2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925811 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Forvet
Soper
Kanat 
Sancılı geçecek ama iyi oyuncular geleceğine inanıyorum..
Şu fazlalıkları çıkartabilsek bi elden..

Çevrimdışı abdusta

Bu Lorient kısmını tam aklım almadı abi, sene Aboubakar serbest kalırsa Lorient'e ne kalacak?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anlaşıldımı?

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Önce kendin Gomez ile Sosa'nın son gün transferin edildiğini söylüyorsun ondan sonra ben gerçekleri yazınca kıvırıyorsun. Marcelo Psv'de senelerce oynamış bir oyuncu, şampiyonlar ligi tecrübesi vardı, üstelik Bundes Liga'da oynuyordu, Mitrovic ne yapmışta 4.2 veriliyor, sen bu verilen paralara normal diyorsan güler geçerim, birde şikayet edecekmiş nereye şikayet edeceksen et. Tekrar söylüyorum Mitroviç bomboş vasat bir oyuncu, daha fazla bu transferi iyi gibi gösterip komik duruma düşme.
Senin gerçekten algı sorunun var dostum.

Gomez transferinin senin savunduğun tezle hiç bir ilgisi yok, aksine benim savunduğum  teze örnektir. Yönetim senin aklına uysaydı, Gomez'e 9 milyon bayılırdı. Neyse ki kendi bildiklerini yaptılar, acele etmediler ve makul şartlara indirdiler.

Bu arada Mitrovic hakkında yazdıklarını sana iade ediyorum.

[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2017, 22:59:31 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

anlaşıldımı?

saygılar
Peki o zaman Porto neden sözleşme yenilemeye çalışıyor? Bu maddeler devam ettiği sürece ne satabilirler, ne de sattıklarında doğru düzgün para kazanabilirler.

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Senin gerçekten algı sorunun var dostum.

Gomez transferinin senin savunduğun tezle hiç bir ilgisi yok, aksine benim savunduğum  teze örnektir. Yönetim senin aklına uysaydı, Gomez'e 9 milyon bayılırdı. Neyse ki kendi bildiklerini yaptılar, acele etmediler ve makul şartlara indirdiler.

Bu arada Mitrovic hakkında yazdıklarını sana iade ediyorum.

Sen de buna inandın öyle mi, bir oyuncunun bonservisi 2 hafta içinde mi 9 milyon euro'dan 1000 euro'ya düşünüyor  :lol: Öyle her söylenene inanmayın. Şenol Güneş bile istemiyor Mitrovic'i, Tosic'i zorunluluktan oynatıyor, oda Milosevic ve Franco gibi her sene bir takıma kiralanmaya başlayacak göreceksiniz.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı abdusta

Peki o zaman Porto neden sözleşme yenilemeye çalışıyor? Bu maddeler devam ettiği sürece ne satabilirler, ne de sattıklarında doğru düzgün para kazanabilirler.

bir nokta flu,sözleşme yenilenirse Lorientin hakları ne olacak,porto loriente paramı ödeyecek?bu konuyu sözleşme elimizde olmadığı için bilmiyoruz.
Portonun yapısını bildiğimiz için ancak kuvvetli tahmin ediyoruz,Başkan demecinde araları açık demişti muhtemelen mahkemelik olacaklar.tahminim şu,2018
haziranına kadar lorient ve portonun malı olarak kalacak,sözleşme yenilenirse Aboubakarın bu tarihten sonra serbest kalmasının önüne geçecek ve yüzde yuz
bonservisi Portonun elinde olacak.Ancak aboubakar la sözleşme imzalaması için yıllık en az 3 milyon Euro maaş ödemesini gözden çıkarması lazım,bu da onların
ücret politikasına ters.
Aslında iş karışık gibi gözüküyor ama kısaca şunu söyleyeyim Aboubakarın menejerini kim ikna ederse günün sonunda Aboubakar oraya gider.
İpler Abuda sözleşme imzalamadığı sürece kuvvetli taraf kendisi

saygılar

Çevrimdışı atalay

Bu pas bana eski 5 numaramızı hatırlattı. Pas öncesi vücudun aldığı şekil de aynı.

Orkan top almak için öne doğru sahte koşu yapıyor; İsmail ise Orkan topla buluştuğu ana kadar geriye doğru koşu yapıyor.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2017, 23:22:33 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen de buna inandın öyle mi, bir oyuncunun bonservisi 2 hafta içinde mi 9 milyon euro'dan 1000 euro'ya düşünüyor  Öyle her söylenene inanmayın. Şenol Güneş bile istemiyor Mitrovic'i, Tosic'i zorunluluktan oynatıyor, oda Milosevic ve Franco gibi her sene bir takıma kiralanmaya başlayacak göreceksiniz.
Önce şu açıklamanın linkini vereyim:
http://m.milliyet.com.tr/amp/hamzaoglu-acikladi-mario-gomez-galatasaray-2085498-skorerhaber/

Beni tanımıyorsan söyleyeyim, ben bilip bilmeden konuşmam.

Mitrovic için zaman ne gösterir bilmem, ama ben kendisine şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca Mitrovic'in esas tartışma konumuzla bir ilgisi yok.

Uygun adaylar için yeterince beklenirse, makul fiyata istediğimiz türde oyuncu alabiliriz. Bunu beklemeye mecburuz, çünkü 3 yere transfer yapacağız ve elimizdeki para kısıtlı. 2.5'a Lens'i almaya, ücretsiz Miranda kapatmaya çalışıyoruz. Etiket fiyatlarını versek 7-8 çıkacak kasadan, beklememiz lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

bir nokta flu,sözleşme yenilenirse Lorientin hakları ne olacak,porto loriente paramı ödeyecek?bu konuyu sözleşme elimizde olmadığı için bilmiyoruz.
Portonun yapısını bildiğimiz için ancak kuvvetli tahmin ediyoruz,Başkan demecinde araları açık demişti muhtemelen mahkemelik olacaklar.tahminim şu,2018
haziranına kadar lorient ve portonun malı olarak kalacak,sözleşme yenilenirse Aboubakarın bu tarihten sonra serbest kalmasının önüne geçecek ve yüzde yuz
bonservisi Portonun elinde olacak.Ancak aboubakar la sözleşme imzalaması için yıllık en az 3 milyon Euro maaş ödemesini gözden çıkarması lazım,bu da onların
ücret politikasına ters.
Aslında iş karışık gibi gözüküyor ama kısaca şunu söyleyeyim Aboubakarın menejerini kim ikna ederse günün sonunda Aboubakar oraya gider.
İpler Abuda sözleşme imzalamadığı sürece kuvvetli taraf kendisi

saygılar
Lorient'in hem satması lazım değil mi bu durumda abi?

Aboubakar sözleşme yenilerse %100 Porto'nun oluyor.
Yok serbest kalırsa Lorient'e soğuk su kalıyor.
Aboubakar 1 ay içinde satılmazsa, Lorient'e hiç bir şey kalmayacak bu durumda. Ne teklif gelirse, direkt onay vermeleri lazım.

Çevrimdışı cursedofdragon

bugünde transfer yok müzik dinliyelim bari  :bandit:

Çevrimdışı abdusta

Aboubakar 1 ay içinde satılmazsa, Lorient'e hiç bir şey kalmayacak bu durumda. Ne teklif gelirse, direkt onay vermeleri lazım.

sözleşme yenilemezse Portoda soğuk su içer 2018 mayısında
abu imza parası alır yeni takımıyla imzalar
1 ay içinde satılması veya ocak transferiyle satılması lazım
ama burada karar verici Aboubakar,satılmak istemiyorum derse?ki

daha önceki mesajında Portoda kalarak 1 yıllık kontratını tamamlayacağını açıkladı.

Daha detaylı açıklayayım,şimdi Aboubakar ya beni Beşiktaşa satın yada 1 yıl burada kalırım sonra bedelsiz
istediğim yere giderim diye diretirse,Lorient ve Porto klubu için tek seçenek Lütfen Fikret Başkan görüşelim ricası...
iyi geceler
saygılar

Çevrimdışı caner.eryigit

Hiç hareketlilik Yok yaprak kıpırdamıyor bir an önce lig başlasın zaman geçmiyor.nerede kardeşim bu transferler Allah Allah 🦅

Çevrimdışı sozkul

Galatasaray'ın maaş bütçesi 200'ü devirdi herhalde. Ve bu takımın bu sezon UEFA geliri olmayacak. Bunlar korkunç paralar. Ama bu da TR'deki yönetim algoritması. Oyna, devam.

Anlamadım @atalay.

200 milyon TL 50 milyon avro yapıyor, daha yüksek olması lazım. ffp nin GS ye koyduğu kıstas 65 milyon avro maaş bütçesi sınırı idi. Geçen yıl 63-64 civarında kaldılar galiba. Artmış olmalı.

Ayrıca UEFA'nın GS ve Trabzona  neden görece (biz ve fb ile karşılaştırarak) daha yumuşak sınırlama koyduğunuda anlamadım, sen nedenini biliyor musun? Hataları daha küçük olduğu için mi?

Çevrimdışı xenos

Körü körüne yönetimi savunmak bu olsa gerek. O zaman Marcelo'yu neden sattılar. Pepe ile Marcelo muhteşem bir ikili olurdu. Golcü ise zaten kiralanacak, yalnızca bonservis ücreti ödenecek adamlar için ffp kısıtlaması var. Ben demiyorum Şenol Güneş söylüyor 2 senedir oyuncular hazırlık kampına yetişsin diye. Son gün transferi yapmak maliyet düşürmez aksine yükseltir, sen mecbur kalıyorsun oyuncunun istediği rakamı vermeye. Transferi zamanında yapsan elinde birçok alternatif olduğu için oyuncunun elinde fazla bir koz kalmıyor. Örnek Aboubakar son gün transfer edildiği için 3 milyon euro kiralama bedeli ve yıllık 3.350 bin euro ödendi. Mitroviç transferin son günlerinde alındığı için 4.5 milyon euro bonservis verildi.

fazla mı emin konuşuyorsun?

Bir de elde bonservise harcayabileceğin miktar belliyken, iki-üç transferi bu kadar kısa sürede bitirmelerini beklemek açıkçası biraz hayalcilik. Gönderilecek futbolcular belli ki aynı zamanda bundan diğer kulüpler de haberdar onlarda yönetimin aynen geçmiş yıllarda yaptığı gibi son ana kadar bekleyecekler. ben rhodolfo'nun bile o bonservise gitmesine şaşırmıştım açıkcası. Abou (bonsevis) ve sosa'yı da bedava alabilirsek kendi adıma sevinirim, stoper konusunda mucize ya da belki badstuber kumarı olur.

Çevrimdışı cagdas44

Burak Yılmaz'ın TS ile anlaştığını yazıyor Bein bu stresten olsa kurtuluyoruz gibi

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
26 Mayıs 2016, 15:16:01 »
Bizimkiler istiyor. Altyapısı iyi fakat bir iki önemli defosu var.

Geçen sene de isteniyordu. Orkan, iyi bir akademinin ürünü. Çoklu kombinasyon becerisine Oğuzhan gibi sahip. Bu tarz derin ve ters topları pas metrajı fark etmeksizin atabiliyor. Dar alanda oynama becerisi de fena değil. Duran topları kalecilerin ölü noktalarına kesebiliyor. O bir-iki defonun en önemlileri fiziksel kapasitesinin ve savunma karakterinin yeterli olmaması. Temas oyunlarında ve savunma kurgusunda pozisyon alma konusunda gelişim kaydetmesi lazım. Bir de derinlik vermesini öğrenmesi gerek. Kenar oynamasını bilen merkez ikilinin ön oyuncusu gibi. Paylaştığım pozisyondaki gibi bu koşuları gösteren her oyuncuya bu pasları atabilir.

Çevrimdışı atalay

Anlaşma detaylarını ve nedenlerini bilmiyorum. Net rakamdan ziyade 200 M TL'nin üzerinde olduklarını biliyorum. Maaş bütçesi sınırını aşmasalar bile UEFA gelirleri olmayacak bir takım için bu meblağı yüksek buluyorum. Büyüyen yurt içi yayın geliri pastası, transfer gelirleri ve diğer gelir kalemlerinden bağımsız yazıyorum. Ayrıca gidenlerin yıllık maaşlarını filan düşmek lazım. Şu an hiçbir takımımızın oyuncular için yıllık €65 M gibi bir bütçe ayırması kabul edilemez. Üstelik asgari 15-30 milyon € garanti UEFA geliri yoksa. @sozkul
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2017, 00:08:10 atalay ]

Çevrimdışı ardiles

taraftarın ruh halini yansıtmalı, şunun gibi

Çevrimiçi levitate

Aaa MGS oynuyormusun abi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ensar

bi yerde yanlış düşünüyorsunuz , sozlesme yenilerse %100 portonun oyuncusu olamaz , öyle olacak olsa baskan porto ile anlaşır ,  porto sözleşme yeniler sonra bize satar lorient avcunu yalar , bu mantıksız , lorient in hakkı saklı kalır yenilese bile veyahut loriente portonun ödemesi gereken bir para vardır
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
01 Aralık 2016, 21:34:26 »
Seni önce stattan, ardından ise transferden sorumlu yönetici yaparız. Birkaç yıla kalmadan da Futbol Direktörü olursun.

Kulüp başkanı olursa şaşırmam. Konjonktüre bağlı; burada kalsın.

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Ensar

biraz da gülelim :)

Oğuzhan gibi basit ve dik gör oyunu. #KardeşPayı
https://twitter.com/EfsaneSahne/status/890999088933744640

Etiketler: