2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925631 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı matias_27

yanlış yapmışsın en az 5 yazman gerekiyordu dört yaptıktan sonra o rekoru kırmadan bırakırmıyız. :D

necmi abi ben bu imzayı şenol hoca ve başkanın bir yemekte söylemelerinden sonra yazmıştım :)) 5 deselerdi beş yazacaktım

4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Necmi

Doğruysa çok güzel, artık santrafor transferinde de elimiz güçlü ve rahat.

Bir de bakarsınız Demba sağlam çıkar, santrafor transferini kapatırız.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

atibanın tavsiyesiyse sonuna kadar kredisi olur bende
tam yatırım transferi. Tutarsa mükemmel olur.
harbiden burun vuruyor mermi gibi gidiyor toplar kaleci çelemiyor
kaçırdıklarınada bakmak lazım.

Çevrimiçi Necmi

necmi abi ben bu imzayı şenol hoca ve başkanın bir yemekte söylemelerinden sonra yazmıştım :)) 5 deselerdi beş yazacaktım

sonradan güncellediler :bandit:

Çevrimdışı matias_27

şuan seri şampiyonluklarımıza engel olabilecek tek rakip başakşehir abi. inanılmaz bir para akışı var.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Necmi

500.000 formadan kulübe net nekadar gelir kaliyor?
40 M kalır sanırım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

500.000 formadan kulübe net nekadar gelir kaliyor?
onla ilgili bilgim yok, 500 bin ve daha fazla forma satışı gerçekleştirse adidas elit sınıfa alıyor gibi bir haber okumuştum @tuncaboylu abinin bu konuyla ilgili bir iletisi vardı galiba

Çevrimiçi Kapkarakartal

isim koyduğum an transfer bitmiştir demektir . uğraşılıyor :ok:

Bari şöyle bir tüyo ver forvet mi defans mı ?

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı underworld

Larin geldiyse kanada sağlam giricez demektir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

40 M kalır sanırım
necmi abi benim en merak ettiğim şey; 169 liralık formadan net karımız ne kadar olduğu, biliyor musun =
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 16:17:00 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

l 13 ağustos pazar günü 21.45'te bu sezon ki ilk maçımızı oynayacağız.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2017, 16:18:26
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
l 13 ağustos pazar günü 21.45'te bu sezon ki ilk maçımızı oynayacağız.
21:45 ise şampiyonlar ligidir...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Larin geldiyse kanada sağlam giricez demektir.
Larin ve Cenk ile sezon bitmez.

Çevrimdışı Koa_lAA

terim milli takımı bıraktı söylentileri var... y.d umarım kalleşlik yapıp şenol hocaya yürümez...

Çevrimdışı Berat

terim milli takımı bıraktı söylentileri var... y.d umarım kalleşlik yapıp şenol hocaya yürümez...

Söylentiden de öte birazdan açıklanacak.

Çevrimiçi Akil Emre

Pektemeği yollayıp, bonservissiz Demba ba ve Lensi alabiliriz. Stoperede kalan para ile biri bulunur heralde.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pektemeği yollayıp, bonservissiz Demba ba ve Lensi alabiliriz. Stoperede kalan para ile biri bulunur heralde.
:ok: :super:

Çevrimdışı sametbagan

yanlış yapmışsın en az 5 yazman gerekiyordu dört yaptıktan sonra o rekoru kırmadan bırakırmıyız. :D
Görüyorum ve de arttırıyorum kırılması zor bir rekora imza atıp 7 sene üst üste şampiyon olacağız diyorum ben de :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

necmi abi benim en merak ettiğim şey; 169 liralık formadan net karımız ne kadar olduğu, biliyor musun =
net bilmiyorum ama tekstil sektöründe en düşük %50 dir 500 bin satışa daha fazla bile olur
ama peşin para verdiği için en fazla %50 dir diye tahmin ediyorum ben 80 lira koydum

Çevrimdışı underworld

Şenol Güneş : Ba'nin kalmasından yanayım.

Çevrimiçi Akil Emre

Lucescuyu falan getirsinler, medya baskısı ile iyice Hocamıza sulancakları kesin ama Şenol hocanın gitceğine zerre ihtimal vermiyorum

Çevrimdışı Koa_lAA

Söylentiden de öte birazdan açıklanacak.

hayırlısı.. bize bulaşmasınlarda.. avcı yı alsınlar.. denizli yi alsınlar.. sifo yu 1. hoca yapsınlar.. secenek çok..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Terim geseye gidebilir, milli takıma lucescu ya da yabancı bir hoca gider umarım.

Çevrimdışı tuncaboylu

onla ilgili bilgim yok, 500 bin ve daha fazla forma satışı gerçekleştirse adidas elit sınıfa alıyor gibi bir haber okumuştum @tuncaboylu abinin bu konuyla ilgili bir iletisi vardı galiba
Her formadan kulübe %25-30 arası bir tutar kalıyor diye biliyorum.
500 bin x 170/4 = 20 milyon lira herhalde.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

hayırlısı.. bize bulaşmasınlarda.. avcı yı alsınlar.. denizli yi alsınlar.. sifo yu 1. hoca yapsınlar.. secenek çok..

Üst mertebeden baskıyla Şenol Hoca'ya illaki teklif gidecektir.

Etiketler: