2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948942 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Rasim

birsey sorucam bu bizim otobüs ispanyaya nasil gitti  :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

birsey sorucam bu bizim otobüs ispanyaya nasil gitti  :alala:
Avrupa'da takımı bekleyen ve takım nereye gitse oraya giden bir otobüsümüz var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Savaş

Orkan şahane transfer. İstiyordum bu çocuğu Beşiktaş'ta görmek. Bonservisi de uygun. Şans da bulacaktır.

Çoğ beğendim çoğ! Keyfim yerine geldi :)

Çevrimiçi Rasim

Avrupa'da takımı bekleyen ve takım nereye gitse oraya giden bir otobüsümüz var  :tabe:
devamli avrupadami bekliyor ha ozaman  :mj:
Beşiktaş!

Çevrimdışı sermet00

Orkan iyi güzel de rekabete giremeyip Aras gibi olma ihtimali çok yüksek gibime geliyor.Önünde dünya futbolunda yer edinmiş olan 2 oyuncu var.

Çevrimdışı wbishop82

Bir kanat tansferi  daha olacak deniyor, yabanci .. Lens  zorlaniyormus  bi de  Iturbe varmis listede  ..  Iturbe hakkind abilgisi olan  ?

iturbe çok süratli,özellikle dikine ve delici koşular atan bir oyuncu.yerleşik savunma yapan veya dengesiz yakalanan rakip farketmez.birebirde süratine yetişebilecek oyuncu sayısı çok az.pas konusunda biraz sıkıntılı.o da olsa zaten yolu buraya düşmez.üst düzey bir oyuncu.keşke gelse

Çevrimdışı MUSTAFA_

devamli avrupadami bekliyor ha ozaman  :mj:
Yanlış hatırlamıyorsam Almanya'da bekliyordu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Çevrimiçi Rasim

Yanlış hatırlamıyorsam Almanya'da bekliyordu  :tabe:
bende diyorum türkiyeden kara yoluyla bir haftada anca gider diye :kop:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Neo Nesil

orkan çok iyi oldu. umarım frei gibi saçmalamaz.

keşke yusuf da gelse, şenol hocanın elinde pırlanta olurdu. fakat trabzonun açgözlülüğü sayesinde alamadık, sağlık olsun.

diğer kanat için ghezzal'ı alabiliyorsak alalım ya da moting'i.

forvete de negredo ve defansa da mangala, gil, manoel gibi adamlar alalım.

Çevrimdışı Berat

[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2017, 21:01:22 Berat ]

Çevrimiçi Rasim

kartalyuvasi eu dan forma siparis eden varmi kac günde geliyor benim 8 gün oldu cit yok daha :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı wbishop82

mevcut duruma göre negredo geldi varsayarak santrafor işini tamamlıyoruz.pepe nin yanına stoper ve orkan transferine rağmen 1 kanat oyuncusu daha gerekiyor.ama bence asıl gözden kaçmaması gereken konu orta saha.gokhan inler gitti zaten 1 kişi eksildi o bölge.ben atibamızın bu sezon eski sezonlara nazaran düşüş yaşayacağını öngörüyorum ve umarım yanılırım.oraya net bir oyuncu şart oğlu şart.ancak en ufak isim geçmiyor.büyük hata yapılır orta saha alınmazsa.çok maç var ve orta saha düşerse hiç anlamı kalmaz transferlerin.LÜTFEN ORTA SAHA GELSİN

Çevrimdışı wbishop82

sakatlık sonrası durumu ile ilgili bahsettiğim durum tam da bu.bu sezon çok oynayamadı.inanılmaz maliyeti düşük bir transfer oldu.bu riske her türlü değer
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2017, 21:04:29 Berat ]

Çevrimdışı onurturan

Rıdvan Akar in tivitırda  yazdiklarini  okumalısınız 

Çevrimdışı Berat

[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2017, 21:08:29 Berat ]

Çevrimdışı Fatih_

Pepe idmanda Quarezma yarin katilicakmis bu ne arkdas yaaa gel iste adam gibi basla zamaninda.

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Fatih_

Hoca Pepe yi yanina aldi kisa bir konusma yaptirdi takim alkisladi.

Çevrimdışı underworld

QUARESMA yı lens alsak o bile kesemez.
Hocanın kilit isimlerinden.
450bin risk değil.
Underworld bile kızmaz bu paraya orkana...
Ne demek kesemez
Bi gelsin oynasın o zaman bakalım

Çevrimiçi levitate

İnş Pepe-Mitro izleriz amin
bipbipbupbup

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Temmuz 2017, 21:12:40
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı onurturan

Onur abi o listeyi Pepe için ödenecek maaş için yapmıştım aslında. Boyko ve Milosevic için teklifler olduğu söyleniyor ancak ne kadar yol alındı bir bilgim yok. Listedeki oyuncuların maaşlarından kurtulmak dahi elimizi çok rahatlatacak. Özellikle Töre konusunda erken davranılması taraftarıydım ama maalesef olmadı.
Töre ne olacak  ben de  merak  ediyorum  şu adamları maaşları  kadar  bonservise satsak superotesi  bir şey olur ..

Bu arada çubuklu forma  üzerime  tam oldu diğerlerini begenmedim çocuk gibi  mutluyum gece onlan yatacam:D

Çevrimdışı Fatih_

Yanliz ogulun babasina kizmasi gibi kiziyoruz atiyoruz tutuyoruzda Senol Gunesi takimin basinda yesil sahada gorunce farkli oluyor .

Çevrimdışı onurturan

Şu formalara yükleyüklenin arkadaşlar  500 bin olsun seneye rahat 600 bin olacaktır ozaman..

Etiketler: