2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925346 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Gunaydın  @onurturan

Fikret başkan Marbeladamı? yoksa yoldamı?

negredo transferi için teyittir.

saygılar

"Negredo Beşiktaşın teklifini reddetti."

Çevrimdışı abdusta

"Negredo Beşiktaşın teklifini reddetti."

günaydın
Bu haber 2 gündür  gazetelerde.
Konu aradaki ucret farkı.Oyuncuyu ikna için Bu konuda görüşme olacakmı olmayacakmı?
sorumuz bu

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

http://www.heute.at/sport/fussball/story/Angelt-Besiktas-nach-Rapid-Shootingstar-Keles--57927454

Eren Keleşin gelecek takımı Beşiktaş mış

saygılar
Çöpe benziyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2017, 12:17:57
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
lens bu el hareketini kime yaptı :alala:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Negredo nun gerçek yada gerçekdışı,bizi istememesi haberlerinden bagımsız olarak,resimlerden hissettigim kadarıyla acaip itici bir tip ya :)Var mı baska böyle hisseden?Gerçi büyük ihtimalle çok dillendirilmesine istinaden,bize gelen oyuncu olmayacak sanki...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2017, 12:22:25
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Negredo nun gerçek yada gerçekdışı,bizi istememesi haberlerinden bagımsız olarak,resimlerden hissettigim kadarıyla acaip itici bir tip ya :)Var mı baska böyle hisseden?Gerçi büyük ihtimalle çok dillendirilmesine istinaden,bize gelen oyuncu olmayacak sanki...
hem guizaya benziyor hem de adam sadece aşırtma yapabiliyor galiba başka golünü görmedim.
cenk tosundan fazlası yok bana göre abu dan başkası yalan olur...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

hem guizaya benziyor hem de adam sadece aşırtma yapabiliyor galiba başka golünü görmedim.
cenk tosundan fazlası yok bana göre abu dan başkası yalan olur...

Belki cok iyi oyuncudur,belki de degil ama eskiden yüksek bonservis bedelleri görmesi,kabiliyetli oldugunu ortaya koyuyor ama Cenk ile benzer özellikleri bence onu gereksiz kılıyor...İhtiyac mı dersen,bence Negredo da Abou da ihtiyacımızı karsılayacak tipler degiller.Gündeme pek gelmedi,cok takip etmedigim icin devamlılıgı konusunda bilgim yok ama Mitroglou yu bizim maclarda cok begenmiştim,şartları makul ise düşünülebilir bence.

Çevrimiçi Akil Emre

bonservissiz alalım Demba yı yanınada larin gelsin parayıda lens ve stopere yatıralım, ciddi anlamda negrodoyu bende istemiyorum.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Belki cok iyi oyuncudur,belki de degil ama eskiden yüksek bonservis bedelleri görmesi,kabiliyetli oldugunu ortaya koyuyor ama Cenk ile benzer özellikleri bence onu gereksiz kılıyor...İhtiyac mı dersen,bence Negredo da Abou da ihtiyacımızı karsılayacak tipler degiller.Gündeme pek gelmedi,cok takip etmedigim icin devamlılıgı konusunda bilgim yok ama Mitroglou yu bizim maclarda cok begenmiştim,şartları makul ise düşünülebilir bence.
mitroglu anca cenkin yedegi olur. abu ile kiyaslamam bile.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı sozkul

Aspor ve fotomac "Erdogan'dan Besiktas'a unutulmaz destekler" diye haber yapmis. Daha ne kadar alcalacaklar bakalim. Yatacak yeriniz yok ulan   :s20:

Zamanlama manidar

Çevrimdışı sozkul

Boyko tahminimce 1.5-2 gibi bir fiyata PAOK'a satılacak.

Milosevic ve Franco 200-300 bin karşılığı elden çıkarılabilir ya da sözleşmelerinin son senesi olması sebebiyle Rholdolfo gibi bir satışa konu olabilir.(Bedava satılıp, maaşları kadar bonservis girdisi gösterilebilir).

Aras kiralık gider, Pektemek bizde kalır.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boyko konusunda ağzından bal damlıyor. inşallah olur.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2017, 13:11:15 sozkul ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gökhan Gönül: "Beşiktaş'ta çok mutluyum. Camia beni çok kabullendi. Taraftar bağrına bastı. Gelir gelmez şampiyonluk yaşadım; muhteşemdi."

Gökhan Gönül: "Beşiktaş ile bir Avrupa şampiyonluğu yaşayacağıma da inanıyorum. Bana bu inancı veren takımın kalitesi, camianın büyüklüğü."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Gökhan Gönül, Habertürk'e konuştu: "Galatasaray'ın adını bile duymadığımız bir takıma elenmesi çok acı. Bir vatandaş olarak üzülüyorum."

Gökhan Gönül: "Pepe'den ben dahil herkesin öğreneceği çok şey var. Pepe ve Marcelo’nun yan yana oynamasını çok isterdim ama kısmet değilmiş"

"Quaresma işin şov yönünü çok iyi yapıyor. Böyle oyuncun varsa bu şekilde oynatacaksın. Onun açıklarını da defansta ben kapatıyorum"

Gökhan Gönül: "Şenol Hoca dendiğinde aklıma ilk gelen 'hiçbir şeyi beğendirememek' olur. Başarıya doymayan bir yapısı var."

"İşkolik biri. Ben de ne yapsam kendimi beğendiremiyorum. Takıma 1-2 gün izin verilse bile kendisinin uyuduğunu sanmıyorum.''

Çevrimdışı abdusta

https://futbol.as.com/futbol/2017/07/27/primera/1501149824_786593.html
As gazetesi haberine göre negredoya evet yada hayır demesi için 3 günlük süre vermiş Beşiktaş.
Negredo ise ekonomik açıdan ve  kariyeri açısından İspanyada veya İngilterede oynamak istiyormuş
yönetim ise biran evvel takımdan ayrılmasını istiyormuş

saygılar
not:sonuç,biz gene karaboğaya kaldık,diren Aboubakar

Çevrimdışı Savaş

Demba Ba sağlam çıksa da bassak imzayı. Larin'i de 1 milyon veya daha altına bağladık mı....

Demba Ba - Cenk - Larin

Ben tamamım buna. Sağlam Demba Ba 25'den aşağı bırakmaz. Hazır takımı da seviyor, sahipleniyor. Sağlamsa yemişim Negredo'yu Demba Ba bana yeter.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

https://futbol.as.com/futbol/2017/07/27/primera/1501149824_786593.html
As gazetesi haberine göre negredoya evet yada hayır demesi için 3 günlük süre vermiş Beşiktaş.
Negredo ise ekonomik açıdan ve  kariyeri açısından İspanyada veya İngilterede oynamak istiyormuş
yönetim ise biran evvel takımdan ayrılmasını istiyormuş

saygılar
not:sonuç,biz gene karaboğaya kaldık,diren Aboubakar

Biz bence Mbokani'ye kaldık. Elde şuanda bizi tatmin edecek hiç aday kalmadı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Demba Ba sağlam çıksa da bassak imzayı. Larin'i de 1 milyon veya daha altına bağladık mı....

Demba Ba - Cenk - Larin

Ben tamamım buna. Sağlam Demba Ba 25'den aşağı bırakmaz. Hazır takımı da seviyor, sahipleniyor. Sağlamsa yemişim Negredo'yu Demba Ba bana yeter.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

demba bir daha eskisi gibi olmayacak

Çevrimdışı sozkul

Uygun ücret karşılığı fesihede razıyım ben.. şu dakikadan sonra şunlara para veren çıkmaz dediğin gibi. toplamını 1-2 milyona bile satamayız..

Yunus emreye beleş verelim..  :D

Çevrimiçi terapati

Şampiyonlar ligi grup kuraları ne zaman çekiliyor?

Çevrimdışı denilanz

Şampiyonlar ligi grup kuraları ne zaman çekiliyor?
24 Ağustos.

Etiketler: