2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927850 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Uefa ve fifa konusunda bilgim yok ama böyle bir yol olsa Başkan muhakkak kullanırdı diye düşünüyorum. Neyse biz Negredo'muza odaklanalım  :bandit:

iş adam da bitiyor başkan napsın abi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sozkul

Deri rengini melanin denen pigment belirler ve ne kadar siyaha yakınsa o kadar güneş ışığını bloke eder. Giydiğimiz kıyafet veya sürdüğümüz boya ile aynı değildir. O yüzden zenciler güneş ışığına dayanıklıdır. Deri rengi ne kadar koyuysa güneş ışınlarına dayanıklılık o kadar artar.

Zencilerdede beyazlardada güneş ışığına hassas ciltler var, melanin UV'yi beyazlara göre daha çok bloke edip zencilerin cilt kanseri olma olasılığını düşürür. Ama her türlü renk farkı nedeniyle beyazlardan daha çok ısındıkları açık, bundan kaçarları yok.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2017, 16:19:57 sozkul ]

Çevrimdışı sametbagan

katılmıyorum Başkan dolarcı o rakam 10 M$ olur olsa olsa
Ya abi yok 100 milyon istedi ben duyan birinden duydum yani duyum sağlam levent tüzemenin kulaklarda sıkıntı var başkan 100 demiş o 10 anlamış konu bu yani  :evillol:

Çevrimdışı ask1903

Ailtonlar, Higuan'ler, Edu'lar, Almeida'lar, Youla'lar dan Gomez'lere Negredo'lara geldik.
Rakipler adımızın anıldığı adamlarla görüşemiyorlar bile. Üstelik senin söylediğin gibi adamların
veli nimetlerini ellerinden alıyoruz. Nereden nereye geldik. Bazen şımardığımı düşünüyorum.
Büyük keyif bunları seyretmesi :D

Bir örnek, 2 dakika önce atılmış daha;
"Lens in Beşiktaşa kaptırılmasını içime sindiremiyorum. fenerbahçe şampiyon olur olmaz belli olmazdı ama transfer döneminde en büyük benimi her zaman hissettirirdi. zaten asıl büyüklük kupa şampiyonluk değil bu büyüklüktü. lens transferiyle beraber adamlar her sene en iyi adamlarımızı kadrolarına katıyorlar. Bu yönüyle bile tek adam alacaksak bu lens olmalı.

aykut un istemediğini düşünüyorum lensi. Kjaer i de sattıktan sonra bu maliyetlerle lens çok çok rahat alınabilirdi. en büyük transfer taraftardır diyen aykut bu hareketiyle bu sezonu da boş tribünlere oynamayı garantiledi."

Burada mı gördüm yoksa twitter damı hatırlamıyorum ama dönen mavralardan en hoşuma giden fenerin almaya çalıştığı bir oyuncu üzerineydi. Beşiktaş lı bir arkadaş, bırakın yahu demiş fener alsın adamı. iyi çıkarsa seneye alırız onlardan... :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

Ya abi yok 100 milyon istedi ben duyan birinden duydum yani duyum sağlam levent tüzemenin kulaklarda sıkıntı var başkan 100 demiş o 10 anlamış konu bu yani  :evillol:

he yaa o f.saray mensubu vatanhainliklerini hemencecik unutmuş bize saracak şey arayıp kıçından element uydurmuş ama aklı kıt işte 10 milyon tl ne yav sığ beyinli herif işte  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

şu gustavo gomezi kiralasın fener gelsin eleman tr stajını yapsın işe yarar profilse seneye milandan alırız :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Uçak saat 11.15 te sabiha gökçenden kalmış 14.35 gibi valencia da olacakmış uçak TC-AFF
Ucagina sictigimin kimin ucagi ise icinde kim varsa bir daha gelmesin. Havayi bozdular. Yagmur basladi herifler yuzunden, bi deniz keyfimiz vardi icine ettiler.

Bu negredo uyum saglar mi bilemiyorum, bi guiza tiravmasi yasatmaz insallah, gomez travmasi yasatsin

Çevrimdışı sametbagan

Ben mutsuzdu demiyorum zaten, adamın standart yüz ifadesi en mutlu günümüzde bile mutluluk göstermiyor.

Şimdi Negredo'nun yüzünden niyet okuması yapanlar olmuş, hatalı tespit.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya ne alakası var ben sadece kendi çapımda karakter okuması yaptım yüz ifadesinden.
Hem bak bakalım gol atınca abou mu çok sırıtıyor negredo mu?
Adamın yüz ifadesi bıkkın yılgın kısacası suratsız bir ifadesi var.
Hani derler ya birine bakınca ''bunun yüzünden şer akıyor''gibi o açıdan şeyettim sen konuyu abounun şampiyonluk sevincine getirdin.
Alakasız oldu biraz kabul et.Hem adam pişmiş diye inmiş izlediysen görüntüleri. :biggrinking:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ucagina sictigimin kimin ucagi ise icinde kim varsa bir daha gelmesin. Havayi bozdular. Yagmur basladi herifler yuzunden, bi deniz keyfimiz vardi icine ettiler.

Bu negredo uyum saglar mi bilemiyorum, bi guiza tiravmasi yasatmaz insallah, gomez travmasi yasatsin
Ooooo hoşgeldin @mylife1903
Biz bu konuları çoktan kapadık sanırım. Geriden gelip okusana  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

seneye sevilladan kjaeri kiralayalım pepenin yanına, son dönem kötü çalıştığı için formu düşmüştü ispanyada stajını yapsın seneye alalım  :kop:

Çevrimdışı abdusta

Almeida etkisi yaratmaz zira adamı tek basına ileri yollayıp gol atmasını bekliyorduk şimdiki oyun şeklimizde oraya frikik antremanlarında kullanılan barajadam diksen 10 asist 15 golle oynar için rahat olsun

Saygılar

Çevrimdışı mrred

negredo
adrianoyu takibe almış
The great gig in the sky

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ya ne alakası var ben sadece kendi çapımda karakter okuması yaptım yüz ifadesinden.
Hem bak bakalım gol atınca abou mu çok sırıtıyor negredo mu?
Adamın yüz ifadesi bıkkın yılgın kısacası suratsız bir ifadesi var.
Hani derler ya birine bakınca ''bunun yüzünden şer akıyor''gibi o açıdan şeyettim sen konuyu abounun şampiyonluk sevincine getirdin.
Alakasız oldu biraz kabul et.Hem adam pişmiş diye inmiş izlediysen görüntüleri. :biggrinking:
Katılıyorum . Mesela ben bizim Gökhan Gönül, volkan şen , guiza vs hep küçük emrah modunda görürüm. Q7 hep james dean modundadır .
Negredo'nun tv lerden gösterilen göğsüyle alıp iki kişinin arasından aşırtma vuruşundan sonra hiç sevinmemesinin nedenini merak ettim.Aynı şeyi gs li sinan da yapmıştı son maçta , sevinmemişti yani. Daha sonra videolardan izleyince kanaatim değişti. Aslında bu benim bilgisizliğimden yani oyuncuyu tanımamamdan kaynaklandı. Kısaca gol kralı olsunda her golden sonra ağlasın isterse  :) ama sanmıyorum ve umarım gollerinden sonra kartal pençesiyle izleriz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

:lol: Ben verecektim demin o örneği Pascal örneğini verdim. O dönem abimle hep konuşurduk. Pascal golleri atıyor hiç gülmüyor, Shorunmu paso gol yiyor habire sırıtıyor bu nasıl iş diye :D
Pascal cok golcu bir oyuncu degildi, gol atinca ereksiyon oluyordu cocuk o yuz ifadesi ereksiyonunun surata yansimasi. Fb macinda golu sokusturunca da ereksiyon ve orgazm olmus, kendi beyanidir. Tombala sirasinda yuz ifadesine ve mimiklere bakarsaniz olay anlasiliyor zaten.

Gol atip sevinmeyen ariza ise balotellidir, ceneoya mi ne bi gol atti bu sen de 30 ben deiim 45 metreden dondu gitti. O golu baska futbolcu atsa tribunlere falan ziplar 3-4 gun sevinir
Ahanda bu golu diyom

Çevrimdışı solar

Kariyeri boyunca toplam 76 milyon € bonservis ödenmis kendisi icin, bu acidan bize gelen futbolcular arasinda ilk siradadir herhalde, sirf bu bile Almeida ve Guiza benzetmelerinin yersizligini gösterebilir diye düsünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

insanlar yanlış pencereden bakıyorlar boyalı boru ısı transferi derken aslında konunun biyoloji olduğu dominant ressesif gen konusu atlanıyor hatırlattığın için teşekkür ediyorum...
o zaman şöyle bir şey söyleyeyim insan bedeni büyüdükçe onu kaplayan derinin metrajıda büyüyor
buda kalbin yetersizleşmesine neden oluyor sadece ısı olarak düşünmeyin bunu
bu nedenle evrim genelde küçük olanın evrimleşmesi olarak gider büyük olanlar
tarihin sayfalarında yerini alır. daha iri insansılar vardı ama hiç biri evrimleşemedi
nedenide deri büyüklüğü ve güneş ışınları olduğunu okumuştum.
renk pigmentleri bir tür vücudun koruma kalkanı ama unutmayalım bu sistemi çalıştıran birde motor olması gerekiyor
belki sıcaklığı hissetmezsin ama başka sorunlar yaşarsın. herkesde herşey aynı etkiyi yapmaz
tamamen teori tamam yüksek ısıya dayanıyorlardır ama belki bu dayanıklılığı sağlamak için kalp fazla efor
sarfediyordur. kanı vücudun farklı yerlerinden çekip bu işlemi yapması için deriye pompalıyordur.
vücudun vardır böyle ayrımcılıkları.
yeterince biyolojik oldumu :D

Çevrimdışı tangaz

Pascal cok golcu bir oyuncu degildi, gol atinca ereksiyon oluyordu cocuk o yuz ifadesi ereksiyonunun surata yansimasi. Fb macinda golu sokusturunca da ereksiyon ve orgazm olmus, kendi beyanidir. Tombala sirasinda yuz ifadesine ve mimiklere bakarsaniz olay anlasiliyor zaten.

Gol atip sevinmeyen ariza ise balotellidir, ceneoya mi ne bi gol atti bu sen de 30 ben deiim 45 metreden dondu gitti. O golu baska futbolcu atsa tribunlere falan ziplar 3-4 gun sevinir
Ahanda bu golu diyom

abi balojan farklı bir tür 19yaşındayken romanın içinden geçmişti bi maçta çıldırtmıştı tüm romayı sonra totti bunu tekme manyağı yaptı gıkını çıkarmadı balojan, kara yiğidim. bigün gelir bize inşallah...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Belki de bu akşam negredonun umut günerle birlikte formalı resmini görürüz :D

Çevrimdışı sametbagan

Ahanda bu golu diyom

Valla böyle adamlar insanın modunu düşürür.Orda olsam kesin terim gibi tokatlaya tokatlaya sevinirdim.O bana vururdu ben ona.

Mazlumu getirim bana  :ebebe: :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

Uefa ve fifa konusunda bilgim yok ama böyle bir yol olsa Başkan muhakkak kullanırdı diye düşünüyorum. Neyse biz Negredo'muza odaklanalım  :bandit:
Başkan böyle bir şey istemez o işi belki görürsün ama geliştirilecek iyi oyuncuları sana
verirken bir daha takımlar iki kere düşünür. Neden adımız oyuncu ayartıra çıksın bizim felsefemiz kazan kazan
odaklı buda porto haklarınıda kendi haklarımız kadar düşünmekten geçer. Bir kerelik işler
yaparsan gün gelir azizin durumuna düşersin iş yaptığın takımların haklarını gözetirsen
sana her kapı açılır milletin görüşme için randevu alamadığı yerlerle sen kanka olursun.

Çevrimdışı mylife1903

Siyahi mevzusu birazdan adem ve Havva beyazdı nasıl siyahi çocukları oldu da siyah ırk ortaya çıktıya döner :)
Cok hassas konu bu

Simdi bir misyoner beyaz abi afrikada bi kabilenin yaninda yasamaya baslamis, biraz medeniyet ogretiyom ayagina bunlarin altinlarini alip karsiliginda incil veriyormus, din taciri givi bisi yani. Cok rahat yasiyormus amcamiz sonra gunlerden birinde kabile reisinin karisi dogum yapmis, bembeyaz bi tosuncuk cikartmis kadin.
Butun kabileyi korkumsarmis, kabile sefi ise bizim beyaz misyoner amcayimcagirmis, lan demis, hirbo noluyor lan nedir bu rezalet, bizim misyoner amca da demis bak bembeyaz koyun surusunun ortasindaki siyah kuzuyu goruyon mu, uzatmayalim konuyu, allahin isi de gec

Çevrimdışı tangaz

o zaman şöyle bir şey söyleyeyim insan bedeni büyüdükçe onu kaplayan derinin metrajıda büyüyor
buda kalbin yetersizleşmesine neden oluyor sadece ısı olarak düşünmeyin bunu
bu nedenle evrim genelde küçük olanın evrimleşmesi olarak gider büyük olanlar
tarihin sayfalarında yerini alır. daha iri insansılar vardı ama hiç biri evrimleşemedi
nedenide deri büyüklüğü ve güneş ışınları olduğunu okumuştum.
renk pigmentleri bir tür vücudun koruma kalkanı ama unutmayalım bu sistemi çalıştıran birde motor olması gerekiyor
belki sıcaklığı hissetmezsin ama başka sorunlar yaşarsın. herkesde herşey aynı etkiyi yapmaz
tamamen teori tamam yüksek ısıya dayanıyorlardır ama belki bu dayanıklılığı sağlamak için kalp fazla efor
sarfediyordur. kanı vücudun farklı yerlerinden çekip bu işlemi yapması için deriye pompalıyordur.
vücudun vardır böyle ayrımcılıkları.
yeterince biyolojik oldumu :D

daha çok mitolojik oldu  :ebebe:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Başkan böyle bir şey istemez o işi belki görürsün ama geliştirilecek iyi oyuncuları sana
verirken bir daha takımlar iki kere düşünür. Neden adımız oyuncu ayartıra çıksın bizim felsefemiz kazan kazan
odaklı buda porto haklarınıda kendi haklarımız kadar düşünmekten geçer. Bir kerelik işler
yaparsan gün gelir azizin durumuna düşersin iş yaptığın takımların haklarını gözetirsen
sana her kapı açılır milletin görüşme için randevu alamadığı yerlerle sen kanka olursun.
Kesinlikle katıldım şimdi  :) Sadece ukrayna piyasasında bu kurala uyar mı bilmiyorum. Zira oralarda biraz daha orman kanunu hakimmiş. O yüzden Vida olayının nereye varacağını merakla bekliyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Ahanda bu golu diyom

Aslında bu da bir sevinç tarzı. "Benim için çok sıradan şeyler bunlar, sevinmeye gerek bile duymuyorum" hesabı :D ego patlaması.

Çevrimiçi Necmi

Ahanda bu golu diyom

bazı insanlar sevinmeyi bilmez bazılarında çok doğal tepkiyken bazıları donar kalır
reaksiyon vermez aslında içinde yaşar mutluluğu. abou sevinme şekli bulana kadar lig bitti.

Etiketler: