde gidenin yeri daha iyisiyle dolar diye düşündüler
ama evdeki hesap çarşıya uymadı. şimdi farkediyorlar ne durumda olduklarını ve geçen sene ellerindeki
tek iyi oyuncuyu takımı tek başına taşıyan oyuncuyu bize kaptırıyorlar. canları yanmadan öte fener gözlerinde küçülüyor
onunda ötesinde çoğu bilmediği bir şeyi görüyor Beşiktaşın gücünü iki renkli birbirleriyle didişsede birbirini tehlike olarak
görmüyordu şimdi karşılarında gerçek bir tehlike var. zaten itiraf ediyorlar birbirleriyle rekabet etmeyi özlemişler bu aslında
rekabet edemediğimiz bir kayaya tosladık demek oluyor. bu halimizle bile baş edemezken karşılarında sürekli güçlenen bir
Beşiktaş görüyorlar bir renkli bile seneye bize denk hale gelebileceğinin hayalini kuramıyor. bu arada fener havlu attı ama gs nin
taraftarı daha farkında değil bu sene onlarada farkettirmek gerekiyor