2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927568 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Negredo'ya 4.5 veriyorsak, kontrat süresi boyunca kimseye satamayız

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tek gecelik aşklardan sıkılmadın mı warsın satmayalım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı autopsy

Negredo'ya 4.5 veriyorsak, kontrat süresi boyunca kimseye satamayız

Ben şahsen bıktım kiralık oyuncudan. İyi oynasın da 2-3 sezon santrafor ile uğraşmayalım artık. Pozitif düşünelim  :)

Çevrimdışı sametbagan

4,5 bütün sıkıntılarını alıp götürmüştür merak etme :D
Aynen pampık gibi olmuştur şimdi.
Yengede gelir bi nişantaşı bebek sahili yapar bide havuzlu boğaz manzaralı villa özel araç şoför falan oh mis
Yenge:En Büyük Besiktas İstanbol çok guzel şiş kebap bebeyle de Beşiktaş formalı bi fotoğraf instaya işlem tamam

Çevrimdışı Kalyoncu

Eğer doğruysa 4.5 fazla

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı autopsy

Negredo'nun alacakları vardı Valencia'dan, muhtemelen onun da bir kısmını biz ödüyoruz, karşılığında düşük bonservis gösteriyoruz diye tahmin ediyorum. 2 ise gerçekten bu senaryo olası.

Çevrimdışı mylife1903

africalı bir insan ist. sıcağından mı etkileniyormuş. :alala:
yedik mi?

hayır tabiki de...
s
Gecen kaktus dikiyom abi, sicaktan bi terledim bi terledim yoldan amca geciyordu sula su agaci dedi, kurayacak sicaktan, diyordu tam bitiremedi cumleyi, elimde kurek zaten agzina agzina.... ver allahim ver, sabahlar olmasin demeyi ogrettim kurekle

Çevrimdışı mylife1903

Abi Allah aşkına ya, herif Kamerunlu. Güneş ona zarar veriyorsa, biz ölelim.

Bu adam güneş altında idman ve maç yapmıyor mu? Güneş kremi icat edilmedi mi?

İçine kapanık bir çocuk işte, gördük izledik.

Gunes kremi bir mucize zaten, gunumuz vampirleri bile kremle dolsiyor, mesela benim kariya suruyon koruma faktor 55, malakmgibi yatiyor gunes altinda. Kim kesfettiyse su gunes kiremini agzini burnunu kiracam, duzgun bakamiyoz sagimiza solumuza, domeklesin kilici tepede

Çevrimdışı mylife1903

Şuan en çok istediğim şey Medel... Böyle bir oyuncuyu 29 yaşında bonservisiyle almak müthiş olur. Çok underrated bir oyuncu.
Yahu adam interin banko oyuncusu neresi underrater, yapma. Atiba mesela oyledir bizim.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Kaynak guvenilir mi bilemiyorum ama suraya  birakayimben bunu yine de :
Yorgo

Çevrimdışı Berat

Bir kere tuttur bakalım..

Beşiktaş, Negredo transferi için Valencia ile anlaştı..
Sözleşme hazırlanıyor..
Bonservis 2.4m euro..
Maaş yıllık 4m euro..
Bonus yok..

via: F.Günayer

Çevrimdışı mylife1903

bazı insanlar sevinmeyi bilmez bazılarında çok doğal tepkiyken bazıları donar kalır
reaksiyon vermez aslında içinde yaşar mutluluğu. abou sevinme şekli bulana kadar lig bitti.
Abuya email atiyormussun abi 3-4 gun sonra tilink ediyormus telefonu

Çevrimdışı Berat

Luce bizle yarışa girmedi hiç, TFF'den ikramiyesini alıp gidecek. Bakalım milli takımı ne hale getirecek.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş Valencia ile Aymen Abdennour için görüşmelere başladı (NTV Spor)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Ulan kiralık aldık aldık hepsi canavar çıktı ama sene sonu gitti.

Şimdi bonservisli aldık inşallah patates çıkmaz.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş Valencia ile Aymen Abdennour için görüşmelere başladı (NTV Spor)
Medel daha iyi olur sahsi görüşüm , Inlerde gitti oraya sertlik katacak adam.lazim

Stoperde oynatıp zorluk derecesi yuksek maclarda Atibanin yanina koyariz , Atiba olmadığı zamanda direkt Orada oynatiriz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Milli takımın başına luce gelmiş.

Çevrimdışı 38life

Yahu adam interin banko oyuncusu neresi underrater, yapma. Atiba mesela oyledir bizim.

Hangi takımda oynadığının underrated olmasıyla çok bir alakası yok, kaldı ki Inter dediğimiz takım çok mu üst sınıf bir takım?

Çevrimdışı cursedofdragon

Ulan kiralık aldık aldık hepsi canavar çıktı ama sene sonu gitti.

Şimdi bonservisli aldık inşallah patates çıkmaz.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benimde aklıma gelmedi değil :)

Çevrimdışı abdusta

Beşiktaş bonservisden
Valencia Futbolcu giderlerinden muzdarip
üstelik Negredoyu her yıl kiralasalar bile kontrat bitimine kadar olan diğer yılların ücretleri ellerini
bağlıyordu

muhtemelen sorunu 2 klup kendi çıkarları ölçüsünde FFP ye takılmadan hallettiler ve rahatladılar

dolayısıyla burada konuşulan resmi rakamlara aldanmamak lazım,muhtemelen bonservise giydiremediğimiz rakamları
negredonun maaşına yansıttık.
anlaşılmıştır umarım

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Milli takımın başına luce gelmiş.
Desteklenecek bi milli takimimiz var artik

Çevrimdışı Ömer Kaan

Yalnız biz lens ile anlaştık ama daha bitmedi sanırım süreç. Şimdi bu fener Kjaer'i 12.5'a satmış, Lens'e salça olup fiyat artırmasınlar bunlar. :money:

Çevrimiçi Necmi

Yalnız biz lens ile anlaştık ama daha bitmedi sanırım süreç. Şimdi bu fener Kjaer'i 12.5'a satmış, Lens'e salça olup fiyat artırmasınlar bunlar. :money:
arttırsınlar aldıkları parayı sağ taraflarına gömsünler iki oyuncu aldılar üçüncü neden olmasın :D

Etiketler: