2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927825 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Stoper ve Forvet transferi yapılıp Quaresma ve Pepe'nin takıma katılması ve bir süre birlikte oynama pratiği kazanılmasından sonra taş gibi takım oluruz. Ama biraz hızlı olmamız lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba'ya gereksiz yükleniliyor.
Atiba'ya yüklenen yok. Atiba'nın yerine şimdiden adam bakalım diyoruz. Şİmdi yedek olur daha sonra ilk 11'e monte ederiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Takımın omurgası eksik ne eksik diyorsunuz. Gömmeye ne meraklısınız arkadaş ya.

Bu takıma,

Fabri
İlk yarının ortasında sakatlanan Gökhan
Pepe
Stoper
Quaresma
İkinci yarı oynayan Talisca
Forvet

Yani 7 - (yedi) - YEDİ adam girecek. Nasıl kim girecek?

İşte o transferler yok ortada. Ondan bahsediyorum. 1 hafta sonra kupa maçı var.

Çevrimdışı 38life

Atiba'ya yüklenen yok. Atiba'nın yerine şimdiden adam bakalım diyoruz. Şİmdi yedek olur daha sonra ilk 11'e monte ederiz  :tabe:

Yönetim bakıyormuş zaten. Uygun birşey yakalanırsa alırlar inşallah. Ama Atiba'nın "yerine" adam isteyenler de var. onlara söylüyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

real madrid ile mi oynuyoruz kupa macını :)

çok fazla stres yapıyorsun :)

Fabri

Gökhan    Pepe     Tosic     Adriano

Atiba      Oğuzhan

Quaresma        Talisca        Babel

Cenk

Şu kadro yeter de artar bile süper kupa için :)

Çevrimdışı underworld

yıllardır stoper arıyoruz ama bulamıyoruz  :evillol:
 o bölge ihtiyaç sırasında sonlarda olmalı.

Çevrimdışı Savaş

Son 3 senedir hangi kritik bölge transferimizi erken yaptık ki? Geçen sene galatasaray maçındaki kadromuz..

Tolga - Beck - Marcelo - Necip - Tosic - Hutchinson - Tolgay - Kerim - Oğuzhan - Olcay - Cenk Tosun

Peki sene sonu hangi kadroya şampiyon olduk? Kaç adam değişti? O değişen kadro ligi koydu mu?

Eleştirin tabiki. Ama biraz mantıklı eleştirin.

Çevrimdışı 38life

real madrid ile mi oynuyoruz kupa macını :)

çok fazla stres yapıyorsun :)

Fabri

Gökhan    Pepe     Tosic     Adriano

Atiba      Oğuzhan

Quaresma        Talisca        Babel

Cenk

Şu kadro yeter de artar bile süper kupa için :)

Normal şartlarda kesinlikle yeter. Konya'nın eti ne budu ne. Ama takım çok hazır görünmüyor. 30'undaki maçtan sonra iyi bir dinlensinler. Çok yorgun görünüyorlar.

Çevrimdışı Ensar

bu takım ne oynuyor , yine tek plan quaresma uzerinden oynamak mı olacak , su an takımın durumu rezillik başka birşey değil , skordan bağımsız konuşuyorum , hiçbir oyun planimiz yok
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Son 3 senedir hangi kritik bölge transferimizi erken yaptık ki? Geçen sene galatasaray maçındaki kadromuz..

Tolga - Beck - Marcelo - Necip - Tosic - Hutchinson - Tolgay - Kerim - Oğuzhan - Olcay - Cenk Tosun

Peki sene sonu hangi kadroya şampiyon olduk? Kaç adam değişti? O değişen kadro ligi koydu mu?

Geçen sene Süper kupayı kazandık mı?  :alala:

Çevrimiçi Necmi

Bazen ağzınızın ayarını kaçırıyorsunuz.
bu ona 7 gün noposta mal oldu atacaktımki yaptığı haraket atılmalık
neyse dedim.

Çevrimdışı mellfred

Maçı izleyemedim maalesef kahrolası şebekeler Sadece reklamlarda full çekiyor.
da arkadaş 4 yemek nedir ya hu !

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2017, 23:17:33
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

Bu kadro ilk devre 2 yedi ikinci yarı Abu talisca inler girdi kaliteli oyuncularla 2-2 oldu.
İsteğimiz pepe nin yanına iyi bir oyuncu ve iyi bir forvet...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Normal şartlarda kesinlikle yeter. Konya'nın eti ne budu ne. Ama takım çok hazır görünmüyor. 30'undaki maçtan sonra iyi bir dinlensinler. Çok yorgun görünüyorlar.

adamlara kondisyon yüklemesi yapılıyor 50-60 maç çıkartsınlar diye yorgun gözükmeleri normal sıcak de ayrı bi yandan :)

Geçen sene de aynısıydı takım hazırlık maclarında yorgun gozuktu birtane maç kazanamadık sonra lig başladı hepsini üst üste koyarak devam ettik :)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gökhan'ın yerine sağ beke mutlaka birini düşünmemiz lazım.
Bu sene sakatlık problemleri erken baş göstermeye başladı.

Ayrıca Mitrovic'in geldiği Rijeka kulübünün sahibi Gabriele Volpi adlı bir iş adamı.
Bu adam aynı zamanda italya Seri B takımı Spezia Calcio' nun da sahibi.

Rijeka' dan bazı oyuncular bu kulübe kiralanıyor ama Mitrovic hiç kiralanmamış.
Mitrovic eğer potansiyelli bir oyuncu olsa mutlaka yolu italya ile kesişirdi.

Umarım ben yanılırım ama Mitrovic şu aşamada 11 e yazılacak oyuncu değil.

Pedro + Milo + Atınç + Mitro hepsini toplasan bir stoper etmiyor.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

neden utanç içinde olalım farklıda yenilebiliriz bunu dediğiniz transferleri yapsakta
olur. Ben Beşiktaş farklı yenildi diye utanç içinde olmam hiç bir zaman.
takımının alacağı sonuçtan utanacaksanız tutmayın o zaman.
bu takım şu anki oyunculardan çok daha düşük kapasitede oyuncularla liverpoolü eledi.
sonuna kadar haklı olmasını bir kenara bırak gram haklılığı yok.
hazırlık maçındaki oyunla takım değerlendirip Beşiktaşdan utanmaktan bahsediyorsunuz.
buradaki herkes böyle zaten. hepimiz beşiktaşı menfaatsiz,karşılıksız seviyoruz. elbette her sonuçta arkasındayız. ne kötü günler gördük bu takıma sahip çıktık hatta kötü günlerde daha çok beşiktaşlı olduk. ama arkadaş sadece endişesini dile getirmiş ki bence de haklı. geçen sene ki kiev maçından sonra yaklaşık 1 hafta kendime gelemedim. utanmadık ama milletin diline düştük. böyle bir şeyin olmasını istemeyiz

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2017, 23:20:58
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bu takım ne oynuyor , yine tek plan quaresma uzerinden oynamak mı olacak , su an takımın durumu rezillik başka birşey değil , skordan bağımsız konuşuyorum , hiçbir oyun planimiz yok
QUARESMA top tutarak üç kişiyi yanına çekerek hem orta sahayı hem defansı rahatlatıyor. Çok gömdüğüm queresmasız olmayacak...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı underworld

QUARESMA top tutarak üç kişiyi yanına çekerek hem orta sahayı hem defansı rahatlatıyor. Çok gömdüğüm queresmasız olmayacak...
bir an aklıma 2010 -2011 sezonu geldi  :o_o:  :busted_cop:

Çevrimdışı Savaş

Geçen sene Süper kupayı kazandık mı?  :alala:

Kazanmadık. Bu sene de kazanamayacağız demek ki sana göre. Transferler gecikti çünkü. Her sene sezon bittiğinde alıyoduk ya adamları zaten.

Bu sene de kazanamayacağız.Sana göre bir pepe eksik bu kadroda çünkü gerisi as kadro :)

Ha bir de şimdiki kadro ile demin dediğim kadro da bir sana göre :)

Sen de haklısın güzel kardeşim. Devam et sen.

Kazanmadık. Bu sene de kazanamayacağız demek ki sana göre. Transferler gecikti çünkü. Her sene sezon bittiğinde alıyoduk ya adamları zaten.

Bu sene de kazanamayacağız.Sana göre bir pepe eksik bu kadroda çünkü gerisi as kadro :)

Ha bir de şimdiki kadro ile demin dediğim kadro da bir sana göre :)

Sen de haklısın güzel kardeşim. Devam et sen.

insanın psikoljisi bozulur forumda :D

Ben gidiyorum film izlicem cips'im & Kolam hazır :D

Çevrimdışı Ensar

insanın psikoljisi bozulur forumda :D

Ben gidiyorum film izlicem cips'im & Kolam hazır :D
yemeyin kardeşim şöyle sağlıksız şeyleri :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

buradaki herkes böyle zaten. hepimiz beşiktaşı menfaatsiz,karşılıksız seviyoruz. elbette her sonuçta arkasındayız. ne kötü günler gördük bu takıma sahip çıktık hatta kötü günlerde daha çok beşiktaşlı olduk. ama arkadaş sadece endişesini dile getirmiş ki bence de haklı. geçen sene ki kiev maçından sonra yaklaşık 1 hafta kendime gelemedim. utanmadık ama milletin diline düştük. böyle bir şeyin olmasını istemeyiz
ben Beşiktaş yenildi diye üzülürüm başkaları birşey diyecek diye değil
hayatta her şekilde yaşayın ama başkaları ne diyecek diye yaşamayın başkaları umrunuzda olmasın
yoksa bir gün geriye dönüp baktığınızda kendiniz için değilde başkaları için yaşadığınızı görürsünüz.
hayatım boyunca başkaları ne düşünür diye umursamadım.
güzel bir kızın yanına erkeklerin %99 u gidemez neden kız terslerse başkaları görüp dalga geçer diye çekinir.
neden utanacaksınız on kez dalga geçerler onbirincide vay be derler sende diğer onu unutursun.
burda takım tutan genç arkadaşların çoğunun derdi arkadaşlarına hava atmak o nedenlede farklı sonuçta
dalga geçilmekten korkuyor. yoksa 1-0 yenilmekle 8-0 yenilmenin hiç bir farkı yok. Ben farklı bir skorla
yenildiğimizde sağlık olsun Beşiktaşım iyiki varsın derim. geçen yöneticiye tepkiler nasıldı biz 8-0 ın ardından
formamızı giyip sokağa çıktık dediler. İşte gerçek Beşiktaşlılık sonuç ne olursa olsun utanmamaktır.
yoksa sadece iyi gün taraftarı olursunuz daha doğrusu taraftar değil seyirci olursunuz. 6-0 yenilen takımını
hava alanında şampiyon Beşiktaş diye karşılayabilmektir Beşiktaşlılık.
farklı malubiyette utanan lütfen Beşiktaşı tutmasın. Beşiktaşın kendisinden utanan taraftara ihtiyacı yok.

Çevrimdışı esguel

Sviatchenko sosa negredo gayet ideal olur

Çevrimdışı Savaş

Hazırlık maçlarında bile takımı gömen insanlar sinirimi bozmaya başladı. Gerek burada gerek twitterda gerek başka yerlerde.  Daha bismillah takım tatilden yeni çıkmış o şöyle bu böyle. Bu takım geçen sene aynı adamlarla ambargoyu koymadı mı lige? Kimi gömüyorsunuz? Neyi gömüyorsunuz daha hazırlık maçlarında?

Takım kötü gitsede iki gömsem diye pusuda bekliyor sanki bu insanlar. 3 maçtı aynı bu durum. 1 tamam dedim 2 tamam dedim de bu ne yani?
Eleştirmek başka, yermek başka. Utanç verici skor almak ne demek ya? Ben bu zamana kadar Beşiktaş'ın hiç bir sonucundan utanç duymadım.  6 yedik, 8 yedik ertesi gün alnım dik atkımla formamla dolaştım. Utananlar kendinden utansın!

Yineliyorum ya bu foruma maç zamanı veya ertesi de girmek sıkıntı. hele de kötü sonuç alınınca. Geçen sene bir nebze tamamdı da bu sene bi değişik oldu.

Skor taraftarı olmayın! Kendinize gelin!

Çevrimdışı Yado

Atiba'nın yedeği Nejipcan olur kasmayın çok fazla , hoca geçen sene de baya güvendi hazırlık maçlarının da en göze batan perf. Nejip'indi.

Marcelo iyi adamdı ama Pepe en az 3 gömlek daha üstün Marcelo yerine PePe tosiç yada mitro sınıf atlatacaktır defansa ha miranda mangala kalibresinde biri alınırsa hayır demem ama elzem değil bence.

Fabri
GG-Beck      Pepe              Tosiç-mitroviç       Adriano-caner

Bizim kalibremiz için yeterli bir rotasyon burada tek sıkıntı 33'lük pepe tüm sezonu kaldırabilecek mi ?

Atiba_nejip          ozzi-tolgay

Defansın önndeki 2'li de iyi durumda oraya bir Leive-medel yazsak fena olmaz ama

Talisca'nın yedeği eksik burası düşündürüyor beni

Q7 aslan gibi 40 küsür maçın en az 35'inde yine ilk 11 başlar kim gelse de o formayı alamaz adam resmen kariyer'inin en formda dönemini yaşıyor kimse hayal görmesin.

Yedeği T.kupası ve ligdeki bazı maçlar için orkan güzel bir tercihti sağ açık'ta tamam

Babel'in yedeği yada rekabet edeceği biri alınması lazım oraya bir transfer olabilir.

veeee En elzem en olmazsa olmaz bölge . Forvet Kimsenin tartışmayacağı net bir oyuncu alınması lazım hem de en kısa sürede.

Olmazsa olmaz Forvet

Olması lazım olan bölge 10 numara Talisca'nın bölgesi

Şartlar uygunsa 1 stoper ama hello cello olmicak olacaksa net 1 stoper yoksa almasınlar.

Ve olsa da olur olmasa da sol açık babel'in pozisyonu

Saygılar
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Etiketler: