2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6930030 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cagdas44

Unutulmasın

18 kişilik Süperlig esame listesinde 7 tane Türk milli takımında oynayabilecek oyuncu olmaı zorunda ve bunlardan en az biri kaleci olmak zorunda.
28 kişilik oyuncu listemizde ise 14 yabancılık bir alan var

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçtiğimiz sezon Aboubakar İstanbula indiğinde 2.ci hafta maçı olan Konyaspor maçı oynanıyordu. Koca bir ilk yarı boyunca Aboubakar potansiyelinin yarısını bile veremedi. Allahtan Cenkin iyi dönemine denk geldik. Bunlardan ders çıkarmamız lazımdı. Ama hala aynı transfer politikasına devam edicez anlaşılan. Kelepir futbolcu için son dakikaya kadar bekleme taktiği. Başkan şansımızın hep iyi gideceğini düşünüyor olabilir ama hedeflerimiz riske atılamayacak kadar değerli.
Abartacak bir şey yok, Demba Ba ve Gomez de ilk resmi maçlardan az önce alındılar ama hemen katkı verdiler.

Abou'daki asıl sorun da uyum değil, özgüven eksiğiydi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Abartacak bir şey yok, Demba Ba ve Gomez de ilk resmi maçlardan az önce alındılar ama hemen katkı verdiler.

Alınacak oyuncu Gomez gibi bir oyuncu olacaksa okey.

Ama bunun hiçbir garantisi yok. Son haftaya kadar bekleyip ortada kalma ihtimalin de var. Şansın herzaman yaver gidecek diye birşey yok.

Çevrimdışı sermet00

Gomez temmuz sonu,Demba temmuz ortası geldi

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez temmuz sonu,Demba temmuz ortası geldi
Demba geldikten bir kaç gün sonra deplasmanda Feyenoord maçına çıktı, bir hafta sonra da hat-trick yaptı.

Gomez de ligin başlamasına iki hafta kala geldi, 3 hafta sonra golünü attı.

Çevrimdışı sermet00

Geçtiğimiz sezon Aboubakar İstanbula indiğinde 2.ci hafta maçı olan Konyaspor maçı oynanıyordu. Koca bir ilk yarı boyunca Aboubakar potansiyelinin yarısını bile veremedi. Allahtan Cenkin iyi dönemine denk geldik. Bunlardan ders çıkarmamız lazımdı. Ama hala aynı transfer politikasına devam edicez anlaşılan. Kelepir futbolcu için son dakikaya kadar bekleme taktiği. Başkan şansımızın hep iyi gideceğini düşünüyor olabilir ama hedeflerimiz riske atılamayacak kadar değerli.
Fikstür kolaydı geçen sene.Alanya,Konya,Karabük ikisi kek zaten,Konya'ya da az daha kaybediyorduk.Şimdi Antalya,Kasımpaşa,Bursa daha sıkı takımlarla oynayacağız

Çevrimdışı 38life

Demba geldikten bir kaç gün sonra deplasmanda Feyenoord maçına çıktı, bir hafta sonra da hat-trick yaptı.

Gomez de ligin başlamasına iki hafta kala geldi, 3 hafta sonra golünü attı.

Şuan ligin başlamasına 2.5 hafta var zaten... Ve gelecek olan oyuncunun Gomez seviyesinde olma garantisi yok. ihtimali de düşük.

Çevrimdışı 38life

Fikstür kolaydı geçen sene.Alanya,Konya,Karabük ikisi kek zaten,Konya'ya da az daha kaybediyorduk.Şimdi Antalya,Kasımpaşa,Bursa daha sıkı takımlarla oynayacağız

İLkyarının ilk yarısı bir hayli zor olacak bizim için. Hayal kırıklığı yaşamamak için işimizi sağlama almak zorundayız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şuan ligin başlamasına 2.5 hafta var zaten... Ve gelecek olan oyuncunun Gomez seviyesinde olma garantisi yok. ihtimali de düşük.
İlk 2-3 hafta da Cenk idare etsin.

Böyle büyük maliyetli transferler 2-3 hafta düşünülerek yapılmamalı, kendini en az 1 yıl bağlıyorsun çünkü.

Gomez'in etiket fiyatı 9 milyon Euro iken, bizim kaça kiraladığımızı biliyoruz.

Çevrimdışı Kutay

Alınacak forvet en kötü ihtimalle 6. haftadaki fener maçına takıma uyum sağlamış olmalı
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı 38life

İlk 2-3 hafta da Cenk idare etsin.

Böyle büyük maliyetli transferler 2-3 hafta düşünülerek yapılmamalı, kendini en az 1 yıl bağlıyorsun çünkü.

Gomez'in etiket fiyatı 9 milyon Euro iken, bizim kaça kiraladığımızı biliyoruz.

Peki x oyuncuyu 4 milyon euro maaş'a bugün alabilirken daha az ödemek için direttik ve lig başlarken imza attırdık 3 milyon euroya. Ama ilk haftalarda oynayacağımız zorlu bir - iki maçı Cenk Tosun'un saç baş yoldurması eşliğinde kaybettik. Şampiyonluğu da 2-3 puanla kaybettik. Değecek mi o 1 milyon euro'ya? Böyle tam renklilerin başını eziyorken. Tepelerine öldürücü balyozu vuracağımız sene risk almaktan yana değilim.

Çevrimdışı cagdas44

Peki x oyuncuyu 4 milyon euro maaş'a bugün alabilirken daha az ödemek için direttik ve lig başlarken imza attırdık 3 milyon euroya. Ama ilk haftalarda oynayacağımız zorlu bir - iki maçı Cenk Tosun'un saç baş yoldurması eşliğinde kaybettik. Şampiyonluğu da 2-3 puanla kaybettik. Değecek mi o 1 milyon euro'ya? Böyle tam renklilerin başını eziyorken. Tepelerine öldürücü balyozu vuracağımız sene risk almaktan yana değilim.

Bir yerden risk alınca bir yerden kaçırdığımız bir denge tahtasındayız ayrıca unutmamak gerek. FFP nedeniyle rahatca teklif de yapamıyoruz teklif yapıp FFP'yi zorlasak oyuncu riski azalırken total risk büyüyor

Çevrimdışı 38life

Cenk sakatlansa veya cezalı duruma düşse oynayacak tek 1 forvet yok ...Babel veya Quaresma'ya bişey olsa oynayacak kanat yok, Pepe'ye bişey olsa stoper yok!

Bukadar rahat davranma lüksümüz olduğunu düşünmüyorum. Evet biz rakiplerin hepsinden iyiyiz ama zaten iyi olduğumuz için rahat davranma ve risk alma lüksümüz yok.

Çevrimdışı 38life

Bir yerden risk alınca bir yerden kaçırdığımız bir denge tahtasındayız ayrıca unutmamak gerek. FFP nedeniyle rahatca teklif de yapamıyoruz teklif yapıp FFP'yi zorlasak oyuncu riski azalırken total risk büyüyor

Anlıyorum ama ben imkanlardan ve imkansızlıklardan bahsetmiyorum, ona boynumuz kıldan ince. El mahkum. Ama durum böyle değil. Başkan şuanda bunu strateji edinmiş durumda. Yani zorunda olduğumuz için değil böylesini istediğimiz için yapıyoruz.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı cagdas44

Anlıyorum ama ben imkanlardan ve imkansızlıklardan bahsetmiyorum, ona boynumuz kıldan ince. El mahkum. Ama durum böyle değil. Başkan şuanda bunu strateji edinmiş durumda. Yani zorunda olduğumuz için değil böylesini istediğimiz için yapıyoruz.

Bence o kadar emin olmayalım, başkan bizim bilmediklerimizi biliyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Cenk sakatlansa veya cezalı duruma düşse oynayacak tek 1 forvet yok ...Babel veya Quaresma'ya bişey olsa oynayacak kanat yok, Pepe'ye bişey olsa stoper yok!

Bukadar rahat davranma lüksümüz olduğunu düşünmüyorum. Evet biz rakiplerin hepsinden iyiyiz ama zaten iyi olduğumuz için rahat davranma ve risk alma lüksümüz yok.
Aksine gayet rahat davranma lüksüne sahibiz. Pepe'ye bir şey olsa Tosic-Mitrovic 2 hafta oynar. Kanatta Orkan'ı ya da Adriano'yu deneriz. Santrafor da ligin ilk haftasında kadroda olur muhtemelen.

Çevrimdışı 38life

Aksine gayet rahat davranma lüksüne sahibiz. Pepe'ye bir şey olsa Tosic-Mitrovic 2 hafta oynar. Kanatta Orkan'ı ya da Adriano'yu deneriz. Santrafor da ligin ilk haftasında kadroda olur muhtemelen.

E puan kaybına aşıksak olur neden olmasın.

Çevrimdışı tuncaboylu

İlk 3 hafta İstanbul'da oynuyoruz, ikisi Vodafone Park'ta. Bu maçları yeni santrafor gelmeden de kazanabiliriz ve kazanmalıyız.

Lig 102 puanlık koca bir maraton, 2-3 puanı herhangi bir yerde de kaybedebilir veya telafi edebilirsin. Bu kadar minör düşünmeyin.

Geçen sene de Galatasaray ile 2-2 berabere kalınca buna benzer şeyler yazmıştın, ben de deplasmandaki  o maça 7-8 puan farkla çıkar, lig sonunda  Galatasaray'a 10 puandsn fazla fark atarsak bu hesaplar anlamsız olur demiştim.

Çevrimdışı 38life

İlk 3 hafta İstanbul'da oynuyoruz, ikisi Vodafone Park'ta. Bu maçları yeni santrafor gelmeden de kazanabiliriz ve kazanmalıyız.

Lig 102 puanlık koca bir maraton, 2-3 puanı herhangi bir yerde de kaybedebilir veya telafi edebilirsin. Bu kadar minör düşünmeyin.

Geçen sene de Galatasaray ile 2-2 berabere kalınca buna benzer şeyler yazmıştın, ben de deplasmandaki  o maça 7-8 puan farkla çıkar, lig sonunda  Galatasaray'a 10 puandsn fazla fark atarsak bu hesaplar anlamsız olur demiştim.

Lig içindeki durumla bu bir değil. Transfer stratejisinden bahsediyorum ben. Geçtiğimiz sezon çok fazla zorlayan olmadı Cenk de formundaydı ve iyi geçti ilk süreç. Bu sezon aynısı olacak diye birşey yok. Ben risk almamaktan yanayım. Bu bir bilgisayar oyunu değil sonuçta. Futbolcuların birbirleriyle oynama pratiğinin belli bir seviyeye gelmesi gerekiyor özellikle defans hattının.

Çevrimdışı Savaş

Şöyle bir saat 21:00'dan beri geldim. Gözlerim kanadı. Napmışınız arkadaşlar siz? Hızlı hızlı okuyunca daha fena oldu dayak yemişe döndüm gömmediğiniz adam kalmamış. Hazırlık maçı bu yapmayın :)

Geçen sezon hadi bir nebzeydi de bu sezon maç sırasında hiç uğramamak lazım foruma onu anladım.

Çevrimdışı mylife1903

Ya arkadas bu nasi takim fotosudur

Hangi macti o realin galiba elemanin biri realli futbolcu gjbi takim fotosuna girmisti 12 kisik foto vermislerdi
Ilk defa goruyom boyle bisi 7 kisi onde 4 kisi arkada. Hayret bisi

Çevrimdışı mellfred

Ya arkadas bu nasi takim fotosudur

Hangi macti o realin galiba elemanin biri realli futbolcu gjbi takim fotosuna girmisti 12 kisik foto vermislerdi
Ilk defa goruyom boyle bisi 7 kisi onde 4 kisi arkada. Hayret bisi
Abi hazırlık sürecindeyiz. takım tam oturmadı

Çevrimdışı EagleForce

Baskan yine Burak demis. TS alaydi sunu iyiydi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Etiketler: