1 ay kadar uzak kaldim forumcaizima. Aklimdakileri yumurtluyim; bakayim yanlis mi dusunuyorum anlayayim azcik da olsa..
Quaresma: Simarik cocuk. Kimse kendisini Besiktas armasinin bulundugu herhangi bir alandan ustun gormemeli. Cekerler kulagini. Senol Hoca babasi olsa affetmez. Affederse sayet olmaz. Affetmemeli. Yani; affetme dedik.
Negredo: Adamin ne videosunu baska birseyini arastirdim. NTV'de donen 3 golunu gordum. Adamin beli kalin. Cenk'i animsatti bana. Bir de kafa golunu gordum. Onundeki adamin uzerine cikti neredeyse. Bir de vurusunu gordum. Temiz vuruyor. Adrese teslim. Hani Senol Hoca icin diyorlar ya "pivot santrofor". Yani saha icinde topla bulustur, sonra santraya git olayi. O hesap. Iki guvencem var. Fikret Orman isin icindeyse, ki icinde; guvenirim. Digeri ise adam ligimizden daha alt bir ligde oynamamis. Hayirlisi.
Cem Dizdar: Yahu Cem Dizdar; sen boyle degildin.. Dune kadar atarli tutarli saldiriyordun yonetime.. Dun yedin kapagi yine bundan nemalandin, yok "sevindim, onur duydum" falan filan.. Yahu klup senin yuzunden "ispatla gel" diye duyuru yapti kalktin onda da kendin pay cikardin.. Sen boyle degildin Cem Dizdar sonradan oldun; bunu bilesin..
Formalar: Adidas daha iyi isler cikarmali. Fena degil. Fakat kimsede bir "wauvvvv" etkisi yaratmadi. Okuyan varsa duysun bunu. Turkiye'nin en eski klubune forma yapiyorsan en ust duzeyde yapmalisin. Yok formanin ic tarafinda yenilik varmis falan filan. Banane formanin icinden. Ben o formayi gogsumu gere gere giyeceksem sen de layikini yapacaksin.
Pepe: Ilerde bu adam Besiktas'in icinde olur. Ben diyim.
Talisca: Biliyor bu sene iyi oynarsa sicrama yapacagini. Monitor etmek lazim.
Orkan Cinar: Sakatlanmazsa yillarca kanat ihtiyacimizi giderecek bir oyuncu aldik. Genc ve bir babacan bir antrenore ihtiyaci olan bir cocuktu. Dogru adrese geldi.
Stoper transferi: Mitrovic'le Tosic'le olacak is degil bu. Mangal gibi Mangala paklar orayi.
Simciklik bunlar.
@Necmi abi selamlar.
@Oktay i mi gormuyorum ne zamandir ona da selam.