2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6929739 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı El Nino

Caner ile Mitrovic cok yetersiz. Forvetten öte orta sahaya Ernst etkisi yaratacak oyuncu lazım. Stoper + forvet transferi ile bu işi çözülmez. Son 2 sezonun en kötü hazırlık dönemini geçiriyoruz. Umarım B planı vardır yönetimin.

Çevrimdışı 38life

Saatlerdir devam eden Negredo görüşmesi hala bitmemiş.

Çevrimdışı Yado

Sviatchenko sosa negredo gayet ideal olur

Stoper çocuğu gözüm tutmadı ama diğer ikisi nokta transfer olur grup'taki diğer takımlara bakmaksızın ilk ikinin ciddi talibi oluruz.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimiçi Necmi

bu arada realde dün 4 yemiş acilen stoperlerini değişmeli bu stoperlerle şl de alim allah
taraftarını utandıracak farklar yiyebilir. sergio yu bize yollayabilir mesela  :D

Çevrimiçi Necmi

Caner ile Mitrovic cok yetersiz. Forvetten öte orta sahaya Ernst etkisi yaratacak oyuncu lazım. Stoper + forvet transferi ile bu işi çözülmez. Son 2 sezonun en kötü hazırlık dönemini geçiriyoruz. Umarım B planı vardır yönetimin.
iki yılın en kötüsümü  :alala:
geçen sene vodafone da 4 yediğimizi çabuk unutmuşsunuz :D

Çevrimiçi Necmi

Hazırlık maçlarında bile takımı gömen insanlar sinirimi bozmaya başladı. Gerek burada gerek twitterda gerek başka yerlerde.  Daha bismillah takım tatilden yeni çıkmış o şöyle bu böyle. Bu takım geçen sene aynı adamlarla ambargoyu koymadı mı lige? Kimi gömüyorsunuz? Neyi gömüyorsunuz daha hazırlık maçlarında?

Takım kötü gitsede iki gömsem diye pusuda bekliyor sanki bu insanlar. 3 maçtı aynı bu durum. 1 tamam dedim 2 tamam dedim de bu ne yani?
Eleştirmek başka, yermek başka. Utanç verici skor almak ne demek ya? Ben bu zamana kadar Beşiktaş'ın hiç bir sonucundan utanç duymadım.  6 yedik, 8 yedik ertesi gün alnım dik atkımla formamla dolaştım. Utananlar kendinden utansın!

Yineliyorum ya bu foruma maç zamanı veya ertesi de girmek sıkıntı. hele de kötü sonuç alınınca. Geçen sene bir nebze tamamdı da bu sene bi değişik oldu.

Skor taraftarı olmayın! Kendinize gelin!
kendilerine gelmeleri için şok tedavisi gerekebilir :D

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Necmi

Stoper çocuğu gözüm tutmadı ama diğer ikisi nokta transfer olur grup'taki diğer takımlara bakmaksızın ilk ikinin ciddi talibi oluruz.
valenciadan bir paket gelebilir.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Yado

Buara ülke puanı konusu popülerken belirtmek lazım ;

A.L. elemesi oynayan 2 Ukrayna takımı var Belçika'dan sonra ki rakibimiz de Ukrayna 8. durumdalar. Ukrayna takımlarını da bu gözle takip etmek gerek sanırım.

6s de elenmeseydi ülke puan'ında baya bir gelişme kat edebilirdik gibi duruyor. Fener turu geçerde ben daha Çok ibb'nin Brugge'ü elemesini istiyorum doğrudan rakibimiz olan bir ülkeye elenmemeliyiz.

3 belçika ekibinden brugge ibb ile berabere kaldı evinde // Ostende dep 4-2 yenildi marsilya'ya tur şansı yok gibi.// Gent evinde 1-1 kaldı.

3 Ukrayna ekibinden oleksandria dep'te 0-0 berabere kaldı avantaj kaybetti.//Olmp donest evinde 1-1 berabere kaldı paok ile. Kiev 3-1 yendi evinde tur atlicak muhtemelen.

Durum değerlendirmesi yaparsak bu sene geçen sene ki performansını sergilerse Türk takımları ki fena gitmiyorlar yeni sezon da 9 hatta 8. sıraya çıkabiliriz.

Fazla bilgi göz çıkarmaz :)
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2017, 23:50:33 Yado ]
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı FARUK

benim tanıdığım kadarıyla şenol hoca süper kupa maçına pepe ile çıkmaz :)
çok fazla zayiat verebiliriz o gün

Çevrimdışı Yado

valenciadan bir paket gelebilir.

Çiçek olur abi ozaman Abdennur-Negredo bize muazzam sınıf atlatır .
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı 38life

3 gün sonraki maçta Pepe'yi oynatırsa kupa maçında da oynatabilir. İhtimal var. Ama hazırlık maçında oynatmazsa kupa maçında da oynatmaz kesinlikle.

Çevrimdışı ardiles

takıma yükleme yapılıyor oyuncular yorgun-bezgin olabilir. sezon içinde maç kondisyonu yakalamış takımla şimdikini karşılaştırmayalım. as kadro oynasakta sonuç değişmezdi bence.

las palmasın bizden farkı rakiplerinin beşiktaş olması. bize karşı büyük kulüp motivasyonuyla oynadılar. böyle maçlarda oyuncular kendini gösterebilmek için yırtınır dururlar, amaç hocanın gözüne girebilmek. bizim yedeklerse yedek olmayı kanıksamış durumda forma için mücadele azmini yitirmiş çoğu. biliyorki formayı alamayacak

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2017, 23:53:07
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Şampiyon kadroyla çıkar hep yaptı bunu.
Talisca ve queresma da geç geldikleri için ceza babında otnatmaz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı 38life

Valencia'nın hepitopu 3 stoper'i var. 2si ilk 11 düzeyinde. Abdennour pek fazla mümkün değil bence. Bırakmazlar.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

benim tanidigm senol hocada aynen öyle :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı BlackEagle16

Valencia'nın hepitopu 3 stoper'i var. 2si ilk 11 düzeyinde. Abdennour pek fazla mümkün değil bence. Bırakmazlar.
belkide nani ile negrado olur ;)
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Neo Nesil

Saatlerdir devam eden Negredo görüşmesi hala bitmemiş.

para ya da ülkenin güvenliği ile alakalı olabilir.

geçen sezon adriano transferi de bu yüzden uzun sürmüştü.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Felaket bir fırtınaydı

Cephe geçişi oldu,bir anda sıcak ve soğuk hava tam tepemizde buluştu,önce ağaç söken rüzgar,saganak hemen sonra ceviz buyuklugunde dolu
20 dak sonra dindi şiddeti

Ancak buyuk hasarlar vermiştir,kiremit ağaçlar havada uçmustur

umalım can kaybı olmasın

saygılar
Arabam :bawling: :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

3 belçika ekibinden brugge ibb ile berabere kaldı evinde // Ostende dep 4-2 yenildi marsilya'ya tur şansı yok gibi.// Gent evinde 1-1 kaldı.

3 Ukrayna ekibinden oleksandria dep'te 0-0 berabere kaldı avantaj kaybetti.//Olmp donest evinde 1-1 berabere kaldı paok ile. Kiev 3-1 yendi evinde tur atlicak muhtemelen.

Durum değerlendirmesi yaparsak bu sene geçen sene ki performansını sergilerse Türk takımları ki fena gitmiyorlar yeni sezon da 9 hatta 8. sıraya çıkabiliriz.

Fazla bilgi göz çıkarmaz :)
ukrayna belçika hiç önemli değil yakalayamayız onları tehlike hollanda
aramızdaki puan farkı az ve bizi geçme ihtimalleri yüksek 11. sıraya düşürebilirler bizi
herkez yukarıya bakıyor alta bakan yok hiç ajax şl ye kaldığı anda bizi yakalayacak hollanda
ve hollanda takımları bizden daha başarılı olur kupalarda ajaxında şl ye kalma ihtimali çok yüksek
geçen sene biz 9.700 hollanda 9.100 puan aldı bu sene hollanda iki takımla şl de olabilir.
daha şimdiden biz 900 onlar 1.100 puan topladılar. daha iki şampiyonlar ligi takımı katılmadı
feyenort direk katılacak ajax playoff oynayacak bizimde bir takımımız elendi. alınan toplam puan takım sayısına
bölünüyor gs nin elenmesinin bize verdiği zarar büyük adamlar kımıl zararlısı resmen

Çevrimdışı Ensar

aynen katılıyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

istanbulda ki herkes iyi mi ?
Ben bu yaşıma geldim boyle bir sey görmedim , Ceviz buyuklugunu geçtim , domates - Mandalina büyuklugunde Dolu mu olur arkadaş

Ben iyiyim de arabam icin ayni şeyleri soyleyemeyecegim :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı abdusta

Fikret başkan Türkiyeye doğru yola çıktı haberi var.
Bu durumda Negredo işi askıda diyebiliriz

saygılar

Çevrimdışı Yado

ukrayna belçika hiç önemli değil yakalayamayız onları tehlike hollanda
aramızdaki puan farkı az ve bizi geçme ihtimalleri yüksek 11. sıraya düşürebilirler bizi
herkez yukarıya bakıyor alta bakan yok hiç ajax şl ye kaldığı anda bizi yakalayacak hollanda
ve hollanda takımları bizden daha başarılı olur kupalarda ajaxında şl ye kalma ihtimali çok yüksek
geçen sene biz 9.700 hollanda 9.100 puan aldı bu sene hollanda iki takımla şl de olabilir.
daha şimdiden biz 900 onlar 1.100 puan topladılar. daha iki şampiyonlar ligi takımı katılmadı
feyenort direk katılacak ajax playoff oynayacak bizimde bir takımımız elendi. alınan toplam puan takım sayısına
bölünüyor gs nin elenmesinin bize verdiği zarar büyük adamlar kımıl zararlısı resmen

Abi Konya'dan bu sene ümitliyim Mustafa hoca avrupa'da baya başarılı, ibb'de iyi işler yapacak , fener'de A.L. kalırsa grup favorisi
Biz zaten milli gurur olarak bu sene esecez inşallah.

Dediğin gibi Hollanda ve çekler iyi kovalıyor ama Ukrayna takımları çok kötü Shaktar'ın Ş.L. peformansı belirleyici olacak ama ben Ukraynanın bu sene ilk 10 dışında kalacağını düşünüyorum.
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Etiketler: