2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935136 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Biri arka adale diyor öteki kaval kemiği.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Ovuncu  az  cok tanirim, bilgi  kesin dedi bana
Yorgo

Çevrimdışı autopsy

Ben Beşiktaş'ımı azıcık tanıyorsam Gökhan Gönül'ün sakatlığı normaldir, beklenendir. Çünkü herşey bu kadar iyi gidemez . Sıkıntı yapmayın, atlatırız. Beck'i de gömmeyin o kadar onunla şampiyon olduk biz. Kalite deliliğinin anlamı yok, takım olmak bunun için önemli zaten . Geçen sene de Caner'i kaybettik, Talisca 2 ay yoktu ama atlattık, yine atlatırız.

Ben Beşiktaş'ımı azıcık tanıyorsam Gökhan Gönül'ün sakatlığı normaldir, beklenendir. Çünkü herşey bu kadar iyi gidemez . Sıkıntı yapmayın, atlatırız. Beck'i de gömmeyin o kadar onunla şampiyon olduk biz. Kalite deliliğinin anlamı yok, takım olmak bunun için önemli zaten . Geçen sene de Caner'i kaybettik, Talisca 2 ay yoktu ama atlattık, yine atlatırız.
  :claps: haklisin
Yorgo

Çevrimdışı Çağatay

Abi simdi sagbek almakmi lazim beck goturemezmi?

İlk aklima gelen isim mauricio isla
Ama bu bilemiyorum tabi bu sene bi gormek lazim pilot takimda
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tuncaboylu

Götürür, her sakatlanınca yerine adam alamayız.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı esguel

Hiç gerek yok beck oynar sağbek performansını tam bilmiyorum ama adriano da oynayabilir

Stres kırığı mı?   :akuma: :akuma:
aynisi demba da da oldu sezon sonu  .. enteresan  :alala:
Yorgo

Çevrimdışı mellfred

sezon içinde başka sıkıntı yaşamayalım da nazar olsun atınç ve iki Gökhan.
geçen sezon Caner talisca Oğuzhan sakatlıklar yaşadı
Ondan önce Tolgay rgodolfo. atlatırız kazasız inşallah

Çevrimdışı Türkay

Pepe de Başkanın bi fotosuna My Boss yazmıştı. Çok seviyorum böyle şeyleri ben yaa  :bandit: :biggrinking:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı 38life

Adriano kariyeri boyunca 27 kez sağ bek oynamış.

Çevrimdışı kyiv

Bu sene gözüken minimum 50 maç oynayacağız. Gökhan Gönülün bütün maçlarda oynayacağını mı sanıyorduk? Beck'in de hakkını yemeyelim biraz daha başarı ve güç ile birlikte Beck bizi kesmeyebilir ama mevcut koşullar altında iyi bir alternatif Beck. Oynadığında bana göre hakkını veriyor yedek iken kendini boşlamıyor. Senenin ilk 10 resmi maçı da Beckin olsun!

Beşiktaşta yedek falan olmamalı herkes heran oynayabilecek şekilde kendini hazır tutmalı.

Çevrimiçi Necmi

Renklileri kudurtur bu video.
kudurttu zaten yarında negredo lensi arar come to Beşiktaş der diyorlar.

Çevrimdışı 38life

Adriano kariyeri boyunca 27 kez sağ bek oynamış.

İşin gücün yoksa şimdi Adriano'nun sağ bek oynadığı maçları ara bul izle...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

O değil de kadroya yazacak Türk oyuncu kalmadı...

Çevrimdışı kyiv

kudurttu zaten yarında negredo lensi arar come to Beşiktaş der diyorlar.

lens kimi arayacak? mangala mı vida mı?

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/892862351023722496

27 kez oynamış sağ bekte. Bence eğer Caner'in performansı iyi olursa Adriano oynamalı sağ bekte. Beck iş ahlakı yüksek ve böyle durumlar için kendini hazır tutan bir oyuncu ama malesef yetersiz. Ciddi anlamda seviye farkı var bizim takımda oynanan oyunla...

Çevrimdışı Culpable

once Pepe Sonra Negredo .
Baskan bizim akil sagligimizla oynuyor
ilk defa bir transfer sezonunda  ne oluyor ne bitiyor takip etmedim  merakda etmedim  cunku sonuc belli Fikret Baskan  ses getiricek imza yada imzalari  kredi kartina  taksit ile attiriyor
bu taraftari normal bir transfer kesmez artik  bu sene CL de yari final yada final oynasak seneye transfer sezonunda Acaba Messi mi diye yazmaya baslar :)

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Andreas beck'e duacıyız artık. Çok düz topçu. Tek yaptığı topu alıp yanındakine vermek. Savunmasıda belki beğenenler vardır ama bence vasat. Gokgan gönül gecen sene çok kritik müdahaleler yapmisti. Van der wiel iyi oyuncu aslında :D :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sene sonu ve bu sene basi herkes gonderiyordu Becki

Iste Beck bugunler icin lazımdı , çok kaliteli bir yedek..

Bende cok begenmiyorum Becki ama 2-3 Ay idare eder bu takimin 1.ci sagbeki Serdar kurtulustu yahu olum kalım meselesi haline getirmeye gerek yok
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Bu Tweet ile birlikte "Duyuru videosu güzel olmuş mu? olmamış mı?" tartışması son bulmuştur :)

Çevrimdışı Fatih_

lens kimi arayacak? mangala mı vida mı?
Negredo Lens i arar lensimi kaybettim cabuk Besiktasa gel der, Lens Mangalayi arar Mangala gidiyoruz cabuk ol sende yetisder. :D Ahsbrurnuehsgsj kafayi yedik.

Çevrimiçi Necmi

Fevri davranmış olabilirim kusura bakmayın. Ben 2 gündür yazıyorum güzel bir şekilde açıklamalarını istediğimi. Belki bu forumda en çok isteyenim. Hayal kırıklığına uğradım yani. Ama beklentimin altında kaldı diyebilirdim haklısınız.
burda güzel olan açıklanması nasıl açıklandığı değil kulüp kaliteli olanı imza töreninde yapar.
cuma günü. ne yapsınlar bando takımıylamı açıklasınlar gayet hoş samimi bir hoşgeldin işte

Etiketler: