buradaki herkes böyle zaten. hepimiz beşiktaşı menfaatsiz,karşılıksız seviyoruz. elbette her sonuçta arkasındayız. ne kötü günler gördük bu takıma sahip çıktık hatta kötü günlerde daha çok beşiktaşlı olduk. ama arkadaş sadece endişesini dile getirmiş ki bence de haklı. geçen sene ki kiev maçından sonra yaklaşık 1 hafta kendime gelemedim. utanmadık ama milletin diline düştük. böyle bir şeyin olmasını istemeyiz
ben Beşiktaş yenildi diye üzülürüm başkaları birşey diyecek diye değil
hayatta her şekilde yaşayın ama başkaları ne diyecek diye yaşamayın başkaları umrunuzda olmasın
yoksa bir gün geriye dönüp baktığınızda kendiniz için değilde başkaları için yaşadığınızı görürsünüz.
hayatım boyunca başkaları ne düşünür diye umursamadım.
güzel bir kızın yanına erkeklerin %99 u gidemez neden kız terslerse başkaları görüp dalga geçer diye çekinir.
neden utanacaksınız on kez dalga geçerler onbirincide vay be derler sende diğer onu unutursun.
burda takım tutan genç arkadaşların çoğunun derdi arkadaşlarına hava atmak o nedenlede farklı sonuçta
dalga geçilmekten korkuyor. yoksa 1-0 yenilmekle 8-0 yenilmenin hiç bir farkı yok. Ben farklı bir skorla
yenildiğimizde sağlık olsun Beşiktaşım iyiki varsın derim. geçen yöneticiye tepkiler nasıldı biz 8-0 ın ardından
formamızı giyip sokağa çıktık dediler. İşte gerçek Beşiktaşlılık sonuç ne olursa olsun utanmamaktır.
yoksa sadece iyi gün taraftarı olursunuz daha doğrusu taraftar değil seyirci olursunuz. 6-0 yenilen takımını
hava alanında şampiyon Beşiktaş diye karşılayabilmektir Beşiktaşlılık.
farklı malubiyette utanan lütfen Beşiktaşı tutmasın. Beşiktaşın kendisinden utanan taraftara ihtiyacı yok.