2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927895 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

gerek yok abicim adriano atiba vs bir sürü oyuncu oynar orda ,kadro çok şişiyor, alacağız  oyuncu ondan sonra senede 2 3 maç oynayacak ya da oynamayacak , verdiğimiz paraya yazık
Geçen sene o kadar ofansif kadroyla niye çıktı hoca arka dörtlü sağlamdı da o yüzden.
Hoca bu sene için diyor ki geçen senenin üstüne çıkmalıyız.
Arkada defo olursa nasıl daha ofansif oynatacak hoca.
Beck ile ilgili maçlarda yorumlarınızı okuyacağım sakın eleştirmeyin :)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ensar

Geçen sene o kadar ofansif kadroyla niye çıktı hoca arka dörtlü sağlamdı da o yüzden.
Hoca bu sene için diyor ki geçen senenin üstüne çıkmalıyız.
Arkada defo olursa nasıl daha ofansif oynatacak hoca.
Beck ile ilgili maçlarda yorumlarınızı okuyacağım sakın eleştirmeyin :)
:) yapacak birşey yok becki bu günler için kadroda tutuyoruz :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Koa_lAA

lens-medel de olursa tarihimizin en iyi kadrolarından biri olur diyoruz... o kadroda ilk 11 türk bitek ouzhan var...belki gönül sakatlık sonrası.. bu üzüyor beni işte..

bide takım yaşlandıkca yaşlanıyor.. seneye tamamen gençlere yönelmek lazım.. ffp bonservis için kalkarsa seneye b.dortmund gibi bulduğumuz genci almak lazım.. illaki biri ikisi tutacak daa bunların..

Çevrimdışı tangaz

"Mesajı Gönderen: mahooos:cLink:3011096

Sezgilerim Lens bizde diyor‚ ben inanmıyorum 8jk da olacağını ‚ öyle birşey olsa elli kere 8jk tarafından kokular gelirdi‚ sadece medya pomplaması var. Sıkıntı yapmayın

Hocam sen sezgilerine çok fazla güvenerek bi işe kalkma bence. "

bi renkli şeysi de ben şeedeyim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Anladığım Gökhan Gönül'ün sakatlığı yüzde yüz acil ameliyat gerektiren bir durum değildi. Geçen sene bittiğinde GG kendini tartıp, ameliyata gerek görmese bile sezon başı tam randımanlı olamayacağını anladı. Şenol Güneş, sağlık ekibi vs geri dönüş süresi ve maç durumunu da göz önüne alıp ameliyata karar verdiler.Bizlik bir durum yok yani. Biz keyfimize bakalım  :bandit:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

gönül ister ki daha fazla direkt 11'de oynayacak Türk oyuncu olsun..tamamen yabancı ağırlıklı kadrolar (ilk 11 için) bir yanı eksik kalmış gibi hissettiriyor bana..bu benim kuruntum tabi kabul   :ebebe:  :D
Benim gönlüm de aynısını istiyor.Misal defansta pepe-atınç orta sahada necip-oğuzhan ikilisi olsa keşke.Ama bizi değil de  ligin tamamını da  düşünsem bizim 11 e yazacak yerli oyuncu gelmiyor aklıma.Bi Cengiz vardı olabilir diyeceğim.

Çevrimdışı Gökhan Almar

Devre arasi boyle olur mu kadromuz? :halay: :halay:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

bu yabancı sınırı geri gelsin diyen bi st.yıldırım wardı noldu ona hiç yerli aldı mı, hani yerli lazımsa pektoyu verelim kendisine, hıyarerden gelen paranın mütevazı bi kısmı ile anlaşırız  :D
Şu fazlalıklardan da bi kurtulsak. Gelecekler kadar gideceklerden giden var mı diye de giriyorum foruma.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

sevdim bu işi  :D

"Mesajı Gönderen: somnia:cLink:3011088

Volkan şen gibi enkaz senol günesin elinde adeta cristiano ronaldo olduysa‚ lens ne olur bilmem. Cok buyuk kufur edecegim ama terbiyem musade etmiyor. Simdi ne halininz varsa gorun zerre umrumda degilsiniz

Üstelik Lens 29 yaşında Seneye iyi fiyata satar 8jk. "
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı özgür

"Mesajı Gönderen: mahooos:cLink:3011096

Sezgilerim Lens bizde diyor‚ ben inanmıyorum 8jk da olacağını ‚ öyle birşey olsa elli kere 8jk tarafından kokular gelirdi‚ sadece medya pomplaması var. Sıkıntı yapmayın

Hocam sen sezgilerine çok fazla güvenerek bi işe kalkma bence. "

bi renkli şeysi de ben şeedeyim  :D

abi angut forumda "s..im böyle fenerbahçeyi" diye başlık açmış adamlar...Bunların taraftarlığı bukadar işte.

Çevrimdışı tangaz

angut forumunda elimi kolumu sallayarak dolanıyordum sonra burada 2 şey alıntıladım kapadılar ziyaretciye, sanırım ziyaretcilerimiz arasında angut üyeleri var  :kop:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Belediyesporun playoffa kalmasını isteyen kardeşlerimiz forumda mı  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

angut forumunda elimi kolumu sallayarak dolanıyordum sonra burada 2 şey alıntıladım kapadılar ziyaretciye, sanırım ziyaretcilerimiz arasında angut üyeleri var  :kop:
Ben de denedim . Güvenli değil diyor ve giremedim  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Adı geçen Stoperler

Abdennour         :yüzde 10
Mascherano       :yüzde 10
Mendel              :yüzde 40
MAngala             :yüzde 10
Vida                  :yüzde 30

Saygılar
Fransa liginden futbolcu lazim diyorlar. Cuk diye oturacak biri var orda, kiralayalim marseloyu huzur icinde cozulsun bu is

Çevrimdışı tangaz

Ben de denedim . Güvenli değil diyor ve giremedim  :)

haklılar herifler için hiç güvenli değiliz her an karabasan gibi çöküyoruz üstlerine  :lol:

Çevrimdışı Fikret

Lens bence lükstü ama geçen sezonun en flaş performans veren oyuncularından birini almak her zaman için güzeldir.
Lens'in performansı 2005 miydi ne zaman işte Carew'in gelip kötü Beşiktaş'ta parlaması gibiydi.
Kötü Fenerde istikrarı çok olmasa da baya iş yaptı.
Dikkat edilirse büyük maçlarda ekstra işler yapmaya da çalıştı. Yani yarın CL maçına koydun mu kıçını yırtacağı belli. Babel-Atiba eski takım arkadaşları var. Oğuzhan zaten Hollanda da yetişmiş. Arkadaşları da olacak, rekabette var, hücum futbolu da herşey Lens için hazır olacak.
Lens kontra atak konusunda çok faydalı olur. 2.yarı oyuna girip 1-0 maçı 2-3 yapmaya yarar. Yani yedek hali bile işe yarar.

Lens transferiyle ilgili Fenerle dalga geçmek eğlenceli.
Aziz Q7'yi alır yedek yaparım dediği için hakediyor tüm lafları.
Ama dikkatli olalım bundan 4-5 sene önce GS'lilerin komidin muhabbeti yapan ergenleri gibi konumlara düşmeyin. Kibir zarar verebiliyor, ayarı kaçırmayın.

Çevrimdışı doganay

Ona giris yontemi varda acikta soylemim cozerler belki  :D

Çevrimdışı cagdas44

Abi angut cep forum yazarsan çok rahat şekilde girebiliyorsun ziyaretçi sunucularında kişi sayısı kısıtı var ne diyor bunlar diye bakmaya giden çok olunca dışarda kalmamak lazım

Çevrimdışı Fikret

Arkadaşlar her türlü güzel haberler geliyor.  Allah bozmasın keyfimiz yerinde ama işi de tadında bırakalım.  G.Gönül yoksa Beck var biz bu adamı niye tutuyoruz kadroda. Bu arada inşallah Medel işi olur. Bu adamı alıp kapatalım olayı. Joker gibi adam. Her eve lazım.
Medel-Mangala-Vida ayarı bir stoper transfer edebilirsek hakikaten lig oynanmasın dedirtecek kadromuz olacak.
Ben şahsen bu sene sağ bek alınmasın diyorum. Isla alınsaydı Atiba'yı da yedekleyeceğinden olur derdim ama şu an o ayarda bek+cdm oyuncusu göremiyorum piyasada. G.Gönül ve Beck toplam 3.5m euro maaş alıyordur. Sağ bek mevkisi için 2-2.5m daha yıllık ücret eklemek hata olur.
Adriano sağ bek net oynar. Ha Adriano sağ bek oynarken Caner mi Tosiç mi sol bek oynar orasına rakibe göre bakarız.
Eğer Medel gelirse Medel'i CDM oynatıp Atiba'yı sağ beke çekebiliriz.
Hatta ligde Tolgay gene Atiba yerine oynatılırsa Atiba Gönül'ün sakatlığında sağ bek oynayabilir.

Herşey bir yana A.Beck'i futbolcu olarak yeterli bulmam ama adam parasını alıyorsa, yabancı kontenjanını kaplıyorsa bugünler için. 2 ay oynayıversin. CL maçlarında oynamasın da ligde idare eder.

Çevrimdışı Ergin1903

Lens oynadığı bölgelerdeki istatistikleri :

Maç sayısı  Gol   Asist

Sağ Kanat                   95        21   33
Sol Kanat                   77        17   22
Santrafor                   33       16   18
Forvet Arkası            5        4             -
On Numara            1         1   1

Transfermarktan alıntıdır...

Çevrimdışı gavroche

quaresma babel lens talisca negredo. ateş edeceiz ateş

Çevrimdışı tangaz

fenerden yılda 3,7 kazanmış elemanı yıllık 2,2 ye almak  :bandit:

Çevrimdışı 38life

Hoy anunció mi marcha del valencia. Durante estos años hemos vivido de todo, pero me listaría quedarme con esos momentos buenos que hemos vivido en Mestalla. Dicen que la afición del Valencia es de las más exigentes de España , y yo creo que es así porque vosotros entendéis como nadie la grandeza de este club, y simplemente esperáis que estemos a la altura. Por eso es un orgullo poder decir que he sentido vuestro apoyo desde el primer día que aterrice aquí. Me habéis apoyado tanto en los momentos buenos como en los malos y por en, estaré siempre agradecido. Yo, por mi parte, os apoyare desde la distancia. iiAmunt Valencia!!

- Alvaro Negredo

Hz. Google Translate.

Bugün Valencia benim kalkış açıkladı. Bu yıllarda biz hepsini gördük, ama biz Mestalla yaşamış olanlar iyi süreleri ile kalmak listelemek istiyorum. Onlar Valencia taraftarları İspanya'nın en zorlu olduğunu söylemek ve seni hiçbir büyük olarak bu kulübü iyi anlamak çünkü olduğunu düşünüyorum ve sadece bize par olmasını bekliyoruz. O gurur Neden burada indi ilk günden beri destek hissettim söylemek. İyi günde kötü ve hem destekledim, hep minnettar olacağım. Ben, kendi adıma, ben bir mesafeden leaneth. iiAmunt Valencia !!

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

BeIN Sports'un Ntv Spor'dan üst üste transferler yapması sonrasında Emek Ege

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: