2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927402 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Ntv Spor da yasaklı site yapılsın...  @Necmi abi. Bizim aleyhimize haber yapmaktan bıkmadılar...

görüyorum ve kabul ediyorum.

@Necmi abi ntvspor'da yasaklansın bu sitede.

Çevrimdışı caner.eryigit

Gün geçmiyor ki yine bir kaosa çekilme ortamıyla karşılaşmayalım.hoca söylemiş Başkan söylemiş en yetkili 2.adam söylemiş şimdi ağır yazıcam olmayacak sen daha beyi zorluyorsun Demirören.gerçi sen bu işte piyonsundur yine sana bu talimatı verenler belli.her zaman olduğu gibi sahada kazanamayacağınızı bildiğiniz için renkli kevaşelee burdan yürüyelim bir de böyle deneyelim dediniz.zaten transfersizlikten kendimi pıcaklıycam üstüne bu haber olmaz Yok ıhı sakın!

Çevrimdışı Sarp

Bizim kulübün sosyal medya hesabı ne işe yarıyor.
Ntv flash bir haber girdi peşi sıra gidiyoruz. Hoca nerede, yönetimin haberi var mı?
Çok kötü galeyana geliyoruz allah sonumuzu hayretsin....

Çevrimdışı sozkul

Böyle yumuşama hemen. 4 maç için bile göndermek bizim için çok kötü olur. Milli maçların olduğu dönemde hocanın kafa yorması gereken çok önemli Şampiyonlar ligi ve lig maçları olacak  :tabe:

Ben dün Şenol hocanın açıklamalarının bir kısmını beğenmedim, ama burda ortalığı karıştırmayayım diye söylemedim.
Nedir bu teklif varsa başkana gelmeli kısmı anlamıyorum, köle değilsin ki? başkan söyleyeceğini en yüksek perdeden söylemiş, daha fazlasını söyleyemez, istemiyorum, Beşiktaş ile ist üste 4 şampiyonluk planım var de basın toplantısında konu kapansın.
Giderse kendisine çok kızacağım. Bütün yükü Başkanın üzerine atıp kaçtığı için.

Çevrimdışı Ensar

gevşek mi Beşiktaş taraftarı :)

PEPE'yi sosyal medyadan ikna eden Beşiktaş.Turkuaz medya grubuna ayar veren Beşiktaş taraftarı mı gevşek :)
senin mesajın gevşek :D senin gibii rahat olun felan diye takılırsak ucar gider diyorum :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı kyiv

Şu tff nin eposta ve fax vb. irtibat numaraları nedir?

Yoğun bir tepki göstersek?

Çevrimdışı El Nino

DHA son dakika: Şenol Güneş milli takımda

senin mesajın gevşek :D senin gibii rahat olun felan diye takılırsak ucar gider diyorum :)

iyide şuanda net birşey yok bilmiyoruz.

Toplantı varmı yok mu bitti mi nedir ne değildir.

Bi sonuçlansın ona göre yürüyüşte yaparız isyanda çıkartırız :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben dün Şenol hocanın açıklamalarının bir kısmını beğenmedim, ama burda ortalığı karıştırmayayım diye söylemedim.
Nedir bu teklif varsa başkana gelmeli kısmı anlamıyorum, köle değilsin ki? başkan söyleyeceğini en yüksek perdeden söylemiş, daha fazlasını söyleyemez, istemiyorum, Beşiktaş ile ist üste 4 şampiyonluk planım var de basın toplantısında konu kapansın.
Abi 10 kere açıklama yaptı adam daha ne desin? Bu takımın maaşlı elemanı diyen Fikret Orman değil miydi Şenol Güneş için?
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Şu tff nin eposta ve fax vb. irtibat numaraları nedir?

Yoğun bir tepki göstersek?
Yukarısı ne istiyorsa o olur tepki göstersen de işe yaramaz.

Mili Takım'ın yeni teknik direktörü belli oldu!
İki gün önce yaptığı basın toplantısında hem Milli Takım hem de Beşiktaş'ın başında olmasının mümkün olamayacağını açıklayan teknik direktör Şenol Güneş'in, sabah saatlerinde başkan Yıldırım Demirören ile yapmış olduğu görüşmede Ay-Yıldızlı takımı çalıştırmayı kabul ettiği ortaya çıktı.

İki gün önce yaptığı basın toplantısında hem Milli Takım hem de Beşiktaş'ın başında olmasının mümkün olamayacağını açıklayan teknik direktör Şenol

Güneş'in, sabah saatlerinde başkan Yıldırım Demirören ile yapmış olduğu görüşmede Ay-Yıldızlı takımı çalıştırmayı kabul ettiği ortaya çıktı.

Konuyu daha önce Başkan Fikret Orman'a da açan Şenol Güneş'in bu durumuna Beşiktaş Başkanının, hem kendisine hem de Demirören'e, "İki takım

çalıştırması doğru olmaz. Hoca gidecekse sadece Milli Takım'ın başında olmalı" diyerek yanıt verdiği öğrenildi.

Türkiye Futbol Federasyonu, her an Şenol Güneş ismini açıklayacak.

Kaynak: DHA

Bakın şu haberleri yapanların hepsini not ediceksin sonra tesislere filan girişnii yasaklıcaksın forumda yasaklıcaksın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoca kötü niyetli gazetecilere iyi niyetle açıklama yapıyor ama bunlara karşı sertleşmeli artık. Bu çocuğa anlatır gibi açıklamalarından bir kelime alıp haber yapıyorlar sonra ortalık ellialtıya gidiyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı onder23

Paçalarından resmen plansızlık akıyor. Sen 10 gün önce hocam senin arkandayız de.
10 gün sonra sözleşmesini fesih et.
Kulüp yeni sözleşme imzalamış 2 yıllık Şenol Güneş ile. Planlarını transferlerini ona göre yapmış.
5-6 gün sonra süper kupa maçı var. Lig açılıyor.
Sen gidip o takımın antrenörüne sulanıyorsun.
Şu yapılanlar dünyanın başka bir yerinde olabilir mi onu merak ediyorum.
Şuan açıkta olan kaç tane Türk antrenör var. Denizli, yılmaz vural vb.. gidin onlarla konuşun kardeşim.
Türk futboluysa bizde Türk takımıyız Türk futbolunu temsil ediyoruz.
Tek kelimeyle rezillik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İki gün önce yaptığı basın toplantısında hem Milli Takım hem de Beşiktaş'ın başında olmasının mümkün olamayacağını açıklayan teknik direktör Şenol Güneş'in, sabah saatlerinde başkan Yıldırım Demirören ile yapmış olduğu görüşmede Ay-Yıldızlı takımı çalıştırmayı kabul ettiği ortaya çıktı.

İki gün önce yaptığı basın toplantısında hem Milli Takım hem de Beşiktaş'ın başında olmasının mümkün olamayacağını açıklayan teknik direktör Şenol

Güneş'in, sabah saatlerinde başkan Yıldırım Demirören ile yapmış olduğu görüşmede Ay-Yıldızlı takımı çalıştırmayı kabul ettiği ortaya çıktı.

Konuyu daha önce Başkan Fikret Orman'a da açan Şenol Güneş'in bu durumuna Beşiktaş Başkanının, hem kendisine hem de Demirören'e, "İki takım

çalıştırması doğru olmaz. Hoca gidecekse sadece Milli Takım'ın başında olmalı" diyerek yanıt verdiği öğrenildi.

Bakın şu haberleri yapanların hepsini not ediceksin sonra tesislere filan girişnii yasaklıcaksın forumda yasaklıcaksın.
Şu an cesitli haberlerle kopeklerin duasini izliyosunuz ama gokten kemik yagmayacak!!! (@alperbah)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sarp

Bizde maldık çünkü lig başlayacak on gün kala hocayı hadiye paketi yapıp D.Ö. veriyoruz.... :akuma:
Ya sabır

Çevrimdışı esguel

DHA son dakika: Şenol Güneş milli takımda

bu hafta süper kupa maçımız var ve ülkemizi şampiyonlar liginde temsil edecek takımın hocasını ve kulübünü bazı büyüklerin talimatıyla elinden almak en büyük ihanettir sonrada kimse demesin türk futbolu neden gelişmiyor bi istikrar yakalamışız hemen engel konuluyor nasıl gelişsin umarım dha nın haberi gerçek değildir
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2017, 16:15:03 esguel ]

Çevrimdışı Türkay

Erken konuşmak istemem ama şu durumda hoca bırakırsa ayıp eder, hem kendine hem bize.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şeytan da çıkmış uzun soluklu anlaşacak diyor. Anlamadığım Ntv ve ekibi dışında kimse haber yapmıyor hala   :alala: Demek ki yine birileri yağmur duasına çıkmış...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman: Bu bir nezaket görüşmesidir. Ben daha önce hocamınızın hem Beşiktaş hem de Milli Takımı çalıştırmasını uygun bulmamıştım. Görüşüm bu yöndedir.

Şeytan da çıkmış uzun soluklu anlaşacak diyor. Anlamadığım Ntv ve ekibi dışında kimse haber yapmıyor hala   :alala: Demek ki yine birileri yağmur duasına çıkmış...

fenerin resmi kanalı sonuçta.

Çevrimdışı caner.eryigit

Ohoo şeytan da dahil oldu olayaalgınızı da sizin değerlerinizi de kazanmak için herşey mübahtır mottonuzu da yazıklar olsun ağzımdan kötü birşey çıkacak.resmen operasyon yapılıyor!

Çevrimdışı sametbagan

Milli takımın ve ülke futbolunun selameti açısından Şenol hocanın milli takımı seçmesinden çok çorapörenin istifa etmesi lazım.
Hatta ülkeyi bir daha dönmeksizin terket mesi lazım.Başka türlü kurtulamayacağız bundan biz. :bandit:

Çevrimdışı Mahmut

4 maclik falan nedir kardesim, milli takim arasinda da hoca calismiyor mu sanki bir suru hazirlik maci yapiyoruz.
Hoca zaten soyledi hersey yonetime bagli hersey.
Ee yonetim de diyecegini dedi.
Baska turlusu icin ya hocanin ya yonetimin kararindan vazgecmesi lazim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sorumun cevabı belli oldu Başkanın açıklamasıyla. Teşekkürler Başkan.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: