2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6924349 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

burda renkli transferlerini konuşmuyoruz
Abi valla Kjaerin 10 milyona gittigi yerde Marcelonun 7 m ye gitmesine acayip canim sıkıldı , Lyon zaten ne istesek verecek gibiydi keske biraz daha bekleseydik , 1-2 milyon daha koparabilirdik..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bazuka verseler kupa yerine iyiydi

Dunyanin her yerinde kupayi kaptan tek başına kaldirir sonra digerleri kulbundan tutarlar

Bizde 3 kaptan var diye 3 kaptan da bir yerinden tutup kaldirmaya çalışıyor :D

Çevrimdışı arena_t2000

Eskiden duyum olurdu o bile yok

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abou son 5 maçta 4 gol attı  :akuma:
Deli Abuo çıldırırdı durduramıyoruz :s20: :akuma:

Çevrimdışı Necmi

Eskiden duyum olurdu o bile yok

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biri duyum verince bazı arkadaşlar görevi gibi hemen saldırmaya başlıyorlar
kim neden duyum versinki.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

sosa eger gercekden geri gelmek istiyorsa hemen kiralansin bence. hem kanat sorunumuzu cözmüs oluruz, hem gerekirse taliscayi forvet'de oynatabiliriz, tabiki yinede illa bir forvet alinmali.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı cursedofdragon

ölü taklidi çok işe yarıyor gerçekten öldük galiba :D

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı sozkul

Hep aynı kişiler sanki, duyumcuya alay ederek saldıranların beğenmedikleri görüş ifade edenleride, düzgün bir üslup ile katılmadıklarını belirtmek yerine alay barındıran ifadeler kullanarak eleştirmeyi yada gırgır geçmeyi tercih ettiklerini görüyorum. Böyle bir ihtiyaçları var demekki, bu ihtiyacı kabullenip onlarıda hoşgörmek lazım.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2017, 02:18:18 sozkul ]

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

onu konyada milli maç oynatan düşünecek ben neden rezil olayım.
abicim oyle deme  bak ben  Yunan kokenliyim ama Turk  vatandasiyim bu ulkede  yasiyorum ben rezil omadim mi saniyorsun ? Hala Yunanistan macini dusundugumde  yuzum kulakalrim kizarir bu  rezaleti nasil anlatamadim diye .. F. Terim  magandasi dahi  karsi  cikti   :D   
Yorgo

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

Diego Costa iyidir  :biggrinking:
Sitide bi cocuk var azicik kesme, boyle sempatik bisi, her mac gol atiyor, gelsin baslasin

Çevrimdışı abdusta

bi yerde yanlış düşünüyorsunuz , sozlesme yenilerse %100 portonun oyuncusu olamaz , öyle olacak olsa baskan porto ile anlaşır ,  porto sözleşme yeniler sonra bize satar lorient avcunu yalar , bu mantıksız , lorient in hakkı saklı kalır yenilese bile veyahut loriente portonun ödemesi gereken bir para vardır

sözleşme yenilemesinin geçerliliği haziran 2018 den sonra olursa,Lorientin hakları mayıs 2018 e kadar saklı kalıyor zaten

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Duyum falan hikaye abi, mantik cercevesinde hareket etmesi lazim yonetimin.
Insanlar biriken enerjisini duyumculara bosaltiyor.

2 senedir tekrar ediyorum, gene tekrar edelim. Besiktas olarak ligin kasar topcularina da ikinci bir sans vermeliyiz. Hep diyoruz ya bu ligin agasi biziz, pasasi biziz. Boyle bir sans vermemiz lazim, gercekten buyuk takimda oynamayi hak etmes ama bir sekil bu firsati kacirmis, beklenen patlamayi yapamamis oyunculara buyuk takim sansi verilmeli. Ayrica bunu gelenek haline getirirsek, bizim maclarda ligin kasar topculari azicik kendine ceki duzen vererek oynar.

Eee, besiktasin kaptaninin yuzune kafa atan denyolari, benim hanimdan kotu turkce konusan futbolcumsulari, besiktas oyuncusunu garajda tekme yumruk doven kilicartiklarini besiktasa transfer eden bir gelenek olustu, bunu da degistirmek lazim.

Simdi takimdaki verimsizler iki senedir ayni, bunlardan kurtulamiyoruz.
Mustafa pektemek, veli, boyko, pedro, milosevic, artik arasi da ekliyorum, bizim seviyemizde yedek kaleciye bu maasi vermek lukustur ve caner icinde ayni sey gecerli canere bu maas lukustur, hic alinmamaliydi bonservisi.

Caner konusuna aciklama getireyim, 4 tane bek var, adriyano, caner, gg, beck. Bizim seviyemiz icin bu maas cok yuksek. 6.75 yuro garanti para aliyor bu 4 oyuncu. Adriyano ve gg yeterliydi beck ise hem sag hem sol bek yedekliyor.

Iste recete iki senedir ayni, takimi koru, tunay, aydin, musa, yalcin ayhan, adem buyuk, kuveke, nukalma gibi oyunculari dusuk maasla rotasyona ekle yoluna devam et.

Verimsizlerin ve canerin maasi yaklasik 9 milyon yuro yapiyor.

Baskan ve yonetim yanlis yolun yolcusu. Sans eseri iki tane transferleri tuttu diye transfer sihirbazi oldu yonetim. Tutmayan transferi tutanlarin yaninda burdan bizim koye duble yol oldu. Unutuluyor hepsi sampiyonluk gaziyla.

Bu sene isler kotu giderse buralar karisir benden soylemesi.

Gecen gun kadronun cok da iyi olmadigini yazan arkadasi @Necmi abi linc ediyordu.

Objektif bakinca abuk sbauk bir kadro oldugunu ben de yaziyorum. Futbolcuya benzeyen saysam saysam 3 tane adam. Koyyara, beybil, atiba
Bunlardan atiba harici hepsi rotasyon oyuncusu kivamina gelmis adamlardi.
Takimin hepsi rotasyon oyuncusu, ya rotasyondan cikip geldiler, ya bizde rotasyona girdiler. Hepsinin bir kulbu eksik. Zaten bizim seviyemiz bir takimin eksiksiz olmasi mumkun degildir o butceler yok bizde, muhim olan aklini kullanmak.
Pedro franko gibi bir tur bisiklet verilmeyecek adamlara besiktas formasi vermemek, bu herife bonservis odedi fikret orman, milosevice, mitrovice kulup tarihinin en yuksek bonservislerinden biri verildi.

Senin santraforun yok haka stoper, kanat, ortasaha pesinde kosuyorsun.
Santraforu cenkle mustafa pektemek olan takim ilk yarinin sonunu goremez ksrdesim, 12-13 puan fark yersin, herkes hakem diye aglar, operasyonun atesini yakmislar zaten, daha forma giymemis pepeye karsi hakemleri kiskirttilar.
Vurduk vurduk deviremedik 90. Dakikada kontradan yedik 0-1. Boyle maclara hazir olun.
Ha yersen hersey bir pilan pirohram cercevesinde gidiyor
Pilani pirohrami olan adam mal mal cins cins adamlari kadroya toplamaz, bok gibi bir projeyle feda sezonu yapip onu da agzina yuzune bulastirmaz.

Yukarida adini yazdigim oyunculardan adem ve aydin bizim oyuncumuzdur. Aydinin gencken potansiyeli toreden falan iyiydi, riberi gibi oynardi cocuk kucuk takimda, o takimdan adem de tam bir gol canavariydi. Bu iki cocuk 10 sene sacma sapan takimlarda oynayacaklarina besiktas kadrosunda olsalardi devamli oynasalardi, yanlarina atinc ve nejipjan eklenseydi, borc ne seviyede olurdu. Bunlari gonderip sanki yerlerine daha iyilerini koydular. Bu akilsizlik yuzunden bir besiktasli nesil travma yasadi.
Feda sezonunda eakude meskude ugrasacagina, koysaydin atinci, yanina toromani koysaydin oynasaydin iste, ne olacaktin en kotu 3. Olurdun, kacinci oldun.

Takim stoper coplugu olmus, sadece fikret ormanin aldiklarina bak, koleksiyon gsden kiralama dani bile var. atinctan iyi mi bunlar.

Anlatamiyorum dusundugumu, kelimeler kafi gelmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

sözleşme yenilemesinin geçerliliği haziran 2018 den sonra olursa,Lorientin hakları mayıs 2018 e kadar saklı kalıyor zaten

saygılar
Karakartal olmussun @abdusta abi

Çevrimdışı Berat

Sakatsız belasız bir gün olsun, günaydın.

@mylife1903 abi yazın iyice irdelenmeli eline sağlık.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2017, 06:33:07 Berat ]

Çevrimdışı Ensar

saygılar
he öyle olur doğrudur
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İyi haberler beklerken sakatlık haberleri geliyor. Rakipler habire transfer yapıyor, bizde yaprak kımıldamıyor. Genel olarak bakıldığında yedeklere güven yok.
Moral verecek analizleri forumdan bekliyorum  :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı esguel

Jackson martinez pazartesi günü istanbula gidecek ve Beşiktaş için imzayı atacak kaynak publico

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Jackson martinez pazartesi günü istanbula gidecek ve Beşiktaş için imzayı atacak kaynak publico
Ayak bileğinden yeni ameliyat olmuş ve bir ay yok. Alışması, form tutması vs yarım devrelik adam olur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı esguel

Ayak bileğinden yeni ameliyat olmuş ve bir ay yok. Alışması, form tutması vs yarım devrelik adam olur

Yok abi zaten banada inandırıcı gelmedi ama öyle gördüm paylaşayım dedim  :)

Etiketler: