2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6928013 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Lens için kulübü 4 M satmakta ısrarlı..Beşiktaş 2.5 M€ kulübüne, 2.5 da kendisine teklif etti. Lens ok ama kulübü henüz cevap vermedi.

Negredo 4m istiyor, Beşiktaş bu rakamı düşürmeye çalışıyor. via. Şafak Malatya

Çevrimdışı ardiles

Sviatchenko sosa negredo gayet ideal olur

sosa beşiktaşa geldiğinde ukraynada iç savaş vardı, iç savaşı yaşadılar çok korku çekmişlerdir. türkiye deki darbe olaylarında yengenin korkup gitmek istemesi sosa için hafifletici sebep olabilir. gitmek için ısrar ettikçe bizde kalması için ısrar ettik, kötü ayrılmasında bizimde sorumluluğumuz olabilir. karşılıklı ısrar yine bize yaradı milan oyuncu ayartan kulüp konumuna düşmeseydi 7,5 vermezdi. teklif ettikleri rakamlar daha düşük seviyedeydi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

dün gece forumda mod yokmuş geceki mesajları öğlen ben onayladım.
Beşiktaş başlıklarında renkli muhabbeti yapmak kesinlikle yasak affı olmayan bir konu bu
Foruma biraz Mod alimi yapman lazim @Necmi abi sürekli Aktif olabilecek bir kac kisi daha :busted_cop:

Yazıyoruz saatlerce onaylanmiyor mesajlar gume gidiyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Foruma biraz Mod alimi yapman lazim @Necmi abi sürekli Aktif olabilecek bir kac kisi daha :busted_cop:

Yazıyoruz saatlerce onaylanmiyor mesajlar gume gidiyor
o zaman sizde mod almamaya çalışın :bandit:
anında onaylandıktan sonra mod cezasını sizemi kendimizemi vermiş oluyoruz :bandit:

Çevrimdışı Neo Nesil

3 belçika ekibinden brugge ibb ile berabere kaldı evinde // Ostende dep 4-2 yenildi marsilya'ya tur şansı yok gibi.// Gent evinde 1-1 kaldı.

3 Ukrayna ekibinden oleksandria dep'te 0-0 berabere kaldı avantaj kaybetti.//Olmp donest evinde 1-1 berabere kaldı paok ile. Kiev 3-1 yendi evinde tur atlicak muhtemelen.

Durum değerlendirmesi yaparsak bu sene geçen sene ki performansını sergilerse Türk takımları ki fena gitmiyorlar yeni sezon da 9 hatta 8. sıraya çıkabiliriz.

Fazla bilgi göz çıkarmaz :)

belçika ve ukrayna'yı istesek de yakalayamayız.  hollanda'ya yakalanır ya da geçilmeyelim kafi.

feyenoord'un şl'de dayak yemesi yüksek ihtimal. işmiize gelir. şampiyonluğu neredeyse ajax'a kaptıracaklardı. tek sıkıntı ajax; o da cl'de fazla etkin değiller. avrupa ligine dönerler.  psv de eski günlerdeki gibi değil. hırvat ekibi osijek'e 1-0 yenildiler evinde. uhtecht ise poznan la berabere kaldı. polonya'da poznan işi bitirir. 2 takımın avrupadan bye bye demesi yüksek ihtimal.

her ne kadar nefret etsem de; başak ya da fener'in avrupa liginde puan kasmalarını isterim. konya'dan hiçbir şey beklemiyorum.

[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2017, 00:16:54 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı tuncaboylu

ukrayna belçika hiç önemli değil yakalayamayız onları tehlike hollanda
aramızdaki puan farkı az ve bizi geçme ihtimalleri yüksek 11. sıraya düşürebilirler bizi
herkez yukarıya bakıyor alta bakan yok hiç ajax şl ye kaldığı anda bizi yakalayacak hollanda
ve hollanda takımları bizden daha başarılı olur kupalarda ajaxında şl ye kalma ihtimali çok yüksek
geçen sene biz 9.700 hollanda 9.100 puan aldı bu sene hollanda iki takımla şl de olabilir.
daha şimdiden biz 900 onlar 1.100 puan topladılar. daha iki şampiyonlar ligi takımı katılmadı
feyenort direk katılacak ajax playoff oynayacak bizimde bir takımımız elendi. alınan toplam puan takım sayısına
bölünüyor gs nin elenmesinin bize verdiği zarar büyük adamlar kımıl zararlısı resmen
PSV kendi evinde yenildi, Utrecht de kendi evinde berabere kaldı. Hollanda bu turda 2 takımını kaybedebilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milyonlarca kez stoper...

Balkona çıkıp sesim kısılana kadar stoper diye bağırmak istiyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim ne derse desin gerekirse Ffp nin uzamasina razi olacaktik ama Marceloyu satmayacaktik

Marcelo - Pepe hatti Avrupanin en iyi savunma hatlarından biri olacakti cok sey kaybettik..

o zaman sizde mod almamaya çalışın :bandit:
anında onaylandıktan sonra mod cezasını sizemi kendimizemi vermiş oluyoruz :bandit:
Biz bisey yapmiyoz ki agzimizi acsak yapistiriyon Modu :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Biz bisey yapmiyoz ki agzimizi acsak yapistiriyon Modu :bandit:
açma o zaman ağzını :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Kim ne derse desin gerekirse Ffp nin uzamasina razi olacaktik ama Marceloyu satmayacaktik

Marcelo - Pepe hatti Avrupanin en iyi savunma hatlarından biri olacakti cok sey kaybettik..
avrupanın en iyi savunma hattı olması ne işine yarayacaktı avrupaya gidemedikten sonra
ffp yi delersen sadece uzamaz mende gelir bunun farkındamısın

Çevrimdışı Yado

PSV kendi evinde yenildi, Utrecht de kendi evinde berabere kaldı. Hollanda bu turda 2 takımını kaybedebilir.

Belçika takımları bu turda 3 takım kaybedebilir.

Ukrayna da 2 takımını kaybedebilir. bence Ş.L.'nin diğer turunda da kiev elenir. A.L. devam eder.

İlk 8 için oynayabiliriz bu sezon eğer takımlarımız lig için avrupa'yı bırakmazsa
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimiçi Necmi

inşallah kaybederde önemli olan o değil kalan takımları bir şey yapmasın
geçen sene konya elenmedide ne oldu 3.940 puan aldı ajax sadece şl ye kalarak
4.000 puan alacak ajax kalmakla kalmaz şl de iyide puan toplar. onların şl de iki takım
avantajı varken biz tek takımla gideceğiz ben bu turu geçip playoff da ajax la eşleşirse kesinlikle
başakspor elesin isterim kaybedeceğimiz 3-4 M olur diğer türlü gelecek sene şl riske giriyor.
bu sene 11 . ülke direk sokuyor ama seneye yanlış bilmiyorsam yeni kurallar devreye girecek
ve ilk on direk sokabilecek. hollanda çok büyük tehlike oluşturuyor bu aralar ve takımlarıda gerçekten yükseliş
trendine girdi. Genç oyuncularla yapılanmaya girdiler ve bu yapılanma tuttu.

Çevrimdışı Orhan_

Ben bu yaşıma geldim boyle bir sey görmedim , Ceviz buyuklugunu geçtim , domates - Mandalina büyuklugunde Dolu mu olur arkadaş

Ben iyiyim de arabam icin ayni şeyleri soyleyemeyecegim :by2:

Geçmiş olsun. Bi bizim buralar güzel güzel yağmur izleyip, serin serin oturdu evinde heralde...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2017, 00:27:22
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Arabam :bawling: :bawling: :bawling:
Geçmiş olsun.
Benimde geçen sene yağan doluda 600 ezik oluşmuştu...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

inşallah kaybederde önemli olan o değil kalan takımları bir şey yapmasın
geçen sene konya elenmedide ne oldu 3.940 puan aldı ajax sadece şl ye kalarak
4.000 puan alacak ajax kalmakla kalmaz şl de iyide puan toplar. onların şl de iki takım
avantajı varken biz tek takımla gideceğiz ben bu turu geçip playoff da ajax la eşleşirse kesinlikle
başakspor elesin isterim kaybedeceğimiz 3-4 M olur diğer türlü gelecek sene şl riske giriyor.
bu sene 11 . ülke direk sokuyor ama seneye yanlış bilmiyorsam yeni kurallar devreye girecek
ve ilk on direk sokabilecek. hollanda çok büyük tehlike oluşturuyor bu aralar ve takımlarıda gerçekten yükseliş
trendine girdi. Genç oyuncularla yapılanmaya girdiler ve bu yapılanma tuttu.
Ajax bu turu bir geçsin de hele.

Nice çok ters bir takım, 1-1'i çevirebilir deplasmanda.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Geçmiş olsun.
Benimde geçen sene yağan doluda 600 ezik oluşmuştu...

Bende bugün çok kötü yakalandım,nerdeyse camlar patlayacaktı?600 ezik için ne yaptın?

Çevrimdışı Yado

İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı esguel

Fikret başkan Türkiyeye doğru yola çıktı haberi var.
Bu durumda Negredo işi askıda diyebiliriz

saygılar

Başkan transfer görüşmelerine kendisi katılmıyor pepe transferinde de kendisi orada değildi diye biliyorum

Çevrimdışı 38life

Ansızın gelen "Negredo Beşiktaşta!" haberi... Yüzümü güldürebilecek tek şey şuan.

Çevrimiçi Sinan66

uğur ışılaktan eylül yağmuru dinliyorum şuan  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Ansızın gelen "Negredo Beşiktaşta!" haberi... Yüzümü güldürebilecek tek şey şuan.

peki negredonun Beşiktaşa uyacağına nasıl emin olabiliyorsun
geçen sene ingiltere ikinci liginde oynadı değilmi yani adamda vizyon yerlerde
futbol hayatında bir kere tatmin edici gol sayısına ulaşmış oda gençken
yani hiçde yüz güldürecek bir oyuncu değil belki iyi olur ama yatmaya gelme ihtimalide oldukça
yüksek ben iyi bir forvetin ingiltere ikinci liginden tırı vırı bir takıma gideceğini sanmıyorum
geçmişi iyi takımlar olabilir kimi insan şanslıdır olması imkansız yerlere gelir.
benim kafama takılan valencia 28 M ödüyor ona ve bir sene sonra ingiliz ikinci
liginden bir takıma kiralıyor. 28 M olan bonservis değeri bir anda 7,5 M ye düşüyor
valencia nın 28 e aldığı oyuncuyu bir sene sonra elden çıkartması hiç normal bir durum değil
o değerdeki bir oyuncununda bunu kabul etmesi hiç normal değil hemde düşük bir maaşla
işin özeti benim yüzümü hiç güldürmüyor bu transfer olursa gelip golleri sıralamadan hiçde mutluluk duymayacağım
aslında çok soru işareti olan bir oyuncu eşi sorunluymuş mutsuz olduğu belli takımın içine negatif enerji
sokmak ayrı dert.

Çevrimdışı Kutay

yani hiçde yüz güldürecek bir oyuncu değil belki iyi olur ama yatmaya gelme ihtimalide oldukça
yüksek ben iyi bir forvetin ingiltere ikinci liginden tırı vırı bir takıma gideceğini sanmıyorum
geçmişi iyi takımlar olabilir kimi insan şanslıdır olması imkansız yerlere gelir.
liginden bir takıma kiralıyor. 28 M olan bonservis değeri bir anda 7,5 M ye düşüyor
valencia nın 28 e aldığı oyuncuyu bir sene sonra elden çıkartması hiç normal bir durum değil
o değerdeki bir oyuncununda bunu kabul etmesi hiç normal değil hemde düşük bir maaşla
işin özeti benim yüzümü hiç güldürmüyor bu transfer olursa gelip golleri sıralamadan hiçde mutluluk duymayacağım
aslında çok soru işareti olan bir oyuncu eşi sorunluymuş mutsuz olduğu belli takımın içine negatif enerji
sokmak ayrı dert.
Abovv bunları hiç bilmiyordum bu geleceğine demba bayı alalım o zaman, baya sıkıntı olur bu adam bize
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı 38life

sokmak ayrı dert.

Uyacağına emin olmuyorum. Hiçbir futbolcunun uyacağına emin olamazsın. Ne yapacaz ozaman transfer yapmayalım mı?
Geçen sene İngiltere 2.ci ligde oynamadı, Premier Ligde oynadı.
Oynadığı takımlarda takım'ın genel performansına oranla hep üst düzey performans sergilemiş ve üst düzey rakamlara çıkmış. 27 gol atan Mid.Bro'da 10 gol atmış. Asistleri ve pozisyonlarda aldığı roller de cabası.
Tekrar İngiltere 2.ci liginden bir takıma gitmediğini belirteyim.
Valencia kiralıyor çünkü kiralamazlarsa ceza yiyecekler. Bu sene de aynı şekilde, ya kiralayacaklar, ya kiralayacaklar...
Transfermarkt bonservis değeri düşüşü yaşla alakalı. O yaşlara gelen her oyuncunun değeri sert bir şekilde düşüyor.
Beşiktaş'ın içinde mutsuz adam barınmasının imkanı yok. Pedro Franco gibi psikolojik olarak sorunlu birinin bile yüzü gülmeye başladı. Takımın tamamına sirayet etmiş bir neşe var. Böyle bir ortamda dünyanın en pesimist insanı bile mutlu olur. Eşi İstanbul'a hele bi gelsin. Bunların hepsi gelmeden önce böyle düşünüyorlar gelince fikir değiştiriyorlar. Bunlar her futbolcuda oluyor Negredo'ya has değil.

Daha iyisi varsa gelsin. Ben Gignac'çıyım. Ama imkansız gibi birşey. Aboubakar da imkansız gözüküyor. Diğer adaylardan Negredo'nun seviyesine yakın olan bir Bony var. Ondan da hiç duyum, gelişme falan yok. Yani varsa başka iyi bir aday gelsin. Ama şuanki durum için konuşmak gerekirse Negredo bizim için ilaç.

Çevrimiçi tolga1903

sokmak ayrı dert.

Yok abi premier ligdeydi takımı middlesbrough küme düştü. Ligin en kısır takımıdır middlesbrough toplam 27 gol attı zaten 27 gol atmış bu eleman da 10 gol 4 asistle oynamış.

Etiketler: