2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935435 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Doğru Pepe zaten Zambia milli takımı oyuncusu o yüzden kampa zamanında katıldı..
Birde Quaresma şampiyonlar ligi finali oynamış, pepe tabiki erken gelicek  :s20:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2017, 15:11:49
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Mbappe 180 milyon euro karşılığında reale gitmiş. Dünyada transfer çılgınlığı furyasını başlatan realden yine iğrenç bi hamle. Hangi insan hangi emek 180 milyon euro edebilir endüstriyel futbolunuz batsın.
İtalyan La Gazzetta dello Sport, Paris Saint Germain'in Neymar transferinde sona geldiğini ve bu transferin toplam maliyetinin 562 milyon Euro (2 milyar 315 milyon TL) olduğunu iddia etti.
Paris Saint Germain'in Neymar transferindeki kararlılığı bitmiyor. İtalyan La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Fransız ekibi, yıldız futbolcunun babasıyla görüşüp transfere nokta koydu. Ancak bu futbolcunun transfer maliyeti dudak uçuklatıyor. Paris Saint Germain'in 5 yıllık imza attırmayı planladığı Neymar için toplam 562 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtildi. Bu transfer için sadece oyuncunun babasına 40 milyon Euro komisyon ödenecek.

Barcelona'nın sözleşmesine eklediği 222 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödeyecek olan Paris Saint Germain, oyuncuya da 100 milyon Euro imza parası verecek. Yıllık net 30 milyon Euro kazanacak olan Neymar'a, ayrıca 10 milyon Euro da bonuslarla birlikte ödeme yapılacak. 5 yıllık yapılacak olan anlaşma için 562 milyon Euro'yu gözden çıkaran Paris Saint Germain, Barcelona ile Amerika kampında bulunan Neymar'la 17 saatlik konferans görüşme yaptı.
fotomaç
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Koa_lAA

üstad stephen hawking uzaylılar kolomb un amerikan yerlileriyle karşılaşmasına benzeyebilir. hiç ederler bizi demiş.. en azından 4. yıldızı taksak baride sonra gelseler gelişmiş uzaylı dostlar... tırstım yav... transfer haberi olsada az rahatlasam...

Çevrimiçi Necmi

2019 da bitiyor bizim anlaşma abi. Ayrıca fenerinde bizim gibi pay şeklinde bi anlaşması var net rakam değil..
Not: sanırım pay şeklinde anlaşması bir önceki anlaşmasında vardı ama olsa bile 1 milyon dolar filan oynar o ekstralardan. Ki geçenlerde o kadar forma satışına rağmen elimize kartal yuvasından ne kaldığını açıklamışlardı koca bir hiç, zaten satılan formaları Adidas yapıyor bu formanın sanırım yarı parasını da o alıyor bize kalan yarı paranın çoğu da kartal yuvası giderleri vs lerine gidiyor sonuç zarar veya cüzzi kâr.
geçen sene kartal yuvası 15 M dolar civarı kar etti nesini beğenmedin 3 aylık
bildirimlere bakılıp bir senenin hesabı orantılanmaz. 3 aylık hesap üretin dönemine gelir
kar görünmez bir sonraki 3 ay üretim olmayacağı için hepsi kar görünür. şirket karları senelik
bakılır kartal yuvaları kar ediyor hemde oldukça tatmin edici kar ediyor.
zaten kar ettiklerini kartal yuvasına gittiğinizde mutlu yüzlerden anlarsınız. eskiden sohbet ederdim
sırf Beşiktaş sevdasından açık tutuyoruz derlerdi şimdi allah bozmasın diyorlar.

Negredo gelsin artık, emin olun sakatlık falan olmadığı sürece hayran olacağımız bir forvet çok işimize yarayacak.

Çevrimiçi Necmi

2019'da bitiyor, 1.5 sene sonra yenilenir.

Bu sezon da 500 bin forma satar, sampiyon olur ve yazın Uzakdoğu kampı yaparsak, senelik 10-12 milyon dolarlık bir anlaşma yaparız bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu seneki satış değilde son 5 yılın ortalaması baz alınır yeni sözleşmede bence
ama bu sefer masada yönetimin eli çok kuvvetli olacak adidas ona en fazla kazandıranla yeni sözleşme yapacak

Çevrimdışı Yado

İzleyin de biraz keyfiniz yerine gelsin.

Yanlış anlamayın öle tırı vırı oyuncular değil , Messi , costa , lewa gibi forverlere karşı oynadığı maçlardan kesitler

The KİLLER Kepler PEPE

İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Hala Demba ba gelebilir deniyor..
Peki sizce sağlıklı olarak düşünürsek Demba ba mı Negredo mu  :money:
Negredo tabikide.Ama sağlıklı dembaba da üzmez.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2017, 15:24:03
Negredo gelsin artık, emin olun sakatlık falan olmadığı sürece hayran olacağımız bir forvet çok işimize yarayacak.
kanadaya gitmiş takımıyla hazırlık maçına çıkmış 11 de.
menecerleriyle görüşüyorlardır ispanyada...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Bu çocuk formaları da sayılıyor mu toplam satışa?

çocuklar insan değilmi :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu seneki satış değilde son 5 yılın ortalaması baz alınır yeni sözleşmede bence
ama bu sefer masada yönetimin eli çok kuvvetli olacak adidas ona en fazla kazandıranla yeni sözleşme yapacak
Hem formalarda hem reklamlarda yeni anlaşmada buna göre davranır umarım. Bir forma reklamı çekiyor tüm takımların konsepti aynı, buradan bile ne kadar ucuza kaçtığı belli oluyor. Madem bu takımın forma yüzü olmak istiyor elini cebine atacak..
Korku akıl katilidir.

herkese merhabalar. selamlar sevgiler
foruma yeni üye olmuşken ilk yazımı gireyim dedim.
Takımın yaş ortalaması hayli yükseldi. Genç diyebileceğimiz oğuzhan, talisca, tolgay, mitrovic dışında oyuncumuz yok. tabi taliscada kiralık. orkanı yazmadım çünkü bir kanat transferi daha düşünülüyorsa fazla forma şansı bulabileceğini düşünmüyorum. Şuan transferi için görüşülenler ise kaliteli ancak 30 yaşını geçkin olanlar. Bu düşüncenin daha fazla sürdürülebilir olduğunu sanmıyorum. Forumu sürekli ziyaretçi olarak takip ediyorum ama bu problemin çokta üzerinde durulduğunu görmedim.
Öncelikle hoşgeldin, herkes bunun farkında.Ama günümüz mali şartlar açısında pek genç oyuncu alma fırsatımız yok.Bonservise pek para veremiyoruz alacağımız oyuncu iyi ve bonservisi en düşük seviyede olmasını istediğimizden dolayı yaşlı oyuncu profili bize uyuyor.Ayrıca taraftarımız biraz sabırsız Mitrovic'i almamıza rağmen şimdiden sallamaya başladı insanlar.Genç oyuncu yetiştirme kültürümüz pek yok o yüzden en azından FFP bakımından rahatladıktan sonra elbet bu konuda iyileştirmeler olucaktır.Çünkü o zaman elimiz daha rahat olucak şöyle düşün şuanlık alabileceğimizin en iyileri ve en kaliteleri bunlar.Bu bizim için yanlış gözüksede şuanda yapılacak en doğru şey bu transfer politikası gibi.

Çevrimiçi tolga1903

İtalyan La Gazzetta dello Sport, Paris Saint Germain'in Neymar transferinde sona geldiğini ve bu transferin toplam maliyetinin 562 milyon Euro (2 milyar 315 milyon TL) olduğunu iddia etti.
Paris Saint Germain'in Neymar transferindeki kararlılığı bitmiyor. İtalyan La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Fransız ekibi, yıldız futbolcunun babasıyla görüşüp transfere nokta koydu. Ancak bu futbolcunun transfer maliyeti dudak uçuklatıyor. Paris Saint Germain'in 5 yıllık imza attırmayı planladığı Neymar için toplam 562 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtildi. Bu transfer için sadece oyuncunun babasına 40 milyon Euro komisyon ödenecek.

Barcelona'nın sözleşmesine eklediği 222 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödeyecek olan Paris Saint Germain, oyuncuya da 100 milyon Euro imza parası verecek. Yıllık net 30 milyon Euro kazanacak olan Neymar'a, ayrıca 10 milyon Euro da bonuslarla birlikte ödeme yapılacak. 5 yıllık yapılacak olan anlaşma için 562 milyon Euro'yu gözden çıkaran Paris Saint Germain, Barcelona ile Amerika kampında bulunan Neymar'la 17 saatlik konferans görüşme yaptı.
fotomaç

Aynı şekilde bu transfer için de geçerli söylediklerim abi. Bu transferdeki paralar daha bi acayipmiş. Allah petrolden razı olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

çocuklar insan değilmi :D
Formaları farklı fiyatlandırılıyor ya, ondan sordum.

Çevrimdışı tuncaboylu

fotomaç
Serbest kalma bedeli sözleşmeye random eklenmiş, belli ki zaten kimse vermez diye 222 yazmışlar.

Hadi Milan'ı yeni sahipleri aldı, şu bu. Daha 3 sene önce 60 milyon euro FFP cezası yiyen bir takım PSG. Bu takım nasıl 222 milyon euro bonservis + 100 milyon euro imza parası + 40 milyon euro komisyon öder bir transfer için?

O yüzden kimse bana FFP masalı anlatmasın artık.

Valla anlaşsınlarda gelsin şu adam artık şuraya  :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu FFP olayının büyük çoğunluğu türk takımlarını avrupada durdurmak veya kısıtlamak için kullanılıyor çok da büyütmeye gerek yok. Başka takımlar esnetince bişi yok azıcık kafasını çıkartan türk takımı olunca bas cezayı. Avrupanın çok samimi olduğunu düşünmüyorum ki bunun sebeplerini daha önce anlattım. Ama yinede el mecbur uymak zorundayız çünkü kurallar bize gelince dosdoğru uygulanıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Monaco bu sene 350 milyon Euro'luk satış yapmış olacak...

Çevrimdışı Yalçın

1 ay kadar uzak kaldim forumcaizima. Aklimdakileri yumurtluyim; bakayim yanlis mi dusunuyorum anlayayim azcik da olsa..

Quaresma: Simarik cocuk. Kimse kendisini Besiktas armasinin bulundugu herhangi bir alandan ustun gormemeli. Cekerler kulagini. Senol Hoca babasi olsa affetmez. Affederse sayet olmaz. Affetmemeli. Yani; affetme dedik.

Negredo: Adamin ne videosunu baska birseyini arastirdim. NTV'de donen 3 golunu gordum. Adamin beli kalin. Cenk'i animsatti bana. Bir de kafa golunu gordum. Onundeki adamin uzerine cikti neredeyse. Bir de vurusunu gordum. Temiz vuruyor. Adrese teslim. Hani Senol Hoca icin diyorlar ya "pivot santrofor". Yani saha icinde topla bulustur, sonra santraya git olayi. O hesap. Iki guvencem var. Fikret Orman isin icindeyse, ki icinde; guvenirim. Digeri ise adam ligimizden daha alt bir ligde oynamamis. Hayirlisi.

Cem Dizdar: Yahu Cem Dizdar; sen boyle degildin.. Dune kadar atarli tutarli saldiriyordun yonetime.. Dun yedin kapagi yine bundan nemalandin, yok "sevindim, onur duydum" falan filan.. Yahu klup senin yuzunden "ispatla gel" diye duyuru yapti kalktin onda da kendin pay cikardin.. Sen boyle degildin Cem Dizdar sonradan oldun; bunu bilesin..

Formalar: Adidas daha iyi isler cikarmali. Fena degil. Fakat kimsede bir "wauvvvv" etkisi yaratmadi. Okuyan varsa duysun bunu. Turkiye'nin en eski klubune forma yapiyorsan en ust duzeyde yapmalisin. Yok formanin ic tarafinda yenilik varmis falan filan. Banane formanin icinden. Ben o formayi gogsumu gere gere giyeceksem sen de layikini yapacaksin.

Pepe: Ilerde bu adam Besiktas'in icinde olur. Ben diyim.

Talisca: Biliyor bu sene iyi oynarsa sicrama yapacagini. Monitor etmek lazim.

Orkan Cinar: Sakatlanmazsa yillarca kanat ihtiyacimizi giderecek bir oyuncu aldik. Genc ve bir babacan bir antrenore ihtiyaci olan bir cocuktu. Dogru adrese geldi.

Stoper transferi: Mitrovic'le Tosic'le olacak is degil bu. Mangal gibi Mangala paklar orayi.

Simciklik bunlar.

@Necmi abi selamlar. @Oktay i mi gormuyorum ne zamandir ona da selam.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu FFP olayının büyük çoğunluğu türk takımlarını avrupada durdurmak veya kısıtlamak için kullanılıyor çok da büyütmeye gerek yok. Başka takımlar esnetince bişi yok azıcık kafasını çıkartan türk takımı olunca bas cezayı. Avrupanın çok samimi olduğunu düşünmüyorum ki bunun sebeplerini daha önce anlattım. Ama yinede el mecbur uymak zorundayız çünkü kurallar bize gelince dosdoğru uygulanıyor..
Türk takımları kendini durduruyor zaten, biz ağa yakalanan balıklardan biriyiz sadece.

Bana daha ziyade Alman takımlarını durdurma planı gibi geldi. Genetikleri gereği kurallara uyan bir onlar var ve kurallara uydukları için de uymayanlara geçilir oldular.

PSG'nin son 6 yılda bonservis eksisi 600 milyon euro. Her sene 100 milyon euro eksi yazıyor ortalama. Böyle bir şey olabilir mi?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Türk takımları kendini durduruyor zaten, biz ağa yakalanan balıklardan biriyiz sadece.

Bana daha ziyade Alman takımlarını durdurma planı gibi geldi. Genetikleri gereği kurallara uyan bir onlar var ve kurallara uydukları için de uymayanlara geçilir oldular.

PSG'nin son 6 yılda bonservis eksisi 600 milyon euro. Her sene 100 milyon euro eksi yazıyor ortalama. Böyle bir şey olabilir mi?

Yinede bize karşı daha acımasızlar bunu ifade etmek istedim. Aynı şartlarla başkası karşılaşsa ufak tefek şeylerle yırtıyorlar. PSG v.b takımların durumlarına ise hiç girmiyor tam gi garabet.
Korku akıl katilidir.

Monaco bu sene 350 milyon Euro'luk satış yapmış olacak...

İnanılmaz bir rakam, kesinlikle bu senenin en hayranlıkla izlediğim takımı Monaco.Helal olsun ibretlik gerçekten.

Çevrimdışı Kutay

üstad stephen hawking uzaylılar kolomb un amerikan yerlileriyle karşılaşmasına benzeyebilir. hiç ederler bizi demiş.. en azından 4. yıldızı taksak baride sonra gelseler gelişmiş uzaylı dostlar... tırstım yav... transfer haberi olsada az rahatlasam...
abi boşver hawkingi felaket tellallığı yapıp duruyor fizikçiler arasında dinlenecek yegane adam brian green  :tabe:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2017, 16:15:42
abi boşver hawkingi felaket tellallığı yapıp duruyor fizikçiler arasında dinlenecek yegane adam brian green  :tabe:
Hubble evrenin sabit durmadığını ilk oluştan beri sürekli genişlediğini bulan adam...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı abdusta

Dün sabah takımıyla kamp bitti ve döndüler diye okumuştum

saygılar

Etiketler: