2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926532 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cagdas44

Atiba yukarıdaydı, teknedekilerle tezahürat yaptı karşılıklı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.37'de Atiba'nında aşağı indiği kısım var
https://youtu.be/jOf_oDspMfs?t=4m37s

Çevrimiçi Necmi

Kanadalı Atiba bile yukarıdaydı abi, deri rengiymiş...

videolarda aboununda yukarda videosunu bulursun hatta bjk tv ye röportaj veriyordu.

Çevrimdışı tuncaboylu

o gün siyahi oyuncularımız hep gölgeye kaçmıştı o videoda mutlu olduğu bir sürü sahne görebilirsin
güneş altında idman yapmakla denizde güneş altında olmak aynı şey değil bütün gün istanbuldayım hiç bir şey
olmuyor o gün teknede istakoz gibi kızardım. ilk yarı evet kapanıktı ama ikinci yarı açıldı hemide canlı yayında
quaresmaya laf sokacak kadar açıldı :D
Ben mutsuzdu demiyorum zaten, adamın standart yüz ifadesi en mutlu günümüzde bile mutluluk göstermiyor.

Şimdi Negredo'nun yüzünden niyet okuması yapanlar olmuş, hatalı tespit.

Çevrimdışı onurturan

Siyah renk güneşte çok sıkıntı tüm ışığı absorbe ediyor tamam..

E adam afrikalı ama güneşin zararlı ışınlarına anne karnında maruz kalıyor alışık olması lazım o da tamam..

Bu bilgiler bize yetmez ama insanoğlunun sadece yaşadığı zaman varlığının farkına vardığı binlerce özel farklılığı olabiliyor..

Sorulduğunda da güneşe alerjim var deyip kısaca açıklamıştır nerden bilsin adam bizim güneşte hiç mi antrenman yapmıyon diye soracağımızı düşüneceğimizi..

Çevrimdışı Sarp

Medel'in yollarını gözlüyorum...
Lens'ten daha büyük önceliği var benim için.
Umarım bu hafta çözülür.

Çevrimiçi Necmi

Ayni olaya cikiyor iste 1 milyon € kiralama bedeli , 3.5 milyon € da sene sonu verilecekmiş , maas icinde 2.2 milyon diyorlar abi
aynı değil demedim ben duyduğumu söyledim sadece

Çevrimiçi Necmi

Ben mutsuzdu demiyorum zaten, adamın standart yüz ifadesi en mutlu günümüzde bile mutluluk göstermiyor.

Şimdi Negredo'nun yüzünden niyet okuması yapanlar olmuş, hatalı tespit.

ya boş ver niyet okuyanlar on dakikada futbolcu hakkında karar veriyor aynı zamanda :D

Çevrimdışı ask1903

Umarım bu hafta çözülür.
Medel'e ben de ısındım nedense. Sanki bir Takoz Recep havası aldım. Tipinden midir bilmem.

Çevrimdışı Sarp

Medel'e ben de ısındım nedense. Sanki bir Takoz Recep havası aldım. Tipinden midir bilmem.

Kesinlikle tipinden abi. Benimde aklıma doğrudan Recep geldi. :)

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

@tangaz şu sıcak su üreten güneş enerjileri var ya, onları piyasadaki en ucuz siyah boyayı alıp boruların üzerini biraz pudra karıştırıp boyuyorlar ve o suyu kaynatıyor.

Deri rengini melanin denen pigment belirler ve ne kadar siyaha yakınsa o kadar güneş ışığını bloke eder. Giydiğimiz kıyafet veya sürdüğümüz boya ile aynı değildir. O yüzden zenciler güneş ışığına dayanıklıdır. Deri rengi ne kadar koyuysa güneş ışınlarına dayanıklılık o kadar artar.

Çevrimdışı ahmetemre

Siyahi mevzusu birazdan adem ve Havva beyazdı nasıl siyahi çocukları oldu da siyah ırk ortaya çıktıya döner :)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı 38life

Umarım bu hafta çözülür.

Şuan en çok istediğim şey Medel... Böyle bir oyuncuyu 29 yaşında bonservisiyle almak müthiş olur. Çok underrated bir oyuncu.

Çevrimdışı onurturan

ya boş ver niyet okuyanlar on dakikada futbolcu hakkında karar veriyor aynı zamanda :D
Forum biraz hareketlensin diyosun yani abi..
Kımooonn Murat abi yazmaya başlamıştır şimdi de bu siyahiler açık havada güneşten etkilwnme  falan konularını mylife abi nasıl kaçırdı onu anlayamıyorum geyik muhabbeti butonunu yağlaması lazım bence artık çalışmıyor..

Çevrimdışı Koa_lAA

bugün feza ya hiç mesaj yollamamışım... feza duy sesimi... medel... (sonra bu mesajlar nasa tarafından -uzaydan filanca galaksiden sinyal geldi- diye haber oluyor.. o mesaj medel mesela..20 yıl falan sonra çıkar ortaya..)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şampiyon takımda rol almış bir oyuncu neden kutlamalarda geri kalsın ki ? Sonuçta hemen sonra maça çıkıp golünü de attı adam, bir art niyet aramamak lazım , sonuçta yapısıdır, alerjisi vardır vs vs .
@tangaz bir eleştirim de sana ; Aboucuğum ne diyecekti ki başka ( Yuvama döndüğüm için mutluyum, artık gollerimi porto için atacağım ) Ha keza şu an transfer etsek ne diyecek ( yuvama döndüğüm için mutluyum, Beşiktaş için gollerimi atmaya devam edeceğim )  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ask1903

Kesinlikle tipinden abi. Benimde aklıma doğrudan Recep geldi. :)
Ama Lens'te önemli. Çok istiyorum transferini. Hangi fenerliyle konuşsam bitik durumdalar. Kap ın gecikmesi tam bir çin işkencesi adamlar için.
Büyük keyif bunları seyretmesi. :evillol:

Çevrimdışı ahmetemre

Operasyon timi hedef yerinde beyaz formayı giydirmeye hazırlar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

@tangaz şu sıcak su üreten güneş enerjileri var ya, onları piyasadaki en ucuz siyah boyayı alıp boruların üzerini biraz pudra karıştırıp boyuyorlar ve o suyu kaynatıyor.

@sozkul abi ısı transferi dersi almış biri olarak bunları biliyorum ama africadakilerin de 60dereceyi gördüğünü de biliyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

Ama Lens'te önemli. Çok istiyorum transferini. Hangi fenerliyle konuşsam bitik durumdalar. Kap ın gecikmesi tam bir çin işkencesi adamlar için.
Mangal yaparken balık tutarken oğlumla oyun oynarken bile ben de şöyle fanatik fenerli birisinin şu halleriyle uğraştığımda aldığım hazzı alamıyorum onlar bambaşka bişey ya abi ama bu durum iyi bişey değil doktoruma danışacağım oda fenerli başta biraz dalga geçeyim sonra nasıl halledecem  diye sorayım :kop:

Çevrimdışı tangaz

Deri rengini melanin denen pigment belirler ve ne kadar siyaha yakınsa o kadar güneş ışığını bloke eder. Giydiğimiz kıyafet veya sürdüğümüz boya ile aynı değildir. O yüzden zenciler güneş ışığına dayanıklıdır. Deri rengi ne kadar koyuysa güneş ışınlarına dayanıklılık o kadar artar.

insanlar yanlış pencereden bakıyorlar boyalı boru ısı transferi derken aslında konunun biyoloji olduğu dominant ressesif gen konusu atlanıyor hatırlattığın için teşekkür ediyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Şampiyon takımda rol almış bir oyuncu neden kutlamalarda geri kalsın ki ? Sonuçta hemen sonra maça çıkıp golünü de attı adam, bir art niyet aramamak lazım , sonuçta yapısıdır, alerjisi vardır vs vs .
@tangaz bir eleştirim de sana ; Aboucuğum ne diyecekti ki başka ( Yuvama döndüğüm için mutluyum, artık gollerimi porto için atacağım ) Ha keza şu an transfer etsek ne diyecek ( yuvama döndüğüm için mutluyum, Beşiktaş için gollerimi atmaya devam edeceğim )  :lol:

@Hasan Tahsin abi delikanlı adam kıvırmayacak portoya asla dönmem diyorsan dönmeyeceksin bunun uefada fifada çözüm koşulları mevcut örnekleri çok  :bandit:

Çevrimdışı ask1903

Mangal yaparken balık tutarken oğlumla oyun oynarken bile ben de şöyle fanatik fenerli birisinin şu halleriyle uğraştığımda aldığım hazzı alamıyorum onlar bambaşka bişey ya abi ama bu durum iyi bişey değil doktoruma danışacağım oda fenerli başta biraz dalga geçeyim sonra nasıl halledecem  diye sorayım :kop:
Ahahahhah acıma vur.  :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Sarp

Ailtonlar, Higuan'ler, Edu'lar, Almeida'lar, Youla'lar dan Gomez'lere Negredo'lara geldik.
Rakipler adımızın anıldığı adamlarla görüşemiyorlar bile. Üstelik senin söylediğin gibi adamların
veli nimetlerini ellerinden alıyoruz. Nereden nereye geldik. Bazen şımardığımı düşünüyorum.
Büyük keyif bunları seyretmesi :D

Çevrimdışı sametbagan

Tekne gezisine izlemedin mi, Babel'in videosunda alt katta oturuyordu adam.

Deniz tutmuştur yav ondan alt katta oturuyordur. :evillol:

Şaka bir yan benim izlediğim görüntülerde de elinde tlf kulaklıkla hem konuşuor hem görüntüleri arayan kişiye izletiyordu.

Otobüste de aynısını yapıyordu.Ama alt kattaki görüntülerini görmedim hiç gözümden kaçmış olabilir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin abi delikanlı adam kıvırmayacak portoya asla dönmem diyorsan dönmeyeceksin bunun uefada fifada çözüm koşulları mevcut örnekleri çok  :bandit:
Uefa ve fifa konusunda bilgim yok ama böyle bir yol olsa Başkan muhakkak kullanırdı diye düşünüyorum. Neyse biz Negredo'muza odaklanalım  :bandit:
Tek Büyük Beşiktaş

Etiketler: