2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927320 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

Bir ara listemizde yer aldı diye söylüyorum, N'diaye 7 milyon Euro'ya Galatasaray'a satılmış.

Arkadaşlar, duyum falan bir kenara, bilen biri varsa cidden söyleyebilir mi?

Bu Dursun, kripto Beşiktaş'lı olup Galatasaray'ı çökertme planı olarak oraya yerleştirilmiş olabilir mi?

İçeriden bilgisi olan varsa açık açık yazmasın; ima etsin, biz anlarız.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O iş şöyle oluyor.Bizim @mylife1903 dursuna vudu büyüsü yapıyor Demirörenin ruhunu dursuna aktarıyor.Sonuç ortada :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Antrenmanda satranç kitabı okuyan efsane gelir artik hoca giderse.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı Ensar

önce başkan sonra ahmer nur cebi sonra şenol hoca üst üste açıklamalar yapınca ciddi birşey olduğu ortadaydı , inşallah böyle bisey olmaz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı fani madida

ulan (Hakaret Yasak)₂ bi düş yakamızdan bee  :s20:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeter Demirören yeter tezahuratları yankılanıyor kulaklarımda... Dünyanın en kötü yöneticisi...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

4 maç filan anlamam ben terim'i de öyle demişlerdi sonra komple aldılar.

Hocamı kalmadı gitsinler başkasını bulsunlar.

Çevrimdışı Savaş

Kurtulamadık şu (Hakaret Yasak)₂. Bırak yakamızı arkadaş ya. Yeter ya bıktık ya!!

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sarp

Çok gerildim...Yeter düşün Beşiktaş'ın yakasından!

Yeter yıldırım demirören yeterrrrrrr

Çevrimdışı federo

Kimse kusura bakmasın benim milli takımım da Beşiktaş ulan

Çevrimdışı tangaz

@tangaz hosgeldin,tespit dogru,ülkemizdeki yetenekli ve uzun basketbolcularımızın da genelde İstanbul Bayrampasa,Gaziosmanpasa gibi göçmen semtleri,Bursa ve İzmir den cıkmaları da aynı sebepten.

hoşbuldum @GOKHAN CETIN atletik performans günümüzde çok önemli bir hal aldı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi tolga1903

Yanlış hatırlamıyorsam Şenol hoca aynı anda hem kulüp hem de milli takım çalıştırmaya karşıyım dedi. Bundan taviz vereceğini sanmam. Burak dediler strese girdik şimdi de bu çıktı. Başarılı olmak suç mu ülkede bi rahat bırakın insanları hoca mı kalmadı?

Çevrimdışı Sarp

Koca ülke, boşta birsürü teknik adam var.
Beşiktaş'ın başındaki adama kanca atmaya tenezzül etmek ayıptır ya.
Size lisanı münasiple 3 kez hayır dendi.

Yanlış hatırlamıyorsam Şenol hoca aynı anda hem kulüp hem de milli takım çalıştırmaya karşıyım dedi. Bundan taviz vereceğini sanmam. Burak dediler strese girdik şimdi de bu çıktı. Başarılı olmak suç mu ülkede bi rahat bırakın insanları hoca mı kalmadı?

hoca kabul etmicek büyük ihtimalle de bundan sonra ki süreç çok kritik.

Hakemler,Tff,Mhk ve en yukarda ki daha acımasız olurlar Beşiktaş'a karşı.

onların amacı başka zaten.

Hoca kalmadı sanki.Bir takımın başında ki hocaya teklif götürmek ahlaksız teklif.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoca belki 30-40 farklı şekilde ufak çocuğa anlatır gibi basın mensuplarına anlattı. Hala anlamayan bilerek anlamak istemeyen basın mensupları var. Bu kişilere karşı tavır almak lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kyiv

Rahat olun Şenol Güneş nezaketen görüşür. Yıldırım Demirörenin asla anlayamayacağı nazik bir dille reddedecektir.

Çevrimdışı onur_U

ft ünal aysal ile anlaşamıyordu. fırsat oluştu ve ft'yi gönderdiler. o yüzden ft'nin başa geçmesi ile karşılaştırmayalım.
en kötü 4 maç için görevini yapar. ha ben ister miyim tabi ki istemem..ama kaçarı yok gibi görünüyor, umarım olmaz.

Çevrimdışı sametbagan

Görüşme varsa maalesef hoca 4 maçlık teklifi kabul edecek.
Bizim insanımıza milli dava dedin mi akan sular durur maalesef.
(Hakaret Yasak)₂ de bunu koz olarak kulanacak ve gs nin başına gelen sürecin aynısını yaşayacağız.
İnşallah hoca kabul etme z ve ben yanılırım ama Türkiye gerçekleri böyle. :bandit:

Çevrimdışı Koa_lAA

4 maç için geçeceğini sanmıyorum ama olurda öyle bi durumla karşılaşırsak bi yardımcı hoca şart takıma..

Çevrimdışı MUSTAFA_

ft ünal aysal ile anlaşamıyordu. fırsat oluştu ve ft'yi gönderdiler. o yüzden ft'nin başa geçmesi ile karşılaştırmayalım.
en kötü 4 maç için görevini yapar. ha ben ister miyim tabi ki istemem..ama kaçarı yok gibi görünüyor, umarım olmaz.
Böyle yumuşama hemen. 4 maç için bile göndermek bizim için çok kötü olur. Milli maçların olduğu dönemde hocanın kafa yorması gereken çok önemli Şampiyonlar ligi ve lig maçları olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

4 maç için görevini yapar ne demek yav ?

Hocanın açıklamarını hiçmi dinlemiyorsunuz 2 iş aynı anda olmaz dedi.

İstemiyorum diyecek hoca bu görüşmede de yüzsüzlük TFF başkanında adam istemiyorum dediği halde yinede görüşüyor.

Çevrimdışı Koa_lAA

yılmaz vural boşta... neden denemiyolarki 4 maç için... hayret yav..

Çevrimdışı Savaş

Bu adamlara 3 kez munasip bir dille hayir dendi. Yönetim dedi. Başkan dedi. Hoca dedi.

Hala neyin peşindesiniz ulan siz? Neyi kovaliyorsunuz?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Görüşme varsa maalesef hoca 4 maçlık teklifi kabul edecek.
Bizim insanımıza milli dava dedin mi akan sular durur maalesef.
(Hakaret Yasak) de bunu koz olarak kulanacak ve gs nin başına gelen sürecin aynısını yaşayacağız.
İnşallah hoca kabul etme z ve ben yanılırım ama Türkiye gerçekleri böyle. :bandit:

Bi halt olmucak  :bandit:

Etiketler: