2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927941 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

bugece yada yarın gece gelir uçak

hani uçak havadaydı geliyordu :D

Siz hanki uçağı takip ettiniz :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şuan en çok istediğim şey Medel... Böyle bir oyuncuyu 29 yaşında bonservisiyle almak müthiş olur. Çok underrated bir oyuncu.
Bide bonservis medeli odemezsek harika olur :D

Sakasi bir yana Medel mukemmel olur hem stoper oymat hem On libero
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

daha çok mitolojik oldu  :ebebe:
yoo neden insanlar kütlesel olarak büyüdükçe hantallaşır.
deri dediğin olay insan biyolojisinde çok önemli bir yer tutuyor
senin bedenin büyüdükçe iç organların aynı oranda güçlenmiyor
bir sınırı var aşırı kilo kalp yetmezliğine neden oluyor mesela birde
vücut daha fazla kanı deriye göndermek zorunda kalıp diğer yerlerden kısıyor
bunuda okumuştum bir yerlerde aklımda kaldığı kadar söylüyorum tabi yanlışlarda olabilir.
inasanın zeka seviyesini bile etkiler bu durum. deri insanın radyatörüdür mesela bir yerde daha okumuştum en hızlı vücut ısını ayak
tabanından atarmışsın zemine temas eden nokta olduğu için kan orda kendini soğutuyor.
yada ısınma ihtiyacın olduğunda ayaklarını ısıtırsın yada çok soğuk ortamda ateşe ayaklarını uzatırsın gibi
yatarken bir çoğumuzda olur ayaklara ateş basar bu vücut ısının çok yükseldiğini gösterir aslında

Çevrimdışı Sarp

Negredo için 4.5 milyon eurolar konuşuluyor yıllık ücret olarak...
Çok olmuş doğruysa...

Çevrimiçi Necmi

hani uçak havadaydı geliyordu :D

Siz hanki uçağı takip ettiniz :D
giden uçağı takip ettiler

Çevrimdışı Ergin1903

Negredo'nun yıllık ücretinin 3.5'tan fazla olacagını sanmıyorum.

Çevrimdışı matias_27

Şuan transfer komitesi negredo ile görüşme halinde mesafe katledilirse başkan görüşmeye katılacak. İzlenimler olumlu şuan

Başkan beni yanılttı  kusura bakmayın :)) hayırlı olsun tekrardan Beşiktaş ımıza
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Necmi

Çok olmuş doğruysa...
bonservisle dengelenmiş sanırım 2 M bonservis 3 yılda eşit taksitlerle ödenecek
zaten belli çizginin üstüne çıkmış oyuncuları daha düşük paralara buraya getirmek kolay değil
bunu yapabilmek için avrupada üst katagori takımların içinde olmak gerekiyorki adam gelmek için nazlanmasın

Çevrimdışı benyv-

Çok olmuş doğruysa...

Zaten o yüzden bize geliyor, o parayı verecek premier league kulübü bile bulunamadı. Biz bunu koz olarak kullanıp bonservis veya kiralama bedelinden kırıyoruz. İşimize geliyor.

Çevrimdışı kyiv

Ucagina sictigimin kimin ucagi ise icinde kim varsa bir daha gelmesin. Havayi bozdular. Yagmur basladi herifler yuzunden, bi deniz keyfimiz vardi icine ettiler.

Bu negredo uyum saglar mi bilemiyorum, bi guiza tiravmasi yasatmaz insallah, gomez travmasi yasatsin

İspanyol futbolcu deyince durup düşüneceksin. Çok büyük tereddütlerim var.Bu ispanyollar 1,2 si hariç ne kadar iyi futbolcu olursa olsun ülke dışına çıktıklarında sudan çıkmış balığa dönüyorlar.

Çevrimdışı esguel

Negredo nun maaşı için 4.5 diyorlar bonservis bedeli ise 2 milyon bonservisi de 3 taksitle ödenecekmiş

Çevrimiçi Necmi

Cok hassas konu bu

Simdi bir misyoner beyaz abi afrikada bi kabilenin yaninda yasamaya baslamis, biraz medeniyet ogretiyom ayagina bunlarin altinlarini alip karsiliginda incil veriyormus, din taciri givi bisi yani. Cok rahat yasiyormus amcamiz sonra gunlerden birinde kabile reisinin karisi dogum yapmis, bembeyaz bi tosuncuk cikartmis kadin.
Butun kabileyi korkumsarmis, kabile sefi ise bizim beyaz misyoner amcayimcagirmis, lan demis, hirbo noluyor lan nedir bu rezalet, bizim misyoner amca da demis bak bembeyaz koyun surusunun ortasindaki siyah kuzuyu goruyon mu, uzatmayalim konuyu, allahin isi de gec
bir fıkrada ben anlatayım fadime doğum yapıyor temel gidiyor yanına bir bakıyor bebe zenci bu ne diyor
fadimede hani hamileyken yemeği yaktım ya ondan diyor temel hee anladım diyor.
sonra annesine doğum haberini vermeye gidiyorr bir beğimiz oldu diyor ama bir sorun var bebek zenci olurmu bu bu nedenden diyor
annesi evet olur tabi diyor mesela ben sana hamileyken bizim öküze baktıydım işte o nedenlede senin boynuzların oldu :D

Çevrimiçi Necmi

İspanyol futbolcu deyince durup düşüneceksin. Çok büyük tereddütlerim var.Bu ispanyollar 1,2 si hariç ne kadar iyi futbolcu olursa olsun ülke dışına çıktıklarında sudan çıkmış balığa dönüyorlar.
adam paso ülke dışında oynadı
birde neden kötüyü çağırmak gibi bir huya sahipsiniz siz iyiyi düşünün
iyi olanı çağırın

Çevrimdışı Sarp

Negredo golcülüğünün yanında teknik kapasitesi yüksek bir adam.
Ben bizde iyi işler çıkaracağını umut ediyorum. Tek endişem sıkıntılı
olduğu söylenen eşi ve ailesi... Umarım çok mutlu olurlar Beşiktaşımızda

Çevrimiçi Necmi

Valla böyle adamlar insanın modunu düşürür.Orda olsam kesin terim gibi tokatlaya tokatlaya sevinirdim.O bana vururdu ben ona.

Mazlumu getirim bana  :ebebe: :ebebe:
:nerd:   :naughty:

Çevrimiçi Necmi

Negredo golcülüğünün yanında teknik kapasitesi yüksek bir adam.
Ben bizde iyi işler çıkaracağını umut ediyorum. Tek endişem sıkıntılı
olduğu söylenen eşi ve ailesi... Umarım çok mutlu olurlar Beşiktaşımızda
4,5 bütün sıkıntılarını alıp götürmüştür merak etme :D

negredo yarın geliyormuş saat belli değilmiş

yasaklı site özel haber

Çevrimdışı Sarp

4,5 bütün sıkıntılarını alıp götürmüştür merak etme :D

Doğru söyledin Necmi abi...
Olay "tamamen duygusal" olabilir. :tabe:

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Bir örnek, 2 dakika önce atılmış daha;
"Lens in Beşiktaşa kaptırılmasını içime sindiremiyorum. fenerbahçe şampiyon olur olmaz belli olmazdı ama transfer döneminde en büyük benimi her zaman hissettirirdi. zaten asıl büyüklük kupa şampiyonluk değil bu büyüklüktü. lens transferiyle beraber adamlar her sene en iyi adamlarımızı kadrolarına katıyorlar. Bu yönüyle bile tek adam alacaksak bu lens olmalı.

aykut un istemediğini düşünüyorum lensi. Kjaer i de sattıktan sonra bu maliyetlerle lens çok çok rahat alınabilirdi. en büyük transfer taraftardır diyen aykut bu hareketiyle bu sezonu da boş tribünlere oynamayı garantiledi."

Burada mı gördüm yoksa twitter damı hatırlamıyorum ama dönen mavralardan en hoşuma giden fenerin almaya çalıştığı bir oyuncu üzerineydi. Beşiktaş lı bir arkadaş, bırakın yahu demiş fener alsın adamı. iyi çıkarsa seneye alırız onlardan... :kop: :kop: :kop:
yeni nesil fenerliler Beşiktaş gerçeği ile tanışıyorlar. onlar rakip olarak gsyi bildiler kendileri gibi
akanı kokanı belli baş edilebilir şimdi Beşiktaş gerçeğiyle tanışıyorlar tarihden gelen gerçek rakipleriyle
ben kaç yıldır bunu anlatmaya çalışdım hep. Renkliler bir kenara bizim taraftar bile inanmıyordu masal anlatıyorum
sanıyorlardı.
Şimdi genç arkadaşlar görmüştür sanırım Beşiktaş ayaklarının üstüne bastığı anda rakibi olmadığını.
renklilerden çok daha güçlü bir camia profilimiz olduğunu.
Türkiyede büyük takım kimliğinin vücut bulmuş hali Beşiktaşdır en kötü olduğumuz senelerde bile o nedenle hep bize saldırdılar
tek yapmak istedikleri doğrulmamamızdı. Bu camia bir kez birleştiğinde çok güçlü oluyor unutmayalım daha
o birleşmede olmadı henüz tam gücümüzde değiliz olurmu bilmiyorum bu doğru yönetim şekli  devam ettikçe
belli olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Negredo'ya 4.5 veriyorsak, kontrat süresi boyunca kimseye satamayız

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: