2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927943 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Uyacağına emin olmuyorum. Hiçbir futbolcunun uyacağına emin olamazsın. Ne yapacaz ozaman transfer yapmayalım mı?
Geçen sene İngiltere 2.ci ligde oynamadı, Premier Ligde oynadı.
Oynadığı takımlarda takım'ın genel performansına oranla hep üst düzey performans sergilemiş ve üst düzey rakamlara çıkmış. 27 gol atan Mid.Bro'da 10 gol atmış. Asistleri ve pozisyonlarda aldığı roller de cabası.
Tekrar İngiltere 2.ci liginden bir takıma gitmediğini belirteyim.
Valencia kiralıyor çünkü kiralamazlarsa ceza yiyecekler. Bu sene de aynı şekilde, ya kiralayacaklar, ya kiralayacaklar...
Transfermarkt bonservis değeri düşüşü yaşla alakalı. O yaşlara gelen her oyuncunun değeri sert bir şekilde düşüyor.
Beşiktaş'ın içinde mutsuz adam barınmasının imkanı yok. Pedro Franco gibi psikolojik olarak sorunlu birinin bile yüzü gülmeye başladı. Takımın tamamına sirayet etmiş bir neşe var. Böyle bir ortamda dünyanın en pesimist insanı bile mutlu olur. Eşi İstanbul'a hele bi gelsin. Bunların hepsi gelmeden önce böyle düşünüyorlar gelince fikir değiştiriyorlar. Bunlar her futbolcuda oluyor Negredo'ya has değil.

Daha iyisi varsa gelsin. Ben Gignac'çıyım. Ama imkansız gibi birşey. Aboubakar da imkansız gözüküyor. Diğer adaylardan Negredo'nun seviyesine yakın olan bir Bony var. Ondan da hiç duyum, gelişme falan yok. Yani varsa başka iyi bir aday gelsin. Ama şuanki durum için konuşmak gerekirse Negredo bizim için ilaç.
benim için öyle değil şu son 3 yılda hiç kafamda bu kadar soru işareti olan bir transfer hamlesi olmadı
28 M transfer olan hiç bir oyuncunun değeri 7,5 gibi bir rakama düşmez kardeşim bu kadar hızlı düşüş performansla alakalıdır
28 verip ffp den dolayıda bir takım böyle oyuncu kiralamaz başka bir oyuncu feda der ffp diyorsunuz ama onu gönderirken naniyi aldı bu
takım ffp den o kadar sıkışsa neden naniye veriyor o parayı ve maaşı.
mantıklı olmayan çok fazla konu var bu kadar olumsuzluk bir aradayken beni mutlu etmiyor bu oyuncu gelecek
kötü performans verecek anlamı taşımaz illaki iyice araştırmışlardır. Bu arada bony konusunda daha olumsuzum ben.
bony mi negredo mu dersen negredo derim.
işte sırf biri gelsin diye bir sürü sebep saymayın bence bu saydığın hiç bir neden beni tatmin etmedi tatmin olacağım
tek şey gelip golleri sıralaması olur. nedense içimde almeida gibi bir oyuncu hissi var. umarım yanılırım. ama abouyu on defa
negredoya tercih ederim. Herkes gomez benzetmesi yapıyor ama bir gomez geçmişi yok kesinlikle o nedenle gomez
katkısı hayal edenlerin yanılma ihtimali yüksek olur. ispanyol olması ayrı sıkıntı. ispanyollarda pek düşeş atamıyoruz.
bir avantajı epl sertliği görmesi. Kötü oyuncu değil ama buraya oynamayamı yoksa tatilemi gelecek oynamaya gelse bile verimi
ne olacak. Kendimizi kandırmayalım alınırsa zorunluluktan olacak bir transfer yoksa yüzümüzde güller açtıracak
bir durumu yok şu anda. anca oynadıktan sonra verdikleriyle mutlu eder. Ba gomez abou hep risk transferiydi tuttu
inşallah buda tutar en büyük risk bunda çünkü. Ba ve gomezin geçmişi Aboununda gençlik hırsı vardı. Bunun nesi var.

Çevrimiçi Necmi

Yok abi premier ligdeydi takımı middlesbrough küme düştü. Ligin en kısır takımıdır middlesbrough toplam 27 gol attı zaten 27 gol atmış bu eleman da 10 gol 4 asistle oynamış.
olabilirde iyi bir forvet için middlesbrough ne ya insan gidermi böyle bir takıma.
yada hadi valencia mecburdu kiralamaya da daha iyi bir takım istememişmi.
gerçekten soru işareti var.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Hazirlik maclarini hic sevmem ve izlemem. Oguzhan'i nerde oynatti Senol hoca ?

Çevrimiçi Necmi

suya düştük yılana sarılıyoruz diye bir his var içimde. Bazı arkadaşlar özellikle genç olanlar
transfer yapılsın isimlide olsun ooovvvv oluyorlar ama işin aslı öyle değil. biz 3 yıldır yaşlı olsada
hırsı bitmemiş sıçrama yapan oyuncuları aldık gelenler savaştı birşeyler verdi ben negredoda hırs görmüyorum
inşallah yanılıyorumdur. geçen sene 1.2 maaşa oynamış sanırım epl takımında isim yapmış bir forvet ve bu maaş
bana çok ters geliyor bu durum. maaşı yanlış biliyor olabilirim böyle duydum.
valencia zorda deniyorda zorda olan 16 M verip Zaza yı almaz santrafor olarak eldekini kullanır.
adamlar 16 M harcıyorlar ve ellerindekini sana bedava kiralıyacaklar yada cüzzi miktarda bir paraya
ffp kıskacındasın ve zordasın oyuncu elden çıkartman gerekiyorken 6 M kaleciye veriyorsun 16 M
forvete veriyorsun bana hikaye geliyor ffp kıskacına girmiş oyuncu göndermek zorunda olan
bir takım 16 M bonservis veremez. heleki negredo gibi iki sene önce 28 M verip aldığı bir oyuncu varken
city 25 M a alıyor bir sene sonra valenciaya kiraya veriyor bir sene sonra valencia 28 M ye alıyor aldıktan bir sene sonra
kiraya veriyor bir sene sonra geri dönüyor ve gene kiraya verecek.
Bu oyuncunun hiç bir tarafından güzel koku gelmiyor. Bari düşük bir opsiyonu olsunda valencia nın
oyuncusunu parlatmamış olalım.

Çevrimiçi Necmi

yerinde oynattı

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

yerinde oynattı
Ben bir turlu anlayamadim Oguzhan'in gorevini ? Oyun kurmaktan baska bir ise yaramiyor. Iyi baski yapan takimlarda Oguzhan'in sahadan silindigini biliyorum. Ozellikle ilerde oynuyorsa. Acaba oule mi oldu bu mactada.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Negredo.. Yeni Almeida olur diyorum. Umarım gelmez. Gelirse de umarım yanılırım.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

suya düştük yılana sarılıyoruz diye bir his var içimde. Bazı arkadaşlar özellikle genç olanlar
transfer yapılsın isimlide olsun ooovvvv oluyorlar ama işin aslı öyle değil. biz 3 yıldır yaşlı olsada
hırsı bitmemiş sıçrama yapan oyuncuları aldık gelenler savaştı birşeyler verdi ben negredoda hırs görmüyorum
inşallah yanılıyorumdur. geçen sene 1.2 maaşa oynamış sanırım epl takımında isim yapmış bir forvet ve bu maaş
bana çok ters geliyor bu durum. maaşı yanlış biliyor olabilirim böyle duydum.
valencia zorda deniyorda zorda olan 16 M verip Zaza yı almaz santrafor olarak eldekini kullanır.
adamlar 16 M harcıyorlar ve ellerindekini sana bedava kiralıyacaklar yada cüzzi miktarda bir paraya
ffp kıskacındasın ve zordasın oyuncu elden çıkartman gerekiyorken 6 M kaleciye veriyorsun 16 M
forvete veriyorsun bana hikaye geliyor ffp kıskacına girmiş oyuncu göndermek zorunda olan
bir takım 16 M bonservis veremez. heleki negredo gibi iki sene önce 28 M verip aldığı bir oyuncu varken
city 25 M a alıyor bir sene sonra valenciaya kiraya veriyor bir sene sonra valencia 28 M ye alıyor aldıktan bir sene sonra
kiraya veriyor bir sene sonra geri dönüyor ve gene kiraya verecek.
Bu oyuncunun hiç bir tarafından güzel koku gelmiyor. Bari düşük bir opsiyonu olsunda valencia nın
oyuncusunu parlatmamış olalım.

Ba'dan beri ilk kez ciddi bir aday içime sinmiyor. Hayırlısı olsun.

Çevrimdışı mylife1903

Stoper ve Forvet transferi yapılıp Quaresma ve Pepe'nin takıma katılması ve bir süre birlikte oynama pratiği kazanılmasından sonra taş gibi takım oluruz. Ama biraz hızlı olmamız lazım.
Bizim takim hizli olmaz, bizim motor buyuk azicik gec aciliriz. Uzun yolda boyke koya koya gideriz
Sadece turbo etkisi yapacak iki adam lazim.
Bir tsne pirpir forvet ki ben abu olsun istiyom, bir tanede top ayagina yakisan, geldimi sokusturan, cikar cikmaz cakan santrafor.

Çevrimdışı mylife1903

Gökhan'ın yerine sağ beke mutlaka birini düşünmemiz lazım.
Bu sene sakatlık problemleri erken baş göstermeye başladı.

Ayrıca Mitrovic'in geldiği Rijeka kulübünün sahibi Gabriele Volpi adlı bir iş adamı.
Bu adam aynı zamanda italya Seri B takımı Spezia Calcio' nun da sahibi.

Rijeka' dan bazı oyuncular bu kulübe kiralanıyor ama Mitrovic hiç kiralanmamış.
Mitrovic eğer potansiyelli bir oyuncu olsa mutlaka yolu italya ile kesişirdi.

Umarım ben yanılırım ama Mitrovic şu aşamada 11 e yazılacak oyuncu değil.

Pedro + Milo + Atınç + Mitro hepsini toplasan bir stoper etmiyor.
Pedro+milo+mitroya ne para verildi be
Iste bunu kabul edemiyorum ben. Feda sezonunda feda diyorsun yersen yani. Eskide falan aliyorsun. Atinc oynasaydi iste. Atincin yanina bir adam alip devam etseydin. Simdi kac para biriktirmis olurdun offf. Sanki bu para verip aldiklarin atinctan iyi.

Çevrimiçi tolga1903

olabilirde iyi bir forvet için middlesbrough ne ya insan gidermi böyle bir takıma.
yada hadi valencia mecburdu kiralamaya da daha iyi bir takım istememişmi.
gerçekten soru işareti var.

Abi endiselenmekte haklısınız sonuçta 32 yaşında ve ne vereceği meçhul bi oyuncu. Ama bonservis veya kiralama ücreti verilmeden de alınabilecek en mantıklı risk bu adam gibi geliyor bana. Şimdi konuşulanlar içinde gignac için en az 8 milyon euro vermemiz lazım ki şuan için imkansız. Babacar için kulübü tarafından 7 civarıydı talep edilen gazeteler yazdı. Bony konusunda hiç ciddi bi haber görmedim bişey diyemiyorum. Atiba'nın önerdigi kanadalı genç için bugün yasaklı sitede haber çıktı teklifimiz kabul edilmemiş düşündükleri rakamla verdiğimiz arası fark varmış baya. Jackson martinez gündeme düşer gibi oldu yukarda başka bi mesajinizda negredodan için 28'e alınan adam 7.5'a nasıl düşer demişsiniz bu martinez o konuda tam facia 3 yıl içinde adama ödenen toplam bonservis 79 milyon euro ki bunun 37 milyon eurosu atletico madride ait. Şuan martinezin transfermartk değeri 5 milyon euro şaka gibi. Hal böyle olunca eldeki seçenekler de çok parlak değilken e bizim için de forvet oyuncusu elzemken bu maddiyatsızlıkta negredo beni heyecanlandırıyor ne yalan soyleyim.

Çevrimdışı mylife1903

peki negredonun Beşiktaşa uyacağına nasıl emin olabiliyorsun
geçen sene ingiltere ikinci liginde oynadı değilmi yani adamda vizyon yerlerde
futbol hayatında bir kere tatmin edici gol sayısına ulaşmış oda gençken
yani hiçde yüz güldürecek bir oyuncu değil belki iyi olur ama yatmaya gelme ihtimalide oldukça
yüksek ben iyi bir forvetin ingiltere ikinci liginden tırı vırı bir takıma gideceğini sanmıyorum
geçmişi iyi takımlar olabilir kimi insan şanslıdır olması imkansız yerlere gelir.
benim kafama takılan valencia 28 M ödüyor ona ve bir sene sonra ingiliz ikinci
liginden bir takıma kiralıyor. 28 M olan bonservis değeri bir anda 7,5 M ye düşüyor
valencia nın 28 e aldığı oyuncuyu bir sene sonra elden çıkartması hiç normal bir durum değil
o değerdeki bir oyuncununda bunu kabul etmesi hiç normal değil hemde düşük bir maaşla
işin özeti benim yüzümü hiç güldürmüyor bu transfer olursa gelip golleri sıralamadan hiçde mutluluk duymayacağım
aslında çok soru işareti olan bir oyuncu eşi sorunluymuş mutsuz olduğu belli takımın içine negatif enerji
sokmak ayrı dert.
Kaygilaniyorum abi ama baska alternatif yok gibi.
Zamaninda alacaktik balojani iste simdi gerine gerine bekleyecektik ligi.

Gidip kuveke reyizi alsinlar abudan az atarsa ciplak kosarim E-5te

Gozumuzun onundekileri kaciriyoruz

Receteyi vermistim ben, aydin, tunay, adem, musa, hurriyet, ayman abdulaziz
Hic birini almadilar. Takimin ilk11ine direkt girecek oyuncunun maliyetini karsilama durumumuz yok. Aydin tunay belese gitti biri antalya biri ibb. Ben arastan umudumu kesiyorum. Mesela aydin ile tunay otursaydi kenarda, kupa maclarinda oynasalardi kotu mu olurdu?
Adem buyuk, mustafa oektemekten kotu ku oynar?
Musa ise zaten alinmali, takas makas
Okay, yusuf, viska, cengiz gibi oyunculari yaziyor butun forum, yahu saf mi silkeliyorsun, ts ile ibb verir mi. Butun elimizdeki verimsizleri yazip +3 milyon falan cengiz alanlar vardi.
Actirmayin arsivleri.

Alemin bi akillisi biz degiliz, her transferde ilk 11 icin yapilmaz. Takimin kadrosu cok zayif bence. Ilk11e antreman verecek oyuncularin da belli bir seviyede olmasi lazim

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bende negredo ya olumlu bakmıyorum bizim aradığımız golcü değil hatta golcü değil önceki senelere oranla inanılmaz performans düşüklüğü var
Valencia da negredo yu birine yamamaya çalışıyor gibi geldi
Sonuçta Okadar iyi oyuncu olsa Okadar kaliteli gignac gibi golcü olsa Valencia aldığı ücretin hakkını veriyor diyerek bu adamı takımında tutardı ilk 11 de oynatırdı adamlar bu oyuncu istediğimiz seviyede değil niye böyle bi oyuncuya bukadar ödeyelim.mantalitesiyle haliyle maliyetinden kurtulmak için birine bedelsiz kitlemeye çalışıyorlar benden gitsn de para istemiyorum havasındalar demekki bu adam valencia ya yetersiz geliyor evet orası ispanya burası Türkiye ligi Ama negredo ya en başından beri kanım ısınmadı.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2017, 07:21:36 PrisonBreak ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Gignac ı alalım içimiz rahat etsin Negredo şampiyonlar ligi ve Avrupa arenasında istenilen performansın altında kalacak diye düşünüyorum
Gignac çok yakışır bu takıma bi şekilde alırız umarım.

Çevrimdışı underworld

Oos

Çevrimdışı bjk4ever

Gignac ı alalım içimiz rahat etsin Negredo şampiyonlar ligi ve Avrupa arenasında istenilen performansın altında kalacak diye düşünüyorum
Gignac çok yakışır bu takıma bi şekilde alırız umarım.

Ya arkadas pazardan domates mi aliyorsun yahu. Adamlar yuksek bonservis istiyoruz, veremiyoruz, olmuyor, bu kadar basit.
Gignac'i ve Aboubakar'i son gune kadar bekleyecegiz galiba. Negredo fazla para istediyse veya reddettiyse bir daha gorusmemek lazim, sonradan sozunden donse bile.
Pazarda bonservissiz cok iyi forvetler varken (Doumbia, Balotelli) hic ilgilenmedik nedense, simdi ara bul iste.

Mitrovic de ne oldugunu tekrardan belli etti. Acikcasi ben Mitrovic'in takimda 4., eger bir stoper gelirse 5. stoper olacagini dusunuyorum. Muhtemelen Atinc bile onun onunde yer alacaktir rotasyonda. Gercekten kotu bir yatirim oldu maalesef, ama bile bile bu hatayi yaptik neredeyse.

Hazirlik maclarina bakip endiselenmeye gerek yok. Takima Pepe, Quaresma ve 2 transfer girince tas gibi oluruz. Kaldi ki bu maclarin konsantrasyonu, havasi farkli.
Biz gazla oynayan takimiz, Super Kupa macinda o havaya girince yine takir takir oynariz, hic suphem yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fikret Orman'ın 5.sezonu ve neredeyse tüm genç yatırımlarını defansa yapıyor ve hiç bir fayda sağlayamadık 1 tane Cenk yatırımı oldu forvete o da bonservissiz geldi. Millet genç yetenek olarak forvet alır biz defans alıyoruz :) Ha sonuç mu ne? Kadroda 6 tane stoper 1 tane forvet var ve biz fellik fellik forvet ve aç parantez halen defans arıyoruz :)
Genç yatırım olarak alıp fayda sağladığımız bir tek Oğuzhan ve Cenk(yaşından dolayı görece) oldu bu süreçte diğerlerinin hepsi bir şekilde gönderildi kadro dışı kaldı veya altyapıya gönderildi, altyapıdaki umut vaad ettiğini düşündüğümüz çocuklar ise 1. lige bile değil 2. lige gönderildi. Gelecek adına en çok bundan ümitsizim, seneye 5 tane ilk 11 transferi gerekiyor ve umarım yine yaşlı ve palyatif çözümler üretilmez.
Bu seneki ilk 11 in yaş ortalaması (negredo gelirse) 30.5-31 olacak. Belkide avrupadaki en yaşlı takımız. Kısa vade için sıkıntı değil ama uzun vadede bu başımıza çok işler açacak.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2017, 09:05:32 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı abdusta

Negrodo transferi olacaksa kısa süre içinde olmayacağı anlaşıldı

Bizim için bilindik transfer,Cenkide küstürmeyecek ve yarışın içinde tutacak
ve satışında para kazanacağımız en iyi transfer aboubakar görünüyor

Fikret başkanda fazla iddiaya sürmeden karşı tarafın yumuşadığı anda bu transferi bitirmesi gerekiyor

yönetimin aklı hala orada,Negredo 5 istiyormuş,Valencia satın alma opsiyonu 7 koymak bizimkiler 5 de ısrar ediyorlarmış falan
birde Negredonun karısını ikna etmesi gerekiyormuş ama 2 kızı okul çağında muhtemelen İngilterede okula gidiyorlardı eğitim engeli
bunlar hep transferi istim ustunde tutma taktikleri ,belliki hala arayış var

saygılar
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2017, 09:02:35 abdusta ]

Çevrimiçi Necmi

Fikret Orman'ın 5.sezonu ve neredeyse tüm genç yatırımlarını defansa yapıyor ve hiç bir fayda sağlayamadık 1 tane Cenk yatırımı oldu forvete o da bonservissiz geldi. Millet genç yetenek olarak forvet alır biz defans alıyoruz :) Ha sonuç mu ne? Kadroda 6 tane stoper 1 tane forvet var ve biz fellik fellik forvet ve aç parantez halen defans arıyoruz :)
frei iki oğuzhan onlar yaşlımı tolgayda öyle genç yetenekli forvet bulamazsın onlar emiliyor hemen
bulduğun  10 M den başlıyor. futbolun gerçeği defansa dikkat edilmez o nedenle gözden kaçabilir ama
iyi bir forvet varsa genç bu tüm takımların radarına girer girmese bile sahibi öyle kolay kolay ucuza bırakmaz
kimse salak değil

Çevrimdışı Serhat Akkaya

frei iki oğuzhan onlar yaşlımı tolgayda öyle genç yetenekli forvet bulamazsın onlar emiliyor hemen
bulduğun  10 M den başlıyor. futbolun gerçeği defansa dikkat edilmez o nedenle gözden kaçabilir ama
iyi bir forvet varsa genç bu tüm takımların radarına girer girmese bile sahibi öyle kolay kolay ucuza bırakmaz
kimse salak değil
Tolgay 23 yaşında geldi bize, Frei in ne kadar katkı verdiği ortada katkı verse halen takımda olurdu. Oğuzhan Cenk gibi adamları bedavaya kaptık bu tarzda adamlar bulmalıydık zamanında diyorum yerli veya yabancı ama ne katkı vereceği şüpheli defans adamları aldık şimdi halen defans arıyoruz. Buna canım sıkılıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

peki negredonun Beşiktaşa uyacağına nasıl emin olabiliyorsun
geçen sene ingiltere ikinci liginde oynadı değilmi yani adamda vizyon yerlerde
futbol hayatında bir kere tatmin edici gol sayısına ulaşmış oda gençken
yani hiçde yüz güldürecek bir oyuncu değil belki iyi olur ama yatmaya gelme ihtimalide oldukça
yüksek ben iyi bir forvetin ingiltere ikinci liginden tırı vırı bir takıma gideceğini sanmıyorum
geçmişi iyi takımlar olabilir kimi insan şanslıdır olması imkansız yerlere gelir.
benim kafama takılan valencia 28 M ödüyor ona ve bir sene sonra ingiliz ikinci
liginden bir takıma kiralıyor. 28 M olan bonservis değeri bir anda 7,5 M ye düşüyor
valencia nın 28 e aldığı oyuncuyu bir sene sonra elden çıkartması hiç normal bir durum değil
o değerdeki bir oyuncununda bunu kabul etmesi hiç normal değil hemde düşük bir maaşla
işin özeti benim yüzümü hiç güldürmüyor bu transfer olursa gelip golleri sıralamadan hiçde mutluluk duymayacağım
aslında çok soru işareti olan bir oyuncu eşi sorunluymuş mutsuz olduğu belli takımın içine negatif enerji
sokmak ayrı dert.
Negredo geçen sene Premier League'de oynadı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Koa_lAA

günaydın. takviye şart. hücumu çeşitlendirecek adam lazım..

Çevrimdışı abdusta

http://www.competition.dz/actualites/92-les-verts/61348-besiktas-sur-la-c1-pour-convaincre-boudebouz.html

Fransızlar bu arkadaşı bize yazmışlar,
birde gaza getirmek için westhamda ilgileniyor açıklaması düşmüşler

saygılar

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2017, 09:44:08
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Bende bugün çok kötü yakalandım,nerdeyse camlar patlayacaktı?600 ezik için ne yaptın?
servise götürdüm vakumla düzeltiriz ama kaskondaki hasarsızlık bozulur dedi dışardan yaptırma fiyatını sordum 2 civarı olur dediler.
yaptırmak içime sinmedi satışa koydum 2 eksiğe satıldı @GOKHAN CETIN

konuya dönersek abu durmuyor atmaya devam ediyormuş 4 maç 6 gol yazmışlar :bandit:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Tolgay 23 yaşında geldi bize, Frei in ne kadar katkı verdiği ortada katkı verse halen takımda olurdu. Oğuzhan Cenk gibi adamları bedavaya kaptık bu tarzda adamlar bulmalıydık zamanında diyorum yerli veya yabancı ama ne katkı vereceği şüpheli defans adamları aldık şimdi halen defans arıyoruz. Buna canım sıkılıyor.
ozi frei sorunlu olmasa alabilirmiydik. bulan bulmuş havuzuna sokmuş zaten
sonra işe yaramaz diye bıraktı. Biz keşfetmedik yani çürüğe ayrılanları topladık neden çürüğe ayrıldıklarıda belli
frei bak sattık 6 ayda geri postaladılar. zarar ederek. Ozi olup olacağı bu kadar ne akıyor nede kokuyor ülke
şartlarında idare eder. şl de rakiplerimizi gördün hangisinde ozi oynar. tam türk aklıyla oynuyor yürüyerek
20 eder 30 eder deniyor kargaya yavrusu şahin görünürmüş misali ederi 10 olursa öpüp başının üstüne koyacaksın bizim
elimizde bir oynayacağını düşündüğüm oyuncu töreydi onuda gördük. Cenk eli belinde dolaşarak bir avrupa takımına
gidebilirmi. Kim alır onu işte bunlar ülkenin yıldızları olarak kalırlar. bu arada töreyide almışız bak defans oyuncusundan
fazla ileri yatırım yapmışız ama onlarda tutmamış. ne dersen de iki senede 25 M€ o beğenmediğin stoper hattından kazandık
demekki o kadarda boş atmamışız harcadısalarda maliyeti kurtarmışlar. genç oyuncu risktir öyle atıp 12 den vuramazsın
bayağı bir atman lazımki birini tuttur. 5-6 genç oyuncudan bir sağlam stoper çıkarırsan büyük iş pedro miloseciv mitrovic
3 yatırım ve biri tutacak gibi görünüyor bu başarılı bir iş istiyorsunuzki her alınan oyuncu yıldız olacak yok öyle bir şey
hedefi 12 den vurmak için gidip yıldız alman gerekiyor onuda 32 den sonra alıyorsun işte. Artık ne kadar işine yararsa.
gerçekten iş yapacak genç oyuncuyu 10-15 gibi rakamların altına alamazsın al işte romanın cengize verdiği para dortmuntun
Emreye verdiği para bunları veremiyorsan genç oyuncu alamazsın cengizi bastırıp aldılar fenerdeki oyuncu salih neden almayıpda kiraladılar
çünkü kafalarında şüphe vardı Töreyi neden almadılar şüphe vardı oziyi neden almıyorlar cengize pat diye verebiliyorlar ama ozi neden verilmiyor.
cenkde bu sorunlar olmasa alman alt yapıdan çıkıp türkiyeye düşermiydi sence
genç oyuncu yatırımı yapacaksan paran olacak

Etiketler: