2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6923016 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Serdar sarıdağ domino etkisi diyor yine. Benzema falcao ibra gibi isimler listedeymış serdar sarıdağa göre. Acaba cidden böyle girişimlerimiz var mı kiralık olacak şekilde.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2017, 01:29:54
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Samet Demir

Zlatan!
Sakat değil mi bu herif?  Yoksa herkes ister de.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı cursedofdragon

Sakat değil mi bu herif?  Yoksa herkes ister de.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

istiyorlar zaten sakat değil demek ki :)

sakat gibi durmuyor :D

Çevrimdışı Necmi

Babel nerde?Babelin kıymetini anlayamamışız hala. :bandit:
ilk maç ibra quaresmayı dövüp sahadan atacağı için ondan sonra yerinde babel oynar

Çevrimdışı Necmi

Ne kadar burak Beşiktaş haberi yapan varsa hepsini bulup tek tek 3 gün üst üste saat 11 ile 3 arası çırılçıplak aydının güneşinde zorla güneşlendiresim var..
hemen @ZEKI  yi vereyim güneşletirken arada kızaran yerlerine şaplakta atabilirsin.
beni sezon başından beri fıtık etti. :bandit:

Çevrimdışı Necmi

hala sosa hayali kuruyor arkadaşlar.
Ben Beşiktaş Başkanının sosa bu kapıdan içeri giremez lafını yanlışmı hatırlıyorum.

Çevrimdışı Kutay

Ben Beşiktaş Başkanının sosa bu kapıdan içeri giremez lafını yanlışmı hatırlıyorum.
:claps:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Neo Nesil

geçenlerde f.o negredo sorusuna "ülkemize daha çok turistler gelecek" demişti. bahsedilen ibra herhal.

ama sanmıyorum, türkiye'ye yolu düşmez bence.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2017, 06:00:59 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı onurturan

Öyle bir transfer yelpazemiz var ki bir ucu Zlatanın arşına kadar uzanırken diğer ucu burağın en karanlık kuyu diplerine kadar iniyor ..
Böyle olunca ben uyuyamıyorum işte..
Düşünsene yarın büyük ikramiye sana çıkabilir.. yada evine haciz de gelebilir belli olmaz.. :pes

Çevrimdışı onurturan

hemen @ZEKI  yi vereyim güneşletirken arada kızaran yerlerine şaplakta atabilirsin.
beni sezon başından beri fıtık etti. :bandit:
@ZEKI abiye selamlar hatta bütün istanbul ekibi kendinize iyi bakın artık izmirde görev yapacağım tayinim çıktı.. fazla görüşemesek de eski açığa doğru baktığımda oradakilerin benim arkadaşlarım olduğunu bilmek güzeldi artık beinden görüşürüz :santa2:
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2017, 07:36:19 onurturan ]

Çevrimdışı Necmi

Öyle bir transfer yelpazemiz var ki bir ucu Zlatanın arşına kadar uzanırken diğer ucu burağın en karanlık kuyu diplerine kadar iniyor ..
Böyle olunca ben uyuyamıyorum işte..
Düşünsene yarın büyük ikramiye sana çıkabilir.. yada evine haciz de gelebilir belli olmaz.. :pes
:kop:

Çevrimdışı Necmi

@ZEKI abiye selamlar hatta bütün isranbul ekibi kendinize iyi bakın artık izmirde görev yapacağım tayinim çıktı.. fazla görüşemesek de eski açığa doğru baktığımda orada benim arkadaşlarımın oşduğunu bilmek güzeldi artık beinden görüşürüz :santa2:
kale arkasında olduğumuz için sık sık çıkıyoruz zaten sana el sallarız.
Zekinin bir ayağı izmirde görüşürsünüz ligde izmir takımı olduğuna göre bizim
gelme ihtimalimizde var sonuçta.

Çevrimdışı onurturan

kale arkasında olduğumuz için sık sık çıkıyoruz zaten sana el sallarız.
Zekinin bir ayağı izmirde görüşürsünüz ligde izmir takımı olduğuna göre bizim
gelme ihtimalimizde var sonuçta.
Gelin yemek ısmarlarım size..
İzmir çok güzel burada kokoreç midye uykuluk dalak ciğer böbrek beyin  söğüş herkes yiyo hiç iğrençç diyeni görmedim herşeyin tadı güzel burada..
Normal köfte de var tabii ki :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@ZEKI abiye selamlar hatta bütün istanbul ekibi kendinize iyi bakın artık izmirde görev yapacağım tayinim çıktı.. fazla görüşemesek de eski açığa doğru baktığımda oradakilerin benim arkadaşlarım olduğunu bilmek güzeldi artık beinden görüşürüz :santa2:
@onurturan öncelikle hayırlı olsun. Aydın ile İzmir arasında ne fark var. Yine gidip gelirsin. Bu arada işin nedir
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

@onurturan öncelikle hayırlı olsun. Aydın ile İzmir arasında ne fark var. Yine gidip gelirsin. Bu arada işin nedir
Sağol Hasan Tahsin abi aydında oturmuyodum ki istanbuldaydım kombinem vardı o yüzden hüzünlendim biraz.. özel eğitim öğretmeniyim izmire forumdan kim gelirse beklerim başımın üstünde..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sağol Hasan Tahsin abi aydında oturmuyodum ki istanbuldaydım kombinem vardı o yüzden hüzünlendim biraz.. özel eğitim öğretmeniyim izmire forumdan kim gelirse beklerim başımın üstünde..
Cansın can. Allah yolunu açık etsin. İllaki geliriz İzmir'e. Küçük Kartalı getirmeyi unutma ama ☺️
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Rasim

ölü taklidi yapa yapa tamamen öldük herhalde :bandit: :bandit: :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı bjk4ever

Hala Benzema, Falcao'nun yazilmasi bana gore artniyetten baska birsey degil. Bunlar kulupleriyle kontrati olan, takimlarinda ilk 11 oynayan ve ustune hayvani maasa sahip olan oyuncular. Bizim bu oyunculari alamayacagimiz cok bariz. Ibrahimovic de sakatligi nedeniyle zaten gelmez. 3-5 kurusun hesabini yapan takim 3 ay oynamayacak adama o paralari vermez, veremez, bunu akil etmek bu kadar zor mu? Maalesef bu tur sacma sapan transfer haberlerine inanip beklentileri yukselen taraftarlarimiz var. Gaza geliyorlar sonra gelen oyunculari begenmiyorlar....

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ayni kelimeyi Q7 icinde kullanmamismiydi :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sosa hemen gelsin baslasin hem 10 numarayi hemde kanadi yedekler

Pişmanlık yasasindan faydalanmak istiyor bizde büyüklük yapip affederiz :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2017, 09:52:22
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Madrid defansı alarm veriyor fark yiyorlar pepe yi bıraktıklarına pişman olup tekrar isterler mi.
30 milyon euro yok öyle bedava...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı abdusta

Sosa kariyer için buyuk takım seçme düşüncesinde değil

ya para için Trabzonu seçecek

yada rahatı için 1 yıl daha Milanda kalıp,ulkesi Boca Juniorsa imza parası karşılığında dönecek

2ci şık yürürlükde şu anda zaten 1 yıl sonra imza parası alacağı için rahat

saygılar

Çevrimdışı saricasi

Valla iyice bıtkınlık getirdi bonservisli oyuncu almicaksan neden marceloyu sattın hala para verip bir oyuncu alamadilar simdiye en azindan 1 tane as oyuncu alinmis olmasi gerekirdi.para vermek istemiyorlar zor transferlerle ugrasiyorlar olmucak transferlerle oyalaniyorlar 1 tane oyuncuya cok konsatre olup digerlerine dirsek temasiyla olmaz bu iş yeter artik transfer yapın.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Etiketler: