2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935738 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Şampiyonlar ligi için bi bura çekimi yaptım şu hale bak :D

keli bile geçmişsin maşallah

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2017, 18:35:57
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

Bizim buralarda elinin ayarını diye başlayan bir atasözü söylerler :)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Berat

keli bile geçmişsin maşallah

Direkt lige odaklanırız daha iyi olur. :bandit:

[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2017, 18:41:05 Berat ]

Çevrimdışı cagdas44

bilginin eğitimle paralleliğini kuruyorsunuz bu yanlış bir şey
eğitim sana bir pencereden baktırır. yapacağın işi en iyi şekilde yapmanı sağlar
demeyelimde sistemin kabul ettiği doğrular içinde yapmanı sağlar.
merak ettiğiniz her konuyu okuyun bilginin zararı olmaz. kuantum teorisini bilmek için
fizikçi olmaya gerek yok. insan anatomisini bilmek içinde doktor olmaya gerek yok
mesela transfermarkette sıkça okuruz buzağı yaralanmasını peki içinizde kaç kişi merak edip bunu
araştırdı. şimdi şurda test yapma imkanımız olsa 50 li yaş grubu merak edip araştırmıştır bunu :D

Abi benim merakım tamamen mesleki  :D

Bir eğitimci olarak söyleyebilirim ki konular geliştikçe mevcut ön bilgi bunları öğrenmekte büyük önem taşıyor. Lise seviyesinde aldığın eğitim bugün üniversitelerdeki bazı bölümlerden iyi biliyorum ama ne kadar iyi onu merak ettim ben  :biggrinking:

Çevrimdışı onurturan

Necmi abinin uzmanlik alani doğal taslar mermerler granitler diye hatirliyorum..

Çevrimdışı Berat

Güncel satılan forma sayısı : 56.000

Çevrimdışı onurturan

Güncel satılan forma sayısı : 56.000
Yüklenelim iyi gidiyoruz..

Çevrimiçi Necmi

Abi benim merakım tamamen mesleki  :D

Bir eğitimci olarak söyleyebilirim ki konular geliştikçe mevcut ön bilgi bunları öğrenmekte büyük önem taşıyor. Lise seviyesinde aldığın eğitim bugün üniversitelerdeki bazı bölümlerden iyi biliyorum ama ne kadar iyi onu merak ettim ben  :biggrinking:
meslek lisesi okudum fizik kimya yoktu matematikte iki artı iki dört eder kıvamındaydı :D
şimdi sana bunu anlatamam bunu anlayabilmen için bizim zamanımızda bizimle aynı şartlarda yaşaman gerekiyor.
bizim dönemimiz kapitalizmi reddeden dönemdi kapitalizm zeki insan zeki toplum istemez ihtiyaç duyduğu
zekayıda faunus içinde yetiştirir. gerisi tüketsin yeter.
okullarda sistemin devamını sağlayacak insan yetiştiriyor. sistemi geliştirecek yenileyecek bilgi verilmiyorki.
Darwin'in Evrim Teorisi nin yasak olduğu eğitim sistemi hakkında konuşmak buna eğitim demekde çok gereksiz bence.

Çevrimdışı cagdas44

meslek lisesi okudum fizik kimya yoktu matematikte iki artı iki dört eder kıvamındaydı :D
şimdi sana bunu anlatamam bunu anlayabilmen için bizim zamanımızda bizimle aynı şartlarda yaşaman gerekiyor.
bizim dönemimiz kapitalizmi reddeden dönemdi kapitalizm zeki insan zeki toplum istemez ihtiyaç duyduğu
zekayıda faunus içinde yetiştirir. gerisi tüketsin yeter.
okullarda sistemin devamını sağlayacak insan yetiştiriyor. sistemi geliştirecek yenileyecek bilgi verilmiyorki.
Darwin'in Evrim Teorisi nin yasak olduğu eğitim sistemi hakkında konuşmak buna eğitim demekde çok gereksiz bence.

Biz mecburuz abi ne yazık ki buna eğitim demek zorundayız. Son 15 yılda müfredatlarda yapılan değişiklikler Bölge değiştirirken lokomotif değiştiren tren seti gibi. Bölge değişiyor loko değişiyor güç değişiyor bir bakmışım dizel bir bakmışım kömürlü arada da hızlı treni koklatıyorlar

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2017, 19:01:30
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Necmi abinin uzmanlik alani doğal taslar mermerler granitler diye hatirliyorum..
o iş maden mühendislerinin işi benimki uygulama boyutu
mermerin nasıl oluştuğuyla ilgili değilde nasıl paraya çevrileceği daha çok ilgi alanım oluyor :naughty:

Çevrimiçi Samet Demir

o iş maden mühendislerinin işi benimki uygulama boyutu
mermerin nasıl oluştuğuyla ilgili değilde nasıl paraya çevrileceği daha çok ilgi alanım oluyor :naughty:
Asıl uzmanlık yoku paraya çevirebilmek bana da o lazım

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Biz mecburuz abi ne yazık ki buna eğitim demek zorundayız. Son 15 yılda müfredatlarda yapılan değişiklikler Bölge değiştirirken lokomotif değiştiren tren seti gibi. Bölge değişiyor loko değişiyor güç değişiyor bir bakmışım dizel bir bakmışım kömürlü arada da hızlı treni koklatıyorlar
zaten eskiden eğitim ve öğretimdi şimdi sadece eğitim oldu
seni uysal düzene uyan insanlar olarak eğitiyorlar işte.
eğitmek seni bir kalıba sokmaktır öğretmek adı üstünde
sana araştırma özelliği katıyor merak katıyor. sürekli üstüne koymayı gerektiriyor
öğrenme alışkanlığı kazanan hayatı boyunca sürekli öğrenir. buda gelişim demektir.
korku bilinmeyene karşı duyulan bir çaresizliktir. öğrenen insanı korkutamazsın korkutamadığın
insanıda baskı altına alıp yönetemezsin.
futbola dönelim mesela fener kapalı kutudur bilgi sızdırılmaz hiç bir zaman o nedenle her zaman güçlü
kabul edilir korku duyulurdu. Bilinmeyene duyulan çaresizlik şimdi deşifre oldular ne olduklarını
sınırlarını görmeye başladı diğer takımlar artık gelip kendi sahalarında kafa tutabiliyorlar yeniyorlar
her zaman şeffaflık diyen arkadaşlara neden şeffaflık iyi bir şey değil sana değil rakiplerinede şeffaf oluyorsun
diyorum. Avrupadada daha fazla temas edip rakipleri daha iyi tanıyıp daha göze kestirir olacağız
city oyuncusu real oyuncusu peşinde koşuyorsun aslında almış olmakta önemli değil zihinlerde
kendini onların seviyesinde tutuyorsun ulaşılmaza bilinmeyene değil ulaşılabilir bilinire dönüyorsun
rakibinle başa baş mücadelede birinci koşul bu ondan korkmayacaksın.

Çevrimdışı Yado

Video'nun altındaki "Dünyanın en iyi stoperi" "Son 10 yılın en iyi stoperi" "Tüm zamanların en iyi stoperi" gbi yorumlar gerçektenPepe'nin kalitesini gösteriyor. Bir iki tane değil çok fazla böyle yorum var.

Videoda dikkat çeken birşey var; Pepe'nin yaptığı sert müdahelelerden sonra karşısındaki futbolcular hiçbirşekilde itiraz etmiyorlar, üzgün tavır gösterip ayağa kalkıp devam ediyorlar. Çünkü Pepe'nin müdaheleleri sert olmasına karşın bir okadar da nizami. Bir anda patlayıp hızlı bir şekilde müdahele ediyor, böylece rakibini bir hayli savuruyor, yere düşürüyor. Ama müdahele hep topa. Aslında bir çok pozisyonda da topla karışık rakibin bacağına da müdahele ediyor ama öncelik hep topta olduğu için ne hakem ne rakip buna bir tepki göstermiyor. Umarım ligimizdeki hakemler de Pepe'nin seviyesine çıkabilirler.

Bide başka kimsenin dikkatini çekmedi sanırım ama PEPE'nin ayak dışıyla yaptığı müdahaleler var , kusursuz bir pratik kazanmış bu müdahale tarzında .

Trivela asisti yapan Q7'miz vardı şimdi birde trivela ile savunma yapan savunmacımız var PEPE. Ulan çok başka takım olduk be :)
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Yado

Yallah cinler yallah kışkışkışkışkışkış.

İspanya'dan bir takım olacak grubumuzda içime doğuyor R.Madrid diyor iç ses Hala
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı cagdas44

zaten eskiden eğitim ve öğretimdi şimdi sadece eğitim oldu
seni uysal düzene uyan insanlar olarak eğitiyorlar işte.
eğitmek seni bir kalıba sokmaktır öğretmek adı üstünde
sana araştırma özelliği katıyor merak katıyor. sürekli üstüne koymayı gerektiriyor
öğrenme alışkanlığı kazanan hayatı boyunca sürekli öğrenir. buda gelişim demektir.
korku bilinmeyene karşı duyulan bir çaresizliktir. öğrenen insanı korkutamazsın korkutamadığın
insanıda baskı altına alıp yönetemezsin.
futbola dönelim mesela fener kapalı kutudur bilgi sızdırılmaz hiç bir zaman o nedenle her zaman güçlü
kabul edilir korku duyulurdu. Bilinmeyene duyulan çaresizlik şimdi deşifre oldular ne olduklarını
sınırlarını görmeye başladı diğer takımlar artık gelip kendi sahalarında kafa tutabiliyorlar yeniyorlar
her zaman şeffaflık diyen arkadaşlara neden şeffaflık iyi bir şey değil sana değil rakiplerinede şeffaf oluyorsun
diyorum. Avrupadada daha fazla temas edip rakipleri daha iyi tanıyıp daha göze kestirir olacağız
city oyuncusu real oyuncusu peşinde koşuyorsun aslında almış olmakta önemli değil zihinlerde
kendini onların seviyesinde tutuyorsun ulaşılmaza bilinmeyene değil ulaşılabilir bilinire dönüyorsun
rakibinle başa baş mücadelede birinci koşul bu ondan korkmayacaksın.

Abi ben konuyu alt yapı olarak ele alacağım

- Öncelikle alt yapının oluşacağı gelişeceği okullar imkanlar yok ya da çok az
- Hadi çalıştıracak yer buldun bu seferde çalıştıracak adam bulmak mevzu, Beden eğitimi mezunlarının kaçta kaçı gerçek manada beden eğitecek bilgiye sahip ciddi bir soru işareti ki bunun yanında antrenör ve teknik bilgi gibi önemli kollar da gerekli.
- Bunları hallettik desen bunları yönetecek ve yarışmacı hale getirecek bir organizasyon gerekli.

Özverili olmayan yöneticiler yeterli bilgiye sahip olmayan eğiticiler ve zaten olmayan imkanlardan kardelen çıkarsa ne mutlu. Bize sarı çiçek yaylası lazım ama işte olursa balkonda yetişen 3-5 menekşeye de yok diyemiyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Yallah cinler yallah kışkışkışkışkışkış.

İspanya'dan bir takım olacak grubumuzda içime doğuyor R.Madrid diyor iç ses Hala
atletico madriti istemem bize çok ters bir oyun kurgusu var
en iyi barça görünüyor. tabi birinci torbadan Benfica ikinci torbadan sevilla tercih ederim ama
illaki bir ispanyol olacaksa tabi bunlar olursa 3. torbada allahın emri ingiliz olur ordada tottenham yerine
liverpool tercih ederim.

Çevrimdışı mellfred

Barca ile atletico'nun ikinci torbada ne işleri var yahu!

Çevrimdışı Ensar

geçen gün kendi yöneticimiz için ortalığı ayağa kaldırdık , cem dizdar içinde aynı şey , ama bize canlı yayında hakaret eden gerizekalı diyen bu adama ses çıkaran tek tük

https://twitter.com/alperbah/status/889800224415330304
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Çevrimiçi Necmi

Abi ben konuyu alt yapı olarak ele alacağım

- Öncelikle alt yapının oluşacağı gelişeceği okullar imkanlar yok ya da çok az
- Hadi çalıştıracak yer buldun bu seferde çalıştıracak adam bulmak mevzu, Beden eğitimi mezunlarının kaçta kaçı gerçek manada beden eğitecek bilgiye sahip ciddi bir soru işareti ki bunun yanında antrenör ve teknik bilgi gibi önemli kollar da gerekli.
- Bunları hallettik desen bunları yönetecek ve yarışmacı hale getirecek bir organizasyon gerekli.

Özverili olmayan yöneticiler yeterli bilgiye sahip olmayan eğiticiler ve zaten olmayan imkanlardan kardelen çıkarsa ne mutlu. Bize sarı çiçek yaylası lazım ama işte olursa balkonda yetişen 3-5 menekşeye de yok diyemiyoruz.
hep alt yapıdan oyuncu çıkmıyor diyorlar ya bu çok bilgisizce edilmiş bir laf
takımın alt yapısı olmaz ülkenin alt yapısı olur. kulüpler ülke alt yapısını mamül maddeye dönüştürür.
dünyada hiç bir kulübün alt yapı geliştirme gücü yoktur. sadece ülkedeki mevcut alt yapıyı işleme yeteneği
kazanırlar. Norveçin yakın örneğine bakmak yeterli sen ilk okulda yapacaksın spor alt yapısını okulların futbol basketbol
takımları olacak orta okulda lisede devam edecek bu. Ayıklama burdan başlar işte burda spor disiplinini alacak
çocukları kulüpler profesyonel yapacak NBA da olduğu gibi üniler bu çocukların yetenekli olanlarına burs verecek
çocukların futbol basketbol valeybol oynaması için nedenler olacak.

Çevrimdışı 38life

Bide başka kimsenin dikkatini çekmedi sanırım ama PEPE'nin ayak dışıyla yaptığı müdahaleler var , kusursuz bir pratik kazanmış bu müdahale tarzında .

Trivela asisti yapan Q7'miz vardı şimdi birde trivela ile savunma yapan savunmacımız var PEPE. Ulan çok başka takım olduk be :)

Negredo da ayağının dışını kullanır :)

Çevrimdışı 38life

Doktorumuzun paylaşımı.

Çevrimdışı Ensar

Çevrimiçi Samet Demir

atletico madriti istemem bize çok ters bir oyun kurgusu var
en iyi barça görünüyor. tabi birinci torbadan Benfica ikinci torbadan sevilla tercih ederim ama
illaki bir ispanyol olacaksa tabi bunlar olursa 3. torbada allahın emri ingiliz olur ordada tottenham yerine
liverpool tercih ederim.
Bize bir tane ingiliz takımı kitlerler gibi geliyor.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: