2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6924936 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Adam hayal dunyasinda olusturdugu seyleri burda bilgilendirme (duyum) diye paylasiyor. :)

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

yenge başlamış damardan girmeye

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Kadro nasıl beğendin mi rakipler nasıl zorlanır mıyız...
Bu gözler gutili simaolu takımıda gördü o dönemde Samanyolu olduk gibi tarif ediyorduk sonuç hüsran olmuştu, fakat şimdi yönetim olarak teknik heyet olarak ve takım olabilme yetisini kazanmış bir takım olarak şampiyonluğun en büyük adayı biziz artık, şampiyonluk iddia oranları açıklansa da görsek :)

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Ensar

demin biraz karışık olsu mesajım, şöyle aciklayayim

atınç ve orkan'ı da avrupa listesine yazarsak elimizde ki bonservis 1. fotoğrafta , eger bu iki oyuncu avrupa kadrosuna dahil edilmezse bonservis kısıtlaması içinde olmuyor elimizde kalan para 2. fotoğrafta

negredo için bu sene 1 civari vereceğiz,bonservisin tümü değil bu sene ödenen sadece hesaba katılıyor

lens içinde tutup 5 vermeyeceğiz tabi ki , ona da 2 2,5 civarı veririz bu sene için ,kalanı seneye
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı bjk4ever

demin biraz karışık olsu mesajım, şöyle aciklayayim

atınç ve orkan'ı da avrupa listesine yazarsak elimizde ki bonservis 1. fotoğrafta , eger bu iki oyuncu avrupa kadrosuna dahil edilmezse bonservis kısıtlaması içinde olmuyor elimizde kalan para 2. fotoğrafta

negredo için bu sene 1 civari vereceğiz,bonservisin tümü değil bu sene ödenen sadece hesaba katılıyor

lens içinde tutup 5 vermeyeceğiz tabi ki , ona da 2 2,5 civarı veririz bu sene için ,kalanı seneye

FFP nakit akisina bakmiyor, gelir/gidere bakiyor. Yani o soyledigin gecerli degil.

Çevrimdışı Ensar

FFP nakit akisina bakmiyor, gelir/gidere bakiyor. Yani o soyledigin gecerli degil.
nasıl yani

Çevrimdışı 38life

Adam hayal dunyasinda olusturdugu seyleri burda bilgilendirme (duyum) diye paylasiyor. :)

:claps:  :lol:

Çevrimdışı bjk4ever

nasıl yani

Ben 5 milyona bu oyuncuyu aliyorum ama o 5 milyonu 5 senede odeyecegim dersen bu senenin transfer gideri ve eksi hanene yazilacak rakam (transfer gelir/gider dengesi anlaminda) 5 milyon oluyor, 1 milyon degil.

Çevrimdışı ekrembaser

Kansızlar yine Seba başkana mı küfür ediyorlarmış maçta

Çevrimdışı Ensar

Ben 5 milyona bu oyuncuyu aliyorum ama o 5 milyonu 5 senede odeyecegim dersen bu senenin transfer gideri ve eksi hanene yazilacak rakam (transfer gelir/gider dengesi anlaminda) 5 milyon oluyor, 1 milyon degil.
dogrudur olabilir ben denediğim sekilde yorumlar gördüm ama mesela tutup adriano da olduğu gibi 600 bin verip her sampiyonlar ligine katıldığı sene  400+400+400 verip toplamda 1.7 milyona tamamlama gibi bir taktik uygulanabilir

Çevrimdışı ilhan mansız

biraz twittera falan baktım da dünyayı sallamışız resmen, inanılmaz sempatisi oldu klübün, İnşallah her şey daha iyi olacak. :ok: :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

yenge başlamış damardan girmeye
Hesabını gizledi  :tabe: Nazardan korkuyor herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Acımasız olmayı öğrenirsek bu sene ligi rahat rahat bitiririz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Acımasız olmayı öğrenirsek bu sene ligi rahat rahat bitiririz.
Pepe var bir de Medel gelirse zaten doğuştan acımasız olacağız  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Pepe var bir de Medel gelirse zaten doğuştan acımasız olacağız  :D

Gol ve sonuçlandırma konusunda özellikle acımasız olmak gerek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gol ve sonuçlandırma konusunda özellikle acımasız olmak gerek.
Bu kadro kağıt üstünde çok acımasız görünüyor. Sahaya da yansırsa baya can yakarız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Bu kadro kağıt üstünde çok acımasız görünüyor. Sahaya da yansırsa baya can yakarız  :tabe:

İlk yarıları sürekli çöpe attık ŞL zamanı, ŞL yerine lige odaklanmamızı istediğim için ister istemez.. :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarıları sürekli çöpe attık ŞL zamanı, ŞL yerine lige odaklanmamızı istediğim için ister istemez.. :D
Artık kadro geniş. Çıkar kendi oyunumuzu rahat rahat oynarız  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

turu gecerken bile ülke puanin icine ediyorlar ezikler, su ptt 1 lig seviyesindeki sturm grazi yenemiyorlar. tam reziller ya
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan Negredo ve ailesi ile birlikte  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Artık kadro geniş. Çıkar kendi oyunumuzu rahat rahat oynarız  :D

İnşallah öyle olur :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

http://skor.sozcu.com.tr/2017/07/30/besiktasta-volkan-sen-surprizi-647684/

Haber (Küfür Yasak)₆ kaynaklı

Saygılar

Bu takıntı nedir anlamadım ama bizim kanatta şuan eksiğimiz değil fazlamız var. Kanatta 1 tane fazla futbolcumuz var şuan. Göndermemiz lazım. Bilmem anlatabiliyor muyum...

Çevrimdışı ahmetemre

Östörduntz tur atlamış proje takımı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Etiketler: