2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938590 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı EagleForce

Oguzhan ve Tolgay'in sozlesmeleri ne zaman yenilenecek acaba? Tff sayfasinda sozlesme bitis tarihleri 31 Mayis 2018 gozukuyor ikisininde.

Çevrimdışı tuncaboylu

yusuf tehlikesi henüz geçmedi. orkan açık oyuncusu değil muhtemelen göbekte oynayacak. sene sonu tolgay güzel rakamlara gidebilir. orkanda onun yerine geçer.
Orkan kanat.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ardiles

Orkan kanat.

yönetimin kanat oyuncusu transfer edeceğini sanmıyorum. 2 bek 2 kanat derken takımın yarısını çizgiye gömme mantıksızlığından nihayet vazgeçmiş gibiler. babelin gelişi kerim ve olcayın satılması cenk abou nun bazen kanatlara geçmesinden az çok anlaşılıyor. umarım bir daha çizgi oyuncusu almazlar.

orkanı göbekte oynama performansıyla değerlendirmiş olabilirler. kanat transferi şu aşamada mantıklı gelmiyor. yusuf tehlikesinin kaynağı şenol hoca. yoksa yönetimin isteyeceğini sanmıyorum. yusufuda gömmeyelim iyidir hoştur ama bize açık oyuncusu lazım değil babel gibi gol atabilen skorer kanat forvetler ihtiyaç
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2017, 00:50:06 ardiles ]

Çevrimdışı wbishop82

az da olsa martial ismi dolaşıyordu son zamanlarda.artık o ihtimalde yalan oldu.adam efsane asist yaptı.arkadaş bizim ilgilendiğimiz kim varsa acaip işler yapıyor bir sonraki maçında :)

Çevrimdışı BlackEagle16

Son iki yıldır takımın kazandığı değer harika ötesi bence Orkan transferi bile o paralara bir değerdir. Denenmesi gereken işlenmesi gereken bir kumaştır. İnşallah sıkı çalışır fırsat bulduğunda elinden geleni yapar nitekim 2 yıl sonra verdiği performansa dayalı olarak iki kanattada ilk 11 yolu açık.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı scarfright

Orkanı forumda gömen olmadı umarım yanılırım fakat bizim takımda transferin gömüleni makbul. Kim gömüldüyse tutmuştu:)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ardiles

az da olsa martial ismi dolaşıyordu son zamanlarda.artık o ihtimalde yalan oldu.adam efsane asist yaptı.arkadaş bizim ilgilendiğimiz kim varsa acaip işler yapıyor bir sonraki maçında :)

bir kanatta babel diğerinde martial efsane olurdu

Çevrimdışı cursedofdragon

bir kanatta babel diğerinde martial efsane olurdu

Quaresma'sız olmaz.

saygılar.

Çevrimdışı ardiles

Quaresma'sız olmaz.

saygılar.

quaresma yedek kulübesinde taliscanın yanında oturuyor  :evillol: ihtiyaç olursa oyuna girerler

quaresma yedek kulübesinde taliscanın yanında oturuyor  :evillol: ihtiyaç olursa oyuna girerler

Talisca da yedek demek :)

Çevrimdışı onurturan

Babel beni bazi maclarda cok sinirlendirmisti özellikle stadda izledigim maclarda boyle bi isteksiz bi pressiz bi bohemlik seziyodum o aralar foruma giremedim.. simdi baktigimda genelde babelin cok iyi oldugu ve sevildigini gormekteyim ben mi yaniliyorum acaba gelecek sene cok korkutuyor beni babelin performansi arkadaslardan yorum alabilir miyiz?

Çevrimdışı Necmi

Babel beni bazi maclarda cok sinirlendirmisti özellikle stadda izledigim maclarda boyle bi isteksiz bi pressiz bi bohemlik seziyodum o aralar foruma giremedim.. simdi baktigimda genelde babelin cok iyi oldugu ve sevildigini gormekteyim ben mi yaniliyorum acaba gelecek sene cok korkutuyor beni babelin performansi arkadaslardan yorum alabilir miyiz?
başına taş düşer

Çevrimdışı ardiles

Talisca da yedek demek :)

göbekte ati ozi tolga üçlüsü ileride babel martial ve yeni santrafor oynuyor.

talisca 60. dk. da oyuna girer. tam gerektiği gibi zaten hep 30 dakikalık oynuyor. maksimum verimi bu şekilde alırız yorgun rakiplere 20 tane atar

Çevrimdışı Necmi

form durumu Beşiktaşı kaldıracak seviyede değildi ama genede çok iyi
performans gösterdi özellikle orta sahaya kayması ve savunmaya yardıma gelmesi
onu ilerde daha pasif gösterdi bu sene geri dörtlü sağlam olursa ileri oyuncular daha çok
asli görevlerini yapabilecek tabi birazda quaresmaya atılan top sayısını azaltırsak

form durumu Beşiktaşı kaldıracak seviyede değildi ama genede çok iyi
performans gösterdi özellikle orta sahaya kayması ve savunmaya yardıma gelmesi
onu ilerde daha pasif gösterdi bu sene geri dörtlü sağlam olursa ileri oyuncular daha çok
asli görevlerini yapabilecek tabi birazda quaresmaya atılan top sayısını azaltırsak

necmi abi boşver sen şimdi onları forvet negredo mu bahsettiğin :)

Çevrimdışı atalay

Orkan transferi ile ilgili olumlu düşünüyorum. Planı bilmek gerek; lakin bu hamle sonrası kanatta-forvet hattı ve o hattın arkasında oynayabilecek multi-position bir oyuncu transferi iyi olabilir.

SON DAKİKA! Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına
vardığı Alvaro Negredo Pazartesi günü
İstanbul'da Beşiktaş için sağlık kontrolünden
geçecek.(AS)

Çevrimdışı Berat

geçecek.(AS)

Kaynak Hürriyet gazetesi dikkat etmek gerek.

Çevrimdışı Necmi

necmi abi boşver sen şimdi onları forvet negredo mu bahsettiğin :)
:dontknow:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı 38life

geçecek.(AS)

Uydurma haber bu. AS'da böyle birşey yok.

Çevrimdışı Türkay

Forvete Negredo stopere Miranda bir de Quaresma'yı yedekleyecek kanat aldık mı tamamdır.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tuncaboylu

mangalada yattı deniyor :bandit:
İyi olmuş.

2 stopere 1 sene için toplam 8 milyon euro maaş verecek kadar zengin bir takım değiliz zaten

Etiketler: