2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941663 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

kampa bir katılsa ilk onbir oynarmı göreceğizde daha ortada yok :bandit:

Quaresma kampa katıldı.

Çevrimiçi Necmi

Ülkedeki futbolun hala Eto'o ve Lucescu sarmalında yuvarlanıp durması, işlerin ne kadar acınası bir duruma sürüklendiğini gösteriyor.

Yaşlı diye laf atılan Pepe'den 2 yaş büyük ve yıpratıcı bir mevki olan santaforda forma giyen Eto'o sezon başında kurtarıcı olarak alınıyor, hatta bunu yapabilmek için başka kulüp başkanı ile peşkeş çekiliyor.

Cidden ilginç bir futbol iklimindeyiz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takımın lideri yoktu liderlik yapar işte fener için mantıklı hamle
rvp nin yerine ondan daha fazla süre alacak daha çok gol atacak birini getirdiler işte

Çevrimdışı mylife1903

Ülkedeki futbolun hala Eto'o ve Lucescu sarmalında yuvarlanıp durması, işlerin ne kadar acınası bir duruma sürüklendiğini gösteriyor.

Yaşlı diye laf atılan Pepe'den 2 yaş büyük ve yıpratıcı bir mevki olan santaforda forma giyen Eto'o sezon başında kurtarıcı olarak alınıyor, hatta bunu yapabilmek için başka kulüp başkanı ile peşkeş çekiliyor.

Cidden ilginç bir futbol iklimindeyiz.

Antalya fbnin etoyu almasi icin 5 milyon bonservis odemis fbye

Çevrimdışı tuncaboylu

takımın lideri yoktu liderlik yapar işte fener için mantıklı hamle
rvp nin yerine ondan daha fazla süre alacak daha çok gol atacak birini getirdiler işte
Benim asıl komiğime giden, şu transferin hala heyecan yaratması. Şuna baksana, adamlar dünya gözüyle Eto'o seyredecek diye mutlu oluyorlar.
https://eksisozluk.com/entry/69717564

Ayrıca Van Persie'den fazla gol atacağını sanmıyorum ben. Van Persie'den daha iyi bitirici değil, daha iyi profesyonel. Aykut'un kısır sisteminde üretkenlik sıkıntısı da çekecektir.

Antalyaspor gibi takımda şu kadar gol atan diye başlayan cümleler de anlamlı değil, geçen sene heriflerin kadrosunda 2 tane Türkiye gol kralı vardı.

Tek olumlu nokta liderlik olabilir, o kadar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Antalya fbnin etoyu almasi icin 5 milyon bonservis odemis fbye
Bedava gönderecek takım bulamadıkları Atıf'la takas etmişler.

Çevrimdışı Berat

Her geçen gün bu gidişattan iğrenmenin de ötesine geçiyorum, etrafın pislik götürdüğü bu atmosferde temiz kalmayı başarabilen kulübümüze şükür hala bize bu ülkede futbol izlemeyi mümkün kalabiliyor.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Temmuz 2017, 17:24:13
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2017, 17:31:45 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

Etoo ya ırkçılık yapmamış mıydı bunlar
Irkciliktan degil o muz, karni agriyormus midesi uff olmus amcasi ondan, doktorunA gosteriyormus muzu, bak macta bile yanimdan ayirmiyorum diyormus hatta polis amcalar ustumu arada ama muzu bulamadilar, demis

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Etoo ya ırkçılık yapmamış mıydı bunlar
drogbaya yapmislardi ama ne farkederki.  her yönüyle igrenc bir camia
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mylife1903

Irkcilik kotu sey
Fbnin bir suru vukuati var, eto ogrense ne pis bir camia olduklarini, igrenir giydigi formadan
Irkcilik, sike offf off

Çevrimdışı sermet00

Yarın öbür gün Negredo açıklanınca sövmeye başlarlar Aziz'e tekrar.Fb taraftar profili bu

Çevrimdışı benyv-

Bu renkliler transfer yaptıkça benim neşem yerime geliyor, mali açıdan boşa harcadıkları paraları gördükçe içimin yağları eriyor  :D En güzel transfer sezonlarından biri

Çevrimdışı sermet00

Eboue'ye yaptılar diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı abdusta

https://twitter.com/Paco_VCF/status/889446990878322692

İlaveten:

Cade Cope: Beşiktaş'tan Negredo için henüz resmi teklif gelmedi.

Marca: Valencia, Beşiktaş'ın ilgisinden haberdar ancak henüz teklif yok.

Marcada Valencia'nın ilgiye sıcak baktığı ancak Negredo'nun İspanya ve İngiltere dışında bir ülkede oynamak istemediği yazıyor.

Paco Valencia taraftarı sanırım ,orada bir temenniden bahsediyor,Beşiktaş 12 milyon Euro versin En buyuk Beşiktaş taraftarı olurum der
neden sevmiyorsun diye soran sefayada valaencianın 14 milyon eurosuna maloldu falan gibi birseylerin arkasından artık ispanyada oynamasına kalitesi yetmez ama Turkiye
başka demiş

diğer linklerlede sizin yazdıklarınız doğru ama güncel haber değiller,iş bugun sabah itibarıyla hızlandı
negredonun İngilterede oynamak istiyoru Leeds united taraftarı bir gazete yazmış
ancak Beşiktaşda Dünya Yıldızı Quaresma ve yakın arkadaşı Pepe,Adriano varken neden şampiyon takıma
ve dünyanın en güzel şehirlerinden birine gelmesin?

en güncel haber bu 1 saat öncesine ait
http://www.superdeporte.es/valencia/2017/07/24/negredo-fichaje-besiktas-valencia/343087.html

artık Valencianın elinde resmi teklif var

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu renkliler transfer yaptıkça benim neşem yerime geliyor, mali açıdan boşa harcadıkları paraları gördükçe içimin yağları eriyor  :D En güzel transfer sezonlarından biri
Katılıyorum. Transfer döneminin sonuna doğru tehlikeli bir santraforu uyguna kiralamak yerine 36'yı devirmiş Eto'o yüksek almaları iyidir.

Pepe'nin 2 senelik sözleşmesi bittiğinde Eto'o nun şu anki yaşından genç olacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Paco Valencia taraftarı sanırım ,orada bir temenniden bahsediyor,Beşiktaş 12 milyon Euro versin En buyuk Beşiktaş taraftarı olurum der
neden sevmiyorsun diye soran sefayada valaencianın 14 milyon eurosuna maloldu falan gibi birseylerin arkasından artık ispanyada oynamasına kalitesi yetmez ama Turkiye
başka demiş

diğer linklerlede sizin yazdıklarınız doğru ama güncel haber değiller,iş bugun sabah itibarıyla hızlandı
negredonun İngilterede oynamak istiyoru Leeds united taraftarı bir gazete yazmış
ancak Beşiktaşda Dünya Yıldızı Quaresma ve yakın arkadaşı Pepe,Adriano varken neden şampiyon takıma

http://www.superdeporte.es/valencia/2017/07/24/negredo-fichaje-besiktas-valencia/343087.html

saygılar
Abubakar da son durum nedir abi?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı leylileyli

Bubacarr Sanneh ve Pepe nasıl olur? Tam aradimiz bir stoper. Güçlü olduğu yerler: fizik, hızlı, iki mücadele, hava topu, kontra attakda ve uzun toplarda iyi bir defanslik gösteriyor. Biraz riskli ama değer bence Pepenin yaninda.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2017, 17:59:45 leylileyli ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Orkan sağlık kontrolünden geçti

Su antrenman ve kamp formalari yeni sezon formalarindan daha guzel :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sametbagan

Şimdi bu eto konusu bizi de dolaylı yönden ilgilendirdiği için birkaç şey söyleyeyim

Geçen sene devre arası etoyu istemeyen hemen hemen çok az Beşiktaşlı vardı.

Ben de isteyenler arasındaydım.1,5 senelik anlaşma iyidir falan gibi şeyler yazmıştım.

O yüzden etoyu fazla gömmemek lazım kanımca.

Tabi bu arada kendisinin ,antalya başkanının ve üst akıllarının karakter yoksunu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Diğer yandan eğer fener rov ve hayvandao ile etoyu alıp forvet transferini bitirirse geçmiş olsun onlara

Çevrimdışı 38life

başka demiş

saygılar

Anladım teşekkürler  :ok:

Çevrimdışı abdusta

Abubakar da son durum nedir abi?

Aboubakar öncelikli,beklemede
Başkanın 1  yılı kalmış oyuncuya bonservis vermem cümlesine anlam yüklersek
yönetim fırsatını kolluyor,zayıf anında lorientin üzerine çullanır işi çözer

negredo ve ocakta karaboga iyi çözüm olur

saygılar

Çevrimdışı abdusta

negredoyu Leeds united istiyor diye bir haber yazmıştım yukarıda

Leeds united 2ci ligde oynuyor,Negredo oraya gidermi?

saygılar

Çevrimiçi Savaş

Negredo'nun yem olduğunu düşünen bir ben miyim?  :alala:

Çevrimiçi Samet Demir

Aboubakar öncelikli,beklemede
Başkanın 1  yılı kalmış oyuncuya bonservis vermem cümlesine anlam yüklersek
yönetim fırsatını kolluyor,zayıf anında lorientin üzerine çullanır işi çözer

negredo ve ocakta karaboga iyi çözüm olur

saygılar
Negredo lens mangala yap.
Yazin q7 yi sat.
Ocakta abu ile anlaş.
Yaz transfer sezonuna  rakiplerinden çok çok önde başla.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Negredo'nun yem olduğunu düşünen bir ben miyim?  :alala:

Hakan Gündoğar söylüyor bunu.

Etiketler: