2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926220 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2017, 23:20:27
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
4 hazırlık maçı,kalede 12 gol..
Pepe'li 45 dakika, kalede gol yok..
İkinci yarı çıktı mı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı autopsy

4 hazırlık maçı,kalede 12 gol..
Pepe'li 45 dakika, kalede gol yok..

Şimdi can sıkmak istemiyorum ama Pepe-Marcelo çok kral olacaktı yahu, tüküreyim ffp'sine .

Çevrimdışı cursedofdragon

Şimdi can sıkmak istemiyorum ama Pepe-Marcelo çok kral olacaktı yahu, tüküreyim ffp'sine .

pepe-mangala'da olur abi  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Erman :

Gecen sezonun en iyi Hocası Senol Gunes degil Abdullah avcidir :lol: :lol:

Erman :

Suan milli takima layik gördüğüm tek isim Abdullah avci bak bunu sevdim aferim :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Neo Nesil

Son 3 sezonun hazırlık maçları:

2015-2016

Beşiktaş - Sturm Graz: 0-2
Beşiktaş - Lille: 0-0
Beşiktaş - Nice: 2-2
Beşiktaş - Zavrc: 5-0
Beşiktaş - Zadar: 3-0
Beşiktaş - Olympiakos: 1-2

2G - 2B - 2M
11 gol attık, 6 gol yedik

2016-2017

Beşiktaş - Al Hilal: 1-1
Beşiktaş - Hoffenheim: 0-0
Beşiktaş - Eibar: 3-0
Beşiktaş - Beylerbeyi: 4-0
Beşiktaş - Olympiakos: 1-0

3G - 2B - 0M
9 gol attık, 1 gol yedik

2017-2018

Beşiktaş - Fortuna Sittard: 3-3
Beşiktaş - Schalke: 2-3
Beşiktaş - Valladolid: 2-2
Beşiktaş - Las Palmas: 1-4
Beşiktaş - Real Betis: 1-1

0G - 3B - 2M
9 gol attık, 13 gol yedik

bu sezonki yaptığımız maçlar ve skorlar forvetin ve defansın gerekli olduğunu gösteriyor.

Çevrimdışı mellfred

mitro 2. yarı fena oynamadı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Biktik usandik senin su Q7 düşmanlığından yeter ya

Hazırlık maci bu hazırlık

Allah aşkına senin Q7 den baska derdin tasan yok mu ?

Biz Q7 yi surekli ovunce Trol oluyoruz gece gunduz Gömenler ne oluyor acaba ?
bizde senin quaresma aşkından bıktık kimseye eleştiri bile yaptırmuyorsun
berbat oynadı gene yapıştı topa frikik atmak için sırf çalım atacağım diye gol yediriyordu gene
eleştirilmesinmi. Bence alış bu sene taraftar sessiz kalmayacak saçma sapan yaptığı şeylere
bir dahada biri quaresma eleştirdiği için atlarsan ortaya benimle uğraşırsın sanamı soracak insanlar
eleştiri yapmak için.

Çevrimdışı autopsy

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sosa bize terbiyesizlik etti giderken parayı da Allah yardım etti fotolar olmasa alamazdık o da doğru.. her şeyi doğru adamın dediklerinin.. sadece anlatma şekli ve düzeltme şekli yanlış.. burada şeref yoksunu birisi varsa oda bizatihi sosanın kendisidir.. gelmesini isteyen de hata yapar .. arkadaş kendini yanlış ifade etmeye devam ediyor diye de sosayı getirmeyin başımıza bizahmet..
Neticede bu kulübün başında değerlerinden taviz verip günü kurtaracağına başarıların geleceğine inanan Yıldırım Demirören gibi bir başkan olmadığı için Sosa da transfer edilmeyecek. Forumda yaşanan tartışmalar başından beri gereksizdi.

Yaniyorum yaniyorum ona yanıyorum

Turkiyenin degil avrupanin en iyi tandemlerinden biri olacaktı..

Çevrimiçi tolga1903

Anlamayanlar icin tekrarlayayim; gurur, seref yazisi kisisel degil, kurumla alakali. Bizi buraya baglayan ortak nokta Besiktas.
Besiktas'in bende ayri bir yeri var, bence alelade bir kulup degil. Besiktas'in bir durusu, onuru, gururu olmali.
Sosa iyi bir sekilde ayrilmadi. Bizi basamak olarak kullandi ve kucultucu hareketlerde bulundu. Antrenmanlara cikmamasi, teroru bahane etmesi, bunlarin hepsi
kotu davranislar. Ondan evvelki yaz da yaz kampi sikinti olmustu, maas konusu gundeme gelmisti. Besiktas'i basamak olarak kullanmasinda bence sikinti yok.
Milan Besiktas'tan buyuk kulup, gitmek isteyebilir. Gelirsin baskana dilegini bildirirsin, baskan karar verir. Sen de sozlesmenin geregini yerine getirirsin ve antrenmanlarina cikarsin pasa pasa. Atiba'nin da kontrati yenilenecek mi belli degildi, ama o da geldi cikti antrenmanlarina insan gibi. Sosa'nin bu davranislari, Besiktas'i kucultucu tavirlari
bence yenilecek yutulacak cinsten degil. Ayrildi, yolu acik olsun, bize uzak olsun yeter. Seni bu sekilde kucultmus, takmamis bir oyuncuyu geri almayi ben Besiktas'a yakistiramiyorum. Ayni seyler Gomez icin de gecerli. Bu camianin gururunu, onurunu, serefini korumak lazim, agirligini hissettirmek lazim.
O yuzden o kelimeleri kullandim.

Tamam fikrini bu şekilde ifade edebiliyorsun da bu kadar kişi yanlış anlamış olamaz yanlış bişey söylediysem affola arkadaşlar demek yerine hala mizmizlaniyosunuz agliyosunuz demek gerekiyor mu hepimizin ortak noktası Beşiktaş doğru. Biz bu kulübün küçük düşmesini falan ister miyiz? Ama ortada bir realite var bu kulübün artık başarı çıtasını yükseltmesi gerektiği ve bunun için de sosa gerekiyorsa sosa gelir kimseye de düşmez aaa bak Beşiktaş'ı küçük düşürdü geri aldılar demek kaçıp gitti tıpış tıpış geri geldi anladı buranın değerini de diyen çıkabilir. Futbol gibi milyonlarca euronun döndüğü bi sektörde artık şeref gurur haysiyet kelimeleri mazi olmalı. Neymar psgye gitmek için yırtınıyor basına göre şimdi barcelona küçük mu düşmüş oldu? Paris'te yaşamak daha fazla para kazanmak isteyebilir değil mi? Milano'da yaşamak istemiş olabilir gerçekten de terörden korkmuş olabilir veya ille de milan forması giymek istiyorum demiş olabilir , şuan da pişman olup dönmek isteyebilir ve alırsak kulübün değerlerinden hicbisey eksilmez bu konuda farklı düşünüyoruz. Asgari ücretin 1404 lira olduğu bir coğrafyada ortalama oyuncu maaşı 1 milyon euroysa şeref haysiyet sözleri havada kalıyor orası başka bi dunya bizim normal hayat yaşayan bireyler olarak oraları anlama imkanımız ne yazıkki yok.

Çevrimdışı mellfred

Ffp sıkıntısı olmasaydı abuo'yu alır marcelo'yu tutardık muhtemelen bir de lens'i katar göbek atar gerdan kırardık
Ahhhh ah!

Çevrimdışı autopsy

Yaniyorum yaniyorum ona yanıyorum

Turkiyenin degil avrupanin en iyi tandemlerinden biri olacaktı..

Aynen öyle .

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Neyse gençler anlaşılan herkesin bir molaya ihtiyacı var.
Roma-Juve maçı kanal d de. Cengiz şu an yedek.

berbat oynadı gene yapıştı topa frikik atmak için sırf çalım atacağım diye gol yediriyordu gene
eleştirilmesinmi. Bence alış bu sene taraftar sessiz kalmayacak saçma sapan yaptığı şeylere
bir dahada biri quaresma eleştirdiği için atlarsan ortaya benimle uğraşırsın sanamı soracak insanlar
eleştiri yapmak için.
Tamam abi ben susuyorum size en buyuk ceza zaten onu canlı canli izlemek zorunda kalmanız :D

Her mac caresizce izleyeceksiniz bu sezonda maalesef sizin adiniza üzgünüm

Benden beteri var yahu @abdusta abim var :icool:
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2017, 23:28:16 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Neo Nesil

şu anda elimizde ne kadar bütçe var arkadaşlar bilenler yazabilir mi?

https://www.transfermarkt.com.tr/be%C5%9Fikta%C5%9F-jk/transfers/verein/114

transfermarkt gider-gelir farkı 7m eu diyor da pek güvenemiyorum.

Çevrimdışı FARUK

Pepe - Miranda da olur
ilk 11 oynuyor miranda üstelik kaptan bir de chelsea maçında 2. yarı çıkınca tek kale oynadı chelsea :)
bana olası gelmiyor miranda

Çevrimdışı autopsy

Ffp sıkıntısı olmasaydı abuo'yu alır marcelo'yu tutardık muhtemelen bir de lens'i katar göbek atar gerdan kırardık
Ahhhh ah!

Ve çok aman aman bir para da harcamış olmayacaktık. Abu + Lens  12-13 gibi birşeylere biterdi tahminim. Bir de kullanılmayan adamları yolladık mı olay tamamdı .

eleştiri yapmak için.
Forumda kan govdeyi götürüyor sen benimle uğraşıyorsun bi tek ben varim zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ilk 11 oynuyor miranda üstelik kaptan bir de chelsea maçında 2. yarı çıkınca tek kale oynadı chelsea :)
bana olası gelmiyor miranda
Bana açıkçası ne Mangala ne de Miranda mantıklı gelmiyor. Benimki sadece temenni

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cagdas44

şu anda elimizde ne kadar bütçe var arkadaşlar bilenler yazabilir mi?

https://www.transfermarkt.com.tr/be%C5%9Fikta%C5%9F-jk/transfers/verein/114

transfermarkt gider-gelir farkı 7m eu diyor da pek güvenemiyorum.

Talisca'nın 2 milyon düşülmemiş +5 deyiz ama yetmez, @abdusta abinin dediğine göre planlama çok daha hassas yapılıyor ffp de son yıl olduğu için

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Anlamayanlar icin tekrarlayayim; gurur, seref yazisi kisisel degil, kurumla alakali. Bizi buraya baglayan ortak nokta Besiktas.
Besiktas'in bende ayri bir yeri var, bence alelade bir kulup degil. Besiktas'in bir durusu, onuru, gururu olmali.
Sosa iyi bir sekilde ayrilmadi. Bizi basamak olarak kullandi ve kucultucu hareketlerde bulundu. Antrenmanlara cikmamasi, teroru bahane etmesi, bunlarin hepsi
kotu davranislar. Ondan evvelki yaz da yaz kampi sikinti olmustu, maas konusu gundeme gelmisti. Besiktas'i basamak olarak kullanmasinda bence sikinti yok.
Milan Besiktas'tan buyuk kulup, gitmek isteyebilir. Gelirsin baskana dilegini bildirirsin, baskan karar verir. Sen de sozlesmenin geregini yerine getirirsin ve antrenmanlarina cikarsin pasa pasa. Atiba'nin da kontrati yenilenecek mi belli degildi, ama o da geldi cikti antrenmanlarina insan gibi. Sosa'nin bu davranislari, Besiktas'i kucultucu tavirlari
bence yenilecek yutulacak cinsten degil. Ayrildi, yolu acik olsun, bize uzak olsun yeter. Seni bu sekilde kucultmus, takmamis bir oyuncuyu geri almayi ben Besiktas'a yakistiramiyorum. Ayni seyler Gomez icin de gecerli. Bu camianin gururunu, onurunu, serefini korumak lazim, agirligini hissettirmek lazim.
O yuzden o kelimeleri kullandim.
Değil milan dünyadaki hiç bir kulüp Beşiktaş'tan büyük değil.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bizim almakla birlikte satmaya da çok ihtiyacımız var.
Bu durum Kibar Feyzo' da bir sahneyi aklıma getirdi.

https://www.facebook.com/Film.Replikleri.Ve.Kesitler/videos/10150154918363271/

Etiketler: