2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6923536 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Kesinlikle haklısın. Caner ve gökhandan sonra lens i kaptırmamak için çok para vermiş olabilirler. Yoksa fb yi seçmesi için sebep yok.

Kjaer'den gelen bütün parayı gömmüş olabilirler

Çevrimdışı sermet00

Lens'e teklif yokmuş menajerinin dediğine göre.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Keske transferleri süper kupa maçına yetistirseydik. Gecen sene cenk tosuna kaldık süper kupada, kaybetmiştik. insallah kafamızı duvarlara vurmayiz. Yeni forvet gelecek, uyum sağlayacak falan filan derken çok zaman kaybetmeden bari.

Çevrimdışı 38life

Keske transferleri süper kupa maçına yetistirseydik. Gecen sene cenk tosuna kaldık süper kupada, kaybetmiştik. insallah kafamızı duvarlara vurmayiz. Yeni forvet gelecek, uyum sağlayacak falan filan derken çok zaman kaybetmeden bari.

Yeni forvet stoper lige yetişsin öp başına koy.

Çevrimdışı levitate

Cyle Larin iş yaparmı sizce?
bipbipbupbup

Çevrimdışı atalay

Las Palmas, sezon öncesi oynayacağımız en iyi ve belki de tek test maçı. Lemos, Bigas, Jonathan Viera, Vitolo, Tana, Calleri ve Boateng gibi isimler umarım görev alırlar. Betis ve Las Palmas bu iklime alışık takımlar. Zaten Marbella Football Center devre arası dönemi tercih edilen bir kamp alanı. Burada İspanya 2 ve 3.lig takımları dışında kimseler yok. O yüzden maç tercihleri sınırlı. Kamp süresi 1 hafta önde olsa belki Eddie Howe'un Bournemouth'u ile maç ayarlanabilirdi. Sezon başı için enteresan tercih.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bu geldi, su geldi, hayirli olsun diye yazan duyumculari dizip  :steamed: lazim.

Ben hep Lens'i alalim dedim trasfer sezonu acildigindan beri ama Lens alacagi paraya bakiyor (gozlerinden belli adamin), Besiktas'a gelmez cunku Baskan buna istedigi parayi vermez. Giderse Fener'e gider, en az 3.5 milyon+ bonuslara imzalar.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı underworld

Miranda inter'den alacakları karşılığında bonservisini almaya çalışıyormuş. Sözleşme bitişine 1 sene var. 3 milyon maaşı var.33 yaşında. Inter salabilir belki.
Sağ stoper değil mi bu kavruk?

Çevrimdışı Koa_lAA

günaydın. bürüj takımının eski havası kalmamış... başakcity de iyi top oynadı yalnız. volkan hariç.

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tekrar haberleri veriyorlar illet oluyorum. Bitmedi mi bu Şenol hocam konusu
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı abdusta

@abdusta abi günaydın.. :bye:

Gunaydın  @onurturan

Fikret başkan Marbeladamı? yoksa yoldamı?

negredo transferi için teyittir.

saygılar

Çevrimdışı abdusta

Haber Analiz

Alıntı
Beşiktaş, İspanyol Golcü Alvaro Negredo İle Anlaştı 1 saat önce
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ünlü golcü Alvaro Negredo'nun menajeriyle yıllık 3.5 milyon Euro'da anlaştı.

Beşiktaş'ın  Alvaro Negredo transferinde Başkan  Fikret Orman dün İspanyol forvetin menajeriyle görüştü.

Sözcü'nün haberine göre, Yöneticiler  Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile  İspanya'da masaya oturan Orman, yıllık 3.5 milyon Euro'da el sıkıştı.

TRANSFER 1-2 GÜN İÇİNDE BİTECEK

Valencia ile  ABD kampından bugün dönecek olan Negredo ile de yüz yüze görüşecek olan  Beşiktaş, transferi 1-2 güne bitirecek.

Oyuncunun yüksek maaşından kurtulmak için kiralama teklifini kabul eden  Valencia'nın da Negredo'ya  Beşiktaş'a gitmesi için baskı yaptığı öğrenildi.

Kaynak: Sporvadisi.com

Neren doğru?,yukarıda anlaştı yazıyorsun,ortada yüzyüze görüşecek yazıyorsun,altta Beşiktaşa gitmesi için Valencianın baskı yaptığını yazıyorsun

Biz başkanı takip edelim Plajamı?Madridemi ,Valencia yamı gidiyor?Haber orada

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Haber Analiz

Neren doğru?,yukarıda anlaştı yazıyorsun,ortada yüzyüze görüşecek yazıyorsun,altta Beşiktaşa gitmesi için Valencianın baskı yaptığını yazıyorsun

Biz başkanı takip edelim Plajamı?Madridemi ,Valencia yamı gidiyor?Haber orada

saygılar
Vallahi benim ozel haber degil bu, ben yazinca guluyonuz (Küfür Yasak)₆ gazetesi yazinca auuuvvv

Çevrimdışı EagleForce

Aspor ve fotomac "Erdogan'dan Besiktas'a unutulmaz destekler" diye haber yapmis. Daha ne kadar alcalacaklar bakalim. Yatacak yeriniz yok ulan   :s20:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aşağıdakilerden hala hiç birinin satılamaması veya kiralanamaması garip. Son ana kadar bekleyip maaşını kendimizin ödeyeceği bir kiralama yöntemi mi düşünüyorlar acaba?

Boyko
Pedro
Milosevic
Aras
Veli
Pektemek
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Vallahi benim ozel haber degil bu, ben yazinca guluyonuz (Küfür Yasak)₆ gazetesi yazinca auuuvvv
Menajeriyle el sıkıştı, kendisiyle de ispanya ya dönünce görüşecek diyor. Senin haberlerin ilk satırında ümidim tavan yaparken ikinci satırda hayal kırıklığım dip yapıyor. Üçüncü satırda kutsal ışığı görüp uçup gitmek vodafone park a konmak istiyorum 😇😇😇
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2017, 11:10:48
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Aşağıdakilerden hala hiç birinin satılamaması veya kiralanamaması garip. Son ana kadar bekleyip maaşını kendimizin ödeyeceği bir kiralama yöntemi mi düşünüyorlar acaba?

Boyko
Pedro
Milosevic
Aras
Veli
Pektemek
kim 1,5-2 verir ki bunlara tabi ki kiralayıp maaşının çoğunu biz ödeyeceğiz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı arda

Boluspor!?

Aspor veya NTVSpor da verebilir aslında..

BeinSports'daki T biraz aklımı çeldi bakalım onlar da sporTmen mi adam değil mi? göreceğiz..
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2017, 11:14:04 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Uygun ücret karşılığı fesihede razıyım ben.. şu dakikadan sonra şunlara para veren çıkmaz dediğin gibi. toplamını 1-2 milyona bile satamayız..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aspor ve fotomac "Erdogan'dan Besiktas'a unutulmaz destekler" diye haber yapmis. Daha ne kadar alcalacaklar bakalim. Yatacak yeriniz yok ulan   :s20:
Bunların hepsi dünkü açıklamalar öncesi hazırlanan ve yayınlanan haberler.

Şenol Güneş'in millî takım mevzusu kapandı artık.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Boyko tahminimce 1.5-2 gibi bir fiyata PAOK'a satılacak.

Milosevic ve Franco 200-300 bin karşılığı elden çıkarılabilir ya da sözleşmelerinin son senesi olması sebebiyle Rholdolfo gibi bir satışa konu olabilir.(Bedava satılıp, maaşları kadar bonservis girdisi gösterilebilir).

Aras kiralık gider, Pektemek bizde kalır.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: