2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6924087 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Onursal başkanımız Süleyman Seba'ya gösterilen saygı için @Trabzonspor klübüne ve Trabzonspor taraftarına teşekkür ediyoruz.

https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/893378339314028544
fenerliler de dün maçta küfür etmiş onu da u unutmayalım
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Necmi

ben de şimdi senin verdiğin cevabı yazmaya geliyordum, adamın o sezon yaptığı tek hata oydu, onda da herif hayvan gibi vurdu. bula bula ona mı takmış millet ben anlamadım. yere göğe sığmayan Caner her maç en az 1-2 adam kaçırıyor.

mis gibi yedek işte, millet neyin peşinde ben anlamıyorum yaa.
sürekli Beşiktaşa gömme meilinde bir grup insan var hedefteki oyuncular gittikçe yeni bir oyuncu hedefe alıyorlar
şimdi tosicle becki göndersen hedefe ozimi cenkmi canermi girer tahmin edelim ilk şampiyonlukta beck nerdeyse sıfır hata ile
oynadı şampiyonluğun önemli yapı taşlarındandı. Diyorlar ya Türkün aklı 20 günlüktür diye buna inanmaya başladım
Beşiktaşda 72 maça çıkmış iki yılda toplamda 72 maç içinde 3 maç sayamazsın hata yaptığı ve bu 3 maçla gömmeye çalışıyorlar
gömülmeye çalışılan beck ya alman disiplini adamın standartı düşmez kötü maçı olmaz kötü pozisyonu olur birde
kötü denen 3 maçta aslında kötü oynamadığı kötü pozisyonlara düştüğü maçlardır. Caner oynadığı kısa sürede beckin
72 maçta yaptığı hatadan fazla yapmıştır.
gerçekten yazık ediyorlar artık ciddi bu forumda Beşiktaş oyuncusuna karşı saygılı olmayı öğrenmek gerekiyor

Çevrimdışı mylife1903

Delgado meledisi ile yapsak

Feneri sev negro, feneri sev negro, feneri seev negrooo ooooo

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Necmi

Bir şekilde twitter'da Lens ile ilgili bir fb akışına takıldım...
Bu Lens işi adamları kahretmiş ya ben canlarının bu kadar yandığını düşünmemiştim; bir tane adam istedik onu da alamadınızlar,
Bitirdiniz bizi, bu sene de bizde cacık olmazlar :D
Üstünlük artık tamamen Beşiktaştalar...
geçmişi unutmayın geçmişde bizim canımızda böyle yanıyordu şimdi elde dolu oyuncu var biri
gitse bizi ne kadar üzer. her gidenin açığını kapatabiliriz.
renkliler bu duyguları daha yeni tadıyorlar geçen sene tadmadılar tepki verselerde gidenin yeri daha iyisiyle dolar diye düşündüler
ama evdeki hesap çarşıya uymadı. şimdi farkediyorlar ne durumda olduklarını ve geçen sene ellerindeki
tek iyi oyuncuyu takımı tek başına taşıyan oyuncuyu bize kaptırıyorlar. canları yanmadan öte fener gözlerinde küçülüyor
onunda ötesinde çoğu bilmediği bir şeyi görüyor Beşiktaşın gücünü iki renkli birbirleriyle didişsede birbirini tehlike olarak
görmüyordu şimdi karşılarında gerçek bir tehlike var. zaten itiraf ediyorlar birbirleriyle rekabet etmeyi özlemişler bu aslında
rekabet edemediğimiz bir kayaya tosladık demek oluyor. bu halimizle bile baş edemezken karşılarında sürekli güçlenen bir
Beşiktaş görüyorlar bir renkli bile seneye bize denk hale gelebileceğinin hayalini kuramıyor. bu arada fener havlu attı ama gs nin
taraftarı daha farkında değil bu sene onlarada farkettirmek gerekiyor

Çevrimdışı Liquidator

Beşiktaş, İspanyol futbolcu Alvaro Negredo'nun maiyetini borsaya bildirdi. Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama şöyle;

Alvaro Negredo Sanchez'in transferi konusunda kendisi ve kulübü Valencia ile anlaşmaya varılmıştır.
Sözleşme fesih bedeli olarak şirketimiz tarafından Valencia kulübüne net 2.500.000 Avro ödenecektir.
Oyuncu ile 2+1 yıllık sözleşme ile aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.
2017-2018 Sezonu için 4.350.000 Avro
2018-2019 Sezonu için 4.350.000 Avro garanti ücret ödenecektir.
Oyuncu 2018-2019 sezonunda 25 maç veya daha fazla resmi müsabakada (Türkiye Kupası hariç) oynadığı takdirde sözleşme 2019-2020 yılına uzayacak olup,
2019-2020 Sezonu için 4.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir.
Oyuncuya ayrıca puan başı ücret ödenmeyecektir.

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Ensar

hayret puan başı olmayan bir oyuncu :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Negredo'nun kap'ı geldi, çok makul.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı doganay

Diger yuksek maaasli oyuncularimizin puan basindan alcaklari bonuslari dusunce Negredo'nun maasida digerlerine yakin seviyede sayilir. Guzel anlasma bu kaliteye

Çevrimdışı tuncaboylu

emre bol dirar lensten daha özellikli bir oyuncu demiş.

bu bir dramdır kedi ciğer mırnav da denebilir  :kop:
Doğru söylemiş.

Özellikli olmak tek başına olumlu bir sıfat değil ki, belki kötü özellikli demek istemiştir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Lens kolay andreas beck melodisiyle çağırılır da ben iki gündür negredoyu nasıl çağıracaz diye düşünüyorum senin yaptığın iş mi şimdi @underworld  :D
Feneri neg redo feneri neg redo bak olmadı yine işte üç hecelilerde sıkıntı oluyo..
Edit ona da aynısını yapacaz mecbur neg re do oley oley oley .. atibanınki gibi orjinal bişey nasip olmaz herkese ama tişörtünde yazıyor her maçda çatışmalar başlasın diye bağırıyoz atiba bi araştırsa bu çatışmalar başlasın olayı nedir diye bize kızabilir hem şiddet içerikli olduğu için hem de adımın okunuşu türkçede kapılar açılsın gibi bişey bu ne saçmalık falan der heralde.. ooooshiitt

Neeegrodo Neegredo Neegreedooo Neegreedooooo

Çevrimdışı Fatih_

Álvaro Negredo vs Sporting de Lisboa - Amistoso/Friendly - 13/07/2017

Çevrimdışı Koa_lAA

pepe+negredo = 9 m euro yıllık...

maaş dengesine çok dikkat etmek lazım bu sene ffp için...

şu kullanmadığımız bir iki topcu gitsede rahatlasak..

abuş+marcelo+gökhan toplam yıllık nekaa alıyodu= 6,5-7 sanırım... pektemek gitse denk olcak gibi..

Çevrimdışı Ensar

Fikret Ormanın yerinde olsam Negredo imzalarken Lense Telekonferansla bağlanır Come To BEŞİKTAŞ derim :)

alıntı

Çevrimdışı MUSTAFA_

pepe+negredo = 9 m euro yıllık...

maaş dengesine çok dikkat etmek lazım bu sene ffp için...

şu kullanmadığımız bir iki topcu gitsede rahatlasak..

abuş+marcelo+gökhan toplam yıllık nekaa alıyodu= 6,5-7 sanırım... pektemek gitse denk olcak gibi..
Bu bakış açısı çok hoşuma gitti

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Orhan_

Sıra Negredo'nun aldığı parayı gömme vakti. Finans uzmanları yavaş yavaş dökülmeye başlar :D.

Çevrimdışı sozkul

Necmi abi biliyorum burda renkli konuşulmaz ama merak ediyorum bu gs kara para falan mı aklıyor abi? Bizim lig standartlarına göre çok abartılı değil mi bu adamların harcadığı para biz kıvranıyoruz 5 milyon euro bütçeyle oyunculara 7 taksit yapmaya kadar götürdük olayı. Peki bunlar nasıl beceriyor bu işi arazi sattılar desek uefa futbol dışı gelirleri bizde kabul etmiyo mesela bunlar ne anlaşması yaptılar da bu kadar rahatlar? Aldıkları oyuncular da ahım şahım değil ki bir tane şu bizde olsun dediğim oyuncu yok belki zorlarsak mariano sağ bekleri. Nedir abi bunların olayı?

Ben seneye gelecek yeni ffp anlaşmalarına hazır kadro ile girmek istediklerini duydum bir yorumcudan, kimdi hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş, İspanyol futbolcu Alvaro Negredo'nun maiyetini borsaya bildirdi. Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama şöyle;

Alvaro Negredo Sanchez'in transferi konusunda kendisi ve kulübü Valencia ile anlaşmaya varılmıştır.
Sözleşme fesih bedeli olarak şirketimiz tarafından Valencia kulübüne net 2.500.000 Avro ödenecektir.
Oyuncu ile 2+1 yıllık sözleşme ile aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.
2017-2018 Sezonu için 4.350.000 Avro
2018-2019 Sezonu için 4.350.000 Avro garanti ücret ödenecektir.
Oyuncu 2018-2019 sezonunda 25 maç veya daha fazla resmi müsabakada (Türkiye Kupası hariç) oynadığı takdirde sözleşme 2019-2020 yılına uzayacak olup,
2019-2020 Sezonu için 4.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir.
Oyuncuya ayrıca puan başı ücret ödenmeyecektir.

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk
Tam 4.35 milyon € cok diyecektimki , puan basi ücret ödenmeyeceğini gördüm

Ortalama 40 mac desek 3.9 milyon € ya falan denk geliyor sanirim.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sarp

Tam öğle saati adamı güneşin kabağına koymasalarmış ? :icool:
Allah'ım takım elbise kravat durmak da bir dert o sıcakta :claps:

Çevrimdışı sozkul

Yahu o golu 50 sefer yazdik burda, ayni akhisar macinin aleksisin ustune kalmasi gibi o pozisyon beckin ustune yapisti. O pozisyon yanlis hatirlamiyorsam golun santrasinda oldu, kerim ile stoperlerden birinin alan bosaltmasi da vardi o pozisyonda eski iletileri okumak lazim, cok tartisildi burda, adamin sezon boyunca yedigi 1-2 tane calimdan biriydi.

Defans oyuncusu bu calim da yiyecek, hata da yapacak azicik destek olalim. Beck iyi oyuncudur, bir tane calim yedi diye adami ismael yaptiniz.

Ismail koybasi boyle elestirilmedi

Şimdi Beck ayarında bir beck arasak, daha iyisini değil onun gibi olanını, en-az 3-5 milyon bonservis çekerler, 2 de adama ödersin.  Çocuk gelmiş Türkçesinide öğrenmiş, yedek bekleyince sorunda çıkartmıyor, burdan emekli olsun işte.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben seneye gelecek yeni ffp anlaşmalarına hazır kadro ile girmek istediklerini duydum bir yorumcudan, kimdi hatırlamıyorum.
Uğur karakullukçu

Muhtemelen ceza alacak Gs , oyuzden simdiden Fazla oyuncu alıyorlar ki Ceza yediklerinde ellerinde oyuncu bulunsun dedi bir nevi olasi gelecek cezaya karsi onlem alıyorlar demisti
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

garantiyi yüksek tutunca gerek kalmamış.

Etiketler: