2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6924659 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2017, 13:43:54
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Hoca bugün pepe yi riske etmeyecem dedi.
QUARESMA daha hazır geldi oyuna alıp bakacam dedi.
Orkan da hazır değil dedi.
Talisca daha hazır oynatacam dedi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence artık Pepe yi oynatması lazım sonuçta bu adam  2 ay boş kalıp gelmedi 4 Temmuzda Turnuvası bitti   2 hafta sonra kampa katıldı.

Çevrimdışı underworld

Orkan Çınar: ''Burada aile ortamı var çok mutluyum. Antrenmanlar tempolu ve güzel geçiyor. Hocam ayarı veriyor herkese.''

:lol: :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

nerde dedi abi :)

Adriano , Quaresma dan falan toplam 10 milyon Euro gelirse üzerine 10 - 15 arası bi para koyup 25 milyon Euro gibi bi paraya 4 tane falan çok iyi oyuncu kadroya eklenebilir diye düşünüyorum.

yapmak lazım artık seneye birşeyler bu senede böyle idare edicez de ciddi anlamda seneye kadroyu gençleştirmeye başlamak şart :)

Çevrimdışı abdusta

Pazartesi akşam 20.00 den sonra hem stoper hem santrafor konusunda
yeni bilgiler gelebilir

saygılar

Çevrimdışı onurturan

Orkan Çınar: ''Burada aile ortamı var çok mutluyum. Antrenmanlar tempolu ve güzel geçiyor. Hocam ayarı veriyor herkese.''

:lol: :lol:
Haha çok iyiymiş yaa videosu var mı bunun?

Çevrimdışı arena_t2000

Orta saha transferini bir benmi dusunuyorum...bu sene orta alan mucadeleleri sert gecer  tahminimce.insallah takim bunu kaldirir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

yeni bilgiler gelebilir

saygılar
Bekliyoruz @abdusta abi :ok:

Çevrimdışı onurturan

Orta saha transferini bir benmi dusunuyorum...bu sene orta alan mucadeleleri sert gecer  tahminimce.insallah takim bunu kaldirir.

Herkes evvela golcü istiyor ..
Sonra stoper ..
Sonra kanat..
Sonra orta saha abi..
Bence de öyle orta sahamız şuan en iyi alanlardan biri ..

Çevrimdışı abdusta

Atibanın velihatı sert bir ön libero ,stoper konusunuda çözerdi

saygılar

Çevrimdışı Neo Nesil

Kendisinden kaynaklanmayan şartlardan gitti diye biliyorum.Böyle gurur şeref filan ağır laflar yazarken biraz dikkatli olmak gerek,gidiş şekline göre klubten içeri giremeyecek 3 kişi var bence 1_Egemen ,2_Tümer ilave olarak diğer sebeplerden 3_ Nihat.

Egemen ile Tümer tamam da, Nihat ?

Çevrimdışı onurturan

Adriano , Quaresma dan falan toplam 10 milyon Euro gelirse üzerine 10 - 15 arası bi para koyup 25 milyon Euro gibi bi paraya 4 tane falan çok iyi oyuncu kadroya eklenebilir diye düşünüyorum.
Bunu hedef olarak koymak ne kadar yaklaşabilirsek iyidir demek lazım çünkü hem satışta hem alışta şans gerektiriyor bence..

Çevrimdışı mellfred

@ZEKI abiye selamlar hatta bütün istanbul ekibi kendinize iyi bakın artık izmirde görev yapacağım tayinim çıktı.. fazla görüşemesek de eski açığa doğru baktığımda oradakilerin benim arkadaşlarım olduğunu bilmek güzeldi artık beinden görüşürüz :santa2:
Hayırlı olsun. izmir candır

Çevrimdışı Neo Nesil

yalnız değilsiniz  :evillol: burada defalarca yazmıştım "atibayla gitmez" diye. Sakatlansa tolgay-oğuzhan ikilisi birkaç maç sonra pert.

ayrıyetten bu sezon Atiba'yı hazırlık maçlarında hiç iyi görmedim. umarım bu sezona sıçramaz.

Çevrimdışı underworld

Atiba ile olmaz , yeni birisi şart volume 5  :evillol:

Çevrimdışı LuceGel

Egemen ile Tümer tamam da, Nihat ?
Feda dönemimizde alacakları için bekle diyen klubü icraya verip faiziyle parasını almıştır.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mellfred

Sosa konusunda fazla alınganlık yapılıyor. İhanet etmiş falan demek abesle iştigaldir kanaatim.
Adamı kendimiZ gibi doğma büyüme Beşiktaşlı sanıyoruz. Yahu adam Arjantinli. Kariyeri boyunca 7 kıta 14 iklim gezmiş. bu seyyah
Milano'da yaşama şansı daha bilindik bir lige dönme fırsatı yakalamışken tabiki gidecek. Kaldı ki bedava da kaçmadı.
Değil sosa, milan yarın ozzy'i Tolgay'ı ya da her kimi isterse, ertesi gün koşturarak giderler bize de tebrik etmek düşer. Keza bizler için de aynı şey geçerli değil mi ?
Van'da çalıştığımız bir kurum varken izmirden  teklif aldığımızda kaçımız kalırız.
Bunları sosa giderken de tartışmıştık

Çevrimdışı mylife1903

Sosa konusunda fazla alınganlık yapılıyor. İhanet etmiş falan demek abesle iştigaldir kanaatim.
Adamı kendimiZ gibi doğma büyüme Beşiktaşlı sanıyoruz. Yahu adam Arjantinli. Kariyeri boyunca 7 kıta 14 iklim gezmiş. bu seyyah
Milano'da yaşama şansı daha bilindik bir lige dönme fırsatı yakalamışken tabiki gidecek. Kaldı ki bedava da kaçmadı.
Değil sosa, milan yarın ozzy'i Tolgay'ı ya da her kimi isterse, ertesi gün koşturarak giderler bize de tebrik etmek düşer. Keza bizler için de aynı şey geçerli değil mi ?
Van'da çalıştığımız bir kurum varken izmirden  teklif aldığımızda kaçımız kalırız.
Bunları sosa giderken de tartışmıştık

Sosa olayi kapanmistir, gelmesin. Tamam teklif guzeldi falan ama bir suru iyun cevirdi. Bunherifin karisiyla beraber dogurduk hepimiz. Unutmayalim. Yarim sezonluk iyi bir oerformansiyla 8 milyon getirebilecek bir kapasite vardi bunda ona okeyim ama bu herif baya bi yatti yahu unutmayalim

Ha olay istanbul milano ise
Yapilacak belli zaten
Telefonu kapattigim gibi

Çevrimdışı abdusta

Biz Sosa yı gelmesin diye tartışırken
arka kapıdan sessizce Burak yılmaz giriverecek

saygılar

saygılar

girmesin söveriz çok net :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

saygılar
Safları sıkı tutalım. Bu camia bu faciayı kaldırmaz... Trabzon alsa da kurtulsak şu haberlerden artık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

yeni bilgiler gelebilir

saygılar
Abi golcü konusunda tek kişi mi yoksa Cenk ile kapışacak ve hatta geçebilecek Larin tarzı biri daha düşünülüyor mu? Sen ne dersin. Saygılar ve bilgilendirmeler için de Teşekkürler abi.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı bjk4ever

Kendisinden kaynaklanmayan şartlardan gitti diye biliyorum.Böyle gurur şeref filan ağır laflar yazarken biraz dikkatli olmak gerek,gidiş şekline göre klubten içeri giremeyecek 3 kişi var bence 1_Egemen ,2_Tümer ilave olarak diğer sebeplerden 3_ Nihat.

Milan gelince teroru bahane edip antrenmanlara cikmadi. Ukrayna'dan gelip 2 senedir Istanbul'da oturan teror lafini kullanmasin bence. Kaldi ki sorun gitmesinden cok sekilde; antrenmana cikmamak vs yakismiyor. Besiktas'i basamak olarak gorup o sekilde ayrilmis olan bir kisi bir daha kulup kapisindan girmesin. Ayni sey Gomez icin de gecerli. Bu arada gurursuz vs derken taraftari degil kulubu kastetmistim. Besiktas kulubunun bir agirligi, gurur olmali. Kulubu bu sekilde kullananlar bir daha bu kulubun kapisindan iceri girmemeli. Cocuk oyuncagi degil bu.

Çevrimdışı abdusta

Abi golcü konusunda tek kişi mi yoksa Cenk ile kapışacak ve hatta geçebilecek Larin tarzı biri daha düşünülüyor mu? Sen ne dersin. Saygılar ve bilgilendirmeler için de Teşekkürler abi.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorunuza Cenk ve Oguzhan üzerinden bakarsak,her ikiside tam olgunlaşma çağında ,kendilerini hızlıca geliştirmeleri gerekirken
gelişim hızları  çok yavaş olunca;Cenkden daha iyi golcü arıyoruz.
2 yılda Cenk kendini ispatlamış,özgüvenli olmalıydı ki biz şu anda Cenkin yedeğini konuşmalıydık
bazıları Buragın gelirse 1ci santrafor olacağını söylüyorsa,bunun sorumlusu Wetzlarlı Cenk Tosundur.

Ah Cenk Ah..Quresmanın yanına her antreman sonrası 30 dakika katılsan Manch united senin peşindeydi ..

saygılar

Etiketler: