2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6945302 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Töre ne olacak  ben de  merak  ediyorum  şu adamları maaşları  kadar  bonservise satsak superotesi  bir şey olur ..

Bu arada çubuklu forma  üzerime  tam oldu diğerlerini begenmedim çocuk gibi  mutluyum gece onlan yatacam:D

Sakatlanma potansiyelini görüp yazmıştım, 1.7 M € gitti bu sezonluk. Maaşlarından tasarruf edelim yeter, iyi geceler abi :D

Çevrimdışı Yado

İngilterede de Negredo Beşiktaş haberleri çıkmaya başladı. Ciddi ciddi haberler yapılmaya başladı. Bu durumda ya bu iş ufak detaylara kaldı yada yine yönetim büyük yemi attı geliyor gelmekte olan.

Orkan Çınar transferi iyidir , ligi bilen çalışkan bir çocuk. Gelsin başlasın en kötü kiraya veririz maaşı da çok yüksek değil.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Fatih_

Su kadroda Sosa ve Gomezin oldugunu Talisca ve Mangala takviyeli halini dusune biliyormusunuz.

Çevrimdışı Yado

İngilterede de Negredo Beşiktaş haberleri çıkmaya başladı. Ciddi ciddi haberler yapılmaya başladı. Bu durumda ya bu iş ufak detaylara kaldı yada yine yönetim büyük yemi attı geliyor gelmekte olan.

Orkan Çınar transferi iyidir , ligi bilen çalışkan bir çocuk. Gelsin başlasın en kötü kiraya veririz maaşı da çok yüksek değil.

https://www.thesun.co.uk/sport/4079803/alvaro-negredo-valencia-besiktas-middlesbrough/?utm_source=TWITTER&utm_medium=social&utm_campaign=SprnklrSUNOrganic&UTMX=Editorial:TheSunFootball:TwImageandlink:Statement:Sport
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Berat

The Sun İngiltere'nin en kolpa haberlerini yapan yer. @Yado

Çevrimdışı Yado

Su kadroda Sosa ve Gomezin oldugunu Talisca ve Mangala takviyeli halini dusune biliyormusunuz.

şimdi ki aklım ve 20 sene sonraki mal varlığım 20 yaşımda olsaydı offff düşünemiyorum eserdim eseeeeerrr
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Yado

The Sun İngiltere'nin en kolpa haberlerini yapan yer. @Yado

Fanatik effect diyorsun yani :) olsun oralarda adımızın çıkması , reklamın iyisi kötü olmaz
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Berat

Fanatik effect diyorsun yani :) olsun oralarda adımızın çıkması , reklamın iyisi kötü olmaz

Daha birçok isim sayılır da reklam olmasın.  :eyes

Çevrimdışı tuncaboylu

Orkan'ın maaşı da 500 bin euro. Bonservisi dahil 5 yıllık toplam maliyeti 3 milyon Euro. TL'ye çevirsen 12 milyon TL. Ne yaparsan yap, yüksek göstermiyorsun.

21 yaşında, Almanya'da altyapı eğitimi almış ve 2015-16 sezonunda çok parlak bir performans gösteren bir oyuncu için çok makul bir maliyet.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Emre bol un beyni ölmüş Allah rahmet eylesin.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Orkan iyi güzel de rekabete giremeyip Aras gibi olma ihtimali çok yüksek gibime geliyor.Önünde dünya futbolunda yer edinmiş olan 2 oyuncu var.

Ziraat Türkiye Kupasını getirecek bize.

Çevrimdışı Çağatay

Orkan'ın maaşı da 500 bin euro. Bonservisi dahil 5 yıllık toplam maliyeti 3 milyon Euro. TL'ye çevirsen 12 milyon TL. Ne yaparsan yap, yüksek göstermiyorsun.

21 yaşında, Almanya'da altyapı eğitimi almış ve 2015-16 sezonunda çok parlak bir performans gösteren bir oyuncu için çok makul bir maliyet.

Son zamanlarda gurbetcilerden saglam katki aldik bu sene belki zor ama tutarsa onumuzdeki senelerde saglam katki verecektir orkan

Bu arada alakali degil ama telefonda oynadigim bi oyun var en sevdigim roketatarlardan birinin adi da orkan :) duyunca boyle bi tuhaf oluyor
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı cursedofdragon

pepe anreman sonrası acıklama yapıcakmıs bjktv acın.

Çevrimdışı Yado

pepe anreman sonrası acıklama yapıcakmıs bjktv acın.

Sen ne dion ya sigarayı yakmışım platonik aşkımı izliyor gibi izliyorum 20 dk'dır adamın ısınmasını :)
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı cursedofdragon

Sen ne dion ya sigarayı yakmışım platonik aşkımı izliyor gibi izliyorum 20 dk'dır adamın ısınmasını :)

pepesi olmayan cıksın forumdan kasıyor :D

Çevrimdışı mylife1903

Bu antebden gelenlere acayip bi zaafin var senin

Hanim mi anteplidir nedir

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mylife1903

Taliska hadi iyisin gene
Ruyanda gorurdun sen pepe ile adriyanoyu

Hemen aralarina girmis.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu antebden gelenlere acayip bi zaafin var senin

Hanim mi anteplidir nedir
Tabata ve Ayhan'ı da oradan aldık ama pek savunmadım.

Bu şartlarla Yusuf Erdoğan'ı alsalar, ona da aynı tepkiyi veririm.

Resmen kelepir.

Çevrimdışı 38life

Caner 25 metreden minyatür kaleye gol atmış.

Çevrimdışı mylife1903

Saca bak herifte. Gelir gelmez sacini basini kessinler bunun. Her sabah saci ile ugracagina spor salonuna girip 30-40 dakika vucut calissin.
21 yasinda ugrastigi seylere bak bu kafayla giderde klasik gurbetci futbolcu yokolmasi yasar

Çevrimdışı 38life

Taliska hadi iyisin gene
Ruyanda gorurdun sen pepe ile adriyanoyu

Hemen aralarina girmis.

Talisca meymenetsiz ya. Bugün keyfi mi kaçık nedir. Pepe Taliscanın suratına bakıyo arada bir Tali hiç yüzüne bakmıyo. Neyseki Adriano var :) Zaten yarın Quaresma gelince ortalık yine coşar :)

Çevrimdışı 38life

Saca bak herifte. Gelir gelmez sacini basini kessinler bunun. Her sabah saci ile ugracagina spor salonuna girip 30-40 dakika vucut calissin.
21 yasinda ugrastigi seylere bak bu kafayla giderde klasik gurbetci futbolcu yokolmasi yasar

Beşiktaşın futbolcusu yakışıklı olur... Saçına başına dikkat etsinler. Hem Orkan'ın vücudu zaten iyi.

Çevrimdışı mellfred

Orkan  F/p olarak iyi transfer. Ben Yusuf'a tercih ederim. yaşı genç maliyeti düşük potansiyeli yüksek. Bu maliyetle olmadı elden çıkarmak da sıkıntı olmayacak.
tam bir fırsat ürünü

Etiketler: